gridis vist ei olnud ka sellist ghosti teemat, kui ikka tahtsid sisse kellelegi keerata või tee peal seista risti ees, siis sai ka seda teha.
oleneb täitsa mängijast endast, kes tahab sõita, kes tahab lollitada.
peab ütlema, et corner cutting on üllatavalt hästi lahendatud. Tavaliselt on mängudes sellega alati mingi jama, siin ta aga arvestab ikka päris täpselt.
peab ütlema, et corner cutting on üllatavalt hästi lahendatud. Tavaliselt on mängudes sellega alati mingi jama, siin ta aga arvestab ikka päris täpselt.
Ma ei tea, minu arust vajab veel tweakimist! Ühel ringil võtad suure tüki muru ja mitte midagi ei juhtu, teisel ringi napilt riivad muru ja saad juba penalti. Lisaks rammitakse sind välja, jälle penalt. Mitu korda on nii olnud, et sõidad teise järgi, mõlemad libiseme välja ja ainult mina saan penalti, samas kui ees sõitja sõidab rahulikult eest ära, olles isegi rohkem rajalt väljas käinud.
Mind rohkem häirib see, et kui kurvi pikaks lased ja vastu teist kurvi muru peale lähed siis vahel saab penalti kuigi enne kurvi algust saad teele tagasi, aga penalti ei saa siis kui hoo piisavalt muru peal maha võtad
minu kogemus on selline, et kui keegi sind rammib ja sina selle tõttu murule pead minema ja kurvi lõikama, siis mäng arvestab seda leebemalt
aga jah, tuleb selgeks õppida, et kus tohib kurvi lõigata ja kus mitte.nt algarves ei tohi praktiliselt üldse rajalt lahkuda , ainult paaris kurvis.
samas abu dhabis võib mitmes kurvis/šikaanis täie rahuga valgest joonest üle sõita, peamine et ühe poole rattad on postist õigel pool
viimati muutis rastaman 10.06.2013 21:38:50, muudetud 1 kord
täna märkasin sellist asja, et kui alt tab'iga mängu taustale panen ja mingit muud asja teen ning siis tagasi mängu lähen, ei tööta enam puldi nupud. enne ei ole ma seda nagu märganud.
muidu nagu tore ajaviite rallikas aga ei midagi liiga erilist, näeb hea välja jne...keegi enne kirjutas ka siina, et autode "damage" näeb naeruväärne välja... eks suht nii ongi
aga ikkagi, mis selle alt tab'iga nüüd toimub?! _________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86
Kummaline probleem online-s mängimisega. Ei leia custom otsinguga servereid üles, ainult 1 või kaks serverit, matchmakinguga leiab küll, aga ise valida ei saa.
Nö elutoa arvutis custom otsing toimib, magamistoa omas mitte, sama account, sama netiühendus
Oskab keegi nõu anda?
edit
Uhh, ise vastan.
Vahetasin steam-i download koha usa-st saksamaa vastu, custom servereid leidis ilusti.
Ta vist otsib pingi järgi siis? usa serverid kaugel, neid lihtsalt ei näitagi
Aga kui tahan vene sõpradega mängida näiteks? Eks näis.
libe, mul vist sama probleem
et fullscreenis lööb lihtsalt telekasse no signal ...
windows mode kõik toimib ilusti _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
mida rohkem online-s seda parem tundub, kuigi toda drifti liiga palju.
heh, tahaks vana head spa rada.
Ei tea kuidas teistel, kuid online on hea full damage only, siis on kõik ettevaatlikumad.
Vahel hulle leidub, kes kõik piixu keeravad, kuid seegi fun laveerida.
collisions ja damage off on ülimalt lihtne, aga kui peal siis on ikka huvitavam.
aga kuidas kellelgi onlines läheb üldse, keegi level 30 ka juba ? ise 28
ise olen level 6 praegu, mida rohkem radadega tuttavaks, seda parem
hirmsati ootan chati võimalust, loob niukse tunde, mida ei oska seletada.
harjumatu on esialgu rajast eemal liiga detailne graafika, segab kuidagi.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.