mul see killimine suht poh .. teen rohkem scori peale mängu
kui server tühjaks läheb võiks map endida ja saada punktid kätte .. mul eile oli mingis serveris mingi 8k punkte ja server läks tühjaks lampi , tegi mingi loadingu aga ei lõppetand mängu ja ma läksin mängust välja
mõnes mängus seal on ikka väga ebaaus seis ... üks tiim saab tankid kopterid lennukid jne ja teine tiim ei saa pmst midagi
see kõrgelt aeglaselt lendav GUNNER lennuk käib ka suht närvidele
bazuuka mingi relv mida saad valida relvaks endale aga ei ole kuule vms igaljuhul ma ei saand sellest aru sest kui valisin selle endale relvaks siis sihtida sain aga lasta ei saa
see kui tiimi kaaslane sind üles äratab on ka suht mõttetu sest kohe saad surma ka
* Küll lõpuks see Round lõpeb, kunagi, saad kõik punktid jms. tagant järgi.
* Päris nii ei ole, mõnes Rush'is on küll ründajatel veidi rohkem masinaparki, kuid kaitsjad ka täiesti ilma ei ole.
* AA-tankiga ürita maha võtta, kui Jet'iga ei suuda veel lennata.
* See oli kas Stinger või Igla ja need on õhusõidukite vastu (Jet'id, kopterid). Lihtsalt zoomi sisse, hoia sihik õhusõiduki peal ja relv automaatselt lockib.
* Ei saa aru sellest vingumisest. Midagi kirja ju ei lähe, ma saan aru, et BC2 rage'iti selle peale ja päris palju.
Hahaha . Muhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Krdi hea ekraanimüüjate reklaam käib siin.
Kõik algajad pidage meeles ainul ja ainult ühte asja - See....mäng..... käib ..... läbi..... interneti
Minge 20ping serverisse ja teil savci kas mängite 80ndate IBM taga või ostate 144HZ uue ASUSe
20 ping server ja 144 molu for the win kui on ka piisavalt rauda et see 144 kätte saada.
See et pela läbi neti käib ei kiirenda sinu reageerimis aega(nurga taga saad surma nii kui nii kui ping teisel mängijal kõrge) fakt on see et nendel 120hz+ moludel on väike reageerimis aeg ja siledam gameplay,võrreldes muude näiteks ips 60Hz paneeliga moludel.
20 ping server ja 144 molu for the win kui on ka piisavalt rauda et see 144 kätte saada.
See et pela läbi neti käib ei kiirenda sinu reageerimis aega(nurga taga saad surma nii kui nii kui ping teisel mängijal kõrge) fakt on see et nendel 120hz+ moludel on väike reageerimis aeg ja siledam gameplay,võrreldes muude näiteks ips 60Hz paneeliga moludel.
tankist välja võiks hüpata ka mitte vaenlase nina alla vaid tanki taha peitu ... väga tüütu on välja hüpata kui kohe tuld saad
kas on mingi radar teema mängus ? ma saan vahepeal väga absurdselt kuskilt tuld kui proovin sniperiga kuskilt kaugelt passida mäppi piiri lähedalt ja keegi kuskilt tankiga paneb paugu ära kuskilt teiseltpoolt mappi enamvähem
traks, tee veel puust ja punasest ka ette
lopes39, kahurilihal polegi ettenähtud et iga algus peab kerge olema, kasuta rohkem loogikat kui avatud maastiku siis peida end, kui jooksed üle avatud välja siis muidugi võetakse kohe maha, ükskõik mis suunast võid kuuli saada
-Kaivo-, tavaliselt viskab "something went wrong" kui server kokkujookseb _________________ "Mõtle kriitiliselt"
HC saab mekkida rohkem "päriselu" tunnet. Siin ei ole nii tähtis kui kiiresti hiire nuppu suudad pressida vaid pigem taktika. Taktika alla kuulub ka nö kämpimine, mis samas on sõjaolukorras taktikaliselt vägagi vajalik tegevus.
Alguses lennates suure hurraaga HC peale ei saanud kohe asjast aru, aga peale mõningast harjutamist kipub KDR keskmiselt parem olema kui tavamõudis. Mäng põnevam kah, adrenaliini kogused kasvavad märgatavalt.
HC saab mekkida rohkem "päriselu" tunnet. Siin ei ole nii tähtis kui kiiresti hiire nuppu suudad pressida vaid pigem taktika. Taktika alla kuulub ka nö kämpimine, mis samas on sõjaolukorras taktikaliselt vägagi vajalik tegevus.
Alguses lennates suure hurraaga HC peale ei saanud kohe asjast aru, aga peale mõningast harjutamist kipub KDR keskmiselt parem olema kui tavamõudis. Mäng põnevam kah, adrenaliini kogused kasvavad märgatavalt.
maitse asi. "päriselu" jaoks on ARMA2 või ARMA2FREE. Minu jaoks on HC suht mõttetu "kämper mode"..Kui ma satun sellisesse serverisse siis kaon sealt nagu soe õhk. EA tundis ära et on turunish neile kes eelistavad põõsas botaanikut mängida ja "snaipida" või siis eemal nahka hoida võimalikult heade statside jaoks..Mängu sisemine tasakaal läheb sellisesse nihkesse et initsiatiivi võtmine on vastunäidustatud.Mõttekam on kämpida. "päriselus" on initsiatiivi haaramine lahingutegevuses pool võitu.
Muutnud siis mängu mehhaanikat ka reaalsuse suunas (masinatest välja RONIMINE luukide kaudu, ei mingit seat switchi, mingite maagiliste spawnpointide kaotus jne jne".. siis ehk mängiks isegi. Aga siis ei mängiks seda enam praegused HC fännid.. Nagu BF3 praegu on.. Arcade shooter, normal modet mängivad need kes eelistavad liikuda, HCd need kes kämpida. Igale oma. Ei koti see et pean ehk mõnd vastast laskma kahe rohkema kuuliga, aga tänu suuremale "healthile" ma püsin ise kordi kauem elus.. spottimine häirib ka ainult neid kes ei taha et neid nähtaks, minu jaoks on see abivahend ja kui ma olen samuti kellelegi nähtav - eelised kaaluvad üle riski... HC/vanilla jagunevad vastavalt mängijate mõttelaadile. Ei ole paremat ega halvemat. Lihtsalt erinevad.
maitse asi."päriselu" jaoks on ARMA2 või ARMA2FREE. Minu jaoks on HC suht mõttetu "kämper mode"..Kui ma satun sellisesse serverisse siis kaon sealt nagu soe õhk. EA tundis ära et on turunish neile kes eelistavad põõsas botaanikut mängida ja "snaipida" või siis eemal nahka hoida võimalikult heade statside jaoks..Mängu sisemine tasakaal läheb sellisesse nihkesse et initsiatiivi võtmine on vastunäidustatud.Mõttekam on kämpida. "päriselus" on initsiatiivi haaramine lahingutegevuses pool võitu.
Muutnud siis mängu mehhaanikat ka reaalsuse suunas (masinatest välja RONIMINE luukide kaudu, ei mingit seat switchi, mingite maagiliste spawnpointide kaotus jne jne".. siis ehk mängiks isegi. Aga siis ei mängiks seda enam praegused HC fännid.. Nagu BF3 praegu on.. Arcade shooter, normal modet mängivad need kes eelistavad liikuda, HCd need kes kämpida. Igale oma. Ei koti see et pean ehk mõnd vastast laskma kahe rohkema kuuliga, aga tänu suuremale "healthile" ma püsin ise kordi kauem elus.. spottimine häirib ka ainult neid kes ei taha et neid nähtaks, minu jaoks on see abivahend ja kui ma olen samuti kellelegi nähtav - eelised kaaluvad üle riski... HC/vanilla jagunevad vastavalt mängijate mõttelaadile. Ei ole paremat ega halvemat. Lihtsalt erinevad.
Sama asi oli ka mul alustades .. lihtsalt peab taktika ja mänguga kaasa minema .. need liigutused mis tavamoodis töötavad HC mitte. Snaiprid sips häirivad, aga õnneks on HC servusid kus lubatakse 1 või 2 snaiprit per tiim, nii et kohe rahulikum.
ma kämpimise pärast küll HC-d ei mängi, pigem just sellepärast et ei pea tervet klippi kuule kellelegi sisse lammutama ja siis ikka elab
rohkem ebameeldivam on see kui mingi pro kes mängib joystikuga kopteritega või lennukitega
alles olin kuskil serveris kus spawni kämpis mingi tegelane kopteriga ja muidugi oli ka mingi kahtlane server sest automaatselt valis ise bazooka relva peale
bf3 ikka väga arkaade pole midagi kuid väga reaalne pole ka samas
sniperi sihikuid võiks lasta valida ja näidata ka mis on mis ... mulle ei meeldi see acog sihik absoluutselt .. ja seda ristiga ja punktidega sihikut on mingil teatud relval ja igas serveris või mäppis seda teatud relva kasutada ei saa
pealegi enamus bf mäppe on nii suured et seal mingi tava relvaga ringi joosta pole mõtet sest see kisub igavaks kui peab pidevalt 5min jooksu trippe tegema
mul meeldib tankis kaasas hängida ja siis tanki parandada aga kui oled seal kuskil külje aknas siis väljumisel ei saa valida kuhu poole tanki tahad saada
see region set on ka kift estonia pole euroopas sees aga antarktika on mis see on jõuluvana jaoks ?
Mõlemas mängus suren sama kiiresti, aga HC tapan sama kiiresti kui mind. Lisaks ei ole koguaeg seda märkerit pea kohal.
võta sedapidi..see marker aitab sul näha ka teisi..
näiteks mustas vormis tegelane pimedas nurgas pikali..kukub järsku täristama.. spot ja plaks mehikesel marker pea kohal.. seda näeb isegi läbi suppressioni..
tac lamp karjub sulle meetri pealt näkku, mõlemat keksite ringi, spottimisega näed vastast ka läbi valguse
"snaiper" kargab kuskilt urruaugust püsti, laseb oma paar pauku, mööda ja üritab ära joosta.. spot ja näed teda kõmmutada ka läbi seinte ja aedade...
rohkem vastaseid.. spotid nad, suitsugranaat nende ja enda vahele ja lased markereid..
Ma ei saaa aru kas inimesed ei oska tõesti sihtida või mis kuradi terveid klippe peavad nad vanillas sisse laskma. Täiesti müstika. Enamjaolt on niikuinii delay sees kui kellegi ära tapad, see kui teed overkilli ei tähenda, et sa peaks sitaks sisse laskma. See kui sa tegelt lased enamus kuule mööda ei tähenda, et sa pead sitaks sisse laskma.
Ja spottimine läbi suitsu on paraku siiski idiootne. Muudab asja suht kasutuks.
Tõsine probleem küll Loomulik refleks, et nii kaua hoiad päästikut all ,kui vend kukub ? Sa lased Single Shotiga mehi ? Liikuvaid sihtmärke ?
kellelgi vist kerge unepuudus :/
Tõsine probleem küll Loomulik refleks, et nii kaua hoiad päästikut all ,kui vend kukub ? Sa lased Single Shotiga mehi ? Liikuvaid sihtmärke ?
kellelgi vist kerge unepuudus :/
Esita see küsimus kaitseväes laskeharjutusel võimalikult kõrgele ülemusele... huvitav oleks saada ka tagasisidet, mitusada ja mida pidid hiljem tegema
Nimetu112 kirjutas:
Ja spottimine läbi suitsu on paraku siiski idiootne. Muudab asja suht kasutuks.
Spotin mitu vastast, lasen suitsu nende ja enda VAHELE.. ja kõmmutan markereid..kui nemad ei ole ise suitsu sees siis markerid ei kao. Ja mind ei ole neile näha (kui nad just ise ei autospoti kõike mis liigub).Suurem tõenäosus lagedal alal mitme vastasega madistades ellu jääda.
Kasutu on see turniiril kus vastased sind samuti pea silmapilkselt vastu spotivad. Pubis seda "probleemi" ei ole.
aht0, kui kaitseväes "võimalikult kõrgele ülemusele" bf3-me normalis taastuvate elude ja 3d spottimisega mängides vahele jääd hakkad plaksuga kükke tegema _________________ "Mõtle kriitiliselt"
aht0, Mul pole vaja sellist asja küsida . Lähikontaktis on burst või valang effektiivseim lahendus vastase maha võtmiseks ja kiireks maha surumiseks. Hakkasin Paldiskis saadud õpetusi rakendama Americas Army mängus, tulemuste paranemine oli märgatav
aht0, Mul pole vaja sellist asja küsida . Lähikontaktis on burst või valang effektiivseim lahendus vastase maha võtmiseks ja kiireks maha surumiseks. Hakkasin Paldiskis saadud õpetusi rakendama Americas Army mängus, tulemuste paranemine oli märgatav
ok, pv-s rõhuti single shoti peale..aga meil olid vene ak74-d ka sel ajal..
Üks asi mis ajab närvi.. kõnnid/jooksed mingis suunas ja siis lambist jääd nagu kinni.. ja ürita palju tahad enam ei liigu.. enne kui taganed ja keerutad ringiratast, siis see "suund" tuleb jälle liikumiseks lahti.. hästi lahe kui oled tule all jumala lagedal ja järsku ei saa liikuda.. umbes korra tunnis juhtub
No ma kasutan küll single shoti suht tihti isegi. Üle 100M ma väga spämmimise mõtet ei näe, pigem 3 sihitult pähe ja mees sureb. Tänu client side hitregile väga tihti jõuavad need 3 rahulikult lastud kuuli talle kui valanguga.
Üle pika aja Normal mängu mängides sain jah aru et recoil'i ei suuda nullida hiire liigutamiseks ning eriti ei bunny hop'i ka, see tõttu on HC parem seal rohkem loeb taktika ning kes ennem vastast näeb. Normalis on ka see cover'i taga pihta saamine hullem kuna HC's ei jõugai sinna kui eelnevalt väljas.
viimati muutis Chardin 07.05.2013 21:26:48, muudetud 1 kord
No ma kasutan küll single shoti suht tihti isegi. Üle 100M ma väga spämmimise mõtet ei näe, pigem 3 sihitult pähe ja mees sureb. Tänu client side hitregile väga tihti jõuavad need 3 rahulikult lastud kuuli talle kui valanguga.
Viimased 3 lk. loen, kuidas ainult pähe tuleb lasta. Vaadates sinu statse, siis miks sa ise seda väga ei kasuta?!!!
MO MIDA T**A TÄNA??? serverist serverisse..
"An error was reported from EA Online"
"Something went wrong, please try again later"
"Connection lost to EA Online(1)"
"Could not join this server: itʹs not there anymore. "
Viimased 3 lk. loen, kuidas ainult pähe tuleb lasta. Vaadates sinu statse, siis miks sa ise seda väga ei kasuta?!!!
Sest ma ei tryhardi pubis. Vaid jooksen niisama ringi ja ootan kuni keegi selja taha tuleb ja nuga tahab anda
Ja mulle meeldib käelabasid lasta
Ja head kui te disconnectigi saate, ma pole battlelogigi täna saand
eile või üleeile midagi kuskil seal battlelog lehel oli kirjas serverite kohta et ei saa ligi jne
praegu sain mingi serverisse sisse ja sündisin kohe tanki ees ja sain surma ja kicked võiks nagu olla mingi põhjus vms kick kirjas aga ei ole siis teaks selle serveri favorites eemaldada
panin mingipäev endale fav listi kus on mängijaid palju serverid et ei peaks pidevalt refreshi spamima et näes mingi 3-4 serverit kus keegi sees on
samas mäng jookseb sujuvalt ja olen mängind tunde jutti ja midagi mänguga ei juhtu aga kui kopterit mingis tühjas serveris üritasin õppida siis mäng pidevalt jooksis kinni
võimalik et on 314.22 driverite viga sest 314.17 oli mul varem peal ja ei olnud probleeme kinni jooksmisega teistes mängudes aga kuna ma vahetasin graafika kaardi siis mõtlesin uued driverid peale lasta
keeramise võiks kopteri peal saada klaveri peale sest hiirega on ikka suur töö kontrollida kuna pole head tunnetust kopterist kuidas ta lendab ja kõrguse tunnetust maast
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.