praegune kellaaeg 17.06.2025 22:30:11
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Kevwar
HV vaatleja
|
27.08.2013 16:13:16
|
|
|
Dogbert kas sa seda linki muidu vaatasid mis ma enne postitasin? Selle autor oli täpselt selle sama probleemi kuidagi ära lahendanud, ehk on seal midagi kasulikku? Ise ei loe sealt kahjuks palju välja
EDIT: Avastasin Garenas olles just sellise asja:
Spoiler 
Äkki on vaja hoopis selle IP-ga midagi teha? Ma ei saa enam üldse aru sellest asjast..
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
27.08.2013 17:18:53
|
|
|
Kevwar kirjutas: |
Dogbert kas sa seda linki muidu vaatasid mis ma enne postitasin? Selle autor oli täpselt selle sama probleemi kuidagi ära lahendanud, ehk on seal midagi kasulikku? Ise ei loe sealt kahjuks palju välja |
Ei, tema probleem ei ole sama, tema oma on veidi keerulisem, seetõttu on ka lahendus keerulisem. Tal on võrgus kaks arvutit, mis mõlemad tahavad olla Garenas ja Warcrafti mängida, seega tuleb Garena jaoks suunata kaks porti - üks kummalegi arvutile. Samuti tegeleb ta seal lisaks ka Warcrafti portide suunamisega ja ka mõlemale masinale.
Kogu selles juhendis sisaldub see sinul juba realiseeritud lahendus.
tsitaat: |
EDIT: Avastasin Garenas olles just sellise asja:
Spoiler 
Äkki on vaja hoopis selle IP-ga midagi teha? Ma ei saa enam üldse aru sellest asjast.. |
Vaata igaks juhuks oma garena.ini fail ka läbi - soovitatakse TCP pordi väärtuseks seal kirjutada 0 ja UDP kontrolli ka üle, et oleks ikka see 1513.
Ma ei tea, mida see Garena virtuaalne IP endast kujutab, aga seda sa ise kindlasti seadistada ei saa. Võimallik, et see on mingi tunneli sealpoolse otsa aadress.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kevwar
HV vaatleja
|
27.08.2013 21:13:39
|
|
|
Ma ei leia kuskilt seda sinu mainitud faili. Vaatasin need Garena kaustad läbi ja olen vist pime aga ei leidnud sellist faili kus saaks seadeid muuta.
EDIT: Leidsin selle ja kontrollisin üle, TCP on 0 ja UDP 1513.
Guugeldades sattusin peale ka sellele lehele: http://forum.garena.com/showthread.php?1352105-Massive-lag-delay-when-hosting-Dota-on-Garena-Plus
Kui sa viitsiksid selle üle vaadata siis seal tundub olevat mingi seadistus mida see kutt teinud on, äkki see töötaks?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
28.08.2013 20:25:29
|
|
|
Seal on jutt sellest, et Garena Classic töötas teiste portide peal ja Plusile üleminekul vanad suunamised loomulikult enam ei toiminud, sest see töötab UDP 1513 peal.
Viimane soovitaja seal soovitas kolida kõrgemale pordile kui 1513. Sel oleks mõtet, kui 1513 oleks hõivatud millegi muu poolt või oleks seal võrgus juba teine Garenat jooksutav masin 1513 pordi peal.
Port 6112 (TCP? UDP?), mida ta ka soovitas suunata, on vist selle hostitava mängu oma.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
viimati muutis Dogbert 28.08.2013 20:29:27, muudetud 2 korda |
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
martin366
HV Guru

|
28.08.2013 20:27:05
|
|
|
Veidi teemaväline küsimus:
Mille poolest Garena parem on kui Tunggle ?
|
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
28.08.2013 20:28:52
|
|
|
Mina ei tea kummastki midagi, ära küsi
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|