Meenutab, aga teistpidi võttes võrreldes Aliensiega on vahe nagu öö ja päev, mõtlen siis selle all seda, et lõpp tulemus Bioshock ei ole feil, mis aga Aliensiga juhtus. _________________ Youtube: FranticM3rcury
Steam: Frantic M3rcury
oleks võinud pool aasakest veel edasi lükata, tundub et mingi hetk on osa asju välja jäetud. näiteks need paar otsust mis sa saad mängu alguses teha saad ei muuda kuidagi moodi mängu lõppu, nagu oleks osa mängust välja lõigatud ja mingi osa sellest kogemetta sisse unustatud, samamoodi revade upgraddid ei muutund relvade välimust, või üleõldse relvad ja salt mängisid palju vähem rolli kui seda oli eelmistes osades, kui oli kindel olukord and jõtsid kindla relva või plasmiidi , siis nüüd ei olnud sellel eriti vähet, võta ükskõik mis relv või salt. handyman-e oli ka terve mängu jooksul nahu 3-4, ja sky linenid olid kuidagi pettumus, oleks tahtnud rohkem erinevates kõrgustes sõita.
mis mulle väga meeldis oli elizabeth, oli väga hästi tehtud, ja ei tolgendanud sul terve mängu jooksul mitte kordagi ees, nägi niisama hea välja ja ei teinud ka mingeid imelikke liigutusi, tudruku AI koha pealt küll müts maha
üleüldiselt oli küll kõva kõmmutamine ja ka pikkus polnud paha, oma 20+ tundi sain küll , seda siis hardiga kõik nurgad läbi kolatud. siiski bioshock 1 oli ikka pika puuga üle imo
Mnjah, ka minujaoks oli asi suhteliselt pettumus. Kuna mängu stoori on eriti suureks, ulmeks ja diibiks aetud siis oleksin tahtnud, et oleks olnud valikud millest siis midagi oleneb. Antud hetkel mitte midagi ei olene sellest mis otsuseid mängja teeb ja ega neid pmst teha saagi.
Relvad suht sakivad - pmst on 8-9 erinevat relva ja siis osade relvade teistsuguse väljanägemisega (vox populi) variandid. Samas püstol on mõttetu kui samahästi võib kasutada automaati või lausa karabiini mis teeb niikuinii rohkem dämmi ja võimaldab valanguga lasta. Ehk siis ideena suht sarnased relvad muudavad üksteist mõttetuks. Ei mingit alt fire't või erinevat ammot - seega BS - eriti arvestades, et kaasas saab aint kahte korraga kanda.
Vigorid og võimed on nii ja naa - oleks taht rohkem nö. kavalat kasutamisvõimalust näha - näiteks esimeses oli kõvasti vett kuhu viskasid välku või õli kuhu tuld ja siis vastased kõrbesid. Siin sõna otseses mõttes paaris kohas saab kasutada ja kogu moos - muul ajal tulistad otse ning otseselt alati kasulikke on ainult paar. Näiteks varesed on toredad aga ei tööta seal kus kapid vastased - handyman või siis sentry gun'id. Samas lightning töötab kõigipeal ja saab oluliselt rohkem kasutada.
Sama häda geariga, igas slotis maksimaalselt üldse 2 tõesti kasulikku asja ja ülejäänd lihtsalt kohatäide pudi.
Samamoodi kurdaks juba eelpool mainitu üle, et algul nagu on linn ja elu ja siis kõik kaob ära ning tollerdad mööda koridore ja notid vastaseid. Samuti oleks võinud siis saada liikuda erinevate nö. universumite vahel, lahendamaks mõistatusi a'la nagu Singularitys oli kus osadest kohtadest edasi saamiseks pidid ajaga manipuleerima.
Ehk siis mina oleks jah ootand natuke veelgi rohkem rollimängulikku stiilis kus käid ja nats jaurad ja ostad ja majandad ja lahendad mõistatusi ja vahepeal ka notid. Shuuterina jääb lahjaks ja majandmist pole samuti piisavalt - stoori on lihtsalt kkorralikult läbi mõeldud.
Sama siin - päris suur pettumus, arvestades seda, kui palju seda kõikvõimalikke väljaannete poolt ülistati... Eurogamer 10/10?!
System Shock 2'ga võrreldes on Bioshock mängude game/gunplay ikka uskumatult igav ja üksluine. Kui esimene osa oli kuidagi veel talutav suuresti tänu omapärasele veealusele maailmale Rapture, siis Infinite on ikka niivõrd "dumbed down", et vägisi tekkis tahtmine asi pooleli jätta. Kõige hullem oli see pidev loot'i korjamine, mis oli pigem väsitav, kui fun ja see tegevus kippus kohati kõike muud varjutama - tihtipeale jalutad ringi silmad maas, selle asemel et maailma imetleda.
Esimene tund oli suurepärane, aga mida aeg edasi, seda nürimaks asi muutus - lõputu kõmmutamine, mõned vigorid ka sekka ja oligi kogu mäng. Skyline tundus pigem mõttetu lisana ja selle kasutamine jäi suhteliselt minimaalseks.
Graafika oli küll särav, aga tegelaste välimus oli mannetu ja korduv. Väga palju kohtas sarnaseid mehi ja naisi - kõige jubedam koht oli mererand, kus liival peesitasid identses ujumisriietes mehed ja samal ajal vette minnes tuli nähtamatu sein vastu... Järjekordne lineaarne ja on-rails shooter FTW!
Story oli multiverse ja ajas rändamisega niivõrd üle võlli keeratud, et vähesed said ilma välise abita foorumites tuhnides aru, mis siis tegelikult juhtus. Selgelt oli tunda, kuidas first-person shooterile üritati kohe vägisi huvitavat lugu ümber ehitada, aga ikkagi jättis see kõik suhteliselt külmaks. Audio logid pole selleks just kõige parem lahendus, eriti veel siis, kui juhtud neid lärmaka combati ajal kuulama. Isegi subtiitreid ei viitsitud seekord alla toppida...
Ja Elizabethi kaasas tolgendamine... Milleks seda veel vaja oli? Aga vähemalt co-op jäeti seekord välja, jumal tänatud.
Ootan siiani mängu, mis Silent Hill 2 just story mõttes üle trumpaks - seal oli kõik tasakaalus. Filmimaailmast võiks tuua näiteks David Lynchi loomingu, eriti Mulholland Drive.
6/10 oleks ehk liiga vähe, panen 7/10 - paljulubav algus ja story.
Infinite üritas, aga minu arvates siiski ebaõnnestunult. Kuidagi külmaks ja kaugeks jäi see värk...
Kuna mängu stoori on eriti suureks, ulmeks ja diibiks aetud siis oleksin tahtnud, et oleks olnud valikud millest siis midagi oleneb. Antud hetkel mitte midagi ei olene sellest mis otsuseid mängja teeb ja ega neid pmst teha saagi.
Spoiler
See oligi loo läbiv teema ju - konstandid ja muutujad. Bookeri valikud võisid varieeruda sõltuvalt ürituse numbrist, ent lõpptulemus oli sellegi poolest 122 korda sama.
_________________ LEVEL1.EE - Videomängudest eesti keeles!
Dimensioonide kasutamine plotis on igavesest ajast igavesti olnud ez-mode. Pole vaja absoluutselt mitte midagi järjepidevat disainida või valikuid seletada - alati on seletuseks "teine dimensioon".
Iseasi on muidugi, kas on kõige targem konsoolishuuterist storyt otsida _________________ Avatar by Flacko
Sai ka see läbijoostud. Suurem asi küll ei olnud. Tulistamine oli nagu ok, kui liiga palju äksionid on siis ei saa enam midagi aru, mis toimub. Surma saades eit toob tagasi ja tulista edasi kuni kõik kutud. Muidu oleks ka vist liiga raske kui peaks checkpointist alustama. Sama oli ka esimeses osas, selline häiriv combat kuidagi. Eriti vihale ajab kui vaenlased kõik kiiresti hüppavad ja kargavad, ja mina saan aint jube aeglaselt liikuda. Shift nupp ka vigane nagu kogu aeg vajuta mitu korda, et see piix end kiiremini liigutaks.
Relvad olid ägedad eriti see vändaga automaat. Kuid ainult kaks sai korraga kaasas kanda, mis oli nõme. Maagiast midagi eriti ei kasutanud peale selle, mis vaenlasi kaaslasteks muutis. Eriti see enesetapp lõpus oli koom. Kui kaikamees end pool päeva surnuks peksab.
Stoorist ei saand midagi aru. Mingi imelik portali värk. Kas see eit on see little sister esimesest osast, sest need kaks maailmad on nagu omavahel seotud? Ja kas nad siis tapsid selle tüübi lihtsalt ära lõpus? Nagu mis point sellel oli?
Üldse see kogu maailm on nii mööda. Need hõljuvad majad mis üksteise sisse liikusid ja kõik renessanssi stiilis. Oleks võinud midagi omalaadsed teha. Ei näinud realistlik välja ja ei tekitanud muljed nagu inimesed saaks seal elada. Pealegi sellistel kõrgustel on palju külmem ja väga tugevad tuuled. Seal muru peal piknikud küll ei teeks.
Imelik, et see mäng nii palju positiivseid hinnanguid sai. Loodan väga, et see aastamängu tiitlid ei võida muidu tehakse veelgi rohkem selliseid mänge. Mäng on liiga nüriks tehtud, kus peale tulistamise ja lootimise midagi muud teha polegi. Kus juba esimene osa oli SS2-st väga kaugel. Selles mõttes, et paljud tegevused olid kõvasti lihtsustatud nagu vaenlaste uurimine, häkkimine jne. Siis selles mängus on see üldse välja jäetud. Map pole ka enam üks suur ala kus saab erinevatesse kohtadesse minna kui on võtmed ja spellid olemas. Nüüd lihtsalt liigud sirgjooneliselt ühest combat areast teise. Mis tegi läbi mängimise ülimalt lihtsaks ja lühikeseks. Bioshock1 oli palju raskem ja pikem. Kahju, et artistid nii palju vaeva nägid sellise tühja mängu jaoks, sest levelid olid ilusad ja väga detailsed.
_________________ Gdesainer
M: MSI RTX 3070 Gaming Trio
viimati muutis ahvilõust 28.04.2013 14:36:21, muudetud 1 kord
Eile õhtul proovisin ca 2h niimoodi mängida, et ma ei konda ringi ega looti miskti.
Mingi hetk läks hard tasegi väga raskeks ning pidi easy peale lükkama. Ja sealgi sai mitu korda vaadatud, kuidas elizabeth mind elustas.
Olles vahepeal nüüd 3 nädalat aega andnud, olen üldse vist kõik ära unustanud:
Spoiler
dimensioonide vahel rändamine, samas kõik ikkagist mäletavad, mis eelmises toimus?! suht sürr ja peategelane juba mitu korda seda teinud, kuid üleüldises pildis midagi nagu ei muutu.
Story on lihtslat kohutavalt segane, arusaamatu ja ebahuvitav.
Kui natukenegi on himu, et näha siiski, mis lõpus saab ja kuhu siis lugu oma aeglase tempoga välja jõuab, segab piinarikas combat selle kõik ära.
Naljakas, et see on esimene mäng, mille launch päeval ostmist ma kahetsen.
Story on lihtslat kohutavalt segane, arusaamatu ja ebahuvitav.
... ise küsid, ise vastad... saa aru mis sünnib, siis on huvitav ka
Mäng saavutab oma dimensioonid tegelikult alles lõpus, siis kui sa retrspektiivis teekonnale ja toimunule peale vaatad. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Sain ka just läbi ning wow, tõsiselt hea mäng. Stoori oli veidi segane tõesti, kuid lõpus seletab ju kõik ära ning kogu asi muutub selgeks. Okei, graafika polnud mingi next-gen, tulevahetused olid vahepeal päris üksluised, kuid ülihea stoori, väga professionaalne voice-acting ning üleüldine atmosfäär tegid kõik selle tasa. 10/10 ning pole grammigi kahju nendest kulutatud tundidest (ja neid tunde tuli palju, väga palju) _________________ Custom 3d-prinditud mATX / ITX / APU case - http://bit.ly/4kIJQZs
Sai ka siin Juuni keskel läbi tehtud, lõpp oli ka minu jaoks üli segane, aga pärast läbi tegemist sai kohe googeldatud ja endale asi selgeks tehtud, siis sain pihta, et Story oli palju sügavam kui välja näitas, mis oli lahe, eriti kui mõtlema hakkasid, hmm... aa see koht ja jaa, ah nii Kokku läks omal läbi tegemiseks 8,5 tundi, mis on täitsa normaalne sellist laadi mängu kohta, tundus et oli pikem, aga mis siis ikka DLC-si nüüd ootama
Kas selle Infinite sündmused toimuvad enne esimese kahe bioshocki sündmusi ? Olen esimest kahte osa mänginud ja meeldisid väga,aga selle 3 osa videosi vaadates on kõik kuidagi imelik ja arusaamatu mulle miks need sündmused toimuvad kuskil taevas asuvas linnas ? Ma tean et kuskilt wikipediast saaks ka teada aga küsiks siit, kuna paljud on siin öelnud et stoori on väga segane ?
Kas selle Infinite sündmused toimuvad enne esimese kahe bioshocki sündmusi ? Olen esimest kahte osa mänginud ja meeldisid väga,aga selle 3 osa videosi vaadates on kõik kuidagi imelik ja arusaamatu mulle miks need sündmused toimuvad kuskil taevas asuvas linnas ? Ma tean et kuskilt wikipediast saaks ka teada aga küsiks siit, kuna paljud on siin öelnud et stoori on väga segane ?
Bioshock Infinite leiab aset kahekümnenda sajandi alguspoolel, oma 40 aastat enne Rapturet ning esimesi Bioshocke. Tegu on väga tõsiselt USA ajaloo tundmise peale rõhuva mänguga, seega võib tõesti juhtuda arusaamatusi aga neid ei tohiks olla palju.
Mäng on aga garanteeritult hea. Osta ära, küta ning selle aasta jooksul ja uue alguses tuleb ka lubatud kaheosaline DLC pakk, mis viib Infinite-i kangelased Rapturesse.
Scart, Tänud uurin asja Vaatan siin momendil natuke neid kasutaja M3rcury gameplay videosi ja tundub päris huvitav isegi ... 1 ja 2 bioshock meeldisid mulle väga, selle veealuse maailma pärast ja need n.ö hullud kujud olid ka seal väga vinged tegelased
Scart, Tänud uurin asja Vaatan siin momendil natuke neid kasutaja M3rcury gameplay videosi ja tundub päris huvitav isegi ... 1 ja 2 bioshock meeldisid mulle väga, selle veealuse maailma pärast ja need n.ö hullud kujud olid ka seal väga vinged tegelased
Ma vabandan, et mu esimene video inglise keelne on (ülemineku aeg oli) pärast seda on kõik eesti keeles, aga et miks näod mustad on seetõttu, et sa neid tegelasi ära ei tunneks, kuula hääli ja sulle võib mõni asi pärast tuttavana tunda, ma ise ei osanud sellele tähelepanu pöörata, aga lõpus näidatakse ja selgitatakse väheke rohkem ära, aga jah pidin ka mina siiski infot uurima, et mis lõpuks täpselt juhtus... _________________ Youtube: FranticM3rcury
Steam: Frantic M3rcury
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.