steamis ehk ! _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
Draamat verd ja kannatust igatahes kallid mängijad kellel on võibolla natuke paremad kunstilised oskused kui mul
Kui kellelgi on viitsimis teha custom billboarde ja särki värki siis võiks ps mulle oma pildikesed,näide minu huumorist on näha serveris balotal kus lehvib ka Eesti lipp.
Soovitud oleks sellised kus on kas reeglid ja hoiatused nt sisened linnadese on seal piiril hoiatus "Beaware of bandits and looters in town" jne,Võib olla ka eestikeelne eestistame chernarussia.
Pildi formaat võiks olla 512x512 ja jpg.
Ette tänades onu Anders
Lisa näidis. Ise mängu ei mängi, aga photoshopiga kodus. Kui mõni vaba moment vast võin midyagi teha.
Ja siis tuleb üks onu mingi snipri relvaga ja ongi teie lips läbi seal Ma eelistan ikka Elektros Lee Enfieldiga mässata Surma saad, on suht pohhui kuna millegipärast enamus spawnid on elektros tagasi ja lee enfieldi leiad suht igalt poolt + võtab 1 laksuga teadvusetuks/surnuks. Tegelt pole isegi sniprit vaja, MK, saw, nüüd vist isegi pkm-id ja värgid sees? ja saab ka nad maha sealt katuselt ülilihtsalt
Peaks kah salvestama mõned gameplay'd mälestuseks. Et kui mäng lõplikult üle viskab siis ei unustaks ära kui huvitav selles mängus tegelikult kaasmaalastega pelada oli.
ja kui eriti vana konservi otsa satud, siis vaja 2 rulli kasutada, enne kükiasendist püsti ei saa _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
ja kui eriti vana konservi otsa satud, siis vaja 2 rulli kasutada, enne kükiasendist püsti ei saa
lol, Ära ka nii kõva häälega siin anna mõtteid Andersile. Varsti muidu sagi muudmodi ringi liikuda kui kükigil ja garakter nutab nii nagu seda vaheepeal temostreerind chesm6mmi _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
ja kui eriti vana konservi otsa satud, siis vaja 2 rulli kasutada, enne kükiasendist püsti ei saa
lol, Ära ka nii kõva häälega siin anna mõtteid Andersile. Varsti muidu sagi muudmodi ringi liikuda kui kükigil ja garakter nutab nii nagu seda vaheepeal temostreerind chesm6mmi
Köhida võib, aga peale köhatamist võiks nagu vett täis kumikuga ringi joosta
Peale suurt avastust võiks korraks nii 10 s garakteri kükakile panna, et saaks suurest valust lahti, samal ajal võiks ikka ULGU tulla. Anders teab küll millist ma mõtlen _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Kas kogu sercer resetiti peale eilselt aprilli-möllu?
Kas server on nüüd vanilla? Ja debug monitor on ka kadunud.
Ses suhtes, et ma sain aru, et rollback pidi tulema peale eilset eventi? Vähemalt teised HV mängijad said rollbacki üleeilse seisu tagasi. Ma spawnisin värskelt balotal kuigi üleeilse seisuga olin korraliku geariga nwafi lähedal
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.