Lahinguid võiks olla...eile öösel sai pukit ja kassi tapetud korra aga viiekesi eriti ära ei tee. Kalme, said auto korda?
ˇ
Ma liikusin eile põhjas ringi ja leidsin teise offroadi, mis oli 100% korras. Lasin selle rotti, jätsin katkise maha. Sain korda küll muidu, aga kuna teine oli paremas korras siis võtsin selle ära.
Kuradima, sellega on nii nagu on. Kuna ma teadsin kellega mul tegu on siis ma väga Puky't laskma ei tõtanud. Kassi tapmine oli aga tõeline nauding, lust on kohe üks vaevaga saadud kill kirja panna. Väga vaev see küll polnud, kõige suurem vaev oli arvata kuhu ta jooksis kui korra silmapiirilt kadus.
Oleksin ma samas kohas seisnud 15 minutit oleks kass langenud samas kohas kopteri k6rval kus puky _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Tegelt ka lee enfild on liialt alahinnatud relv !
Olen nüüd enamus aega taviana mapil, ja enamus kille mis teinud on lee enfild ja ka 400m + külg jooksu pealt. Teinud ka 300m pealt HS. Kui ei usus siis võite D4ng3r üle küsida.
Tegelt ütleme nii et ega neid 500m või 800m laske on vähe, õigemini väga vähe et selle jaoks vaja as50 või m107. DMR või svd teevad ka väga head tööd nagu ka CZ550 või m14 aim, m24, m40.
Endalle ka ei istu see peaaegu igapäevane modimine. Saaks aru et lisaks mõningaid tilulilu ja parandaks asju bugyd(nii palju kui võimalik) ja hajutaks suuremaid muudatusi pikema aja peale, et rahvas suudaks omaks võtta neid muudatusi. _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
Iga kord kui ma kuskil serveris surma saan, siis tuleb mulle mingi BattleEye Variable #66 jama ning kickib välja, tagasi tulles viskab sama asja ette. Teab ehk keegi lahendust?
Mul on küsimus, et miks on mul iga serveri ees küsimärk taga kollane taust. Ma arvan, et selles ongi mingi probleem... Lihtsalt connectib ja kickib välja.
Seega pole pointi suvaliselt kedagi lasta koguaeg looti eesmärgil _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
väga hea et haituvad, et ei saaks dubida !
Tänase näitena kus yks mees endast 5 keha koos loodiga maha jätis, siis peaksgi kõik kehad kohe maa alla vajuma. _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
ka sa ei viitsi endale ise loti kokku ajada et siis vaja dubida ?
Solotaja Vs grup. Solotaja ei sa dubida endale NN full geari, tal pole vajagi dubida. grupi rahvas tahab alati full gearis ringi joosta, panevad kellegi enda oma parimasse varustusse ja hakavad teda NN tapma, vastavalt vajadusele. Vajadused täidetud, läheb kamp linna ja hakavad solotavat kodaniku jahtima, kes just nt leidnud endale näiteks kas või relva mida jälle kõik tahavad jälle väike oma tapmine vastavalt vajadusele.
Et siis vähegi võrtsem oleks siis võiks keha peale maha laskmist ära kaduda kohe, sest suht 100% maetakse see keha nagunii, teise tehtud tööga.
Teiseks saab seda bugi ka teistmoodi ära kasutada. niinimetatud loodi kaotamise vastu, niikaua kui seda ära pole parandatud võiks kahad automaatsel kohe kaduda, et laiskvortid enda jalad ka Piix alt välja võtaks. _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Njaa... Ainuke bug mida ma kunagi kuskil isegi lugeda viitsisin oli see kuidas mingit moodi zombi kylge pandud eset sai dubida... Ei ole saanud aru sellest mängu nõrkuste ära kasutamisest... Aga vaadates teiste geari ja kui kiirelt saadakse full gear, siis ei imesta.... _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
ka sa ei viitsi endale ise loti kokku ajada et siis vaja dubida ?
Solotaja Vs grup. Solotaja ei sa dubida endale NN full geari, tal pole vajagi dubida. grupi rahvas tahab alati full gearis ringi joosta, panevad kellegi enda oma parimasse varustusse ja hakavad teda NN tapma, vastavalt vajadusele. Vajadused täidetud, läheb kamp linna ja hakavad solotavat kodaniku jahtima, kes just nt leidnud endale näiteks kas või relva mida jälle kõik tahavad jälle väike oma tapmine vastavalt vajadusele.
Et siis vähegi võrtsem oleks siis võiks keha peale maha laskmist ära kaduda kohe, sest suht 100% maetakse see keha nagunii, teise tehtud tööga.
Teiseks saab seda bugi ka teistmoodi ära kasutada. niinimetatud loodi kaotamise vastu, niikaua kui seda ära pole parandatud võiks kahad automaatsel kohe kaduda, et laiskvortid enda jalad ka Piix alt välja võtaks.
kui sa dubimise all dupe'i mõtled siis ma ei ole sellega kordagi dayz's kokku puutunud ja ei ole ka mänginud inimestega, kes seda teeks (vähemalt tahtlikult - läbi mingisuguse bugi on seda paaril mehel ikka juhtunud vist). Mina ei pea oluliseks joosta koguaeg full gearis ja seda iga hinna eest omandada kuigi see pole halb asi omada. Kui ma olen üksi siis minu mängutaktika on põhiliselt selline - spawnin, otsin kiirelt omale süüa, juua, kaardi ja med. vahendeid. liigun edasi relva ja masina otsingule, et sõita sisemaale seiklusi otsima (paremat masinat, relvastust, tulevahetusi, helicrashe). Kui grupis siis on taktika sarnane aga ei pea üksi panema rõhku kogu tegevusele vaid geari jagatakse omavahel, et kõik oleksid võimelised üksteist toetama. Ütlen ausalt, niiviisi mängides ei valmista geari saamine ja eluspüsimine ületamatuid raskusi, ei näe ka vajadust kuidagi cheatida.
On natuke kurb küll kui pead vahest vähese relvastusega playerit tapma aga kui vend jookseb bandit skinni ja kirvega mu masina juurde ja üritab sealt relva lootida siis ei ole midagi parata, pean ta maha laskma. Sõbralikele mängijatele olen jaganud isegi varustus ja relvi.
leo kalm sinu jut on natukene vatuolus mõned postitused eespolsega:
Eelistan praegust vanillale, isegi kõikide buggide ja kõrvalnähtude juures. Vanilla ammendab ennast kiiresti kui sa pead 3 kuud lihtsakt ringi jooksma ubade ja lee enfieldi pärast. Vähemalt on üritatud hetkel gameplayd paremaks ja huvitavamaks muuta.
Thumbs up selle eest, et ei passita lihtsalt kohapeal ega oodata kuni dayz ise ennast paremaks muudab
See et vanilas on võimsamad ja täpsemad relvad ja lee enfild ei korja seal enam keegi !
Aga kuidas sinul loot ei määra? Ühes ulud et loot pole oluline, teises postituses nagu loot on oluline ?! Tead ka mida soovid, tahad siis ? _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
leo kalm sinu jut on natukene vatuolus mõned postitused eespolsega:
Eelistan praegust vanillale, isegi kõikide buggide ja kõrvalnähtude juures. Vanilla ammendab ennast kiiresti kui sa pead 3 kuud lihtsakt ringi jooksma ubade ja lee enfieldi pärast. Vähemalt on üritatud hetkel gameplayd paremaks ja huvitavamaks muuta.
Thumbs up selle eest, et ei passita lihtsalt kohapeal ega oodata kuni dayz ise ennast paremaks muudab
See et vanilas on võimsamad ja täpsemad relvad ja lee enfild ei korja seal enam keegi !
Aga kuidas sinul loot ei määra? Ühes ulud et loot pole oluline, teises postituses nagu loot on oluline ?! Tead ka mida soovid, tahad siis ?
Ma ei saanud aru. Kus ma nüüd ütlesin, et loot oluline on või jääb mul endal midagi kahe silma vahele? Loot on täpselt nii oluline, et korjad seda mida saad. See ei ole määrava tähtsusega. Vanilla võimsamad relvad on küll on toredad ja tasakaalustaksid gameplayd kuid ma ei vahetaks lihtsalt praegust seisu m107 vastu. Kõigil on tore, nalja saab - minul on vähemalt tore - ja keegi ei kurda. Ja kes kurdab, ei suuda lihtsalt leppida tõsiasjaga, et see on lihtsalt mäng.
Ma mõtlen selles, et server pole üldse hea enam. Võiks olla päev natukene kevadine ikka, et kell 9 läheb pimedaks alles. Mitte kella 5 ajal juba päike loojub.
Järgmine probleem on see, et laibad kaovad ära. DMR, M107, kõik teised head tulirelvad võiksid olla tagasi! Vahepeal oli üldse AI, no milleks seda kurat vaja on? Mängijaid on nende asjade pärast mängimise lõpetanud seal serveris.
Laibad ei kao ära kui peale surma ootad selle arvu sekundeid, mis ekraanil loendab. Relvi on piisavalt, et mäng oleks mängitav. AI lisas kogu kompotile põnevust. Ilma nendeta käis lihtsalt üks jooksmine ja farmimine - siis oli ikka oht ka niisama kuuli saada kui teisi playereid mängus polnud. Pimedaks võiks küll hiljem minna.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.