Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Krüptorahade tehniline arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 454, 455, 456  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 13.05.2013 09:32:10 vasta tsitaadiga

Õhtul lõbutsesin veidi.
Sain mõlemal kaardil shaderid lahti ja lükkasin mõnuga pinget.
GPU 940MHz ja perfiks sain kokku 845MHash/s.
Edasi ei raatsinud. Lärm läks öö kohta liiga suureks.

degreal, linuxil kaevandad?

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
AllanK20
HV Guru
AllanK20

sõnum 13.05.2013 09:38:15 vasta tsitaadiga

miski imelise 90 EURI piirimaise stabiilsuse on Bitcoin saavutanud.
degreal
HV veteran

sõnum 13.05.2013 12:15:04 vasta tsitaadiga

siinus kirjutas:
degreal, linuxil kaevandad?

Täitsa tavaline graafiline win7. Linuxi peal ei saanud ma miskipärast sama perfi. cgminerile on ilmselt mingi GUI ja/või veebihaldus ka välja mõeldud.

EDIT: Võib seda GUI-d proovida: https://bitcointalk.org/index.php?topic=185553.0
Juba screenshoti pealt paistab 100x võimekam kui see GUImineri käkk. Siin saad lausa ühte tsentraalset GUI-d kasutada terve keldris käiva farmi juhtimiseks ja monitoorimiseks. Kahju et omal ajal nii peent asja polnud. icon_lol.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 13.05.2013 13:10:06 vasta tsitaadiga

radok kirjutas:
KulleS kirjutas:
ot:
radok kirjutas:
Masinas on HD 7850 2GB ja i5-3570K.

Prose tootlikkus oli graafikute järgi NII madal, et tundus mõttetu voolu raisata... icon_rolleyes.gif

Tahad öelda, et sellise süsteemiga ei ole eriti kasumlik see tegevus.

Andrus Luht, vabandust jah, ei lugenud kiiruga korralikult läbi seda teksti.

Endiselt ootan, äkki keegi oskab vastata:
1. Kui kiiresti see end tagasi tasub?
2. Kas selle ASIC Miner'i ost oleks ka hea investeering? St. kui suur on bitcoin'i jätkusuutlikkus?
3. Kas keegi omab juba mingit ASIC tüüpi kaevandajat?

1) difficulty läheb üles 10-20% iga korraga. Tasuvusaeg selleks ajaks kui kätte saad on VÄHEMALT 1 aasta, eeldatavalt palju rohkem. Praegu tellides Sa seda sel aastal kätte ei saa nagunii. Shipping in two weeks jutt on neil olnud alates oktoobrist.
2) hetkel kiiresti ja reaalselt on saadavad need minerid mida müüakse müntide eest. asicminer vist ainuke kes neid pidevalt oksjonile paneb. BFL on saamatu ja avalon shipib batchide kaupa.
3) veel ei oma, aga tean inimest kes omab icon_razz1.gif
tagasi üles
Preester1
HV vaatleja

sõnum 13.05.2013 17:02:58 vasta tsitaadiga

Üks suht tobe küsimus,aga vajalik ikkagi- kui kiiret netiühendust kaevandamine vajab?Kas piisab näiteks kahemegane netipulk ?
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 13.05.2013 17:07:16 vasta tsitaadiga

Netikasutus on pmst olematu.
Preester1
HV vaatleja

sõnum 13.05.2013 17:38:54 vasta tsitaadiga

Tore siis,pole mingit ekstra ühendust vaja looma hakata.
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.05.2013 18:18:01 vasta tsitaadiga

ma ei saa päris hästi walleti süsteemist aru... mul on electrum 1.7.3 ja seal on aadressid olemas mul jne, ent ma ei tea, kuidas ma nt. teise arvuti tagant oma walletisse peaks saama?
peale formatit? jne?

HV Guru
mteachx

sõnum 13.05.2013 19:50:47 vasta tsitaadiga

rmc, wallet on pank sinu selles arvutis, kus su programm asub oma "failiga". Kui teed formati ja backupi pole teinud, siis oled sa kõigest ilma. Selleks backup, backup, backup või kasuta mõnd online walletit või tradepunkti.
- Sinu isiklik nutipartner
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 13.05.2013 21:12:27 vasta tsitaadiga

ehk siis see folder, kus see asub on mu wallet? sesmõttes, et mul on excecutable, installitud pole programm, mida ma backupima pean? icon_razz.gif

edit: a seal on "seed", ehk siis sõnadehulk ja lisaks ka qr kood, selle pealt saab recoverida.

Piiratud kasutaja
10Fold

sõnum 14.05.2013 02:02:13 vasta tsitaadiga

%APPDATA%\Bitcoin\ folderist kopeeri wallet.dat paarile mälupulgale thumbs_up.gif Kindlasti krüpteeri wallet ära ka icon_idea.gif Muidu oled kõigest ilma kui keegi peaks su walletile ligi saama.

Tundub, et Asicud hakkavad massidesse jõudma icon_razz.gif Eilsele 11% raskuse tõusule tuleb kümne päeva pärast 23% juba otsa icon_smile.gif
tagasi üles
circles
HV kasutaja
circles

sõnum 14.05.2013 08:06:38 vasta tsitaadiga

Enne kui walletiga midagi teha, tuleks endale selgeks teha siiski, mis täpselt millal juhtub. Kindlasti kõigepealt krüpteerida ja siis teha backup, vastasel korral on tegevus mõttetu. Samuti tuleks arvestada, et kui teha vahepeal üle 100 tehingu ja seejärel taastada backupist kui näiteks kettaga midagi juhtub, ei pruugi kogu summat kätte saada kuna kasutati võtmeid, mida backupis ei eksisteerinud.
Mizz
HV kasutaja
Mizz

sõnum 14.05.2013 16:00:45 vasta tsitaadiga

kas keegi teab täpsemalt mis mõte nendel namecoinidel on? ise kasutan bitminterit ja seal tuleb seda namecoini niisama kaasa.
netist uurisin et saab ka vahetada kas siis btc vms vastu, aga nende hoiustamiseks ma nagu mingit walletit ei leidnud.

teab keegi täpsemalt?
tagasi üles
SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 14.05.2013 16:34:29 vasta tsitaadiga

Mizz kirjutas:
kas keegi teab täpsemalt mis mõte nendel namecoinidel on? ise kasutan bitminterit ja seal tuleb seda namecoini niisama kaasa.
netist uurisin et saab ka vahetada kas siis btc vms vastu, aga nende hoiustamiseks ma nagu mingit walletit ei leidnud.

teab keegi täpsemalt?

minuteada neil walletit polegi, kannad kohe otse müümiskohta vms
tagasi üles
degreal
HV veteran

sõnum 14.05.2013 16:47:08 vasta tsitaadiga

Mizz kirjutas:

teab keegi täpsemalt?
Tegu on bitcoini tehnoloogial põhineva P2P DNS-iga. Samamoodi nagu bitcoine saab kulutada vaid võtmeomanik, saad AINULT privaatvõtme omanik domeenile IP-aadressi külge siduda. Kui sul on näiteks võti www.piratebay.bit domeenile, siis mitte ükski riik ei saa seda kaaperdada - võtme saab kätte vaid füüsilise piinamise teel.

Ainult et ruuterite/brauser/windowsi confimine on vaevaline, et .bit domeene lahendama panna.
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 14.05.2013 23:01:52 vasta tsitaadiga

kqpahv kirjutas:
%APPDATA%\Bitcoin\ folderist kopeeri wallet.dat paarile mälupulgale thumbs_up.gif Kindlasti krüpteeri wallet ära ka icon_idea.gif Muidu oled kõigest ilma kui keegi peaks su walletile ligi saama.

Tundub, et Asicud hakkavad massidesse jõudma icon_razz.gif Eilsele 11% raskuse tõusule tuleb kümne päeva pärast 23% juba otsa icon_smile.gif

pole sellist folderit seal
wallet on krüpteeritud (electrumis on selline valik) ja tundub, et backup toimib sõnadepaarima või qr koodiga.

alumine osa on icon_sad.gif

HV Guru
SurfData

sõnum 15.05.2013 11:06:16 vasta tsitaadiga

vaikselt hakatakse pressima juba:

http://yro.slashdot.org/story/13/05/14/2115245/dhs-shuts-down-dwolla-payments-to-and-from-mt-gox

tsitaat:

"The Department of Homeland Security appears to have shut down the ability to use Dwolla, a mobile payment service, to withdraw and deposit money into Mt. Gox, a Bitcoin trading platform. ... A representative for Dwolla told Betabeat that the company is 'not party' to this matter and encourages those with questions to reach out to Mt. Gox or the DHS. 'The Department of Homeland Security and U.S. District Court for the District of Maryland issued a 'Seizure Warrant' for the funds associated with Mutum Sigillium's Dwolla account (a.k.a. Mt. Gox),' he said. 'In light of the court order, procured by the Department of Homeland Security, Dwolla has ceased all account activities associated with Dwolla services for Mutum Sigillum while Dwolla's holding partner transferred Mutum Sigillium's balance, per the warrant.'"
tagasi üles
degreal
HV veteran

sõnum 15.05.2013 12:09:59 vasta tsitaadiga

Huvitav kus MtGox-i enda kontod asuvad? Jaapanis või USAs? Hetkel nokitakse kõikvõimalikke makseprotsessijaid mtgox ümbert ära aga MtGox kontod seisavad ikka püsti.

CoinBase saab samal ajal aga miljonite dollarite kaupa kapitali süste ja paistab üldse pankadega hästi läbi saama.
tagasi üles
trip
HV Guru
trip

sõnum 15.05.2013 14:54:20 vasta tsitaadiga

eile leidsin esimest korda hidden bitcoin mineri arvutis.
nimelt panin tuttavale uus komplekt kokku, mb/cpu/ram/video, ketas ja opsys win7x64 jäi tal vana.
helistab siis ja ütleb et olukord on selline, raud koos ja vana win sellel läks ilusti käima, sai ka lisa driverid kõik installitud aga kui mingi mäng käivitada siis kõva slaidišõu ekraanil, kõik on sama nagu vana rauaga.
ja enne tüüp kurtis et kasti sisu tuleb uuendada, üldse ei saa mängida.
vana raud oli p35/q6600/4gb/hd5770 ja uus siis p61/i3-2100/4gb/hd7770, küsisin äkki on mingi pahalane sees, tuttav vastas et avgfree arvutis ja ei näita ta midagi.

õhtul tulin külla, desktop ees, kast on avatud ja kuulda et videokaardi vendil on suured pöörded.
tegin gpu-z lahti - gpu koormus 94%, siis processxp lahti - mingi adobe automatic update rida, .exe mis pesitseb c:\Program Files\Java\ kaustas, omadustes oli näha mingi pikk cmd käsk koos mingi pooli miner lingiga reas, kustutasin maha kogu träna.

kust see tuli ei osanud ta midagi öelda, netis istudes kõik korras nagu, muusat saab kuulata, ainult et 2-3 nädalat tagasi d3/fc3/bf3 mängudes ilmusid freezid ja fps langes kõvasti.
tagasi üles
Jman
Kreisi kasutaja
Jman

sõnum 15.05.2013 15:50:08 vasta tsitaadiga

vb sellepärast kõik vana head rauda müüvadki icon_lol.gif
Hea heads up beer_yum.gif thumbs_up.gif

mteachx
HV Guru
mteachx

sõnum 15.05.2013 17:39:13 vasta tsitaadiga

Mis värk selle dummy plugiga on.. Täna panin uue masina püsti ja esimest korda nüüd aasta jooksul kaarte ennem ei tuvasta, kui ühel kaartides DVI järgi. Ülejäänud masinad mis jooksevad ei ole mul ka dummyga ühendatud ja kõik töötab nagu kellavärk. icon_rolleyes.gif
Igatahes uurisin ja mõtlen, et kas siis igale kaardile on eraldi vaja dummy teha (kuigi monitori ühendan ühte kaarti, siis võtab teise kaardi ka kenasti sappa) ja kas selline dummy on mõistlik proovida(http://blog.zorinaq.com/?e=11) või minna ikka vana teed ja kasutada dvi to vga üleminekut?

Antud vist 100 oomine, nagu lugeda võib.

Nüüd masin on muidugi teistmoodi installitud ka, sai x64 w7 pandud ja 13.4 driverid ning need asendatud 2.5 SDKga. Et on siis see faktor nüüd see, mis seda dummyt tahtma hakkab?

Homme sean sammud oomipoodi aga mõtlengi, et mis takisteid ja palju ma siis ostan, olenevalt sellest minu lingi variandist ja ülemineku variandist.. icon_razz.gif

tagasi üles
Jman
Kreisi kasutaja
Jman

sõnum 15.05.2013 18:01:40 vasta tsitaadiga

icon_eek.gif feels like Win XP all over icon_eek.gif

Mis emaplaat muidu ?
Enne AMD driverite installi tunnistas kõiki videokaarte ?

degreal
HV veteran

sõnum 15.05.2013 18:11:14 vasta tsitaadiga

See on küll müstika, peale 2011 aastat pole ma ühtegi dummyplug-i kasutanud. Ilmselt lipsas uude draiveriversiooni bugi sisse?
tagasi üles
mteachx
HV Guru
mteachx

sõnum 15.05.2013 22:27:25 vasta tsitaadiga

Või võib kloon seda mõjutada. Seisab palju DX2200 kontorimasinaid üle, viskan uued toited sisse ja extenderitega vean kaks kaarti laiali. Kuna kõik masinad ühte tüüpi, siis sai installitud toorik valmis koos driverite ja SDK'dega. Ehk talle siis midagi selle kloonimise kohalt ei meeldi. Ma kohe lähen ja teen uuesti installi driveritele. 12.8 proovin ära uuesti ja kui see töötab kenasti, siis testin uuesti 13.4 .. Kui see ka töötab, siis lisan SDK'd ja vaatan, mis siis teeb.

Ise mõtlen ka, et ei ole kokku puutunud ja vajadust tekkinud dummyga. Vaja üle kolida arvuteid natuke. icon_lol.gif <- samas saabki kerge hoolduse ka teha.

E//
12.8 remote töötab ja kaart läheb tööle. Mingi jama selle 13.4 versiooniga automaatselt tööleminekus. Homme vaatan edasi, proovin ja leian sobilikuma driveri. Niiet jah, selles see kala sedakorda oli/on.
E2// MSI afterburner kogu selle segaduse külvas, ei meeldi masinale unofficial overclocking mode valik without powerplay support. Aga see aitas memory clocki maha tõmmata jällegi. Kuid asi korras ja töötab nagu peab hetke seisus.

Cheers beer_yum.gif

tagasi üles
maxman007
HV kasutaja

sõnum 16.05.2013 17:07:49 vasta tsitaadiga

märgin beer_yum.gif
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Krüptorahade tehniline arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 454, 455, 456  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.