gridis vist ei olnud ka sellist ghosti teemat, kui ikka tahtsid sisse kellelegi keerata või tee peal seista risti ees, siis sai ka seda teha.
oleneb täitsa mängijast endast, kes tahab sõita, kes tahab lollitada.
peab ütlema, et corner cutting on üllatavalt hästi lahendatud. Tavaliselt on mängudes sellega alati mingi jama, siin ta aga arvestab ikka päris täpselt.
peab ütlema, et corner cutting on üllatavalt hästi lahendatud. Tavaliselt on mängudes sellega alati mingi jama, siin ta aga arvestab ikka päris täpselt.
Ma ei tea, minu arust vajab veel tweakimist! Ühel ringil võtad suure tüki muru ja mitte midagi ei juhtu, teisel ringi napilt riivad muru ja saad juba penalti. Lisaks rammitakse sind välja, jälle penalt. Mitu korda on nii olnud, et sõidad teise järgi, mõlemad libiseme välja ja ainult mina saan penalti, samas kui ees sõitja sõidab rahulikult eest ära, olles isegi rohkem rajalt väljas käinud.
Mind rohkem häirib see, et kui kurvi pikaks lased ja vastu teist kurvi muru peale lähed siis vahel saab penalti kuigi enne kurvi algust saad teele tagasi, aga penalti ei saa siis kui hoo piisavalt muru peal maha võtad
minu kogemus on selline, et kui keegi sind rammib ja sina selle tõttu murule pead minema ja kurvi lõikama, siis mäng arvestab seda leebemalt
aga jah, tuleb selgeks õppida, et kus tohib kurvi lõigata ja kus mitte.nt algarves ei tohi praktiliselt üldse rajalt lahkuda , ainult paaris kurvis.
samas abu dhabis võib mitmes kurvis/šikaanis täie rahuga valgest joonest üle sõita, peamine et ühe poole rattad on postist õigel pool
viimati muutis rastaman 10.06.2013 21:38:50, muudetud 1 kord
täna märkasin sellist asja, et kui alt tab'iga mängu taustale panen ja mingit muud asja teen ning siis tagasi mängu lähen, ei tööta enam puldi nupud. enne ei ole ma seda nagu märganud.
muidu nagu tore ajaviite rallikas aga ei midagi liiga erilist, näeb hea välja jne...keegi enne kirjutas ka siina, et autode "damage" näeb naeruväärne välja... eks suht nii ongi
aga ikkagi, mis selle alt tab'iga nüüd toimub?! _________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86
Kummaline probleem online-s mängimisega. Ei leia custom otsinguga servereid üles, ainult 1 või kaks serverit, matchmakinguga leiab küll, aga ise valida ei saa.
Nö elutoa arvutis custom otsing toimib, magamistoa omas mitte, sama account, sama netiühendus
Oskab keegi nõu anda?
edit
Uhh, ise vastan.
Vahetasin steam-i download koha usa-st saksamaa vastu, custom servereid leidis ilusti.
Ta vist otsib pingi järgi siis? usa serverid kaugel, neid lihtsalt ei näitagi
Aga kui tahan vene sõpradega mängida näiteks? Eks näis.
libe, mul vist sama probleem
et fullscreenis lööb lihtsalt telekasse no signal ...
windows mode kõik toimib ilusti _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
mida rohkem online-s seda parem tundub, kuigi toda drifti liiga palju.
heh, tahaks vana head spa rada.
Ei tea kuidas teistel, kuid online on hea full damage only, siis on kõik ettevaatlikumad.
Vahel hulle leidub, kes kõik piixu keeravad, kuid seegi fun laveerida.
collisions ja damage off on ülimalt lihtne, aga kui peal siis on ikka huvitavam.
aga kuidas kellelgi onlines läheb üldse, keegi level 30 ka juba ? ise 28
ise olen level 6 praegu, mida rohkem radadega tuttavaks, seda parem
hirmsati ootan chati võimalust, loob niukse tunde, mida ei oska seletada.
harjumatu on esialgu rajast eemal liiga detailne graafika, segab kuidagi.
Ise olen jõudnud praegu season 4-ja ja osad sõidud on ikka päris rasked... eriti see checkpointide teema... mitte kuidagi ei saa tehtud ja siis see vehicle challenges olen jõudnud sinna mc lareni sõiduni kus target siis on 3:17 vist oli ? ma suudan sõita ainult 3:19 ,3:18 jne Võimatu on saada alla 3:17
seal sõidus on veel vahepeal hea koht, et orav jookseb üle tee,päris hea
Sai taaskod proovitud paar päeva tagasi ja rooliga.. noo issand, kuidas te mängite seda?? See on ikka julm driftfest, juhitavus on nii ära cockitud, et kole kohe võimatu mängida seda.. lihtsalt nii nilbe juhitavus, vähemalt rooliga, klaviatuuriga oli lihtsalt okse _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Sai taaskod proovitud paar päeva tagasi ja rooliga.. noo issand, kuidas te mängite seda?? See on ikka julm driftfest, juhitavus on nii ära cockitud, et kole kohe võimatu mängida seda.. lihtsalt nii nilbe juhitavus, vähemalt rooliga, klaviatuuriga oli lihtsalt okse
täpselt sama probleem mul:S tahaks hullult mängida aga ei leia sõidetavaid seadeid rooli jaoks täiesti ulme:S
mõtlesin juba et probleem minus:D
Sai taaskod proovitud paar päeva tagasi ja rooliga.. noo issand, kuidas te mängite seda?? See on ikka julm driftfest, juhitavus on nii ära cockitud, et kole kohe võimatu mängida seda.. lihtsalt nii nilbe juhitavus, vähemalt rooliga, klaviatuuriga oli lihtsalt okse
täpselt sama probleem mul:S tahaks hullult mängida aga ei leia sõidetavaid seadeid rooli jaoks täiesti ulme:S
mõtlesin juba et probleem minus:D
Harjumist tahab muud midagi. Pead loogika aknast välja viskama ja nii palju driftima kui võimalik.
Kuid olen nõus, et mäng on ära rikutud
ilma upgrademata driftivad masinad rohkem ma usun. kui handling värke peale panna muutub paremaks.
polegi singleplayer peale paari-kolme päeva lasknud, ainult onlines vahest õhtuti. palju huvitavam
Ok. 3 hooaega tehtud nüüd ja saab muljeid jagada. Peamised miinused minu silmis:
*Enamus autosid on äärmiselt ülejuhitavad. Korra pidurit paned, siis hakkab kontrollimatult saba liputama ja uuesti kontrolli alla saada on väga raske. Driftiautode puhul saan veel mingil määral aru, aga seda teevad ka grip autod mis on täiesti absurdne. Proovisin ka MOMO rooliga - võimatu oli nt muskelautoga sõitu lõpetada. Seega läksin klaviatuuri peale ja on talutav.
*AI autod on tõesti nagu tankid. Korra vastu lähed oled juba 180 kraadi spinni teinud.
*Radu eriti pole. On küll samade radade variatsioonid + liveroutes, aga üldiselt korduvad juba tsipa palju.
*Graafiline bug kah. Kui vaated otse ilma takistusteta, siis on AI autodel vari auto all. Aga kui vaatad läbi oma auto klaasi (tagantvaates), siis vari puudub ja see näeb hulga kehvem välja. Samuti max sätetel panevad AI autod oma tuled kustu, kui liiga kaugel nende eest/taga oled nende arvates, kuigi ise näed ilusti, et ühel hetkel tuled lähevad kustu.
Positiivse poole pealt autode valik on rahuldav,graafika on üldiselt kena (eriti esimese hooaja ameerika metsades sõitmine ja teise hooaja cote'd azur). Kolmanda hooaja aasia rajad nii ilusad pole imo (eriti see okutama udu käib pinda).
Esimene hooaeg võttis alla 1,5 tunni ja 22 sõitu hooaja lõpus. Kasutasin enamasti Fairlady Z-t. Teine hooaeg oli juba hulga pikem võttes umbes 3 tundi ehk ja lõpuks oli 59 sõitu + esimene kord, kui WSR eelviimases finaasõidus jäin teiseks (muud kõik võitsin). Ilmselt oleks pidanud võtma suurema tippkiirusega auto. Samuti enamkasutatav oli Fairlady Z. 3 hooaeg võttis veelgi kauem (5 tundi ehk). Ja lõpuks oli 101 sõitu. Samuti kõik võitsin v.a ühe drifti mis eelnes WSR finaalile, kus oli teine. Enamkasutatav auto seekord GT-R mille juhitavus mulle väga istus (eriti nt Hong Kong-i rajal).
Tomorrow, anna alla juba, GRID 2 võib epic failiks lugeda lihtsalt juhitavuse pärast, TOTAALNE driftfest, sõidu füüsikast pole haisugi.. ja seda VÕIDUSÕIDU mängust... eriti sellisest nagu GRID, mis oli ülimalt hea mäng kui mõelda.. täielikult mõistmatu lähenemine, inimene, kes füüsika välja arendas GRID 2-le tuleks maha lasta.
Umbes sama, et teed tulistamismängu ja siis hiir on pidevalt 10x üle kiirendatud, tibaken hiirt liigutad siis vaatad lakke juba. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Tomorrow, anna alla juba, GRID 2 võib epic failiks lugeda lihtsalt juhitavuse pärast, TOTAALNE driftfest, sõidu füüsikast pole haisugi.. ja seda VÕIDUSÕIDU mängust... eriti sellisest nagu GRID, mis oli ülimalt hea mäng kui mõelda.. täielikult mõistmatu lähenemine, inimene, kes füüsika välja arendas GRID 2-le tuleks maha lasta.
Umbes sama, et teed tulistamismängu ja siis hiir on pidevalt 10x üle kiirendatud, tibaken hiirt liigutad siis vaatad lakke juba.
kle bravuutritar, pane omale GRID peale ja hinda kaine pilguga, võta xanax vms
kui sa oled selle GRID 2'ga saamatu, siis see proteiin ei mõju sulle hästi _________________ ☠
esialgu on neid erinevaid radasi küll vähe .... barcelona,paris ja mingi mägedes ? + neid on saadud juba sõita mitmeid erinevaid pidi ? tuleb pärast ikka midagi juurde või tegijad olidki nii mõttevaesed et rohkem võidusõidu radasi maailmas pole ?
Indianapolis:
- GP Circuit [Day]
- Infield Circuit [Day]
- Sport Circuit [Day]
- North Circuit [Day] [Pre-Order Bonus]
- Oval Circuit [Day] [Pre-Order Bonus]
California:
- Big Sur [Day]
- Big Sur [Night]
- Bixby Pass [Day]
- Bixby Pass [Night]
- Pebble Beach Drive [Day]
- Pebble Beach Drive [Night]
- Redwood Approach [Day]
- Redwood Approach [Night]
- Pacific Way [Sunset]
Miami:
- Causeway Approach [Day]
- Causeway Approach [Night]
- Collins Park Ring [Day]
- Collins Park Ring [Night]
- Downtown Speedway [Day]
- Downtown Speedway [Night]
- South Point Bay [Day]
- South Point Bay [Night]
- Art Deco Loop [Sunset]
- Ocean Drive [Sunset]
- LiveRoutes [Day]
Chicago:
- Lake Shore Point [Day]
- Lake Shore Point [Night]
- The Loop [Day]
- The Loop [Night]
- Underpass Ring [Day]
- Underpass Ring [Night]
- Wabash Run [Day]
- Wabash Run [Night]
- Marina City [Sunset]
- Riverside [Sunset]
- LiveRoutes [Day]
Algarve, Portugal:
- Club Circuit [Day]
- GP Circuit [Day]
- National Circuit [Day]
- Sport Circuit [Day]
Barcelona:
- Columbus Pass [Day]
- Columbus Pass [Night]
- High Street [Day]
- High Street [Night]
- Marine Gate [Day]
- Marine Gate [Night]
- Memorial Gate [Day]
- Memorial Gate [Night]
- Columbus Bay [Sunset]
- Fountain Loop [Sunset]
- LiveRoutes [Day]
Red Bull Ring:
- North Circuit [Day]
- North Circuit Reversed [Day]
- South Circuit [Day]
- South Circuit Reversed [Day]
- GP Circuit [Day]
- GP Circuit Reversed [Day]
Paris, France:
- Arc De Triomphe [Day]
- Arc De Triomphe [Night]
- Avenue De New-York [Day]
- Avenue De New-York [Night]
- Circuit De La Seine [Day]
- Circuit De La Seine [Night]
- Pont De L’alma [Day]
- Pont De L’alma [Night]
- Champs Elysees [Sunset]
- Le Trocadero [Sunset]
- LiveRoutes [Day]
Dubai, United Arab Emirates:
- Al Sufouh Strip [Day]
- Al Sufouh Strip [Night]
- Gulf Approach [Day]
- Gulf Approach [Night]
- Jumeirah Beach [Day]
- Jumeirah Beach [Night]
- Nakheel Vista [Day]
- Nakheel Vista [Night]
- Hattan Way [Sunset]
- Orra Quay Loop [Sunset]
- LiveRoutes [Day]
Hong Kong, China:
- Kowloon Climb [Day]
- Kowloon Climb [Night]
- Magazine Gap [Day]
- Magazine Gap [Night]
- Peak Road Descent [Day]
- Peak Road Descent [Night]
- Wan Chai Gap [Day]
- Wan Chai Gap [Night]
- Ap Lei Chau [Sunset]
- Pok Fu Lam [Sunset]
AI uhab ka päris karmilt minu meelest Kui proovid korralikult sõita et ei rammi ja võtad kurvis hoogu maha et läbi mahtuda siis AI teeb sellist romurallit et hoia ja keela.... Endal on selle bugati vist oli ? paras pähkel pureda... see on see vehicle challenges kus ma pean saama mingi 3.11 ? Parim mis ma suudan on 3.18 nii krdi mägine rada on ka veel pealekauba
Mida seal juurde tuleb, need võid ka põhimõtteliselt 2-ga jagada(day/night) ja lõigud radadest korduvad niivõinaa... Ei virise just, aga ühel maal muutus jube üksluiseks küll Vist jõudsin 4nda hooajani, nüüdseks pole juba väga kaua mänginud ja ei tule nagu isu kah.
jõudsin kah eile lõpuks neljandasse hooaega, viimase raskusastmega ikka annab punnitada omajagu, mõnda rada sõida või 20 korda, närvidele hakkas vahepeal
neljandas hooajas esimesed sõidud jällegi suht lihtsad eks edaspidi läheb raskemaks, aga autode võitmine endale garaaži on omaette ulme, langetasin raskusastet Hardi peale kuna nende võidetud autodega saab ehk reaalses sõidus paremini hakkama, lihtsalt kui peaaegu neli minutit kestvas sõidus õnnestub puhtalt rada läbida ja ikka läheb ajalimiit sajandiku võrra üle siis lõpuks enam ei jaksa rabeleda mingit jaguari sõitu tegin pool tundi järjest siis loobusin _________________ ükskord me võidame niikuinii
Imo see kurvidrift on selle mängu feature, mida peab kasutama, et kiiremaid ringe saada. Mängu üks õpitavatest skillidest.
Kuskil pole öeldud, et racing mäng ei võiks uusi nippe välja mõelda. Alguses oli tõesti üllatav(hirmutav), kuid GRID2 puhul see töötab päris hästi.
Vastupidiselt teeb mängu just põnevamaks ja huvitavamaks, raskema taseme vastastega peab võidu jaoks midagi veel tegema, mitte lihtsalt kurvist läbi sõitma.
Ja olgem ausad, see AMG mersuga läbi jaapani mägiteede sõitmise challenge oli üks vahvamaid viimase aja automängudest.
Ma olen 100% kindel, et codemastersi GRID meeskond disainis selle juhitavuse täpselt selliseks just sihilikult ning see töötab pagana hästi.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.