Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  BioShock: Infinite märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
M3rcury
HV kasutaja
M3rcury

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.04.2013 02:49:02 vasta tsitaadiga

Meenutab, aga teistpidi võttes võrreldes Aliensiega on vahe nagu öö ja päev, mõtlen siis selle all seda, et lõpp tulemus Bioshock ei ole feil, mis aga Aliensiga juhtus.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
KrisVr
HV Guru

sõnum 08.04.2013 18:32:18 vasta tsitaadiga

Link
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 27
tagasi üles
nolifer
Kreisi kasutaja

sõnum 21.04.2013 21:56:13 vasta tsitaadiga

oleks võinud pool aasakest veel edasi lükata, tundub et mingi hetk on osa asju välja jäetud. näiteks need paar otsust mis sa saad mängu alguses teha saad ei muuda kuidagi moodi mängu lõppu, nagu oleks osa mängust välja lõigatud ja mingi osa sellest kogemetta sisse unustatud, samamoodi revade upgraddid ei muutund relvade välimust, või üleõldse relvad ja salt mängisid palju vähem rolli kui seda oli eelmistes osades, kui oli kindel olukord and jõtsid kindla relva või plasmiidi , siis nüüd ei olnud sellel eriti vähet, võta ükskõik mis relv või salt. handyman-e oli ka terve mängu jooksul nahu 3-4, ja sky linenid olid kuidagi pettumus, oleks tahtnud rohkem erinevates kõrgustes sõita.
mis mulle väga meeldis oli elizabeth, oli väga hästi tehtud, ja ei tolgendanud sul terve mängu jooksul mitte kordagi ees, nägi niisama hea välja ja ei teinud ka mingeid imelikke liigutusi, tudruku AI koha pealt küll müts maha thumbs_up.gif
üleüldiselt oli küll kõva kõmmutamine ja ka pikkus polnud paha, oma 20+ tundi sain küll , seda siis hardiga kõik nurgad läbi kolatud. siiski bioshock 1 oli ikka pika puuga üle imo
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 23.04.2013 19:51:28 vasta tsitaadiga

Mnjah, ka minujaoks oli asi suhteliselt pettumus. Kuna mängu stoori on eriti suureks, ulmeks ja diibiks aetud siis oleksin tahtnud, et oleks olnud valikud millest siis midagi oleneb. Antud hetkel mitte midagi ei olene sellest mis otsuseid mängja teeb ja ega neid pmst teha saagi.

Relvad suht sakivad - pmst on 8-9 erinevat relva ja siis osade relvade teistsuguse väljanägemisega (vox populi) variandid. Samas püstol on mõttetu kui samahästi võib kasutada automaati või lausa karabiini mis teeb niikuinii rohkem dämmi ja võimaldab valanguga lasta. Ehk siis ideena suht sarnased relvad muudavad üksteist mõttetuks. Ei mingit alt fire't või erinevat ammot - seega BS - eriti arvestades, et kaasas saab aint kahte korraga kanda.
Vigorid og võimed on nii ja naa - oleks taht rohkem nö. kavalat kasutamisvõimalust näha - näiteks esimeses oli kõvasti vett kuhu viskasid välku või õli kuhu tuld ja siis vastased kõrbesid. Siin sõna otseses mõttes paaris kohas saab kasutada ja kogu moos - muul ajal tulistad otse ning otseselt alati kasulikke on ainult paar. Näiteks varesed on toredad aga ei tööta seal kus kapid vastased - handyman või siis sentry gun'id. Samas lightning töötab kõigipeal ja saab oluliselt rohkem kasutada.
Sama häda geariga, igas slotis maksimaalselt üldse 2 tõesti kasulikku asja ja ülejäänd lihtsalt kohatäide pudi.

Samamoodi kurdaks juba eelpool mainitu üle, et algul nagu on linn ja elu ja siis kõik kaob ära ning tollerdad mööda koridore ja notid vastaseid. Samuti oleks võinud siis saada liikuda erinevate nö. universumite vahel, lahendamaks mõistatusi a'la nagu Singularitys oli kus osadest kohtadest edasi saamiseks pidid ajaga manipuleerima.

Ehk siis mina oleks jah ootand natuke veelgi rohkem rollimängulikku stiilis kus käid ja nats jaurad ja ostad ja majandad ja lahendad mõistatusi ja vahepeal ka notid. Shuuterina jääb lahjaks ja majandmist pole samuti piisavalt - stoori on lihtsalt kkorralikult läbi mõeldud.
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
dstar
Kreisi kasutaja
dstar

sõnum 24.04.2013 00:53:38 vasta tsitaadiga

Sama siin - päris suur pettumus, arvestades seda, kui palju seda kõikvõimalikke väljaannete poolt ülistati... Eurogamer 10/10?!

System Shock 2'ga võrreldes on Bioshock mängude game/gunplay ikka uskumatult igav ja üksluine. Kui esimene osa oli kuidagi veel talutav suuresti tänu omapärasele veealusele maailmale Rapture, siis Infinite on ikka niivõrd "dumbed down", et vägisi tekkis tahtmine asi pooleli jätta. Kõige hullem oli see pidev loot'i korjamine, mis oli pigem väsitav, kui fun ja see tegevus kippus kohati kõike muud varjutama - tihtipeale jalutad ringi silmad maas, selle asemel et maailma imetleda.

Esimene tund oli suurepärane, aga mida aeg edasi, seda nürimaks asi muutus - lõputu kõmmutamine, mõned vigorid ka sekka ja oligi kogu mäng. Skyline tundus pigem mõttetu lisana ja selle kasutamine jäi suhteliselt minimaalseks.

Graafika oli küll särav, aga tegelaste välimus oli mannetu ja korduv. Väga palju kohtas sarnaseid mehi ja naisi - kõige jubedam koht oli mererand, kus liival peesitasid identses ujumisriietes mehed ja samal ajal vette minnes tuli nähtamatu sein vastu... Järjekordne lineaarne ja on-rails shooter FTW!

Story oli multiverse ja ajas rändamisega niivõrd üle võlli keeratud, et vähesed said ilma välise abita foorumites tuhnides aru, mis siis tegelikult juhtus. Selgelt oli tunda, kuidas first-person shooterile üritati kohe vägisi huvitavat lugu ümber ehitada, aga ikkagi jättis see kõik suhteliselt külmaks. Audio logid pole selleks just kõige parem lahendus, eriti veel siis, kui juhtud neid lärmaka combati ajal kuulama. Isegi subtiitreid ei viitsitud seekord alla toppida...

Ja Elizabethi kaasas tolgendamine... Milleks seda veel vaja oli? Aga vähemalt co-op jäeti seekord välja, jumal tänatud.

Ootan siiani mängu, mis Silent Hill 2 just story mõttes üle trumpaks - seal oli kõik tasakaalus. Filmimaailmast võiks tuua näiteks David Lynchi loomingu, eriti Mulholland Drive.

6/10 oleks ehk liiga vähe, panen 7/10 - paljulubav algus ja story.

Infinite üritas, aga minu arvates siiski ebaõnnestunult. Kuidagi külmaks ja kaugeks jäi see värk...
tagasi üles
Riddim
HV kasutaja
Riddim

sõnum 24.04.2013 01:50:37 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
Kuna mängu stoori on eriti suureks, ulmeks ja diibiks aetud siis oleksin tahtnud, et oleks olnud valikud millest siis midagi oleneb. Antud hetkel mitte midagi ei olene sellest mis otsuseid mängja teeb ja ega neid pmst teha saagi.

Spoiler Spoiler Spoiler

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 24.04.2013 09:39:17 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

Iseasi on muidugi, kas on kõige targem konsoolishuuterist storyt otsida icon_biggrin.gif

ahvilõust
Aeg Maha 2n
ahvilõust

sõnum 28.04.2013 00:37:18 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

M: MSI RTX 3070 Gaming Trio

viimati muutis ahvilõust 28.04.2013 14:36:21, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 28.04.2013 08:36:35 vasta tsitaadiga

ahvilõust, spoiler tagid.
tagasi üles
NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 07.06.2013 11:30:20 vasta tsitaadiga

Eile õhtul proovisin ca 2h niimoodi mängida, et ma ei konda ringi ega looti miskti.

Mingi hetk läks hard tasegi väga raskeks ning pidi easy peale lükkama. Ja sealgi sai mitu korda vaadatud, kuidas elizabeth mind elustas.

Olles vahepeal nüüd 3 nädalat aega andnud, olen üldse vist kõik ära unustanud:
Spoiler Spoiler Spoiler

Story on lihtslat kohutavalt segane, arusaamatu ja ebahuvitav.
Kui natukenegi on himu, et näha siiski, mis lõpus saab ja kuhu siis lugu oma aeglase tempoga välja jõuab, segab piinarikas combat selle kõik ära.
Naljakas, et see on esimene mäng, mille launch päeval ostmist ma kahetsen.
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 07.06.2013 11:36:04 vasta tsitaadiga

NeroEST kirjutas:

Story on lihtslat kohutavalt segane, arusaamatu ja ebahuvitav.

... ise küsid, ise vastad... saa aru mis sünnib, siis on huvitav ka icon_razz.gif
Mäng saavutab oma dimensioonid tegelikult alles lõpus, siis kui sa retrspektiivis teekonnale ja toimunule peale vaatad.

Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 13.07.2013 22:13:54 vasta tsitaadiga

täitsa mõnus lugu oli, teist korda ei viitsi läbi teha
kokku 42h mänguaega
15€ eest rohkem kui küll thumbs_up.gif

heh, tuli meelde, et sai ka season pass ostetud
ju tuleb siis DLC'sid oodata icon_lol.gif

krist2an
HV veteran
krist2an

sõnum 15.07.2013 15:08:42 vasta tsitaadiga

Sain ka just läbi ning wow, tõsiselt hea mäng. Stoori oli veidi segane tõesti, kuid lõpus seletab ju kõik ära ning kogu asi muutub selgeks. Okei, graafika polnud mingi next-gen, tulevahetused olid vahepeal päris üksluised, kuid ülihea stoori, väga professionaalne voice-acting ning üleüldine atmosfäär tegid kõik selle tasa. 10/10 ning pole grammigi kahju nendest kulutatud tundidest (ja neid tunde tuli palju, väga palju) thumbs_up.gif
M3rcury
HV kasutaja
M3rcury

sõnum 16.07.2013 22:47:54 vasta tsitaadiga

Sai ka siin Juuni keskel läbi tehtud, lõpp oli ka minu jaoks üli segane, aga pärast läbi tegemist sai kohe googeldatud ja endale asi selgeks tehtud, siis sain pihta, et Story oli palju sügavam kui välja näitas, mis oli lahe, eriti kui mõtlema hakkasid, hmm... aa see koht ja jaa, ah nii icon_lol.gif Kokku läks omal läbi tegemiseks 8,5 tundi, mis on täitsa normaalne sellist laadi mängu kohta, tundus et oli pikem, aga mis siis ikka DLC-si nüüd ootama icon_razz1.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 30.07.2013 16:30:48 vasta tsitaadiga

Ken Levine kuulutas just välja kõik kolm DLC-d ning esimene neist on saadaval juba täna.

Link

Teine ja kolmas DLC aga viivad meid tagasi Rapturesse enne selle hukkumist ning peaosades on jälle Elizabeth ja Booker.

Link
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
nolifer
Kreisi kasutaja

sõnum 30.07.2013 17:32:17 vasta tsitaadiga

pc versioone ei tulegi?
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 30.07.2013 20:29:02 vasta tsitaadiga

Kas selle Infinite sündmused toimuvad enne esimese kahe bioshocki sündmusi ? Olen esimest kahte osa mänginud ja meeldisid väga,aga selle 3 osa videosi vaadates on kõik kuidagi imelik ja arusaamatu mulle miks need sündmused toimuvad kuskil taevas asuvas linnas ? Ma tean et kuskilt wikipediast saaks ka teada aga küsiks siit, kuna paljud on siin öelnud et stoori on väga segane ?
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 30.07.2013 20:36:06 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
Kas selle Infinite sündmused toimuvad enne esimese kahe bioshocki sündmusi ? Olen esimest kahte osa mänginud ja meeldisid väga,aga selle 3 osa videosi vaadates on kõik kuidagi imelik ja arusaamatu mulle miks need sündmused toimuvad kuskil taevas asuvas linnas ? Ma tean et kuskilt wikipediast saaks ka teada aga küsiks siit, kuna paljud on siin öelnud et stoori on väga segane ?

Bioshock Infinite leiab aset kahekümnenda sajandi alguspoolel, oma 40 aastat enne Rapturet ning esimesi Bioshocke. Tegu on väga tõsiselt USA ajaloo tundmise peale rõhuva mänguga, seega võib tõesti juhtuda arusaamatusi aga neid ei tohiks olla palju.

Mäng on aga garanteeritult hea. Osta ära, küta ning selle aasta jooksul ja uue alguses tuleb ka lubatud kaheosaline DLC pakk, mis viib Infinite-i kangelased Rapturesse.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 30.07.2013 20:40:26 vasta tsitaadiga

Jep, tõsiselt kvaliteet elamus thumbs_up.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 30.07.2013 21:00:05 vasta tsitaadiga

Scart, Tänud uurin asja thumbs_up.gif Vaatan siin momendil natuke neid kasutaja M3rcury gameplay videosi ja tundub päris huvitav isegi ... 1 ja 2 bioshock meeldisid mulle väga, selle veealuse maailma pärast ja need n.ö hullud kujud olid ka seal väga vinged tegelased icon_razz.gif
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 30.07.2013 23:19:49 vasta tsitaadiga

bleh, arenade dlc.
see mäng ei ole nii hea shooter, et seda vaja oleks olnud.

tagasi üles
nolifer
Kreisi kasutaja

sõnum 30.07.2013 23:42:06 vasta tsitaadiga

minumeelest oli ikka korralik shooter, ei olnud seda mida ootasin aga siiski 2 korda mängisin läbi;P
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 05.08.2013 01:53:06 vasta tsitaadiga

Miks mul nende teiste tegelaste näod mustad ja värvilised on ? Ühesõnaga osad tekstuurid on puudu ? Peabki nii olema ?

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Karl P.
HV kasutaja
Karl P.

sõnum 05.08.2013 02:26:15 vasta tsitaadiga

Pärast mängu läbimist tasuks wikiast sisu ka läbi lugeda kui midagi arusaamatuks jäi
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
M3rcury
HV kasutaja
M3rcury

sõnum 05.08.2013 03:25:48 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
Scart, Tänud uurin asja thumbs_up.gif Vaatan siin momendil natuke neid kasutaja M3rcury gameplay videosi ja tundub päris huvitav isegi ... 1 ja 2 bioshock meeldisid mulle väga, selle veealuse maailma pärast ja need n.ö hullud kujud olid ka seal väga vinged tegelased icon_razz.gif

Ma vabandan, et mu esimene video inglise keelne on (ülemineku aeg oli) pärast seda on kõik eesti keeles, aga et miks näod mustad on seetõttu, et sa neid tegelasi ära ei tunneks, kuula hääli ja sulle võib mõni asi pärast tuttavana tunda, ma ise ei osanud sellele tähelepanu pöörata, aga lõpus näidatakse ja selgitatakse väheke rohkem ära, aga jah pidin ka mina siiski infot uurima, et mis lõpuks täpselt juhtus...

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  BioShock: Infinite mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.