Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
vipu
HV veteran

|
22.05.2013 12:59:24
|
|
|
Ma olen teistelt ka küsinud sedasi, aga keegi pole seni vahet tunnetanud. Ma lihtsalt mõtlen, et kogu see D vitamiini asi võib ka üks suur kampaania olla.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kopz
HV kasutaja
|
22.05.2013 19:10:39
|
|
|
Mina näiteks ei tunne vahet kreatiini tarbimise ja mitte tarbimise ajal. Pole see ei jõunäitajates ega ka kaalus mingit mõju avaldanud. Ainus, mille reaalset mõju tajun on AAKG, kui seda enne trenni võtta.
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
22.05.2013 19:24:16
|
|
|
Kui just vaga paks pole, peaks AAKG moju igayks lausa nagema, kuna veresooned lahevad margatavalt laiemaks.
Muide, kas citrulline malate voi agmatine sulfate pole proovinud? Palju vingem efekt kui arginiinil. Arginiin on mu arust eilne paev juba - paremad alternatiivid valjas.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kopz
HV kasutaja
|
22.05.2013 19:37:23
|
|
|
Paks ei ole, kuid visuaalset erinevust väga ei märka, sest treeningu ajal tulevad veresooned niigi välja, eriti on seda biitsepsitel märgata. Küll aga on jõus vahet tunda. Citrulline malate ja agmatine sulfate pole veel proovinud. On neid Eestis kusagil müügil üldse?
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kopz
HV kasutaja
|
22.05.2013 23:16:08
|
|
|
SKG, tänud linkide eest. Mõni neist tundub küll natuke kahtlane minu jaoks. Peab veel uurima, kas Fasti või Olimpi tootevalikus ka selliseid lisandeid eksisteerib.
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Invention
Kreisi kasutaja
|
23.05.2013 09:43:02
|
|
|
Kopz kirjutas: |
SKG, tänud linkide eest. Mõni neist tundub küll natuke kahtlane minu jaoks. Peab veel uurima, kas Fasti või Olimpi tootevalikus ka selliseid lisandeid eksisteerib. |
Sportshop.ee'd julgen küll soovitada. Ise olen sealt tellinud ja probleemideta kõik kätte saanud. Olen ka ladu oma silmaga näinud, niiet kõik on tip-top
_________________ Soovite oma üritusele/pulma kvaliteetset (tantsu)muusikat? Võtke julgelt ühendust!
https://www.facebook.com/danceophones/
www.danceophones.eu |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
23.05.2013 21:19:56
|
|
|
Mõtlesin, et viskaks ka pilgu peale kuidas HV tegelinskitel jõusaaliga läheb. Kuna veedan HV-s niigi enamuse päevast siis vbl on aega kedagi siit-sealt näpunäidetega aidata. Küsige mida iganes.
Enda hetke vorm on nagu ta on. Suvi on käes ning taipohh, kui korra nädalas õues hullu grilli ja õllepidu ei tee.
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Invention
Kreisi kasutaja
|
23.05.2013 22:15:19
|
|
|
Archangel kirjutas: |
Mõtlesin, et viskaks ka pilgu peale kuidas HV tegelinskitel jõusaaliga läheb. Kuna veedan HV-s niigi enamuse päevast siis vbl on aega kedagi siit-sealt näpunäidetega aidata. Küsige mida iganes.
Enda hetke vorm on nagu ta on. Suvi on käes ning taipohh, kui korra nädalas õues hullu grilli ja õllepidu ei tee.
Spoiler 
|
Mõtlesingi, et kas oled sama Archangel, kes fitness.ee's
_________________ Soovite oma üritusele/pulma kvaliteetset (tantsu)muusikat? Võtke julgelt ühendust!
www.danceophones.eu |
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
23.05.2013 22:21:54
|
|
|
Invention kirjutas: |
Spoiler 
|
Mõtlesingi, et kas oled sama Archangel, kes fitness.ee's  |
Yep, mina see olen.
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ak_47
HV kasutaja

|
23.05.2013 22:26:30
|
|
|
No mida. See on ikka sama Archangel ,kes on fitness.ee's,bonsunas,elitexl'is,bb.com'is,nostressnutrition'is ja kindlasti mõnes kohas veel
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Invention
Kreisi kasutaja
|
23.05.2013 22:27:58
|
|
|
Ak_47 kirjutas: |
No mida. See on ikka sama Archangel ,kes on fitness.ee's,bonsunas,elitexl'is,bb.com'is,nostressnutrition'is ja kindlasti mõnes kohas veel  |
Bonsuna ei ole koht minu jaoks, teisi ei tea
www.danceophones.eu |
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
23.05.2013 22:40:01
|
|
|
Eks ma olen kõikjale nina pistnud mingil ajal. Aegamööda satub kõikjale, aga HV'd refreshin mängude ja tehnika rubriikides niivõinaa päev otsa meelelahutuseks, seega võib sama hästi ka trenni-asju teinekord arutada
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
z@ke
Kreisi kasutaja

|
24.05.2013 12:09:38
|
|
|
... Küsige mida iganes. ... |
Olen mitu aastat baasharjutustega tegelenud (EKR 5x5, 5x5:madcow), tahaks miskit vaheldust (4x nädalas upper/lower split nt. + hiit/cardio). Eesmärk oleks 80kg peale jõuda ja seal stabiilselt pekki sulatada/jõudu kasvatada. Tips? Kriitikat?
statsid, pilt:
Spoiler 
BW: ~73kg
177cm
squat: 5x125
dl: 5x135
overhead: 5x50
bench: 5x90
row: 7x65
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hirff
HV kasutaja

|
24.05.2013 12:39:14
|
|
|
Kas kellelgi on häid nõuandeid hommikusöögiks? Suvisel ajal ei ole absoluutselt tahtmist igapäevaselt putru süüa - palaval ajal on puder viimane asi, mida sööks. Enamus müslisid on saatanast. Kui keegi vaevub sellele vastama, siis võiks kirjutada lahti ka koostisosad ja valmistuskäigu. Ma pole köögis just kõige teravam.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
24.05.2013 12:50:57
|
|
|
z@ke kirjutas: |
Olen mitu aastat baasharjutustega tegelenud (EKR 5x5, 5x5:madcow), tahaks miskit vaheldust (4x nädalas upper/lower split nt. + hiit/cardio). Eesmärk oleks 80kg peale jõuda ja seal stabiilselt pekki sulatada/jõudu kasvatada. Tips? Kriitikat?
statsid, pilt:
Spoiler 
177cm
|
Kas kaal touseb praegu stabiilselt 1-2kg kuus? Kui ei, siis on vaja rohkem syya.
Ma ei tea küll, mis oli su stardipositsioon, kuid peale mitut aastat baasharjutuste tegemist peaks "pilt" oluliselt teistsugune olema. Vahemalt vorreldes, kuidas enda keha on arenenud... ja ma pole enam esimeses nooruses, kus testo tase ideaalne oleks (16-20).
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
viimati muutis SKG 24.05.2013 12:52:54, muudetud 1 kord |
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
24.05.2013 12:52:10
|
|
|
statsid, pilt:
Spoiler 
177cm
|
Eks treening ole üks asi, toitumine teine. Kui sul on soov olla suhteliselt tugev ja samas ka massi kasvatada siis oled trenni suhtes häid valikuid teinud, sest 5x5 kavad ongi üldiselt päris head selleks eesmärgiks. Aga muidugi peab toitumine vastav olema. Ega lihas niisama ei kasva.
Mis treeningkavadesse puutub siis olen põhimõtteliselt kogu elu treeninud endale sobivatel meetoditel. Selles suhtes ma ei näe väga mõtet äärmiselt spetsiifilisi kavasid soovitada. Kui eesmärk on lihtsalt üldine lihaskasv/jõud siis peakski peamiselt keskenduma piisava sagedusega baasharjutuste tegemisele. See kuidas trennid täpsemalt üles ehitada võiks olla juba sõltuvuses inimese enda eelistustest ning võimalustest. Nagu sa ise mainisid võid proovida näiteks Upper/lower või push/pull kavasid. Keha kaheks jagada ning kokkuvõttes 4 trenni nädalas teha. Samuti rõhk baasharjutustele. Võid ka vahelduseks kordused näiteks 10 peale lükata ja rohkem lihaskasvule seega panustada, tehnikat kergema raskusega viimistleda jms.
Näiteks ma ise treenin ainult kodus ja seega olen trennid üles ehitanud rohkem mahu ja sageduse peale, treenides peamiselt suuri lihasgruppe. Samas, kui käiksin jõusaalis siis arvatavasti tõstaksin raskusi ja vähendaksin mahtu veidi. Lisaksin vbl erinevaid harjutusi jms.
Mis on peamine, on see, et toimuks areng. Ehk raskused/kordused/seeriad/puhkepausid vms - kuskil peab toimuma pidev areng. Mitte päris iga trenn ei pea, aga no üle trenni võiks kuskilt midagi muuta, et koormus suureneks kasvõi hästi, hästi natukene. Niipea, kui tekib stagnatsioon koormuses, kaob ära ka areng.
Aga kui mingit kava soovitada siis üldjuhul väga lihtne full-body treening on raudkindel valik. Ise-asi, kas jah sulle see istub või mitte. http://www.weightrainer.net/training/beginners.html - sobib kõigile tasemetele tegelikult.
HIIT/Cardio't veidi võiks üldise tervise ja võhma jaoks teha aga kui eesmärk on kaalu tõstmine siis pole mõtet liiale minna. Põletad vaid liigselt kaloreid. Ma piirduksin näiteks jõusaalivabadel päevadel tavalise low-intensity cardioga. Pikk kõnnak, kerge sörk, ratas jms. Mingi 30-60 minti näiteks.
Aga jah, peamine oleks toitumine paigas hoida, ilma selleta treeni kuidas tahad - arengut eriti olla ei saa.
Lihtsad numbrid:
Valku minimaalselt 2g kehakilo kohta
Rasvu minimaalselt 1g kehakilo kohta
Süskareid - niipalju kui soovi/vaja kaloraazi piires.
Kaloraaži pead siis ise paika kruttima. Kaalutõus võiks olla mingi 1-2kg kuus, nii ei lähe üleliia pekki. Muidu teed endal pärast rasvapõletuse mõttetult raskeks.
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
z@ke
Kreisi kasutaja

|
24.05.2013 13:00:22
|
|
|
DjPaulyD kirjutas: |
Kas kellelgi on häid nõuandeid hommikusöögiks? Suvisel ajal ei ole absoluutselt tahtmist igapäevaselt putru süüa - palaval ajal on puder viimane asi, mida sööks. Enamus müslisid on saatanast. Kui keegi vaevub sellele vastama, siis võiks kirjutada lahti ka koostisosad ja valmistuskäigu. Ma pole köögis just kõige teravam. |
Vajalikud riistad: blender, saumikser või muu analoog
Kohustuslikud koostisosad: rõstitud kaerahelbed, piim/keefir/jogurt/muu vedelik
Valikulised koostisosad: valgupuber, puuviljad, marjad, mesi, pähklid, moos, kummikommid - siin palju katsetamisruumi.
SKG, Archangel, tänud!
Eks pause ole ka sees olnud (mõni kuu-kahene ja mõned nädala-kahesed).
Suurim viga vast ongi mul toitumine - valed ratiod ja liiga vähe kaloreid.
Edasine tegevuskava: Teen paar kuud kõrgemas rep-ranges harjutusi ,login kaalu ja õgin rohkem.
viimati muutis z@ke 24.05.2013 13:27:51, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
24.05.2013 13:02:39
|
|
|
DjPaulyD kirjutas: |
Kas kellelgi on häid nõuandeid hommikusöögiks? Suvisel ajal ei ole absoluutselt tahtmist igapäevaselt putru süüa - palaval ajal on puder viimane asi, mida sööks. Enamus müslisid on saatanast. Kui keegi vaevub sellele vastama, siis võiks kirjutada lahti ka koostisosad ja valmistuskäigu. Ma pole köögis just kõige teravam. |
Aga soo seda, mis maitseb? Ma naiteks alustasin tanast hommikut 100g maasikamysli ja 0,5l liitri choc-brownie jaatisega.
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
oksakoor
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ak_47
HV kasutaja

|
24.05.2013 14:28:34
|
|
|
statsid, pilt:
Spoiler 
177cm
|
Kui sa tahad lihast juurde kasvatada, siis peabki ihtsalt rohkem sööma. Ega muud ei saagi öelda siin, sest olen ise ka madcow 5x5 teinud 2x ning mass ja kaal tõusid ikka korralikult. Kuuspakist peab küll loobuma mõneks ajaks,aga hiljem tagasi vaadates,kui rasva maha ajad, on seda väärt imo . Kas sa teed ettekallutatult kangi tõmbamisi vastu kõhtu väga puhta tehnikaga? Sest kui sa suudad jõutõmmet teha 135kgx5, siis korrelatsiooni mõistes on sinus seda jaksu ka 80kg+ x5 tõmmeteks seljale.
Hommikusöögi teemal, siis kui sa tead oma makrotoitainete hulka, on väga lihtne teha vormi jäätise ning pitsadega . Isegi kui eelistad ebatraditsioonilisi maisihelbeid hommikuks, ei pea sa hiljem põdema, et lähed paksuks.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Invention
Kreisi kasutaja
|
24.05.2013 14:44:10
|
|
|
Küsimus ka targematele. Sügisest alustan oma elu esimese massiperioodiga, mis kestab kokku 6 kuud ning pärast 3 kuud kuivatamist. Praegune kaal 187 cm juures on 72.5kg. Mis oleks see number, mida võiks kaal peale seda 9-kuulist (ehk koos kuivatamisega) perioodi olla, kas 80kg on reaalne?
www.danceophones.eu |
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
24.05.2013 15:06:11
|
|
|
Need mingid kangilukud?
Küsimus ka targematele. Sügisest alustan oma elu esimese massiperioodiga, mis kestab kokku 6 kuud ning pärast 3 kuud kuivatamist. Praegune kaal 187 cm juures on 72.5kg. Mis oleks see number, mida võiks kaal peale seda 9-kuulist (ehk koos kuivatamisega) perioodi olla, kas 80kg on reaalne? |
Marts 2012 olin 82kg. Mai 2013 olen 91kg. Veel ehk kilo maha ja umbes sama kuivus, mis eelmise aasta martsis ehk siis silmaga umbes lisandunud 8kg puhast aktiivkude. Ei ytle, et koik optimaalselt tegin selle ajaga ja tagasivaadates tunnistan, et jargmine aasta olen targem ja teen moningad asjad teisiti (just toitumise arvelt, kuna oppisin oma keha veel enam tundma selle aja jooksul), aga annab ehk ettekujutuse. Loomulikult oleneb kaua oled juba trenni teinud, kuna mida aeg edasi, seda vaiksemad on gainid. Ma ei seaks endale mingeid numbreid eesmargiks, kuna nende pyydmine selle aja jooksul voib osutuda ebareaalseks ja siis toibub pettumine, mis ei pruugi olla oigustatud. Jah, tore oleks olla 95kg lean as fuck aga ma ei vota seda kinnisideena. Pole kindel palju mu 183cm raam yldse naturaalsel teel peale votab.
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
oksakoor
HV kasutaja

|
24.05.2013 15:07:20
|
|
|
Kangilukud jah,aga see mis vindiga otsa käib kadunud.Teaks keegi öelda nime või kust leida võiks.Pmts kuskil ehituspoes peaks vast leiduma
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|