|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
libe
kvaliteetne mees

|
10.08.2011 23:44:46
|
|
|
| Magic kirjutas: |
Keegi, kes kasutab P67 või Z68 emaplaati võiks panna conffi toitva toiteka andmed mulle PSi peale. Mida rohkem vastuseid saan seda parem  |
mingi suvaline 500W toide on täiesti piisav
_________________ ☠ |
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winman
HV Guru

|
12.08.2011 21:21:49
|
|
|
Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 (Rev. 1.0) plaadiga selline probleem, et lükkab lambist usb seadmetel voolu tagant ära, hiir ja klahvid kustus ja midagi teha ei saa. Biosist asju proovitud, välja lükatud ka win7 alt power saving usb seadmetel. Mida veel teha? Peal F6 ehk uusim bios. Kurb täna kätte saadud plaat uuesti AK-sse pealinan tagasi saata
|
|
| Kommentaarid: 1500 loe/lisa |
   |
6 :: |
1101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rycyve
HV veteran

|
14.08.2011 05:32:26
|
|
|
| Winman kirjutas: |
Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 (Rev. 1.0) plaadiga selline probleem, et lükkab lambist usb seadmetel voolu tagant ära, hiir ja klahvid kustus ja midagi teha ei saa. Biosist asju proovitud, välja lükatud ka win7 alt power saving usb seadmetel. Mida veel teha? Peal F6 ehk uusim bios. Kurb täna kätte saadud plaat uuesti AK-sse pealinan tagasi saata  |
Kas kõik usb seadmed ikka 100% korras?
_________________ CH341A EEPROM Flash BIOS teenus. |
|
| Kommentaarid: 99 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winman
HV Guru

|
14.08.2011 08:32:58
|
|
|
| rycyve kirjutas: |
| Winman kirjutas: |
Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 (Rev. 1.0) plaadiga selline probleem, et lükkab lambist usb seadmetel voolu tagant ära, hiir ja klahvid kustus ja midagi teha ei saa. Biosist asju proovitud, välja lükatud ka win7 alt power saving usb seadmetel. Mida veel teha? Peal F6 ehk uusim bios. Kurb täna kätte saadud plaat uuesti AK-sse pealinan tagasi saata  |
Kas kõik usb seadmed ikka 100% korras? |
Sai proovitud ka lihtsalt klaviatuuri ja teise hiirega, ikka sama jama. Eelnevalt teise core 2 duo plaadi ja konfiga töötas muretult.
|
|
| Kommentaarid: 1500 loe/lisa |
   |
6 :: |
1101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
14.08.2011 09:07:51
|
|
|
| libe kirjutas: |
| Magic kirjutas: |
Keegi, kes kasutab P67 või Z68 emaplaati võiks panna conffi toitva toiteka andmed mulle PSi peale. Mida rohkem vastuseid saan seda parem  |
mingi suvaline 500W toide on täiesti piisav  |
Mul tööarvutis G620+ ECS emaplaadiga üldse 350W Fortron. Töötab väga hästi
hetkel confin kodus backup värgendust ja tõmban kogu vajaliku nänni ära. Samas hull öko arvuti tundub olevat
Lähiajal samas pean lahendama pinisevate kallite emaplaatide needuse - ECS-st 2X kallimad emaplaadid on sääsepeletajateks osutunud.
|
|
| Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
14.08.2011 11:01:17
|
|
|
Magic: Aga ega toiteplokkide numbreid ei saagi ju väga üheselt võtta, kuna toiteplokke toodetakse 2-e versiooni:
1. Ühel juhul on kirjas, lühiajaliselt lubatav max. võimsus
- sel juhul on pikaajaline, nomiaalne võimsus sellest väiksem.
2. teisel juhul on kirjas, pikaajaliselt lubatav nominaalvõimsus.
- sel juhul on max. lühiajaliselt lubatav võimsus sellest suurem.
Ja nii võibki vabalt olla, et Sinu 350W = mõne teise firma (näiteks) a 380-400W vms.
|
|
| Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
13.09.2011 20:50:33
|
|
|
Ma loodan et olen nüüd õiges kohas... Nimelt mõtlesin et uuendaks bios-i pole ammu seda teinud ja kasutasin seda Gigabyte bios utility ja panin sealt update bios from gigabyte server siis ta tõmbas ära ja uuendamise ajal mul nagu itunes raadio mängis ja hakkasin seda kinni panema siis ta hakkas neid erroreid loopima midagi sellist et kernel memory failed jne .... mõtlesin et sellel ajal ei tohi nagu surkida midagi,,, tegin sama asja uuesti et update bios läbi serveri siis ta ei loopind erroreid siis küsis restarti ja peale restarit nagu arvuti hakkas piiksuma ja ei loadind win üles ja küsis startup repairi ? Kas poleks tohtinud teist korda teha ja kas keerasin tuksi nüüd midagi ??
Ma ehmatasin et miks see arvuti mul hakkas nagu piiksuma metsikult ja ei suutnud win üle bootida kas see midagi halab ei teinud ? Muidu momendil kõik nagu töötab ja uus bios on peal kuna teistsugune pilt tuli ette boot screenil et kas kõik on siis korras või tegin midagi valesti ? sry aga oskab keegi öelda et kas poleks tohtinud selle update ajal midagi kruttida ja teist korda seda biossi uuendada liiast ? Sain juba sõimata et dual BIOS ftw aga ma ei jaga seda asja oskab keegi öelda kas midagi on nüüd tuksis või mida valesti tegin ?
|
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
1 :: |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
13.09.2011 20:59:05
|
|
|
| No esimesest laksust ilmselt üritas bootida kivilt millele lasid katkiselt biosi peale,teisest laksust tuli backupist ülesse vms. Vaata kas biosi versioon muutus või ikka vana @ cpu-z,või siis see sama @ bios näitab ka sulle seda.Kui vana siis tee uuesti,natsa ohutum ehk kui käsitsi laed alla biosi pakid kuhugi kausta lahti selle zip värki ja@ biosist valid update from file vms.
|
|
| Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
13.09.2011 21:38:15
|
|
|
aa selge proovin nii siis uuesti... tänud sulle... sry enne olin tõesti vales teemas ära pikka viha pea.... aga üks loll küsimus et mind painab miks see arvuti nagu piiksus metsikult enne et kas midagi tuksi ei läinud ?
Ma tõmbasin nagu kõige uuema biosi ja siis klikkisin sinna peale ja ta ütles et extract files tegin selle ära ja siis tulid sellised failid nagu ? ma saan aru et sealt panen selle update bios from file aga milline faile nendest nagu täpsemalt ta ei lase neid nagu avada kõike või mis
Spoiler 
mul on GPU-Z aga see ei näita emalplaadi bios-i juu ?
sry veelkord ma tahaks selle bios-i update ära teha aga te nii keeruliselt seletate et ma tegin nüüd kolmas kord uuesti ja panin sealt siis et update bios from file siis ta uuendas ära ilusti kuni restardini ma midagi ei puutunud ja peale restarti piikus arvuti jälle nagu kolm korda siis undaks kohutavalt tegin nagu shut down siis vajutasin uuesti power nuppu siis loadi ilusti winni ja boot screen pilt on küll teistsugune kui varem.. aga ma tahaks väga teada et kas ma midagi tuksi ei keeranud ja kas tegin midagi ikka valesti.... sry kui rumalad küsimused aga ma tahaks teada...pole seda asja enne teinud
Kui ma teen näites win formati kas see bios jääb siis ikka samaks ?
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rycyve
HV veteran

|
14.09.2011 05:27:16
|
|
|
aa selge proovin nii siis uuesti... tänud sulle... sry enne olin tõesti vales teemas ära pikka viha pea.... aga üks loll küsimus et mind painab miks see arvuti nagu piiksus metsikult enne et kas midagi tuksi ei läinud ?
Piiksude kohta uuri emme manuaalist veateadete alt.
Ilmselt mõeldi CPU-Z-i see näitab biose versiooni.
Kui ma teen näites win formati kas see bios jääb siis ikka samaks ?
Bios ei muutu seni kuni saa seda uuendad kas uuemaks või vanemaks versiooniks.
Kõige parem praktika on ikka ise googeldades
_________________ CH341A EEPROM Flash BIOS teenus. |
|
| Kommentaarid: 99 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
14.09.2011 08:34:57
|
|
|
| tsitaat: |
|
aga miks sa sellega siis vaatad
Ütlesin läbuteemas konkreetselt CPU-Z!
Ma saan aru, et inglise keelsest juhendist ei saa jagu aga tähelepanelikku lugemist võik küll harjutada, jääks häda ja lahmimist poole vähemaks
|
|
| Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Raunts33
HV kasutaja
|
14.09.2011 13:02:27
|
|
|
| Kas i5 2500k ja z68xp-ud3 oleks mõistlik ost? Mobo alla selle mis valisin ei sooviks kuna see on mulle hea. Ivyt ei tasuks muidu oodata?
|
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
14.09.2011 22:12:17
|
|
|
| WäntWõll kirjutas: |
aga miks sa sellega siis vaatad
Ütlesin läbuteemas konkreetselt CPU-Z!
Ma saan aru, et inglise keelsest juhendist ei saa jagu aga tähelepanelikku lugemist võik küll harjutada, jääks häda ja lahmimist poole vähemaks  |
CPU-Z siis jah sry ei lugenud tõesti tähelepanelikult püüan olla edaspidi hoolikam
rycyve neid vastuseid mida ma teada tahan ei leia mina küll googlest Siin on ju niipalju tarkasi miks ma siit ei või küsida siis ouveklokerid ja puha nemad peaksid ju teadma sellisesid asju ... enivei siiamaani on kõik korras ja tundub et uus bios on peal ja probleeme pole esinenud.... tänud teile abi eest.
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
recent
HV veteran

|
26.03.2012 04:41:30
|
|
|
hmm, päris huvitav
How to make a Motherboard - A GIGABYTE Factory Tour Video
Spoiler 
|
|
| Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
41 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
12.06.2013 16:22:21
|
|
|
ASUS 8-Series Haswell Motherboards: New UEFI Tour
Spoiler 
Ikka pole võimalust OC profiilid/kogu seadistus mälupulgale salvestada ja pärast uue biose flashi sealt taastada
See on just see mis kõige suuremat ajakulu on põhjustanud mulle. Granted mul on kõik OC sätted eraldi failis üles mängitud ja ma võin soovi korral selle lahti võtta telefonis, aga sisestada tuleb kõik ikkagi käsitsi.
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738 |
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 265 loe/lisa |
   |
4 :: |
216 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HaXoR
HV kasutaja
|
06.07.2013 09:48:29
|
|
|
| Z87-PLUS vs Z87M-PLUS. Hinnavahe on 30-40 eurot, minu küsimus on, kas selle raha eest on erinevus nende plaatide vahel märgatav või mitte eriti?
|
|
| Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
06.07.2013 10:04:22
|
|
|
| HaXoR kirjutas: |
| Z87-PLUS vs Z87M-PLUS. Hinnavahe on 30-40 eurot, minu küsimus on, kas selle raha eest on erinevus nende plaatide vahel märgatav või mitte eriti? |
Ma ütleks, et vägagi suur erinevus on.... nimelt on "M" tüüpi emaplaadid väiksemate mõõtmetega ja mõeldud väiksematele korpustele. M-Plusil on vähem expansion slotte, Nvidia Quad GPU-d ei toeta jms. Eks vaata Asuse kodukalt lähemalt.
viimati muutis Archangel 06.07.2013 10:04:45, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HaXoR
HV kasutaja
|
06.07.2013 10:04:43
|
|
|
| Archangel kirjutas: |
| Z87-PLUS vs Z87M-PLUS. Hinnavahe on 30-40 eurot, minu küsimus on, kas selle raha eest on erinevus nende plaatide vahel märgatav või mitte eriti? |
Ma ütleks, et vägagi suur erinevus on.... nimelt on "M" tüüpi emaplaadid väiksemate mõõtmetega ja mõeldud väiksematele korpustele. |
Mul plaanis emb-kumb plaat soetada ja 4670K osta proseks.
viimati muutis HaXoR 06.07.2013 10:05:40, muudetud 1 kord |
|
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
06.07.2013 10:06:58
|
|
|
Ma ütleks, et vägagi suur erinevus on.... nimelt on "M" tüüpi emaplaadid väiksemate mõõtmetega ja mõeldud väiksematele korpustele. |
Mõõdud mõõtudeks, tehnilise poole pealt ka miskit väga erinevat on? |
M-plus on nuditud vägagi mitmes aspektis. No võrdle ise:
http://www.asus.com/Motherboards/Z87MPLUS/#specifications
http://www.asus.com/Motherboards/Z87PLUS/#specifications
Vähem expansion slotte, vähem USB porte, vähem seda ja vähem toda. Noh, loogiline. Kui plate nii suur ei ole siis ei mahugi niipalju asju peale.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HaXoR
HV kasutaja
|
06.07.2013 10:08:37
|
|
|
Vähem expansion slotte, vähem USB porte, vähem seda ja vähem toda. Noh, loogiline. Kui plate nii suur ei ole siis ei mahugi niipalju asju peale. |
Ühesõnaga on nipet-näpet vähemaks võetud ja mingit väga suurt erinevust ei ole.
|
|
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
06.07.2013 10:21:43
|
|
|
Vähem expansion slotte, vähem USB porte, vähem seda ja vähem toda. Noh, loogiline. Kui plate nii suur ei ole siis ei mahugi niipalju asju peale. |
Ühesõnaga on nipet-näpet vähemaks võetud ja mingit väga suurt erinevust ei ole.  |
Noh kellele nipet-näpet kellele vajalik kraam. See sõltub muidugi vajadustest. Ega ausalt öeldes ei näe isegi vajadust näiteks 8+ USB pordil, pole vist kunagi üle 4-ja korraga kasutanud. Aga mõnel ongi vbl plaanis korraga mingi 3 välist ketast, hiir, klaver, mälupulk jne sees hoida suht tihti. Näiteks.
Samas ei ole ma kunagi nii rikas, et endale Nvidia Quad-GPU SLI süsteemi ehitaksin. Aga mõni äkki tahab ja seda see M-PLUS emaplaat ei toeta.
Seega vaata need erinevused täpselt üle ja kaalu ära, kas sul on vaja täisfunktsionaalsust või mitte.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
06.07.2013 14:47:38
|
|
|
Quad SLI tugi jah ei huvita suurt kedagi. Kesiganes sellise süsteemi ehitab saab rahalises mõttes hulga kallimat platet endale lubada niikuinii. Küll aga USB portide arv oluline minumeelest. Minul nt 6 on koguaeg kinni + 2 veel rooli,mälupulga jms jaoks.
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738 |
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|