Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Garena porti avamine Thomson TG784 ruuteriga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Kevwar
HV vaatleja

sõnum 27.08.2013 16:13:16 vasta tsitaadiga

Dogbert kas sa seda linki muidu vaatasid mis ma enne postitasin? Selle autor oli täpselt selle sama probleemi kuidagi ära lahendanud, ehk on seal midagi kasulikku? Ise ei loe sealt kahjuks palju välja

EDIT: Avastasin Garenas olles just sellise asja:
Spoiler Spoiler Spoiler

Äkki on vaja hoopis selle IP-ga midagi teha? Ma ei saa enam üldse aru sellest asjast..
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 27.08.2013 17:18:53 vasta tsitaadiga

Kevwar kirjutas:
Dogbert kas sa seda linki muidu vaatasid mis ma enne postitasin? Selle autor oli täpselt selle sama probleemi kuidagi ära lahendanud, ehk on seal midagi kasulikku? Ise ei loe sealt kahjuks palju välja

Ei, tema probleem ei ole sama, tema oma on veidi keerulisem, seetõttu on ka lahendus keerulisem. Tal on võrgus kaks arvutit, mis mõlemad tahavad olla Garenas ja Warcrafti mängida, seega tuleb Garena jaoks suunata kaks porti - üks kummalegi arvutile. Samuti tegeleb ta seal lisaks ka Warcrafti portide suunamisega ja ka mõlemale masinale.
Kogu selles juhendis sisaldub see sinul juba realiseeritud lahendus.
tsitaat:

EDIT: Avastasin Garenas olles just sellise asja:
Spoiler Spoiler Spoiler

Äkki on vaja hoopis selle IP-ga midagi teha? Ma ei saa enam üldse aru sellest asjast..

Vaata igaks juhuks oma garena.ini fail ka läbi - soovitatakse TCP pordi väärtuseks seal kirjutada 0 ja UDP kontrolli ka üle, et oleks ikka see 1513.
Ma ei tea, mida see Garena virtuaalne IP endast kujutab, aga seda sa ise kindlasti seadistada ei saa. Võimallik, et see on mingi tunneli sealpoolse otsa aadress.

tagasi üles
Kevwar
HV vaatleja

sõnum 27.08.2013 21:13:39 vasta tsitaadiga

Ma ei leia kuskilt seda sinu mainitud faili. Vaatasin need Garena kaustad läbi ja olen vist pime aga ei leidnud sellist faili kus saaks seadeid muuta.

EDIT: Leidsin selle ja kontrollisin üle, TCP on 0 ja UDP 1513.

Guugeldades sattusin peale ka sellele lehele: http://forum.garena.com/showthread.php?1352105-Massive-lag-delay-when-hosting-Dota-on-Garena-Plus

Kui sa viitsiksid selle üle vaadata siis seal tundub olevat mingi seadistus mida see kutt teinud on, äkki see töötaks?
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 28.08.2013 20:25:29 vasta tsitaadiga

Seal on jutt sellest, et Garena Classic töötas teiste portide peal ja Plusile üleminekul vanad suunamised loomulikult enam ei toiminud, sest see töötab UDP 1513 peal.
Viimane soovitaja seal soovitas kolida kõrgemale pordile kui 1513. Sel oleks mõtet, kui 1513 oleks hõivatud millegi muu poolt või oleks seal võrgus juba teine Garenat jooksutav masin 1513 pordi peal.
Port 6112 (TCP? UDP?), mida ta ka soovitas suunata, on vist selle hostitava mängu oma.

viimati muutis Dogbert 28.08.2013 20:29:27, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
martin366
HV Guru
martin366

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.08.2013 20:27:05 vasta tsitaadiga

Veidi teemaväline küsimus:
Mille poolest Garena parem on kui Tunggle ? icon_smile.gif
Kommentaarid: 185 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 172
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 28.08.2013 20:28:52 vasta tsitaadiga

Mina ei tea kummastki midagi, ära küsi icon_lol.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Garena porti avamine Thomson TG784 ruuteriga mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.