Minu statsidega on see probleem et esimene aasta ma mängisin nagu viimane noob, tehes kõiki tüüpilisi vigu. Aga kõigil on võimalus klikkida mu allkirjas oleval lingil et näha hetketaset e. viimase 60 päeva WN7 ja WR
kõik tankid tegid valesid asju. 121 läks skautima, saime ainult A.Pantheri maha. Leo ja Lorr oleksid pidanud minema 121 asemel alla, aga ükshaaval. Aga kuhu surema nemad läksid?
Edasi mida tegid nurgas olevad TDd? Julmalt mindi autoloaderitele peale. Õigem oleks nurk ära kindlustada ja oodanud kuni nad ise servale ronivad. Ma ise püüan nüüd mitte enam minna lollides olukordades appi surema.
Hiljem mida tegi Tortoise? Vend oleks pidanud baasis kannatama ja kasu oleks temast rohkem olnud. Kui nüüd vaadata tulemuste lehte, siis 8. tanki tegid mängus vähem kui 500 damaget.
Peale 200 mängu Indien Panzeriga (väga hea tank) sai lõpuks Leopard PTA kätte. Esmamulje võrreldes eelneva masinaga on üpris negatiivne. Stock toruga tundsin end üpris kasutuna, sai kogu free exp viimase toru peale kulutatud, nüüd mingit dämmi teeb aga laadimiskiirus on täielik õudus (>13 sek reload), eriti mediumi jaoks. Lisaks on stock mootori ja roomikutega see tank päris uimane. Mäng sõltub täielikult tiimist, heal juhul saab tiimi eemalt natuke abistada. Sisuliselt kõik sissetulevad lasud tähendavad ammoracki ja kehvemal juhul purunab ka roomik. Võrreldes Indieniga on gun depression olematu. Ees paistab pikk ja kurb grind, et Leopard 1 kätte saada (loodetavasti see ikka oluliselt parem tank).
Leo toru oli mulle ka väga suureks pettumuseks. Lootsin palju enamat, oleks teadnud, oleks stock toruga mänginud. Lõpuks peab selle toru muidugi lahti grindima.
Seibid pane alla, siis lindid peavad kauem vastu. Suur toru on tal olematu läbistavusega ja suhteliselt ebatäpne. Ma mängisin temaga muidugi enne 8.6 v. äkki nüüd on tal sihtimine tiba parem.
Leo toru oli mulle ka väga suureks pettumuseks. Lootsin palju enamat, oleks teadnud, oleks stock toruga mänginud. Lõpuks peab selle toru muidugi lahti grindima.
Seibid pane alla, siis lindid peavad kauem vastu. Suur toru on tal olematu läbistavusega ja suhteliselt ebatäpne. Ma mängisin temaga muidugi enne 8.6 v. äkki nüüd on tal sihtimine tiba parem.
Kahjuks üllatab ikka väga ebameeldivalt. Sihid kenasti 200-300 m pealt välja näiteks mõne tanki kupli ja mürsk lendab ikka mõnusalt üle. Arvestades olematut armorit, siis iga selline möödalask võib olla üpris ebameeldivate tagajärgedega. Statside järgi peaks olema küllalt normaalne saksa toru (välja arvatud laadimiskiirus), aga reaalsuses ei toimi sugugi nii veatult. E75 ja Tiigrid lasevad ikka märksa täpsemalt, Indien oli ka üpris täpne aga ka seal täheldasin mingit naljakat random hajumist. Tulistad eemalt mingit tanki, toru ei liiguta, 3-4 lasku lähevad täpselt pihta ja siis viimane killimislask lendab täiesti metsa või siis läheb rikošetti, kusjuures korduvalt selline asi silma hakanud.
Tasub uurida WoT foorumeid, ka seal soovitati mu arust seda stock toruga mängida ja hoopis esimesel võimalusel parem torn ära uurida, mis reload'i koos moodulitega ligi 5 sekundi juurde viis. Headele mängijatele pole mingi probleem 212 pen kahuriga kõvasti dämmi teha ka T9-T10 mängus. Ainus probleem on T10 heavy'de esikülg mille poole sa oma paberist Leo PTA-ga nagunii olla ei tohiks.
Endal mul on veel aega PTA-ni umbes 80K expi jagu, eks siis näeb mis on teooria ja mis praktika. Senise info põhjal kahtlustan et seda saab mängida umbes nagu Cromwelli - hea dünaamika, pabersoomus, eepiline DPM.
Tasub uurida WoT foorumeid, ka seal soovitati mu arust seda stock toruga mängida ja hoopis esimesel võimalusel parem torn ära uurida, mis reload'i koos moodulitega ligi 5 sekundi juurde viis. Headele mängijatele pole mingi probleem 212 pen kahuriga kõvasti dämmi teha ka T9-T10 mängus. Ainus probleem on T10 heavy'de esikülg mille poole sa oma paberist Leo PTA-ga nagunii olla ei tohiks.
Endal mul on veel aega PTA-ni umbes 80K expi jagu, eks siis näeb mis on teooria ja mis praktika. Senise info põhjal kahtlustan et seda saab mängida umbes nagu Cromwelli - hea dünaamika, pabersoomus, eepiline DPM.
Peab seda natuke rohkem mängima, siis saab otsustada kas kiirem reload kaalub üles suurema alpha. Pikalt sellega ühe koha peal passida ja teise lasu reloadi oodata ei ole ilmselt eriti mõistlik. Numbrite järgi on teine torn väga oluline ja tasub vist enne mootorit või roomikuid ära uurida.
Endale küll indipz ei meeldi, jumala kade olen kui teised tankid lihtsalt mööda kihutavad. Camo value on samuti rämps, ei suuda isiklikult oma leoparde ära oodata
poh see relv, asi täpselt nagu 3002DB´ga. Sel oli ka lamp lowpen gun selection, aga lihtsalt nii nobe et alati said selga minna laskma ja vot siis oli lõbus.
Leopard protoga on super hea passive scoutida. Lendad kuhugi mapi keskele ära, camonet ja bino peale ja siis oma ~500m viewrangega hakkab tuhandeid spot dmgeid tulema.
Samuti ei saa ära unustada, et kuigi top gunil on jah sitt dpm, siis pen on üle mõistuse hea. ~40 parem kui E50l ja parem kui E75l. Vähemalt see dpm, mis on paberil, toimib ka. Enamikel high dpm relvadel on madal pen ja päriselt sa sellsit dmg outputti ei tekita _________________ https://store.simracing.ee/eval-lounge-simulaatori-rent
Around the World
Restrictions Random Battles only Once per day
Conditions
Destroy at least one vehicle from each nation (6 vehicles, 1 from each nation)*
Reward
A bundle of six Premium food consumables* (1 per nation)
*The bundle will include: 1x Extra Combat Rations, 1x Case of Cola, 1x Chocolate, 1x Pudding and Tea, 1x Strong Coffee, 1x Improved Combat Rations.
Endale küll indipz ei meeldi, jumala kade olen kui teised tankid lihtsalt mööda kihutavad. Camo value on samuti rämps, ei suuda isiklikult oma leoparde ära oodata
poh see relv, asi täpselt nagu 3002DB´ga. Sel oli ka lamp lowpen gun selection, aga lihtsalt nii nobe et alati said selga minna laskma ja vot siis oli lõbus.
Leopard protoga on super hea passive scoutida. Lendad kuhugi mapi keskele ära, camonet ja bino peale ja siis oma ~500m viewrangega hakkab tuhandeid spot dmgeid tulema.
Samuti ei saa ära unustada, et kuigi top gunil on jah sitt dpm, siis pen on üle mõistuse hea. ~40 parem kui E50l ja parem kui E75l. Vähemalt see dpm, mis on paberil, toimib ka. Enamikel high dpm relvadel on madal pen ja päriselt sa sellsit dmg outputti ei tekita
PTA pene parem kui e50m? Ära usu numbreid Kui sa PTAga millegist läbilased, on saavutus, sest iga teine lask läheb tal põrkesse. Tal on sihtimine väga uimane, vähemalt enne 8.6te oli nii.
E50m on kordi parem, sellega saab vähemalt rammida. E50m teen pea kaks lasku (8.1 sek laadimine) sama ajaga.
E-50 oleks vähe adekvaatsem võrdlus PTA-ga, laskekiiruse kohalt teeb ka see muidugi silmad ette, kui just 90mm toru ei kasuta PTA peal. Sel juhul kaotab PTA tavamoonaga 8mm pene, kuldmoonaga 11mm. Samas kasutades PTA peal 10.5cm toru langeb PTA DPM madalamaks, kuid penes tuleb kena võit, tavamoonaga 2mm halvem kui E-50 kuldmoonaga. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Marx112, pane Hellcatile kindlasti automaatlaadija peale (praegu pole sul midagi valitud), see mõnesekundiline võit laadimiskiiruses on Hellcatile sageli elulise tähtsusega. _________________ TÜMPA, TÜMPA...EEST ÄRA, TROLL TULEB!!!
Samuti ei saa ära unustada, et kuigi top gunil on jah sitt dpm, siis pen on üle mõistuse hea. ~40 parem kui E50l ja parem kui E75l. Vähemalt see dpm, mis on paberil, toimib ka. Enamikel high dpm relvadel on madal pen ja päriselt sa sellsit dmg outputti ei tekita
PTA pene parem kui e50m? Ära usu numbreid Kui sa PTAga millegist läbilased, on saavutus, sest iga teine lask läheb tal põrkesse. Tal on sihtimine väga uimane, vähemalt enne 8.6te oli nii.
E50m on kordi parem, sellega saab vähemalt rammida. E50m teen pea kaks lasku (8.1 sek laadimine) sama ajaga.
Ma ise ei leidnud, viitsid tõmba ring ümber kus ma E50M ütlesin
Aga rammimine on küll jah asi mida tihti unustatakse. Mediumiga oled tihti inimestel tagumikus kinni, niiet kui saad veel kehaga paarkümmend dmg juurde lükata siis on kasu missugune.
eilseks õhtuks siis sai 121 -ga 100 random mängu tehtud. Lõpp läks suht hapuks, meeskondadega ei vedand nagu yldse. Yldiselt hea tank aga see depr. on nats kehv küll. Teatud mappide puhul tuleb kyngastel võitlemine ära unustada, kuigi ega t62a eriti paremate näitajatega pole.
win% jäi 57 ja kille 93.
Kokku damaget tehtud 173,6k ja keskmine kogemus 758( wot enda stat. lehelt. See peaks puhas kogemus olema, ilma premmi koefita). Tabamus% 80.
nüüd on ettekujutus asjast olemas, eks klannikates tuleb vaadata mis mapil seda kasutada. Randomites nagu mappi ei vali
Vaatasin ise ka uuesti üle, paljud lasud läksid metsa, aga maastikku oskasin hästi ära kasutada. Vastaste e-50m oli suht arg, ta oleks kergesti saanud mu ära resettida.
Hetkel tööl olles ei saa replayd vaadata, aga 4k dammi + 4k spotingut ei saa olla ju mitte midagi _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Mõnel puhul juhtub päeva võit tulema ka vahva lahinguga.
Spoiler
http://www.upload.ee/files/3530939/20130822_2230_germany-PzI_ausf_C_06_ensk.wotreplay.html
Juhuks, kui keegi vaatabki lahingut, siis selgituseks, miks ma nagu pooletoobine Tetrarchi maha lasin - XVM näitas, et tal on paremad statsid kui mul ja ma pidin midagi ette võtma
Kas mulle tundub või ongi T29 relv kehvemaks muutunud? Varem oli ta ikka päris täpne, aga nüüd lendavad küll lasud veel suvalisemalt, kui KV-2 derp-gun'il. _________________ Custom 3d-prinditud mATX / ITX / APU case - http://bit.ly/4kIJQZs
Hetkel PTA soodukaga, siis ostsin tagasi. Mul on ta muidu ära arendatud, aga jätsin indi toru ja päris hea tank. Tavamoon on suht armetu t9-t10 vastu, HE on päris hea ja kui vaja siis kulda lasta. Praegu on mul 85 lahingut kokku ja WR 59%, polegi väga halb.
Tanke ma temaga eriti ära lasknud ei ole, sest suurtel tankidel palju elupunkte. Mõnusalt rallib, 50km sees ja liigub hästi sujuvalt. Reeturliku käitumisega ma pole eriti harjunud, aga ma ei saa temaga minna 1:1 väga võitlema. Mõned ei saa sellest mängus väga aru, me peaks neile kohe appi sööstma. Püüan statse tõsta temaga.
Indi toruga ei tohiks ammorack suureks probleemiks olla, sest 5 sek laadib, ammorack läheb siis laadimine peaks minema 12 sek peale äkki? Elab üle. Suure toruga on palju jamam.
Hetkel PTA soodukaga, siis ostsin tagasi. Mul on ta muidu ära arendatud, aga jätsin indi toru ja päris hea tank. Tavamoon on suht armetu t9-t10 vastu, HE on päris hea ja kui vaja siis kulda lasta. Praegu on mul 85 lahingut kokku ja WR 59%, polegi väga halb.
Tanke ma temaga eriti ära lasknud ei ole, sest suurtel tankidel palju elupunkte. Mõnusalt rallib, 50km sees ja liigub hästi sujuvalt. Reeturliku käitumisega ma pole eriti harjunud, aga ma ei saa temaga minna 1:1 väga võitlema. Mõned ei saa sellest mängus väga aru, me peaks neile kohe appi sööstma. Püüan statse tõsta temaga.
Indi toruga ei tohiks ammorack suureks probleemiks olla, sest 5 sek laadib, ammorack läheb siis laadimine peaks minema 12 sek peale äkki? Elab üle. Suure toruga on palju jamam.
See tank sõltub väga tiimist tervikuna. Kui muu tiim kukub läbi, siis sellega üksi ka suurt midagi ära ei tee. 1:1 võib ka mõni skaut sellele ära teha (kui peal viimane toru pika laadimisajaga). Põhiline on eemalt lasta ja peidus istuda ning siis lõpufaasis hakata riismeid noppima kui saab. Viimaste päevadega teinud sellega üle 70 mängu ja MM mul seda tanki ei soosi. XVM pakub julgelt enamuse lahingute alguses alla 50% võiduvõimalust ja enamasti läheb see ka täppi. Tanki WR on hetkel vaid 44%, mis mul tankidest madalaim. Indienil on 235 mänguga on winrate 56%.
See tank sõltub väga tiimist tervikuna. Kui muu tiim kukub läbi, siis sellega üksi ka suurt midagi ära ei tee. 1:1 võib ka mõni skaut sellele ära teha (kui peal viimane toru pika laadimisajaga). Põhiline on eemalt lasta ja peidus istuda ning siis lõpufaasis hakata riismeid noppima kui saab. Viimaste päevadega teinud sellega üle 70 mängu ja MM mul seda tanki ei soosi. XVM pakub julgelt enamuse lahingute alguses alla 50% võiduvõimalust ja enamasti läheb see ka täppi. Tanki WR on hetkel vaid 44%, mis mul tankidest madalaim. Indienil on 235 mänguga on winrate 56%.
Ma olen väga nõus sellega. Hommikul olid mõned kaotused temaga ja tegelikult ma olin ise liiga passiivne, üritasin kaugelt midagi ära teha, aga ei õnnestunud kasulik olla. Tuleb vist rohkem ära jagada kuhu minna ja kus olla kasulik, kasvõi eesliinil teiste tagant äsades. Kui ainult niisama mängus olla, siis on tiimil reaalselt üks toru vähem. Ma püüan ise linnakaartides vähemalt ringi sõita stiilis hit & run. Ellu temaga väga ei jää.
Test serveris hiina medikaid ei olnud, ei tea kas tulevad testimiseks või peab ostma nots kotis gift shopist.
Üks vene medikas nägi küll väga värdjalik välja, üliõhukese kerega.
Paistab, et selle uue hiina medikaga läheb äkki samuti nagu Type 59, mis omalajal kiirelt müügilt kadus. Kes ees see mees.
Paistab, et selle uue hiina medikaga läheb äkki samuti nagu Type 59, mis omalajal kiirelt müügilt kadus. Kes ees see mees.
miks sa seda arvad?
kusagil foorumis keegi arvas, et WG tahab hoida neid hiina medikaid kontrolli all. kui tal on õigus, siis pärast jälle osta ei saa nagu type 59. kui tal ei ole, siis on kõik hästi.
Võtan PTA suhtes sõnad tagasi
Suure toru laadimisaeg on mul 10,1 sek, mis on väga hea. Sihtimine on samuti normaalne, ei ole enam seda pikka mõtlemist.
Kannatab mängida küll.
Kas kas, suurema reso peale ei ole mõelnud hetkel tundub nagu 800x600?
Mul hetkel ühe molu peale mahu 4,8 sinu ekraani! Agas seda siis mitte absaluutselt paha pärast ja mitte ma ei kahtle skillis aga laiekraan annab ikka tugevalt juurde.
Kas kas, suurema reso peale ei ole mõelnud hetkel tundub nagu 800x600?
Mul hetkel ühe molu peale mahu 4,8 sinu ekraani! Agas seda siis mitte absaluutselt paha pärast ja mitte ma ei kahtle skillis aga laiekraan annab ikka tugevalt juurde.
1114x893 reso
ja ei näe vajadust suuremas ja monitor 24 tolli _________________ Piiks Piiks ja raha läheb
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.