Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Lovvi
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
xonix
Kreisi kasutaja
|
15.04.2013 21:46:57
|
|
|
Iga kord kui ma kuskil serveris surma saan, siis tuleb mulle mingi BattleEye Variable #66 jama ning kickib välja, tagasi tulles viskab sama asja ette. Teab ehk keegi lahendust?
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
2 :: |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
-myyr-
HV kasutaja

|
15.04.2013 21:52:35
|
|
|
Tehke server korda.
Again mingi AI ja vehicle kasutamine huiab..
Dafuq nagu..anders käis jälle kallal?
_________________ Autovaruosad Pärnus/kuni -30%
www.mardigarage.eu |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
And3rs
HV vaatleja
|
16.04.2013 10:39:06
|
|
|
Kannatust asjad saavad lahenduse praegune AI värk on toores aga seda veel muudab kujundab ümber AI süsteem oli enam vähem vanilla peal selleks,et näha kus asi vajab arendamist.
Praeguselt on planeeritud nii,et AI bandiitit hakkavad pigem objektite valvamisega tegelema nagu näiteks relvastatud kopterid sest see on valvamist väärt objekt ja heal juhul sõdurid ka.
Survivor AI saavad ka nerfi ja peaks vähem kohtama neid loodedavasti saavad ka valvuri üllesanded.AI toleraantsi muudab peale -5000 humanityd hakkavad vaenulikuks.
Märkused AI kohta:
AI survivor ja soldier ei ründa relvastamata mängijaid ning plussis humanityga mängijaid.
Bandiitit on ehtsad lurjused ja ründavad kõiki.
OT:Kui asjad on väga halvad serveris vahepeal siis on alati olemas teine eesti server kus mängida vahelduseks.
Pole vaja koguaeg vaenulik olla neid asju ja muudatusi mida ma teen ei ole puhtast pahatahtlikusest või sellest,et
ma tahaks asju piixu keerata jah juhtub,et asjad ei lähe nii nagu vaja aga selle eest on ikka progress ja ei ole surnuaed.
Kurjemal toonil kui on kaebusi siis palun dayz.kriba.ee foorumi või siis siin kaevata.Serveri sisseselt ja anonüümselt
solvata on kõigil julgust ja mind saata igalepoole piix kohtatese mis on äärmiselt vastik.Varem ma võtsin seda naljaga
minu pihta aga nüüd ma ausalt öeldes kahtlen samas mina kedagi bännima praegu ei hakka .
Väike näidis ka sõbralikusest. NB! sisaldab roppusi not safe for um work?
Spoiler 
21:53:12 BattlEye Server: (Vehicle) sitaneprill: Anders on munn
21:53:12 BattlEye Server: RCon admin #2: (To sitaneprill) Watch your language. Warnings left:2 ['munn']
21:53:14 BattlEye Server: (Vehicle) sitaneprill: Ehk loeb seda
21:53:16 BattlEye Server: (Vehicle) sitaneprill:
21:53:17 BattlEye Server: (Vehicle) Dan: ban
21:53:22 BattlEye Server: (Vehicle) sitaneprill: perma
21:53:25 BattlEye Server: (Vehicle) Dan: s
21:53:27 BattlEye Server: (Vehicle) Bubbles: insta banaan!
21:53:37 BattlEye Server: (Vehicle) sitaneprill: paras lapsele võmbaga pähe panna
21:53:40 BattlEye Server: (Vehicle) sitaneprill: ehk pole veel liiga hilja
21:53:47 BattlEye Server: (Vehicle) sitaneprill: Kui pede siis pede
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
chesm6mmi
HV Guru

|
16.04.2013 12:56:27
|
|
|
No õnneks mul bannimisega probleeme pole selliste inimeste puhul nagu sitaneprill aka bustarymes aka m6mmitatikoll ja misiganes nimed veel on, mine konuta siis mujal kui pole mittemingisugust austust teiste vastu.
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
1 :: |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
xonix
Kreisi kasutaja
|
16.04.2013 14:39:17
|
|
|
xonix kirjutas: |
Iga kord kui ma kuskil serveris surma saan, siis tuleb mulle mingi BattleEye Variable #66 jama ning kickib välja, tagasi tulles viskab sama asja ette. Teab ehk keegi lahendust? |
Please?
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arvutipäss
Kreisi kasutaja

|
16.04.2013 16:46:10
|
|
|
Lapsed on vist kapist välja tulnud , mingu mujale siis, siin serveris ülbeid vendi vaja pole
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
allavett
Kreisi kasutaja

|
16.04.2013 17:26:40
|
|
|
Lovvi, ma nüüd täpselt ei mäleta, kas sikutasid ACRE'i läbi Play with Six'i. Kui tõmbasid, siis proovi käsitsi paigaldada. Ja jooksuta nii Arma't, kui ka TS'i Administraatorina. Tatslinkov sai sedas asja tööle.
_________________ Twitch.tv/allavett |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lovvi
HV veteran

|
16.04.2013 17:33:58
|
|
|
allavett kirjutas: |
Lovvi, ma nüüd täpselt ei mäleta, kas sikutasid ACRE'i läbi Play with Six'i. Kui tõmbasid, siis proovi käsitsi paigaldada. Ja jooksuta nii Arma't, kui ka TS'i Administraatorina. Tatslinkov sai sedas asja tööle. |
Käistsi ikka, Play with Six on nii jube asi, ja jookustasin mõlemat adminina
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Thexxx
HV vaatleja

|
17.04.2013 09:09:43
|
|
|
Töö päeviti on hvs serveris rahvast vähe näha kuidagi. HV teine server võiks namalsk
|
 |
dohc-48v12
Aeg maha 1p

|
17.04.2013 10:39:17
|
|
|
Thexxx kirjutas: |
Töö päeviti on hvs serveris rahvast vähe näha kuidagi. HV teine server võiks namalsk  |
tahad time out-iga farmimist teostada. ?!
_________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid! |
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
6 :: |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leo Kalme
Reasõdur
|
17.04.2013 11:16:14
|
|
|
dohc-48v12 kirjutas: |
Thexxx kirjutas: |
Töö päeviti on hvs serveris rahvast vähe näha kuidagi. HV teine server võiks namalsk  |
tahad time out-iga farmimist teostada. ?! |
küsimus pole ilmselt selles vaid tühjas serveris on kuidagi igav mängida. Hommikuti käin tavaliselt ikka sees ca poolteist tundi ja kogu mängimine on suht jooksmine. Õhtuti ei saa kah väga mängida, naine ei lase
eile oli ikka väga vaikne siin.
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arvutipäss
Kreisi kasutaja

|
17.04.2013 14:10:14
|
|
|
dohc-48v12, See time out on maas, seda ei saa enam teha
Leo Kalme, Ma ise ei pelagi enam HV-es, lasen välismaa lingoris ringi, kuna seal ikka rahvast, ja HV-es on praegu ka igav, kõik omad ja siis pmt ei saa kedagi lasta -.-
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
crypto
Kreisi kasutaja

|
17.04.2013 16:44:54
|
|
|
Peab alt. karakteri välja ajama ja siis HV omasi jahtima hakkama? Saaks vähe põnevamaks...
_________________ 61. Logistikapataljoni võitleja |
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aprest
HV vaatleja
|
18.04.2013 19:29:57
|
|
|
Teree Arma 2 mängijad sooviksin abi oma Arma 2hega. Ostsin siis eile endale CD-KEY ära ja tõmbasin mängud ära installisin jne. Aga nüüd on probleem minna serveritesse. Nii kui üritan kasvõi HV.ee serverisse minna on kohe error, et battleye initialization failed. Ja ma ei tea nii kui joinin siis kickib välja... ( ei näe lugeda ta annab mingid read aga see on ainult max 1 sec aga midagi battleyega on ) Äkki keegi oskab soovitada mida võiks teha?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leo Kalme
Reasõdur
|
18.04.2013 20:01:09
|
|
|
Proovi battleye eraldi installida?
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aprest
HV vaatleja
|
18.04.2013 20:36:09
|
|
|
Nüüd siis tuleb siuke värk ette. http://i.imgur.com/8zAmi.png - Taoline see alumine tekst on sama aga veits teised addonsid.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cracker
Kreisi kasutaja
|
18.04.2013 22:08:28
|
|
|
Sa oled ilmselt neid faile muutnud kuidagi, proovi kuskilt leida originaalid või tee reinstall.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jamal
HV vaatleja
|
19.04.2013 00:29:54
|
|
|
Oli mis oli. Aga ka minu, kui väga kannatliku mänguri närv saab lõpuks otsa. Sai ju server tehtud, aga mille jaoks? Et nikume neli korda päevas erinevaid mode läbi? Minu teada sai asi selleks tehtud, et saame kõik koos rahulikult mängida ja adminid lähedalt võtta kui keegi kukub scriptima. Aga no võimatu ju midagi mängida ju kui lihtsalt pidevalt tehakse midagi ümber. Kas tõesti ei saa siis, et üks server jookseb vanilla ja kõik saavad elada nii nagu mäng loodud. Tehke oma kuradi huiamis ja katsetus servu eraldi sinna kõrvale. Aga no nii nagu praegu, ei ole siin enam tahtmist olla.
Milleks see server üles pandi? Katsetusteks või normaalselt eestlastega mängimiseks?
Ok veits jokkis, aga saate aru küll. :S
Sai mängitud võõras serveris, olime kõik sõbrad.
Aitähh, head ööd.
_________________ Ahto |
|
tagasi üles |
|
 |
-myyr-
HV kasutaja

|
19.04.2013 00:57:54
|
|
|
Jamal kirjutas: |
Oli mis oli. Aga ka minu, kui väga kannatliku mänguri närv saab lõpuks otsa. Sai ju server tehtud, aga mille jaoks? Et nikume neli korda päevas erinevaid mode läbi? Minu teada sai asi selleks tehtud, et saame kõik koos rahulikult mängida ja adminid lähedalt võtta kui keegi kukub scriptima. Aga no võimatu ju midagi mängida ju kui lihtsalt pidevalt tehakse midagi ümber. Kas tõesti ei saa siis, et üks server jookseb vanilla ja kõik saavad elada nii nagu mäng loodud. Tehke oma kuradi huiamis ja katsetus servu eraldi sinna kõrvale. Aga no nii nagu praegu, ei ole siin enam tahtmist olla.
Milleks see server üles pandi? Katsetusteks või normaalselt eestlastega mängimiseks?
Aitähh, head ööd. |
Know what you feel bro
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
parm
Kreisi kasutaja
|
19.04.2013 13:17:27
|
|
|
Jamal kirjutas: |
Aitähh, head ööd. |
+1
Teen ettepaneku annetustest kokkupandud server VANILLA DAYZ peal jooksma panna, eriti hea kui oleks VETERAN (no crosshairs, no 3DP, no deathmessages)
Siis viitsiks vbla ise ka toksida vahel
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
19.04.2013 15:27:38
|
|
|
Inimesed erinevad, igaüks tahab omamoodi asja - demokraatia. Nõudma pole vast mõtet hakata - mingit ametlikku osalust te vast ostnud ei ole.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
20.04.2013 10:55:48
|
|
|
painkillah kirjutas: |
Inimesed erinevad, igaüks tahab omamoodi asja - demokraatia. Nõudma pole vast mõtet hakata - mingit ametlikku osalust te vast ostnud ei ole. |
Soovitus ju...
parm kirjutas: |
VANILLA DAYZ |
_________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leo Kalme
Reasõdur
|
20.04.2013 12:15:35
|
|
|
Velociraptor kirjutas: |
painkillah kirjutas: |
Inimesed erinevad, igaüks tahab omamoodi asja - demokraatia. Nõudma pole vast mõtet hakata - mingit ametlikku osalust te vast ostnud ei ole. |
Soovitus ju...
parm kirjutas: |
VANILLA DAYZ |
 |
Eelistan praegust vanillale, isegi kõikide buggide ja kõrvalnähtude juures. Vanilla ammendab ennast kiiresti kui sa pead 3 kuud lihtsakt ringi jooksma ubade ja lee enfieldi pärast. Vähemalt on üritatud hetkel gameplayd paremaks ja huvitavamaks muuta.
Thumbs up selle eest, et ei passita lihtsalt kohapeal ega oodata kuni dayz ise ennast paremaks muudab.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
20.04.2013 12:49:49
|
|
|
Lahinguid võiks olla...eile öösel sai pukit ja kassi tapetud korra aga viiekesi eriti ära ei tee. Kalme, said auto korda?
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|