Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Jõusaal märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 148, 149, 150 ... 270, 271, 272  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 22.05.2013 12:59:24 vasta tsitaadiga

Ma olen teistelt ka küsinud sedasi, aga keegi pole seni vahet tunnetanud. Ma lihtsalt mõtlen, et kogu see D vitamiini asi võib ka üks suur kampaania olla.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Kopz
HV kasutaja

sõnum 22.05.2013 19:10:39 vasta tsitaadiga

Mina näiteks ei tunne vahet kreatiini tarbimise ja mitte tarbimise ajal. Pole see ei jõunäitajates ega ka kaalus mingit mõju avaldanud. Ainus, mille reaalset mõju tajun on AAKG, kui seda enne trenni võtta.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 22.05.2013 19:24:16 vasta tsitaadiga

Kui just vaga paks pole, peaks AAKG moju igayks lausa nagema, kuna veresooned lahevad margatavalt laiemaks.

Muide, kas citrulline malate voi agmatine sulfate pole proovinud? Palju vingem efekt kui arginiinil. Arginiin on mu arust eilne paev juba - paremad alternatiivid valjas.

tagasi üles
prtv
HV Guru

sõnum 22.05.2013 19:34:30 vasta tsitaadiga

SKG, sa neid toite oled ka valmistanud? http://www.youtube.com/user/dhftns
Kopz
HV kasutaja

sõnum 22.05.2013 19:37:23 vasta tsitaadiga

Paks ei ole, kuid visuaalset erinevust väga ei märka, sest treeningu ajal tulevad veresooned niigi välja, eriti on seda biitsepsitel märgata. Küll aga on jõus vahet tunda. Citrulline malate ja agmatine sulfate pole veel proovinud. On neid Eestis kusagil müügil üldse?
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 22.05.2013 19:50:56 vasta tsitaadiga

gan3b, ei ole, aga laks Subscribe listi. Hiljem vaatab yle.

Kopz, Google abil midagi leidsin.
http://www.ifit.ee/Agmatine-120caps
http://www.bodyvision.ee/eng/products/eritoidud-sporditoidud-toidulisandid/nitric-oxide/scitec-citrulline-malate-90caps.html
http://www.sportshop.ee/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=90&category_id=14&vmcchk=1&option=com_virtuemart&Itemid=2
link
http://www.fitnessline.ee/amino-acids-eng-41/mammut-citrullin-powder/

tagasi üles
Kopz
HV kasutaja

sõnum 22.05.2013 23:16:08 vasta tsitaadiga

SKG, tänud linkide eest. Mõni neist tundub küll natuke kahtlane minu jaoks. Peab veel uurima, kas Fasti või Olimpi tootevalikus ka selliseid lisandeid eksisteerib.
tagasi üles
Invention
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.05.2013 09:43:02 vasta tsitaadiga

Kopz kirjutas:
SKG, tänud linkide eest. Mõni neist tundub küll natuke kahtlane minu jaoks. Peab veel uurima, kas Fasti või Olimpi tootevalikus ka selliseid lisandeid eksisteerib.

Sportshop.ee'd julgen küll soovitada. Ise olen sealt tellinud ja probleemideta kõik kätte saanud. Olen ka ladu oma silmaga näinud, niiet kõik on tip-top icon_wink.gif

Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 23.05.2013 21:19:56 vasta tsitaadiga

Mõtlesin, et viskaks ka pilgu peale kuidas HV tegelinskitel jõusaaliga läheb. Kuna veedan HV-s niigi enamuse päevast siis vbl on aega kedagi siit-sealt näpunäidetega aidata. Küsige mida iganes. icon_smile.gif

Enda hetke vorm on nagu ta on. Suvi on käes ning taipohh, kui korra nädalas õues hullu grilli ja õllepidu ei tee. icon_biggrin.gif

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
Invention
Kreisi kasutaja

sõnum 23.05.2013 22:15:19 vasta tsitaadiga

Archangel kirjutas:
Mõtlesin, et viskaks ka pilgu peale kuidas HV tegelinskitel jõusaaliga läheb. Kuna veedan HV-s niigi enamuse päevast siis vbl on aega kedagi siit-sealt näpunäidetega aidata. Küsige mida iganes. icon_smile.gif

Enda hetke vorm on nagu ta on. Suvi on käes ning taipohh, kui korra nädalas õues hullu grilli ja õllepidu ei tee. icon_biggrin.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

Mõtlesingi, et kas oled sama Archangel, kes fitness.ee's icon_razz.gif

tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 23.05.2013 22:21:54 vasta tsitaadiga

Invention kirjutas:
Archangel kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

Yep, mina see olen. icon_smile.gif
tagasi üles
Ak_47
HV kasutaja
Ak_47

sõnum 23.05.2013 22:26:30 vasta tsitaadiga

Invention kirjutas:

No mida. See on ikka sama Archangel ,kes on fitness.ee's,bonsunas,elitexl'is,bb.com'is,nostressnutrition'is ja kindlasti mõnes kohas veel icon_razz.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Invention
Kreisi kasutaja

sõnum 23.05.2013 22:27:58 vasta tsitaadiga

Ak_47 kirjutas:
Invention kirjutas:

No mida. See on ikka sama Archangel ,kes on fitness.ee's,bonsunas,elitexl'is,bb.com'is,nostressnutrition'is ja kindlasti mõnes kohas veel icon_razz.gif

Bonsuna ei ole koht minu jaoks, teisi ei tea icon_wink.gif

tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 23.05.2013 22:40:01 vasta tsitaadiga

Eks ma olen kõikjale nina pistnud mingil ajal. Aegamööda satub kõikjale, aga HV'd refreshin mängude ja tehnika rubriikides niivõinaa päev otsa meelelahutuseks, seega võib sama hästi ka trenni-asju teinekord arutada icon_razz.gif
tagasi üles
z@ke
Kreisi kasutaja
z@ke

sõnum 24.05.2013 12:09:38 vasta tsitaadiga

Archangel kirjutas:
... Küsige mida iganes. icon_smile.gif...

Olen mitu aastat baasharjutustega tegelenud (EKR 5x5, 5x5:madcow), tahaks miskit vaheldust (4x nädalas upper/lower split nt. + hiit/cardio). Eesmärk oleks 80kg peale jõuda ja seal stabiilselt pekki sulatada/jõudu kasvatada. Tips? Kriitikat?

statsid, pilt:
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
Hirff
HV kasutaja
Hirff

sõnum 24.05.2013 12:39:14 vasta tsitaadiga

Kas kellelgi on häid nõuandeid hommikusöögiks? Suvisel ajal ei ole absoluutselt tahtmist igapäevaselt putru süüa - palaval ajal on puder viimane asi, mida sööks. Enamus müslisid on saatanast. Kui keegi vaevub sellele vastama, siis võiks kirjutada lahti ka koostisosad ja valmistuskäigu. Ma pole köögis just kõige teravam.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 24.05.2013 12:50:57 vasta tsitaadiga

z@ke kirjutas:
Archangel kirjutas:

Olen mitu aastat baasharjutustega tegelenud (EKR 5x5, 5x5:madcow), tahaks miskit vaheldust (4x nädalas upper/lower split nt. + hiit/cardio). Eesmärk oleks 80kg peale jõuda ja seal stabiilselt pekki sulatada/jõudu kasvatada. Tips? Kriitikat?

statsid, pilt:
Spoiler Spoiler Spoiler

Kas kaal touseb praegu stabiilselt 1-2kg kuus? Kui ei, siis on vaja rohkem syya.
Ma ei tea küll, mis oli su stardipositsioon, kuid peale mitut aastat baasharjutuste tegemist peaks "pilt" oluliselt teistsugune olema. Vahemalt vorreldes, kuidas enda keha on arenenud... ja ma pole enam esimeses nooruses, kus testo tase ideaalne oleks (16-20).

viimati muutis SKG 24.05.2013 12:52:54, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 313
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 24.05.2013 12:52:10 vasta tsitaadiga

z@ke kirjutas:
Archangel kirjutas:

statsid, pilt:
Spoiler Spoiler Spoiler

Eks treening ole üks asi, toitumine teine. Kui sul on soov olla suhteliselt tugev ja samas ka massi kasvatada siis oled trenni suhtes häid valikuid teinud, sest 5x5 kavad ongi üldiselt päris head selleks eesmärgiks. Aga muidugi peab toitumine vastav olema. Ega lihas niisama ei kasva.

Mis treeningkavadesse puutub siis olen põhimõtteliselt kogu elu treeninud endale sobivatel meetoditel. Selles suhtes ma ei näe väga mõtet äärmiselt spetsiifilisi kavasid soovitada. Kui eesmärk on lihtsalt üldine lihaskasv/jõud siis peakski peamiselt keskenduma piisava sagedusega baasharjutuste tegemisele. See kuidas trennid täpsemalt üles ehitada võiks olla juba sõltuvuses inimese enda eelistustest ning võimalustest. Nagu sa ise mainisid võid proovida näiteks Upper/lower või push/pull kavasid. Keha kaheks jagada ning kokkuvõttes 4 trenni nädalas teha. Samuti rõhk baasharjutustele. Võid ka vahelduseks kordused näiteks 10 peale lükata ja rohkem lihaskasvule seega panustada, tehnikat kergema raskusega viimistleda jms.

Näiteks ma ise treenin ainult kodus ja seega olen trennid üles ehitanud rohkem mahu ja sageduse peale, treenides peamiselt suuri lihasgruppe. Samas, kui käiksin jõusaalis siis arvatavasti tõstaksin raskusi ja vähendaksin mahtu veidi. Lisaksin vbl erinevaid harjutusi jms.

Mis on peamine, on see, et toimuks areng. Ehk raskused/kordused/seeriad/puhkepausid vms - kuskil peab toimuma pidev areng. Mitte päris iga trenn ei pea, aga no üle trenni võiks kuskilt midagi muuta, et koormus suureneks kasvõi hästi, hästi natukene. Niipea, kui tekib stagnatsioon koormuses, kaob ära ka areng.

Aga kui mingit kava soovitada siis üldjuhul väga lihtne full-body treening on raudkindel valik. Ise-asi, kas jah sulle see istub või mitte. http://www.weightrainer.net/training/beginners.html - sobib kõigile tasemetele tegelikult.

HIIT/Cardio't veidi võiks üldise tervise ja võhma jaoks teha aga kui eesmärk on kaalu tõstmine siis pole mõtet liiale minna. Põletad vaid liigselt kaloreid. Ma piirduksin näiteks jõusaalivabadel päevadel tavalise low-intensity cardioga. Pikk kõnnak, kerge sörk, ratas jms. Mingi 30-60 minti näiteks.

Aga jah, peamine oleks toitumine paigas hoida, ilma selleta treeni kuidas tahad - arengut eriti olla ei saa. icon_smile.gif

Lihtsad numbrid:

Valku minimaalselt 2g kehakilo kohta
Rasvu minimaalselt 1g kehakilo kohta
Süskareid - niipalju kui soovi/vaja kaloraazi piires.

Kaloraaži pead siis ise paika kruttima. Kaalutõus võiks olla mingi 1-2kg kuus, nii ei lähe üleliia pekki. Muidu teed endal pärast rasvapõletuse mõttetult raskeks. icon_smile.gif
tagasi üles
z@ke
Kreisi kasutaja
z@ke

sõnum 24.05.2013 13:00:22 vasta tsitaadiga

DjPaulyD kirjutas:
Kas kellelgi on häid nõuandeid hommikusöögiks? Suvisel ajal ei ole absoluutselt tahtmist igapäevaselt putru süüa - palaval ajal on puder viimane asi, mida sööks. Enamus müslisid on saatanast. Kui keegi vaevub sellele vastama, siis võiks kirjutada lahti ka koostisosad ja valmistuskäigu. Ma pole köögis just kõige teravam.

Vajalikud riistad: blender, saumikser või muu analoog

Kohustuslikud koostisosad: rõstitud kaerahelbed, piim/keefir/jogurt/muu vedelik
Valikulised koostisosad: valgupuber, puuviljad, marjad, mesi, pähklid, moos, kummikommid - siin palju katsetamisruumi.

SKG, Archangel, tänud!
Eks pause ole ka sees olnud (mõni kuu-kahene ja mõned nädala-kahesed).
Suurim viga vast ongi mul toitumine - valed ratiod ja liiga vähe kaloreid.

Edasine tegevuskava: Teen paar kuud kõrgemas rep-ranges harjutusi ,login kaalu ja õgin rohkem. thumbs_up.gif

viimati muutis z@ke 24.05.2013 13:27:51, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 24.05.2013 13:02:39 vasta tsitaadiga

DjPaulyD kirjutas:

Aga soo seda, mis maitseb? Ma naiteks alustasin tanast hommikut 100g maasikamysli ja 0,5l liitri choc-brownie jaatisega.

tagasi üles
oksakoor
HV kasutaja
oksakoor

sõnum 24.05.2013 14:10:43 vasta tsitaadiga

Kuidas sellist asja kutsutakse millega siin pingutada saab http://www.fitnessmegastore.co.uk/strength-equipment-15/weights-bars-collars-33/collars-134/fitness-chrome-plated-dumbbell-12248-7320_zoom.png

Oleks vaja eesti/inglise keelset nimetust.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Ak_47
HV kasutaja
Ak_47

sõnum 24.05.2013 14:28:34 vasta tsitaadiga

z@ke kirjutas:
Archangel kirjutas:

statsid, pilt:
Spoiler Spoiler Spoiler

Kui sa tahad lihast juurde kasvatada, siis peabki ihtsalt rohkem sööma. Ega muud ei saagi öelda siin, sest olen ise ka madcow 5x5 teinud 2x ning mass ja kaal tõusid ikka korralikult. Kuuspakist peab küll loobuma mõneks ajaks,aga hiljem tagasi vaadates,kui rasva maha ajad, on seda väärt imo thumbs_up.gif . Kas sa teed ettekallutatult kangi tõmbamisi vastu kõhtu väga puhta tehnikaga? Sest kui sa suudad jõutõmmet teha 135kgx5, siis korrelatsiooni mõistes on sinus seda jaksu ka 80kg+ x5 tõmmeteks seljale.

Hommikusöögi teemal, siis kui sa tead oma makrotoitainete hulka, on väga lihtne teha vormi jäätise ning pitsadega icon_wink.gif . Isegi kui eelistad ebatraditsioonilisi maisihelbeid hommikuks, ei pea sa hiljem põdema, et lähed paksuks.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Invention
Kreisi kasutaja

sõnum 24.05.2013 14:44:10 vasta tsitaadiga

Küsimus ka targematele. Sügisest alustan oma elu esimese massiperioodiga, mis kestab kokku 6 kuud ning pärast 3 kuud kuivatamist. Praegune kaal 187 cm juures on 72.5kg. Mis oleks see number, mida võiks kaal peale seda 9-kuulist (ehk koos kuivatamisega) perioodi olla, kas 80kg on reaalne?
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 24.05.2013 15:06:11 vasta tsitaadiga

oksakoor kirjutas:
Kuidas sellist asja kutsutakse millega siin pingutada saab http://www.fitnessmegastore.co.uk/strength-equipment-15/weights-bars-collars-33/collars-134/fitness-chrome-plated-dumbbell-12248-7320_zoom.png

Oleks vaja eesti/inglise keelset nimetust.

Need mingid kangilukud?
Invention kirjutas:
Küsimus ka targematele. Sügisest alustan oma elu esimese massiperioodiga, mis kestab kokku 6 kuud ning pärast 3 kuud kuivatamist. Praegune kaal 187 cm juures on 72.5kg. Mis oleks see number, mida võiks kaal peale seda 9-kuulist (ehk koos kuivatamisega) perioodi olla, kas 80kg on reaalne?

Marts 2012 olin 82kg. Mai 2013 olen 91kg. Veel ehk kilo maha ja umbes sama kuivus, mis eelmise aasta martsis ehk siis silmaga umbes lisandunud 8kg puhast aktiivkude. Ei ytle, et koik optimaalselt tegin selle ajaga ja tagasivaadates tunnistan, et jargmine aasta olen targem ja teen moningad asjad teisiti (just toitumise arvelt, kuna oppisin oma keha veel enam tundma selle aja jooksul), aga annab ehk ettekujutuse. Loomulikult oleneb kaua oled juba trenni teinud, kuna mida aeg edasi, seda vaiksemad on gainid. Ma ei seaks endale mingeid numbreid eesmargiks, kuna nende pyydmine selle aja jooksul voib osutuda ebareaalseks ja siis toibub pettumine, mis ei pruugi olla oigustatud. Jah, tore oleks olla 95kg lean as fuck aga ma ei vota seda kinnisideena. Pole kindel palju mu 183cm raam yldse naturaalsel teel peale votab.

tagasi üles
oksakoor
HV kasutaja
oksakoor

sõnum 24.05.2013 15:07:20 vasta tsitaadiga

Kangilukud jah,aga see mis vindiga otsa käib kadunud.Teaks keegi öelda nime või kust leida võiks.Pmts kuskil ehituspoes peaks vast leiduma
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Jõusaal mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 148, 149, 150 ... 270, 271, 272  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.