Lisaks, ega konsoolimängijaid PC mängijatega kokku siis panda. Mõlemad on ikka lahus. Mu arust ka pigem positiivne uudis, või no mis seal negatiivset on? _________________ Custom 3d-prinditud mATX / ITX / APU case - http://bit.ly/4kIJQZs
Arusaamatu tõesti Velociraptori avaldus.
Minu meelest ka on igati hea, et tuleb uusi mängijaid juurde. Mängigu nad siis kasvõi telefoni või autoraadio peal seda mängu. Miks konsool halvem on kui PC? Wargaming saab rohkem kliente-mängijaid, rohkem raha ning meile tuleb sellest tõenäoliselt rohkem uuendusi ja tanke. Tegijate töötunnid ju maksavad.
Ei saa nad korralikult PC'legi arendatud, saab näha kummale rohkem rõhuma hakatakse. _________________ minu lugupeetus
Kristoferr, Ma ei tea, mis sinu numbrid räägivad. Mul sealt läbilaskmisega probleeme ei ole. Ma räägin reaalsest elust. Kõvemate loomade jaoks on mul HEAT kaasas, aga seda ma E-75 peale ei kasuta.
Kõik saksa tankid on mängus sitemad kui paberil. Slaavi mängufirma ikkagi.
Kristoferr, Ma ei tea, mis sinu numbrid räägivad. Mul sealt läbilaskmisega probleeme ei ole. Ma räägin reaalsest elust. Kõvemate loomade jaoks on mul HEAT kaasas, aga seda ma E-75 peale ei kasuta.
Kõik saksa tankid on mängus sitemad kui paberil. Slaavi mängufirma ikkagi.
Skipping up to 88 mm, the Tiger II's gun gets some impressive results: 2.6 cm at 100 meters. The in-game stat is also impressive, 34 cm. The 50% dispersion is 7.48 cm, for an SR of 2.87.
...
The 122 mm D-25 has long been the subject of debate among those who care about historical accuracy. The dispersion is approximately 2.4 cm, and 46 cm on both the Soviet and Chinese brothers. That makes for a 10.12 cm 50% radius and a whopping 4.2 SR.
...
Yes, the bottom 3 guns are Soviet, but so is the top one. That's explained by most of my data being Soviet. If anyone has tables for Western WWII guns, I'd be grateful. Despite the cries of anti-German bias, Germans are clustered solidly in the middle.
minule väga tervitatav uuendus. Saab ka jälle normaalsemalt ehk mängima hakata seda.
Velociraptor, Miks massive disrespect? Mis selles halba et mängutootja oma nö. haaret laiendab ja uusi mängijaid toob? Või sa oled see põhimõtteline konsool on sitt ja konsoolimängijad mõttetud mehed, tüüpi?
Asi ei ole sugugi põhimõttes, asi on lihtsalt aastaid ja aastaid mängutööstuse jälgimises. Laieneda on muidugi tore aga tavaliselt kaasneb sellega idiootide laviin(eriti konsoolidega seoses). Miks ? ei oska öelda. Kas konsoolidel mängib liiga palju 13 aastaseid ? Statistikat ei oska sulle anda. Lihtsalt tähelepanekud aastate jooksul. Palju mänge perse keeratud niimoodi.
Ise WoTi ei ole päris kaua juba pelanud, aga mäng iseenesest on täitsa ok.
Võibolla olin natukene liiga negatiivne aga ma ei saa sinna midagi parata. Ei ole juba kaua kaua aega mängutööstusega rahul olnud ja igakord kui E3 vaatan, siis masendus mitmekordistub _________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr
Velociraptor, hüppad vale koha peal, sest arendajad on korduvalt öelnud, et eri platvormide mängijaid ei lasta omavahel kokku. Ei hakka sulle vastu mängima ei Androidi/iPadi ega Xboxi mängijad.
Aga vot kui neile hakkab mäng meeldima siis hakkab ja developement muutuma PC ja Konsooli crowd on veits erinev _________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr
Kes kardab, et WoT X360 peale imeb arendusressursse PC versioonilt, siis X360 versiooni haldab siiski eraldi arendaja, endise nimega Day 1 Studios, nüüdse nimega Wargaming West, mille WG spetsiaalselt nende konsoolikogemuse tõttu üles ostis.
Samad mehed portisid FEAR'i mängud X360 ja PS3 peale.
Kindlasti Panther liin, vähemalt mootorid sobivad hiljem teistele masinatele (E50 mootor sobib - Pz.Kpfw. VI Tiger, Pz.Kpfw. Tiger II, Jagdtiger, Panther II, GW Typ E, E-75, E-50, Jagdpanther II).
Leopardi liin on üks suur rist ja viletsus. Indie on ainuke hea tank seal.
leod tunduvad ka väga võimekad, lihtsalt juhtidel on see viga, et tormatakse surma
Leopard A'l on lihtsalt toru nii halb. Sihib kaua, ei lase isegi kullaga läbi, mööda laseb palju.
Temaga mängides peab kas mängima rühma või siis peab tiim olema hea, vastasel juhul saab mäng väga kiirelt läbi, sest kuna ta on nii pehme.
Leopard 1 soovitatakse klannikatesse, aga randomites pidi ka temaga halb olema.
kr6ll, ei ole mänginud, sest viimasel ajal istun nii aegalse neti taga, et ei ole viitsinud public testi tõmmata. Kogemused selle vastu või koos mängimisest. õhuke on ta jah, aga hea mängija käes tunduvalt kardetavam kui mausid ja muud aeglased kobakad
hea mängija on selline suhteline mõiste. Kui meeskond keskmiselt on teisest yle on ka kehva mängija igasuguse saraga edukas kuna tal on palju infot ja hea flankida kuna meeskond on talle head kaardid kätte mänginud.
Mausi ja medikat yhte patta panna on ikka suht nonsens. Mausi ylesanne on hoopis teine kui medikal. Kui meeskond on hea siis maus on juba siis hiilanud kui ta teeb 0 dämmi sest ta on yldiselt kaitsetank ja kui maus hiilgama hakkab on meeskond lihtsalt ylisitt või mausi mängija loll et ronib sinna kuhu vaja pole
- as mentioned in earlier posts, Superpershing rebalance is still being discussed, at this moment there is no plan for SP penetration buff
- Superpershing historically had a GAF V8 engine (450-500hp), it’s not SP that is underpowered, it’s M26 that is unhistorically buffed
- as mentioned in earlier posts, Superpershing rebalance is still being discussed, at this moment there is no plan for SP penetration buff
- Superpershing historically had a GAF V8 engine (450-500hp), it’s not SP that is underpowered, it’s M26 that is unhistorically buffed
whaat, võtavad armorit vähemaks. pen jääb samaks ja tank on ikka aeglane?
- the Xbox WoT beta testing is not tied to US server WoT accounts
- Xbox WoT will not be moddable, servers will be completely separate from PC version
- Xbox WoT will be exclusive for Xbox 360
- Xbox WoT wasn’t made for Xbox One, because One doesn’t have a decent base of users yet
- the fact WoT for Xbox needs golden account to work: “Sorry – it’s the rules.”
- Xbox WoT will support Live archivements apparently
Tere. Kas on midagi viimaste uuendustega muudetud, aga tier9 lahingud on hakanud kõvasti sisse tooma. Peale remonti jms. jääb keskimselt kätte ca 50k hõbedat mängu kohta
Tere. Kas on midagi viimaste uuendustega muudetud, aga tier9 lahingud on hakanud kõvasti sisse tooma. Peale remonti jms. jääb keskimselt kätte ca 50k hõbedat mängu kohta
tsitaat:
Big and Heavy Part 3
30% discount and 30% increased credits on the following German heavy tanks:
Tier VIII Pz.Kpfw. Tiger II
Tier IX E-75
Tier X E-100
from June 1st 07:10 (GMT +2) to June 15th 07:00 (GMT +2)!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.