Ei saa ka aru millest selline sõim nüüd, tegu on foorumiga ja ilmselgelt oma arvamuse avaldamine on õigustatud, ma pole väitnud kordagi, et tegu on halva mänguga vaid pigem esmapilgul keeruline ja ilmselgelt vajab pikemat harjutamist. Olen noob või mitte, õpi natuke oma emotsioone valdama . PC-d ma sellepärast põlema ei hakka panema, arvuti pole mängimise eesmärgi päris võetud.
tsitaat:
Mäng vajab tutoriale ja fun/easy-mode harjumiseks/õppimiseks.
Exacly
Konsooliajastu inimesed. Käekõrval vii mänge mängima, õpeta kõik selgeks, elud taastuvad - võimalus läbi seina näha. Appi appi - peab vasakut hiire nuppu klickma ja samal ajal vajutama Q W E R. _________________ >50$ pokkeri bankroll
Nagu ma näen siin on palju sõimu ja whine kuna noobid ei saa mängust jagu.
/vg/ on teinud nimelt niukse toreda lehe kus on olemas kõik minda hing ihaldab, et saada heaks mängijaks kui vähegi tahtmist on.
http://freetexthost.com/x121apds21
Scrollite natuke alla poole ja hakkab learning section.
Nii, et need kes siin räägivad, et ei ole tutoriale ega mitte midagi, siis ikka on küll lihtsalt on vaja ka ise natukene vaeva näha...
Veits imestama paneb tänapäeva casual gamerite arusaam et "miks mulle ei ole kõik kandikul ette toodud, et ma saaks mängust aru". _________________ Origin: Qufi
Ise võtsin kaks päeva tagasi mängu ette, enne seda olen üsna palju Leagu of Legendit mägninud ja võrreldes LoL-iga on ikka hoopis teine mäng, pmst olenemata LoLi kogemusest olen täielik noob aga VS bots on ju ideaalne koht harjutamiseks ja mängu mehaanikale pihta saamiseks, ei tea miks vingutakse, võimalused on olemas, ning nagu ka üleval pakutud linkist saab terve hunniku infot netist kui natuke googli abi paluda
mäng on hea, paar päeva veel bottide vastu ja siis julgeb ehk teiste mängijatega rinda pista
Ravenclaw, kui juba selliseid proovid, siis proovi kindlasti Hon ka ära.
Honi plussiks on palju tugevam matchup süsteem, mis teeb reaalselt huvitavaid mänge. Dotas on küll asi väga kahtlane.
Samas, algajale on Dota palju lihtsam, sest üldine tase on PALJU madalam. Inimesed teevad suht suvalisi asju pahatihti jne.
Ma olen ise pigem vist kesine mängija - honis vähemalt - aga dotas pole mingi 10-1 vms ebatavaline skoor. Seda siis puhtalt KD ratiost rääkides, ofc saab supporti väga edukalt mängida ka 0-10 skoori pealt... _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Hon-i plussiks tugevam matchupi süsteem? Hon pole kunagi olnud selline Game of Throws nagu seda on Dota 2. Concedemise võimalus ei too küll ühtegi huvitavat mängu lauale + 1200 MMR noobiks sõimamine - kõik see on Dotas puudu. Algajale on dota 2 igati parem variant - lisaks sa ei pea maksma herode eest. Üleüldse äärmiselt kohatu on võrrelda dotat ja honi minuarust antud kontekstis. _________________ >50$ pokkeri bankroll
HoNis ka ei pea maksma herode eest juba ammu. Nõustun siinkohal kasutajaga bush, 15min CC on liiga tavaline ning tänu sellele võib tiim ka võidetud mängu CCda, selle eest Dota2es pingutatakse palju kauem ning tahetakse rohkem võita kui whineda.
Võtsin nädalavahetusel kah esmakordselt Dota2 ette. Addictive....
Närvidele käib see, kui raske on suvalisi vante tiimitööle saada. Pool mängu kantselda neid ja siis teine pool hakkab midagi looma. Enamus rahvast jookseb kohe tormi vastaste herodele, et siis saada maha notitud ja pärast imestavad miks vastaste levelid +10 võrreldes nende endiga on
Avalikku rating süsteemi oleks vaja, inimested siis pingutavad millegi nimel, võimalik, et tiimitöö ka areneb. Praegu dota2 üsnagi for fun ja for items.
Seal see point, et hakatakse endast 0.1 punkti nuubimaid vendi bashima ja mängu "lõbu" kaoks. Team-reitingis näiteks rating süsteem olemas, aga jah solos on see hidden. Kui annad endast alati parima, siis lähed järjest paremate vastastega kokku ja imo see on piisav motivatsioon. Miks mitte kunagi dendi, puppey matchlisti jopata?
Mängin igapäevaselt, väga asjalik mäng, ainus, mis hetkel mingitki huvi pakub. Mängis supporti, kuna enamus tiimist on tavaliselt selleks liiga rumalad. Viimasel ajal olen mänginud palju Wispi (Io). Kui mõtled, et peaks mängima, siis mingi punt on, kellega ma koos mängin, aga keeleks on siis inglise keel tihtipeale. Ingame name Coke (avatari pole). Kel huvi see leiab.
Ahsoo, see ka, et jobusid ei salli mitte üks raas. Mäng peab olema huvitav, aga never go full retard.
jt234 kirjutas:
Olen mänginud Dendiga, päris halb oli
st. kaotasime haledalt.
Viska enda miskine DotAbuff, saab koos mängu teha.[/i] _________________ "Things should be made as simple as possible, but not any simpler."
~Albert Einstein
Drow rockib dotas ainult selle pärast, et keskmine tase on väga madal.
Mingi 10 carry mängud pole ju ebatavalised, et mitte öelda on tavalised.
Kuna mängus pole struktuuri ja koostööd, siis võidki rahulikult seal lahmida...
Hon'is pole kunagi 5 carry mängu, mitte et ei oleks neid kes tahaks pickida vaid lihtsalt selline lineup kaotab, sest support ja tank herosid osatakse ka mängida... _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Väga valus on see, kui vaatad, et lineupis on tugev carry olemas ja võtad supporti. Siis babysitid seda carryt ja ninnunännutad, et teine ikka suureks ja tugevaks kasvaks. Ja kokkuvõttes päädivad püüdlused sellega, et kui mingil hetkel carry juhtub surma saama, tuleb ragequit.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.