Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 192, 193, 194 ... 581, 582, 583  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
42%
 42%  [ 27 ]
10-8a
17%
 17%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
7%
 7%  [ 5 ]
4-2a
4%
 4%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
15%
 15%  [ 10 ]
hääli kokku : 63

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
rändur_000
HV kasutaja

sõnum 21.08.2013 03:37:16 vasta tsitaadiga

AC7 kirjutas:
Paistab, et mu statsid annavad instruktori taseme välja, aga ennast ma eriti heaks mängijaks ei pea icon_biggrin.gif

ega erick-u statsid ka väga head ei ole, aga ikka peab ennast heaks mängijaks icon_lol.gif

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
erick
HV Guru
erick

sõnum 21.08.2013 09:50:10 vasta tsitaadiga

Minu statsidega on see probleem et esimene aasta ma mängisin nagu viimane noob, tehes kõiki tüüpilisi vigu. Aga kõigil on võimalus klikkida mu allkirjas oleval lingil et näha hetketaset e. viimase 60 päeva WN7 ja WR icon_smile.gif
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 96
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 21.08.2013 09:59:42 vasta tsitaadiga

Ehe Budjonnõi stiilis mäng - http://www.bannersmedia.eu/tiger/20130821_0924_ussr-IS-7_29_el_hallouf.wotreplay

Panen juurde ka tulemuste koondlehe.
Spoiler Spoiler Spoiler

kõik tankid tegid valesid asju. 121 läks skautima, saime ainult A.Pantheri maha. Leo ja Lorr oleksid pidanud minema 121 asemel alla, aga ükshaaval. Aga kuhu surema nemad läksid?
Edasi mida tegid nurgas olevad TDd? Julmalt mindi autoloaderitele peale. Õigem oleks nurk ära kindlustada ja oodanud kuni nad ise servale ronivad. Ma ise püüan nüüd mitte enam minna lollides olukordades appi surema.
Hiljem mida tegi Tortoise? Vend oleks pidanud baasis kannatama ja kasu oleks temast rohkem olnud. Kui nüüd vaadata tulemuste lehte, siis 8. tanki tegid mängus vähem kui 500 damaget.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 4
tagasi üles
Mauno Lurbe
HV kasutaja
Mauno Lurbe

sõnum 21.08.2013 10:27:58 Leopard PTA vasta tsitaadiga

Peale 200 mängu Indien Panzeriga (väga hea tank) sai lõpuks Leopard PTA kätte. Esmamulje võrreldes eelneva masinaga on üpris negatiivne. Stock toruga tundsin end üpris kasutuna, sai kogu free exp viimase toru peale kulutatud, nüüd mingit dämmi teeb aga laadimiskiirus on täielik õudus (>13 sek reload), eriti mediumi jaoks. Lisaks on stock mootori ja roomikutega see tank päris uimane. Mäng sõltub täielikult tiimist, heal juhul saab tiimi eemalt natuke abistada. Sisuliselt kõik sissetulevad lasud tähendavad ammoracki ja kehvemal juhul purunab ka roomik. Võrreldes Indieniga on gun depression olematu. Ees paistab pikk ja kurb grind, et Leopard 1 kätte saada (loodetavasti see ikka oluliselt parem tank).
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 21.08.2013 10:38:04 vasta tsitaadiga

Leo toru oli mulle ka väga suureks pettumuseks. Lootsin palju enamat, oleks teadnud, oleks stock toruga mänginud. Lõpuks peab selle toru muidugi lahti grindima.
Seibid pane alla, siis lindid peavad kauem vastu. Suur toru on tal olematu läbistavusega ja suhteliselt ebatäpne. Ma mängisin temaga muidugi enne 8.6 v. äkki nüüd on tal sihtimine tiba parem.
tagasi üles
Mauno Lurbe
HV kasutaja
Mauno Lurbe

sõnum 21.08.2013 10:48:03 vasta tsitaadiga

vipu kirjutas:
Leo toru oli mulle ka väga suureks pettumuseks. Lootsin palju enamat, oleks teadnud, oleks stock toruga mänginud. Lõpuks peab selle toru muidugi lahti grindima.
Seibid pane alla, siis lindid peavad kauem vastu. Suur toru on tal olematu läbistavusega ja suhteliselt ebatäpne. Ma mängisin temaga muidugi enne 8.6 v. äkki nüüd on tal sihtimine tiba parem.

Kahjuks üllatab ikka väga ebameeldivalt. Sihid kenasti 200-300 m pealt välja näiteks mõne tanki kupli ja mürsk lendab ikka mõnusalt üle. Arvestades olematut armorit, siis iga selline möödalask võib olla üpris ebameeldivate tagajärgedega. Statside järgi peaks olema küllalt normaalne saksa toru (välja arvatud laadimiskiirus), aga reaalsuses ei toimi sugugi nii veatult. E75 ja Tiigrid lasevad ikka märksa täpsemalt, Indien oli ka üpris täpne aga ka seal täheldasin mingit naljakat random hajumist. Tulistad eemalt mingit tanki, toru ei liiguta, 3-4 lasku lähevad täpselt pihta ja siis viimane killimislask lendab täiesti metsa või siis läheb rikošetti, kusjuures korduvalt selline asi silma hakanud.
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 21.08.2013 11:38:38 vasta tsitaadiga

Tasub uurida WoT foorumeid, ka seal soovitati mu arust seda stock toruga mängida ja hoopis esimesel võimalusel parem torn ära uurida, mis reload'i koos moodulitega ligi 5 sekundi juurde viis. Headele mängijatele pole mingi probleem 212 pen kahuriga kõvasti dämmi teha ka T9-T10 mängus. Ainus probleem on T10 heavy'de esikülg mille poole sa oma paberist Leo PTA-ga nagunii olla ei tohiks.

Endal mul on veel aega PTA-ni umbes 80K expi jagu, eks siis näeb mis on teooria ja mis praktika. Senise info põhjal kahtlustan et seda saab mängida umbes nagu Cromwelli - hea dünaamika, pabersoomus, eepiline DPM.
tagasi üles
Mauno Lurbe
HV kasutaja
Mauno Lurbe

sõnum 21.08.2013 13:14:41 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
Tasub uurida WoT foorumeid, ka seal soovitati mu arust seda stock toruga mängida ja hoopis esimesel võimalusel parem torn ära uurida, mis reload'i koos moodulitega ligi 5 sekundi juurde viis. Headele mängijatele pole mingi probleem 212 pen kahuriga kõvasti dämmi teha ka T9-T10 mängus. Ainus probleem on T10 heavy'de esikülg mille poole sa oma paberist Leo PTA-ga nagunii olla ei tohiks.

Endal mul on veel aega PTA-ni umbes 80K expi jagu, eks siis näeb mis on teooria ja mis praktika. Senise info põhjal kahtlustan et seda saab mängida umbes nagu Cromwelli - hea dünaamika, pabersoomus, eepiline DPM.

Peab seda natuke rohkem mängima, siis saab otsustada kas kiirem reload kaalub üles suurema alpha. Pikalt sellega ühe koha peal passida ja teise lasu reloadi oodata ei ole ilmselt eriti mõistlik. Numbrite järgi on teine torn väga oluline ja tasub vist enne mootorit või roomikuid ära uurida.
tagasi üles
Launger
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 21.08.2013 14:04:47 vasta tsitaadiga

Endale küll indipz ei meeldi, jumala kade olen kui teised tankid lihtsalt mööda kihutavad. Camo value on samuti rämps, ei suuda isiklikult oma leoparde ära oodata icon_smile.gif
poh see relv, asi täpselt nagu 3002DB´ga. Sel oli ka lamp lowpen gun selection, aga lihtsalt nii nobe et alati said selga minna laskma ja vot siis oli lõbus.
Leopard protoga on super hea passive scoutida. Lendad kuhugi mapi keskele ära, camonet ja bino peale ja siis oma ~500m viewrangega hakkab tuhandeid spot dmgeid tulema.
Samuti ei saa ära unustada, et kuigi top gunil on jah sitt dpm, siis pen on üle mõistuse hea. ~40 parem kui E50l ja parem kui E75l. Vähemalt see dpm, mis on paberil, toimib ka. Enamikel high dpm relvadel on madal pen ja päriselt sa sellsit dmg outputti ei tekita

Marx112
HV kasutaja

sõnum 21.08.2013 14:33:58 vasta tsitaadiga

Täna saab koguaeg mingeid auhindu. Cocakoolat ja värki icon_biggrin.gif
tagasi üles
Mauno Lurbe
HV kasutaja
Mauno Lurbe

sõnum 21.08.2013 14:39:40 vasta tsitaadiga

Marx112 kirjutas:
Täna saab koguaeg mingeid auhindu. Cocakoolat ja värki icon_biggrin.gif

Gamescom specialid käimas: http://worldoftanks.eu/en/news/44/special-gamescom-here/

Around the World
Restrictions Random Battles only Once per day
Conditions
Destroy at least one vehicle from each nation (6 vehicles, 1 from each nation)*

Reward
A bundle of six Premium food consumables* (1 per nation)
*The bundle will include: 1x Extra Combat Rations, 1x Case of Cola, 1x Chocolate, 1x Pudding and Tea, 1x Strong Coffee, 1x Improved Combat Rations.
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 21.08.2013 14:54:01 vasta tsitaadiga

Launger kirjutas:
Endale küll indipz ei meeldi, jumala kade olen kui teised tankid lihtsalt mööda kihutavad. Camo value on samuti rämps, ei suuda isiklikult oma leoparde ära oodata icon_smile.gif
poh see relv, asi täpselt nagu 3002DB´ga. Sel oli ka lamp lowpen gun selection, aga lihtsalt nii nobe et alati said selga minna laskma ja vot siis oli lõbus.
Leopard protoga on super hea passive scoutida. Lendad kuhugi mapi keskele ära, camonet ja bino peale ja siis oma ~500m viewrangega hakkab tuhandeid spot dmgeid tulema.
Samuti ei saa ära unustada, et kuigi top gunil on jah sitt dpm, siis pen on üle mõistuse hea. ~40 parem kui E50l ja parem kui E75l. Vähemalt see dpm, mis on paberil, toimib ka. Enamikel high dpm relvadel on madal pen ja päriselt sa sellsit dmg outputti ei tekita

PTA pene parem kui e50m? Ära usu numbreid icon_lol.gif Kui sa PTAga millegist läbilased, on saavutus, sest iga teine lask läheb tal põrkesse. Tal on sihtimine väga uimane, vähemalt enne 8.6te oli nii.
E50m on kordi parem, sellega saab vähemalt rammida. E50m teen pea kaks lasku (8.1 sek laadimine) sama ajaga.
tagasi üles
antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 21.08.2013 16:09:18 vasta tsitaadiga

E-50 oleks vähe adekvaatsem võrdlus PTA-ga, laskekiiruse kohalt teeb ka see muidugi silmad ette, kui just 90mm toru ei kasuta PTA peal. Sel juhul kaotab PTA tavamoonaga 8mm pene, kuldmoonaga 11mm. Samas kasutades PTA peal 10.5cm toru langeb PTA DPM madalamaks, kuid penes tuleb kena võit, tavamoonaga 2mm halvem kui E-50 kuldmoonaga.
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 45
tagasi üles
Troll
HV Guru
Troll

sõnum 21.08.2013 16:17:45 vasta tsitaadiga

Marx112 kirjutas:
Sain uue toru peale ja kohe tuli selline pauk. Lõpus lasi oma tiimi at8 maha ka mind veel. Hakkas kade vist icon_biggrin.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

http://www.upload.ee/files/3526213/20130820_2343_usa-M18_Hellcat_28_desert.wotreplay.html

Marx112, pane Hellcatile kindlasti automaatlaadija peale (praegu pole sul midagi valitud), see mõnesekundiline võit laadimiskiiruses on Hellcatile sageli elulise tähtsusega.

Launger
Kreisi kasutaja

sõnum 21.08.2013 16:32:28 vasta tsitaadiga

vipu kirjutas:
Launger kirjutas:

PTA pene parem kui e50m? Ära usu numbreid icon_lol.gif Kui sa PTAga millegist läbilased, on saavutus, sest iga teine lask läheb tal põrkesse. Tal on sihtimine väga uimane, vähemalt enne 8.6te oli nii.
E50m on kordi parem, sellega saab vähemalt rammida. E50m teen pea kaks lasku (8.1 sek laadimine) sama ajaga.

Ma ise ei leidnud, viitsid tõmba ring ümber kus ma E50M ütlesin

Aga rammimine on küll jah asi mida tihti unustatakse. Mediumiga oled tihti inimestel tagumikus kinni, niiet kui saad veel kehaga paarkümmend dmg juurde lükata siis on kasu missugune.
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 21.08.2013 17:04:46 vasta tsitaadiga

Launger, vipu oli see.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
AC7
HV kasutaja
AC7

sõnum 21.08.2013 17:17:17 vasta tsitaadiga

Vipu ju tsiteeris Laungerit... Launger oleks võinud lihtsalt targutamise asemel öelda, et ta rääkis E50-st mitte E-50M-ist...
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 21.08.2013 18:14:31 vasta tsitaadiga

eilseks õhtuks siis sai 121 -ga 100 random mängu tehtud. Lõpp läks suht hapuks, meeskondadega ei vedand nagu yldse. Yldiselt hea tank aga see depr. on nats kehv küll. Teatud mappide puhul tuleb kyngastel võitlemine ära unustada, kuigi ega t62a eriti paremate näitajatega pole.

win% jäi 57 ja kille 93.
Kokku damaget tehtud 173,6k ja keskmine kogemus 758( wot enda stat. lehelt. See peaks puhas kogemus olema, ilma premmi koefita). Tabamus% 80.

nüüd on ettekujutus asjast olemas, eks klannikates tuleb vaadata mis mapil seda kasutada. Randomites nagu mappi ei vali
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 21.08.2013 23:49:23 vasta tsitaadiga

KV1S-ide platooniga päevase 300K boonuse tagaajamine on ikka erakordselt fun icon_smile.gif

tagasi üles
Harald205
HV kasutaja

sõnum 22.08.2013 10:42:35 vasta tsitaadiga

Nii head õhtut pole ammu olnud kui eile. Soolosin terve õhtu.
http://www.noobmeter.com/recent/eu/Dearevil/504330544/yesterday;jsessionid=A613BAE7C720D2BCE7638FDA47CF27A1

Ilmselt oli vastas pidevalt kari "juurvilju".

vipu
HV veteran
vipu

sõnum 22.08.2013 11:49:32 vasta tsitaadiga

Kõige absurdsem mäng IS-7ga, ma ei teinud mängus mitte midagi, aga kus sain medaleid.

Spoiler Spoiler Spoiler

Replay siis ka http://www.bannersmedia.eu/tiger/20130822_1116_ussr-IS-7_02_malinovka.wotreplay

Vaatasin ise ka uuesti üle, paljud lasud läksid metsa, aga maastikku oskasin hästi ära kasutada. Vastaste e-50m oli suht arg, ta oleks kergesti saanud mu ära resettida.
tagasi üles
antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 22.08.2013 12:16:09 vasta tsitaadiga

Hetkel tööl olles ei saa replayd vaadata, aga 4k dammi + 4k spotingut ei saa olla ju mitte midagi icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 45
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 22.08.2013 13:05:47 vasta tsitaadiga

Antikrist kirjutas:
Hetkel tööl olles ei saa replayd vaadata, aga 4k dammi + 4k spotingut ei saa olla ju mitte midagi icon_biggrin.gif

Jep, päris korralik töö siiski.
tagasi üles
Marx112
HV kasutaja

sõnum 22.08.2013 22:09:34 vasta tsitaadiga

Kui x5 on alati, siis tulevad ikka ulme pasad mängud ja saad 2.5k max expi icon_biggrin.gif fml
tagasi üles
jreinula
HV kasutaja

sõnum 22.08.2013 23:00:56 vasta tsitaadiga

Mõnel puhul juhtub päeva võit tulema ka vahva lahinguga.

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
krist2an
HV veteran
krist2an

sõnum 22.08.2013 23:01:14 vasta tsitaadiga

Kas mulle tundub või ongi T29 relv kehvemaks muutunud? Varem oli ta ikka päris täpne, aga nüüd lendavad küll lasud veel suvalisemalt, kui KV-2 derp-gun'il.
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 23.08.2013 00:38:07 vasta tsitaadiga

Hetkel PTA soodukaga, siis ostsin tagasi. Mul on ta muidu ära arendatud, aga jätsin indi toru ja päris hea tank. Tavamoon on suht armetu t9-t10 vastu, HE on päris hea ja kui vaja siis kulda lasta. Praegu on mul 85 lahingut kokku ja WR 59%, polegi väga halb.
Tanke ma temaga eriti ära lasknud ei ole, sest suurtel tankidel palju elupunkte. Mõnusalt rallib, 50km sees ja liigub hästi sujuvalt. Reeturliku käitumisega ma pole eriti harjunud, aga ma ei saa temaga minna 1:1 väga võitlema. Mõned ei saa sellest mängus väga aru, me peaks neile kohe appi sööstma. Püüan statse tõsta temaga.

Indi toruga ei tohiks ammorack suureks probleemiks olla, sest 5 sek laadib, ammorack läheb siis laadimine peaks minema 12 sek peale äkki? Elab üle. Suure toruga on palju jamam.
tagasi üles
andrez3d
HV veteran
andrez3d

sõnum 23.08.2013 02:52:04 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
ma tahaks teie plati vastu mängida. Vaataks kui head need instruktorid ja õpilased on icon_rolleyes.gif

mõned treeninglahingud võiks teha eriku kamp vs. paar HV seltsimeest

BITE my shiny metal ass!

http://www.youtube.com/watch?v=1mRIpM5jZHw

Minugipärast võib seda kunagi proovida.
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 91
tagasi üles
Mauno Lurbe
HV kasutaja
Mauno Lurbe

sõnum 23.08.2013 09:30:07 vasta tsitaadiga

vipu kirjutas:
Hetkel PTA soodukaga, siis ostsin tagasi. Mul on ta muidu ära arendatud, aga jätsin indi toru ja päris hea tank. Tavamoon on suht armetu t9-t10 vastu, HE on päris hea ja kui vaja siis kulda lasta. Praegu on mul 85 lahingut kokku ja WR 59%, polegi väga halb.
Tanke ma temaga eriti ära lasknud ei ole, sest suurtel tankidel palju elupunkte. Mõnusalt rallib, 50km sees ja liigub hästi sujuvalt. Reeturliku käitumisega ma pole eriti harjunud, aga ma ei saa temaga minna 1:1 väga võitlema. Mõned ei saa sellest mängus väga aru, me peaks neile kohe appi sööstma. Püüan statse tõsta temaga.
Indi toruga ei tohiks ammorack suureks probleemiks olla, sest 5 sek laadib, ammorack läheb siis laadimine peaks minema 12 sek peale äkki? Elab üle. Suure toruga on palju jamam.

See tank sõltub väga tiimist tervikuna. Kui muu tiim kukub läbi, siis sellega üksi ka suurt midagi ära ei tee. 1:1 võib ka mõni skaut sellele ära teha (kui peal viimane toru pika laadimisajaga). Põhiline on eemalt lasta ja peidus istuda ning siis lõpufaasis hakata riismeid noppima kui saab. Viimaste päevadega teinud sellega üle 70 mängu ja MM mul seda tanki ei soosi. XVM pakub julgelt enamuse lahingute alguses alla 50% võiduvõimalust ja enamasti läheb see ka täppi. Tanki WR on hetkel vaid 44%, mis mul tankidest madalaim. Indienil on 235 mänguga on winrate 56%.
tagasi üles
krist2an
HV veteran
krist2an

sõnum 23.08.2013 10:32:53 vasta tsitaadiga

Krt päris lõbus mäng oli üle mitme-mitme masendava 15-2 kaotuse
Spoiler Spoiler Spoiler

Oleks premm-konto ka olnud, oleks päris palju exp'i saanud icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 23.08.2013 10:54:00 vasta tsitaadiga

Mauno Lurbe kirjutas:
vipu kirjutas:

See tank sõltub väga tiimist tervikuna. Kui muu tiim kukub läbi, siis sellega üksi ka suurt midagi ära ei tee. 1:1 võib ka mõni skaut sellele ära teha (kui peal viimane toru pika laadimisajaga). Põhiline on eemalt lasta ja peidus istuda ning siis lõpufaasis hakata riismeid noppima kui saab. Viimaste päevadega teinud sellega üle 70 mängu ja MM mul seda tanki ei soosi. XVM pakub julgelt enamuse lahingute alguses alla 50% võiduvõimalust ja enamasti läheb see ka täppi. Tanki WR on hetkel vaid 44%, mis mul tankidest madalaim. Indienil on 235 mänguga on winrate 56%.

Ma olen väga nõus sellega. Hommikul olid mõned kaotused temaga ja tegelikult ma olin ise liiga passiivne, üritasin kaugelt midagi ära teha, aga ei õnnestunud kasulik olla. Tuleb vist rohkem ära jagada kuhu minna ja kus olla kasulik, kasvõi eesliinil teiste tagant äsades. Kui ainult niisama mängus olla, siis on tiimil reaalselt üks toru vähem. Ma püüan ise linnakaartides vähemalt ringi sõita stiilis hit & run. Ellu temaga väga ei jää.
tagasi üles
jreinula
HV kasutaja

sõnum 23.08.2013 11:29:51 vasta tsitaadiga

Hommik algab ilusalt. Jätkuvalt on T-150 täpselt selline tank, nagu mulle meeldib.

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 23.08.2013 13:15:19 vasta tsitaadiga

Pak40-ga 10 killi ja 8400 xpi onfire.gif

http://wotreplays.com/site/308856
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
MorRAW
Ei ole Guru
MorRAW

sõnum 23.08.2013 14:07:36 vasta tsitaadiga

1) 8.8 Esimene test-server üleval. Kõik kasutamiseks vajalik jutt siin - http://worldoftanks.eu/en/news/46/public-test-version-8-8/

2) KV-1S will lose 122mm D-2-5 in 8.9. T57 and Foch will also be nerfed. Allikas.
Kommentaarid: 376 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 317
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
indu
HV veteran
indu

sõnum 23.08.2013 16:17:33 vasta tsitaadiga

T20 meeldib täiega. 90mm gun teeb masina väga võimsaks.

Link

MorroW kirjutas:
1) 8.8 Esimene test-server üleval. Kõik kasutamiseks vajalik jutt siin - http://worldoftanks.eu/en/news/46/public-test-version-8-8/

2) KV-1S will lose 122mm D-2-5 in 8.9. T57 and Foch will also be nerfed. Allikas.

2) KV-1S thumbs_up.gif

vipu
HV veteran
vipu

sõnum 23.08.2013 17:19:33 vasta tsitaadiga

Test serveris hiina medikaid ei olnud, ei tea kas tulevad testimiseks või peab ostma nots kotis gift shopist.
Üks vene medikas nägi küll väga värdjalik välja, üliõhukese kerega.

Paistab, et selle uue hiina medikaga läheb äkki samuti nagu Type 59, mis omalajal kiirelt müügilt kadus. Kes ees see mees.
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 23.08.2013 17:50:55 vasta tsitaadiga

indu kirjutas:
T20 meeldib täiega. 90mm gun teeb masina väga võimsaks.

Link

T20 õigetes kätes on päris arvestav tank. Väga hea mäng klannikaaslaselt thumbs_up.gif icon_wink.gif
tagasi üles
MorRAW
Ei ole Guru
MorRAW

sõnum 23.08.2013 18:33:16 vasta tsitaadiga

Eestikeelsete klannide listi lisatud CANDY.
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 23.08.2013 20:15:55 vasta tsitaadiga

superpershing oleks nagu sama mis enne. pidavat ju midagi muudetama. objekt 140 on nagu t62a. Suht pointless seda arendada ju icon_rolleyes.gif
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 23.08.2013 20:32:41 vasta tsitaadiga

vipu kirjutas:

Paistab, et selle uue hiina medikaga läheb äkki samuti nagu Type 59, mis omalajal kiirelt müügilt kadus. Kes ees see mees.

miks sa seda arvad?
tagasi üles
MorRAW
Ei ole Guru
MorRAW

sõnum 23.08.2013 21:24:51 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
superpershing oleks nagu sama mis enne. pidavat ju midagi muudetama.

Changes:

+50 hitpoints
+60 kilograms
+2,2 speed limit (40,2 now)
-1mm nominal frontal armor
+10 viewrange

Allikas
Kommentaarid: 376 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 317
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 23.08.2013 21:55:09 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
vipu kirjutas:

miks sa seda arvad?

kusagil foorumis keegi arvas, et WG tahab hoida neid hiina medikaid kontrolli all. kui tal on õigus, siis pärast jälle osta ei saa nagu type 59. kui tal ei ole, siis on kõik hästi.
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 24.08.2013 05:40:43 vasta tsitaadiga

MorroW kirjutas:
kr6ll kirjutas:
superpershing oleks nagu sama mis enne. pidavat ju midagi muudetama.

Changes:

+50 hitpoints
+60 kilograms
+2,2 speed limit (40,2 now)
-1mm nominal frontal armor
+10 viewrange

Allikas

põhimõtteliselt siis ei muudetud ju midagi. see miinus 1 mm nüüd küll mingi eriline kaotus pole ju. pigem nagu parem ju, +10 viewrange ja + 50 hp icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Piiks1
HV vaatleja

sõnum 24.08.2013 10:54:48 vasta tsitaadiga

saingi kätte 50 milli icon_smile.gif

wwiktor
HV vaatleja

sõnum 24.08.2013 11:47:21 vasta tsitaadiga

icon_biggrin.gif segane vend
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 24.08.2013 12:00:15 vasta tsitaadiga

Võtan PTA suhtes sõnad tagasi icon_lol.gif
Suure toru laadimisaeg on mul 10,1 sek, mis on väga hea. Sihtimine on samuti normaalne, ei ole enam seda pikka mõtlemist.
Kannatab mängida küll.
tagasi üles
Scammy
HV vaatleja

sõnum 24.08.2013 12:09:57 vasta tsitaadiga

Eile oli hull päev icon_lol.gif

Hüppasin vk3601 H-ga kv-1s-ile peale tappes ta ära. icon_biggrin.gif
Tuli esimene 15-0 mäng thumbs_up.gif
Ja siis tuli selline mäng:
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
tondu
HV kasutaja

sõnum 24.08.2013 17:10:25 vasta tsitaadiga

Piiks1 kirjutas:

Äge!

Kas kas, suurema reso peale ei ole mõelnud hetkel tundub nagu 800x600?
Mul hetkel ühe molu peale mahu 4,8 sinu ekraani! Agas seda siis mitte absaluutselt paha pärast ja mitte ma ei kahtle skillis aga laiekraan annab ikka tugevalt juurde.

Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Piiks1
HV vaatleja

sõnum 24.08.2013 19:04:21 vasta tsitaadiga

tondu kirjutas:
Piiks1 kirjutas:

Äge!

Kas kas, suurema reso peale ei ole mõelnud hetkel tundub nagu 800x600?
Mul hetkel ühe molu peale mahu 4,8 sinu ekraani! Agas seda siis mitte absaluutselt paha pärast ja mitte ma ei kahtle skillis aga laiekraan annab ikka tugevalt juurde.

1114x893 reso
ja ei näe vajadust suuremas ja monitor 24 tolli

Troll
HV Guru
Troll

sõnum 24.08.2013 20:52:07 vasta tsitaadiga

Ilus kiire võit KV-1S-ga, 6 killi, keda nägin, see suri! icon_biggrin.gif
http://wotreplays.com/site/311379#erlenberg-joulutroll-kv-1s

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 192, 193, 194 ... 581, 582, 583  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.