Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Abi Port forwarding-ga Thomson TG784; Vuze märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 01.06.2013 16:47:26 vasta tsitaadiga

Dogbert kirjutas:
Mul ka TG784 ruuteriks, pordid suunatud viisakalt ühe rakenduse kaupa või täitsa eraldi ja kasutasin veebiliidest. No problemo.
Ainult läpakale määrasin DHCP-lt saadavaks aadressiks alati ühe kindla aadressi ja vaid selle tegin telnetis (sest veebiliideses korralikku töötavat lahendust selle jaoks ei paista olevat). Pordid on suunatud vaid lauaarvutile, selle aadress on kõigi op-süsteemide seadetes staatiliseks tehtud. Suunamised töötavad, ei kao kusagile. UPnP on turva ja ruuteri stabiilsuse mõttes välja lülitatud.
mis mul selles konreetselt valesti on siis?
{Administrator}=>:nat maplist
Idx Type Interface       Outside Address                Inside Address                 Use
  1 NAT  ipKmInet        xxx.xxx.xxx.xxx:8               127.0.0.1:8                    0
  2 NAPT ipKmInet        xxx.xxx.xxx.xxx:23              127.0.0.1:23                   0
  3 NAPT ipKmInet        xxx.xxx.xxx.xxx:3569            192.168.1.65:3569              0
  4 NAPT ipKmInet        xxx.xxx.xxx.xxx:5060            xxx.xxx.xxx.xxx:5060            0
  5 NAPT ipKmInet        xxx.xxx.xxx.xxx:9946            192.168.1.65:9946              0
  6 NAPT ipKmInet        xxx.xxx.xxx.xxx:9988            192.168.1.65:9988              0
  7 NAPT ipKmInet        xxx.xxx.xxx.xxx:[10000-20000]   192.168.1.65:[10000-20000]     0
  8 NAPT ipKmInet        xxx.xxx.xxx.xxx:42124           192.168.1.65:42124             0
  9 NAPT ipKmInet        xxx.xxx.xxx.xxx:51005           127.0.0.1:51005                0
10 NAPT ipKmInet         xxx.xxx.xxx.xxx:68              xxx.xxx.xxx.xxx:68              1
11 NAPT ipKmInet         xxx.xxx.xxx.xxx:3659            192.168.1.65:3659              0
12 NAPT ipKmInet         xxx.xxx.xxx.xxx:5060            xxx.xxx.xxx.xxx:5060            1
13 NAPT ipKmInet         xxx.xxx.xxx.xxx:[9000-9999]     192.168.1.65:[9000-9999]       0
14 NAT  ipKmInet         xxx.xxx.xxx.xxx                 192.168.1.65                   239
{Administrator}=>

suunatud portidel absoluutselt liiklust ei toimu ning kogu kraam liigub viimasele positsioonile
varem oli seal välis ip ja inside address unmapped, proovisin inside addressi ära mappida ning ikka mingit muutust

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 02.06.2013 17:18:32 vasta tsitaadiga

Ega sul seal juhtumisi mitu asja samade portide peal tööta? Ma näen siin, et sul on suunatud vahemik 9000-9999 ja siis eraldi 9946 ja 9988. Sul juhtumisi juba mõni asi ei tööta sama pordi peal, mida kasutada üritad?

nat maplist expand=enabled paistab andvat pikema selgituse iga suunamise kohta, sh on näha ka see, millise protokolli pordiga on tegemist. Lühikeses listis pole UDP-l ja TCP-l vahet, võib-olla polegi sul pordid samast vahemikust suunatud, vaid vahemik on näiteks UDP ja eraldi pordid TCP - lihtsalt selles lühikeses listis ei saa aru.

Tulemüür, st Thomsoni oma, on ikka välja lülitatud?

viimati muutis Dogbert 02.06.2013 17:26:02, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 02.06.2013 17:22:08 vasta tsitaadiga

Dogbert kirjutas:
Ega sul seal juhtumisi mitu asja samade portide peal tööta? Ma näen siin, et sul on suunatud vahemik 9000-9999 ja siis eraldi 9946 ja 9988. Sul juhtumisi juba mõni asi ei tööta sama pordi peal, mida kasutada üritad?

nat maplist expand=enabled paistab andvat pikema selgituse iga suunamise kohta, sh on näha ka see, millise protokolli pordiga on tegemist. Lühikeses listis pole UDP-l ja TCP-l vahet, võib-olla polegi sul pordid samast vahemikust suunatud, vaid vahemik on näiteks UDP ja eraldi pordid TCP - lihtsalt selles lühikeses listis ei saa aru.

Tulemüür, st Thomsoni oma, on ikka välja lülitatud?
kattuvaid porte pole ja ruuteri tulemüür väljalülitatud
windowsi tulemüür on suunatud, kuid isegi, kui välja on lülitatud, ei toimu liiklust

Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 02.06.2013 17:27:57 vasta tsitaadiga

Kui viimase reegli (selle DMZ) eemaldad, mis siis juhtub? Ikka ei tööta?
Ma ei tea neist Thomsonitest suurt midagi, peab ehk mõne Elioni spetsiga konsulteerima, kes nende "hingeelu" paremini tunnevad.

viimati muutis Dogbert 02.06.2013 17:31:04, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 02.06.2013 17:36:33 vasta tsitaadiga

Dogbert kirjutas:
Kui viimase reegli (selle DMZ) eemaldad, mis siis juhtub? Ikka ei tööta?
kui viimase sootuks eemaldan, siis ühendust ei ole
kuid kui viimases siseip jätan unmapped, nagu defaultis, siis ikka porte suunata ei õnnestu

eile tegin veel korra reseti ja seejärel tegin tolle dmz
Spoiler Spoiler Spoiler

Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 02.06.2013 17:46:09 vasta tsitaadiga

Minu konfis on ka viimane rida väline aadress "unmapped" - see tähendab nähtavasti, et DMZ pole sisse lülitatud.

Ma ei näe mingit olulist erinevust, nähtavasti on viga kusagil mujal, mitte nat mappingus. Kus see viga olla võib - ma tõesti ei oska oletada. Ei tunne Thomsonit nii põhjalikult.

tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 02.06.2013 17:56:00 vasta tsitaadiga

Dogbert kirjutas:
Minu konfis on ka viimane rida väline aadress "unmapped" - see tähendab nähtavasti, et DMZ pole sisse lülitatud.

Ma ei näe mingit olulist erinevust, nähtavasti on viga kusagil mujal, mitte nat mappingus. Kus see viga olla võib - ma tõesti ei oska oletada. Ei tunne Thomsonit nii põhjalikult.
rumal lugu on, et sedasi kõik töötas paar aastat
proovisin telefonis telefonile porti suunata, kuid ka sealt ei pääse pordile peale suunamist ligi

Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 02.06.2013 20:23:36 vasta tsitaadiga

Kas sa pärast factory reseti teed need suunamised ikka käsitsi või laed mingi konfifaili?
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 02.06.2013 23:12:47 vasta tsitaadiga

Dogbert kirjutas:
Kas sa pärast factory reseti teed need suunamised ikka käsitsi või laed mingi konfifaili?
käsitsi
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 03.06.2013 20:15:49 vasta tsitaadiga

Elioni eKodus vaatasid, pordid ikka avatud? On ehk keegi näppinud digitv menüü kaudu seda või mingi tehnilise apsaka tõttu kinni läinud võib-olla?
Mul rohkem ideid pole välja pakkuda...

tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 04.06.2013 00:16:55 vasta tsitaadiga

Dogbert kirjutas:
Elioni eKodus vaatasid, pordid ikka avatud? On ehk keegi näppinud digitv menüü kaudu seda või mingi tehnilise apsaka tõttu kinni läinud võib-olla?
Mul rohkem ideid pole välja pakkuda...
endiselt pordid avatud teenus aktiivne ning seda toetab ka fakt, et utorrent suudab igasuguse pordi avada icon_neutral.gif
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 04.06.2013 10:27:41 vasta tsitaadiga

Õigus jah, UPnP ju töötas, mul juba jõudis ununeda...
Mõnele teisele arvutile portide suunamist oled proovinud? Windows kalab ehk hoopis? Või millest sa järeldad, et paketid just ruuterist läbi ei pääse?
Võib ka live Linuxiga sama arvuti peal proovida.

nvm, telefonile juba proovisid

Kui UPnP ruuteris üldse välja lülitad, peale uTorrenti kuivalejäämise rohkem midagi ei muutu?

Kellelgi teisel pole siis mõnda ideed, mis meil kahel pähe pole tulnud veel?

tagasi üles
hendrik32
HV Guru

sõnum 04.06.2013 12:57:09 vasta tsitaadiga

Mina arvan, et viga on ruuteris endas, mis trikitab ning ei lase suunata. Niisama päeva pealt lakata töötamast ei tundu normaalne nähtus.
Ideaalne võimalus oleks muidugi proovida teise ruuteriga.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 12
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 04.06.2013 15:00:25 vasta tsitaadiga

hendrik32 kirjutas:
Mina arvan, et viga on ruuteris endas, mis trikitab ning ei lase suunata. Niisama päeva pealt lakata töötamast ei tundu normaalne nähtus.
Ideaalne võimalus oleks muidugi proovida teise ruuteriga.
Teise ruuteriga proovimine tundub praegu üks mõistlikumatest edasi tegutsemise valikutest. Selline viga aga ei saa olla riistvaraline, see peab olema tarkvara viga. Ehk siis parandatav. Loogiline oleks, et factory reset taastab algseisu täielikult, aga ju ta siis ei tee seda.

Kas jama sellest ei pruugi tekkinud olla, et pärast factory resetti hakkas ruuter oma tarkvara uuendama ja see jäi kuidagi poolikuks? Mis sul praegune firmware versiooninumber on? Kui oli enne factory resetti 8.2.3a, siis võis uuendama hakata:

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=7607315#7607315

tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.06.2013 09:43:24 vasta tsitaadiga

Mina lõin käega thomsoni portide suunamisele ja konfisin sillaks. Isegi kui kõik oli õieti tehtud ei olnud pordid lahti. Sillana selliseid probleeme pole.
Konfid saab siit: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=7617213#7617213
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Abi Port forwarding-ga Thomson TG784; Vuze mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.