Kas mulle tundub või ongi T29 relv kehvemaks muutunud? Varem oli ta ikka päris täpne, aga nüüd lendavad küll lasud veel suvalisemalt, kui KV-2 derp-gun'il. _________________ Custom 3d-prinditud mATX / ITX / APU case - http://bit.ly/4kIJQZs
Hetkel PTA soodukaga, siis ostsin tagasi. Mul on ta muidu ära arendatud, aga jätsin indi toru ja päris hea tank. Tavamoon on suht armetu t9-t10 vastu, HE on päris hea ja kui vaja siis kulda lasta. Praegu on mul 85 lahingut kokku ja WR 59%, polegi väga halb.
Tanke ma temaga eriti ära lasknud ei ole, sest suurtel tankidel palju elupunkte. Mõnusalt rallib, 50km sees ja liigub hästi sujuvalt. Reeturliku käitumisega ma pole eriti harjunud, aga ma ei saa temaga minna 1:1 väga võitlema. Mõned ei saa sellest mängus väga aru, me peaks neile kohe appi sööstma. Püüan statse tõsta temaga.
Indi toruga ei tohiks ammorack suureks probleemiks olla, sest 5 sek laadib, ammorack läheb siis laadimine peaks minema 12 sek peale äkki? Elab üle. Suure toruga on palju jamam.
Hetkel PTA soodukaga, siis ostsin tagasi. Mul on ta muidu ära arendatud, aga jätsin indi toru ja päris hea tank. Tavamoon on suht armetu t9-t10 vastu, HE on päris hea ja kui vaja siis kulda lasta. Praegu on mul 85 lahingut kokku ja WR 59%, polegi väga halb.
Tanke ma temaga eriti ära lasknud ei ole, sest suurtel tankidel palju elupunkte. Mõnusalt rallib, 50km sees ja liigub hästi sujuvalt. Reeturliku käitumisega ma pole eriti harjunud, aga ma ei saa temaga minna 1:1 väga võitlema. Mõned ei saa sellest mängus väga aru, me peaks neile kohe appi sööstma. Püüan statse tõsta temaga.
Indi toruga ei tohiks ammorack suureks probleemiks olla, sest 5 sek laadib, ammorack läheb siis laadimine peaks minema 12 sek peale äkki? Elab üle. Suure toruga on palju jamam.
See tank sõltub väga tiimist tervikuna. Kui muu tiim kukub läbi, siis sellega üksi ka suurt midagi ära ei tee. 1:1 võib ka mõni skaut sellele ära teha (kui peal viimane toru pika laadimisajaga). Põhiline on eemalt lasta ja peidus istuda ning siis lõpufaasis hakata riismeid noppima kui saab. Viimaste päevadega teinud sellega üle 70 mängu ja MM mul seda tanki ei soosi. XVM pakub julgelt enamuse lahingute alguses alla 50% võiduvõimalust ja enamasti läheb see ka täppi. Tanki WR on hetkel vaid 44%, mis mul tankidest madalaim. Indienil on 235 mänguga on winrate 56%.
See tank sõltub väga tiimist tervikuna. Kui muu tiim kukub läbi, siis sellega üksi ka suurt midagi ära ei tee. 1:1 võib ka mõni skaut sellele ära teha (kui peal viimane toru pika laadimisajaga). Põhiline on eemalt lasta ja peidus istuda ning siis lõpufaasis hakata riismeid noppima kui saab. Viimaste päevadega teinud sellega üle 70 mängu ja MM mul seda tanki ei soosi. XVM pakub julgelt enamuse lahingute alguses alla 50% võiduvõimalust ja enamasti läheb see ka täppi. Tanki WR on hetkel vaid 44%, mis mul tankidest madalaim. Indienil on 235 mänguga on winrate 56%.
Ma olen väga nõus sellega. Hommikul olid mõned kaotused temaga ja tegelikult ma olin ise liiga passiivne, üritasin kaugelt midagi ära teha, aga ei õnnestunud kasulik olla. Tuleb vist rohkem ära jagada kuhu minna ja kus olla kasulik, kasvõi eesliinil teiste tagant äsades. Kui ainult niisama mängus olla, siis on tiimil reaalselt üks toru vähem. Ma püüan ise linnakaartides vähemalt ringi sõita stiilis hit & run. Ellu temaga väga ei jää.
Test serveris hiina medikaid ei olnud, ei tea kas tulevad testimiseks või peab ostma nots kotis gift shopist.
Üks vene medikas nägi küll väga värdjalik välja, üliõhukese kerega.
Paistab, et selle uue hiina medikaga läheb äkki samuti nagu Type 59, mis omalajal kiirelt müügilt kadus. Kes ees see mees.
Paistab, et selle uue hiina medikaga läheb äkki samuti nagu Type 59, mis omalajal kiirelt müügilt kadus. Kes ees see mees.
miks sa seda arvad?
kusagil foorumis keegi arvas, et WG tahab hoida neid hiina medikaid kontrolli all. kui tal on õigus, siis pärast jälle osta ei saa nagu type 59. kui tal ei ole, siis on kõik hästi.
Võtan PTA suhtes sõnad tagasi
Suure toru laadimisaeg on mul 10,1 sek, mis on väga hea. Sihtimine on samuti normaalne, ei ole enam seda pikka mõtlemist.
Kannatab mängida küll.
Kas kas, suurema reso peale ei ole mõelnud hetkel tundub nagu 800x600?
Mul hetkel ühe molu peale mahu 4,8 sinu ekraani! Agas seda siis mitte absaluutselt paha pärast ja mitte ma ei kahtle skillis aga laiekraan annab ikka tugevalt juurde.
Kas kas, suurema reso peale ei ole mõelnud hetkel tundub nagu 800x600?
Mul hetkel ühe molu peale mahu 4,8 sinu ekraani! Agas seda siis mitte absaluutselt paha pärast ja mitte ma ei kahtle skillis aga laiekraan annab ikka tugevalt juurde.
1114x893 reso
ja ei näe vajadust suuremas ja monitor 24 tolli _________________ Piiks Piiks ja raha läheb
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.