Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ottf
HV veteran
|
06.03.2013 15:47:02
|
|
|
mingi 20 invite vedeleb kui keegi tahab...
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
jt234
HV veteran

|
06.03.2013 15:52:21
|
|
|
Kui tahate lahti saada, võib alati panna community marketisse 1 sendi eest müüki. Ise tulu ei saa aga ehk saab lahti vähemalt
_________________ Dima oli siin |
|
Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
2 :: |
122 |
|
tagasi üles |
|
 |
kusti85
Tavaline kasutaja
|
06.03.2013 16:26:35
|
|
|
veidi lihtsam : http://steamcommunity.com/id/dota2bot
_________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER |
|
Kommentaarid: 217 loe/lisa |
   |
3 :: |
183 |
|
tagasi üles |
|
 |
R3negadeX
Kreisi kasutaja
|
06.03.2013 19:14:22
|
|
|
Proovisin dotat, väga segane ja arusaamatu minu jaoks, 2 mängu tegin ja uninstall
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
vysnap007
HV kasutaja
|
06.03.2013 19:48:28
|
|
|
R3negadeX kirjutas: |
Proovisin dotat, väga segane ja arusaamatu minu jaoks, 2 mängu tegin ja uninstall  |
Mis sa loodad, et paari tunniga oled master valmis? Täiesti nullist alustades ära eeldagi, et ~5h saad midagi aru.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markxy10
HV kasutaja

|
06.03.2013 21:44:38
|
|
|
Ma ütleks, et pärast minu 17h ikka väga ei koida...
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Daedroth
HV kasutaja

|
07.03.2013 01:33:17
|
|
|
Ma ka alguses ei saanud midagi aru - jube närvi ajas ka, kui kogu aeg nägu sisse taoti. Polnud motivatsiooni ka ja pelasin pigem LoLi..
Nüüd olen uuesti kätte võtnud ja koos sõbraga mängima hakanud, Steami andmeil kokku 50h ja nagu vaikselt koidab juba midagi, mis moodi mängumehaanika töötab...
Arvan, et läheb umbes sama kaua veel, kuni tean, milleks championid võimelised on ja kuidas counterida neid.
Ise enam LoLi selle asemel näiteks mängida ei viitsi
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
1 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
07.03.2013 10:42:26
|
|
|
vysnap007 kirjutas: |
Proovisin dotat, väga segane ja arusaamatu minu jaoks, 2 mängu tegin ja uninstall  |
Mis sa loodad, et paari tunniga oled master valmis? Täiesti nullist alustades ära eeldagi, et ~5h saad midagi aru. |
EI palun! ära hakka teda tagasi ajama või ümber rääkima kuidagi, sellised peavadki instauninstalli tegema ja hea oleks kui pc kah veel takkaotsa põlema paneks.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
bush
Kreisi kasutaja

|
07.03.2013 12:45:52
|
|
|
Noob oled - nõrk noob lihtsalt. Sellised püsimatud ei tohiksi dota-t mängida. Ühe hea asja tegid - uninstallisid.
_________________ >50$ pokkeri bankroll |
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tonsor
Kreisi kasutaja

|
07.03.2013 14:41:04
|
|
|
Hea ka, et uninstall tegi, mees lihtsalt sõbralikult avaldas oma arvamust ja selle peale lennati turja, sõimates ja parastades, ei ole vaja veel ühte inimest ära rikkuda. Dota2 kommuun on sama pask kui teiste MOBAde oma. Neil on mingi mentaliteet, et see on parim MOBA turul ja kes mängida ei oska, on täielik piix.
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flasky
HV kasutaja

|
07.03.2013 15:54:25
|
|
|
bush kirjutas: |
Noob oled - nõrk noob lihtsalt. Sellised püsimatud ei tohiksi dota-t mängida. Ühe hea asja tegid - uninstallisid. |
Vabandust, aga miks Te nii agressiivne olete? Härra avaldas lihtsalt oma arvamust ju, ei ole vaja kohe sellise tühise asja pärast probleemi kiskuma hakata.
Pöördudes R3negadeX poole, nagu siin juba kirjeldatud on, Dota ongi mäng mis nõuab kümneid, isegi sadu tunde õppimist, enne kui iga nüansi selgeks saad. Kui mäng natukenegi huvitas, proovi seda edasi mängida, see läheb järjest paremaks.
viimati muutis Flasky 07.03.2013 23:12:05, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
bush
Kreisi kasutaja

|
07.03.2013 19:17:13
|
|
|
Miks te mulle selga lendate, mina tulin ka avaldasin oma arvamust, et elus ees ei saa 2 tunni järgi mängust mingit ülevaadet. Eriti veel sellisest - sama hea kui öelda, et programmeerimine on sitt ja mõttetu tegevus kuna kirjutasin "Hallo World". See pole mingi arvamus vaid konkreetne sõda ja asja maha tegemine. Loll jutt suhu tagasi - selliste kommentaaridega ei oskagi muud peale hakata kui sõimuga üle valada sest ideeliselt need ongi ainult üks sõimu nurumine. Kui ei meeldi siis mängisid 2h ja uninstallisid - pole vaja tulla foorumisse sellest kekkama.
_________________ >50$ pokkeri bankroll |
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flavius
HV Guru
|
07.03.2013 19:47:48
|
|
|
Mäng vajab tutoriale ja fun/easy-mode harjumiseks/õppimiseks.
Ikka veel beta...
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
118 |
|
tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
07.03.2013 21:04:07
|
|
|
bush kirjutas: |
Miks te mulle selga lendate, mina tulin ka avaldasin oma arvamust, et elus ees ei saa 2 tunni järgi mängust mingit ülevaadet. Eriti veel sellisest - sama hea kui öelda, et programmeerimine on sitt ja mõttetu tegevus kuna kirjutasin "Hallo World". See pole mingi arvamus vaid konkreetne sõda ja asja maha tegemine. Loll jutt suhu tagasi - selliste kommentaaridega ei oskagi muud peale hakata kui sõimuga üle valada sest ideeliselt need ongi ainult üks sõimu nurumine. Kui ei meeldi siis mängisid 2h ja uninstallisid - pole vaja tulla foorumisse sellest kekkama. |
mees ütleb, et ei sobinud talle, mitte ei teinud mängu maha, sulle on vist dota ikka väga hingelähedane, et kohe noobiks peab sõimama
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lovvi
HV veteran

|
07.03.2013 21:56:00
|
|
|
Flavius kirjutas: |
Ikka veel beta... |
Mingit sorti tutorial on olemas "Questina"
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
d-scorpion
HV kasutaja

|
08.03.2013 00:20:48
|
|
|
Dota 2 on suht accessible loodud newcomeritele. Quest>Mängud botide vastu kuni pwnitakse probleemideta>mängud inimeste vastu. Isegi skill ja talent buildid on olemas mida in-game vaadata.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Daedroth
HV kasutaja

|
16.03.2013 00:43:13
|
|
|
hurrdurr, mis lollus see rikimaru on? Iga mäng, mis ma mängin, on see champion lihtsalt ∞/0 kdr'iga ja lihtsalt notib kõik maha, närvi ajab ma ütlen
Keegi ei taipa midagi selle vastu teha ka kunagi...
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
carbz
HV kasutaja

|
16.03.2013 01:01:49
|
|
|
Suht noobstomp hero, enne kui ta oma Diffusali püsti saab on teda suht lihtne dustiga gankida, pärast tasub teamfighti visata Sentry või soetada Gem. Paar-kolm edukat ganki mängu alguses lükkab ta diffusali 10-15 minutit edasi, kui ülejäänud lanedel läheb ka enam-vähem hästi ja meeskond tahab lõpetada siis võib mängu võita ammu enne kui ta üldse midagi teha suudab/tahab/üritab.
See, et keegi ei taha detectionit osta, käib asja juurde ja seda kohtab tihti ka Very High skill bracketis. Mulle meeldib kõige rohkem osta Sentrysid, sest vajadusel saab nendega counterwardida, surres ei kuku nad põrandale ja diffusal ei saa nendest lahti. Iseasi loomulikult, kas Rikit seal alas suudad hoida.
Üks asi veel, Riki kasutab ära oma üllatuselementi. Kui mingi vant lambist sinu kõrval tekib, suitsu maha viskab ja sind taguma hakkab siis on kõigi esimene refleks põgeneda. Tihti on targem tegu siiski suitsust välja saades ümber pöörata ja vastu taguda, loodetavasti on su meeskkond nurga taga (Kui sind kuskil üksikult kätte saadakse, pole väga kedagi peale iseenda süüdistada) ja saate kambakesti tema ennem maha, kui tema sind.
|
|
tagasi üles |
|
 |
outcast
HV kasutaja
|
16.03.2013 01:21:26
|
|
|
Suht ilmselge miks sa Rikist jagu ei saa.
Tegemist on heroga, mitte championiga.
Lisaks - jookse viiekesi. Või kahekesi. Vahet pole.
Riki tapab ainult siis kui sa oled piisavalt nõrk/loll, et tema eest ära joosta(Backstab skill teeb obviously rohkem haiget kui sa talle selja keerad).
Jookse kambakesi ja stand your ground kui ta sind tapab.
Tõenäosus ellu jääda smoke sees on suurem tema poole vaadates kui ära joostes.
_________________ www.lemps.pri.ee |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
xonix
Kreisi kasutaja
|
16.03.2013 19:15:44
|
|
|
OP Juke ning Riki ei tee midagi või võta mingi hea stun, millega reaalselt ära jooksed tema eest. Ursa on ka üks selline noobstomp, millega paljud ei oska midagi vastu teha.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
2 :: |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
19.03.2013 11:47:30
|
|
|
Kas kellelgi on jagad DOTA2 invited steamis? Kasutaja nimi on Morghat
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flavius
HV Guru
|
19.03.2013 12:40:32
|
|
|
Mõned postid ülevalpool:
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
118 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
19.03.2013 19:13:10
|
|
|
Mõned postid ülevalpool:
|
sain korda, tänud
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
R3negadeX
Kreisi kasutaja
|
20.03.2013 16:52:28
|
|
|
Ei saa ka aru millest selline sõim nüüd, tegu on foorumiga ja ilmselgelt oma arvamuse avaldamine on õigustatud, ma pole väitnud kordagi, et tegu on halva mänguga vaid pigem esmapilgul keeruline ja ilmselgelt vajab pikemat harjutamist. Olen noob või mitte, õpi natuke oma emotsioone valdama . PC-d ma sellepärast põlema ei hakka panema, arvuti pole mängimise eesmärgi päris võetud.
tsitaat: |
Mäng vajab tutoriale ja fun/easy-mode harjumiseks/õppimiseks. |
Exacly
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
kusti85
Tavaline kasutaja
|
20.03.2013 17:03:07
|
|
|
Ikka veel beta... |
fun/easy mode on olemas co-op vs bots näol. Seal ei ole tille. Eriti. Haruharva olen näinud. Tutorialite kohta jah....neid eriti ei ole, ainuke asi, mis on on webcastid, mida siis vaadata ja üht-teist kõrva taha pannna. Samas paljudele see tõenäoliselt ei sobi, kuna isetegemist/avastamist/katsetamist/leidmist sellega ei asenda.
Aa, coop vs bots eelis on veel see, et ooteajad matchmakingus on kordades lühemad. Leavereid on ka vähem. Ja noh...kaotada on suht võimatu, ma kunagi miskise mängu võitsin, kui kd ratio oli meie tiimi kahjuks miskine 17/58 vms, lihtsalt deffisime vahepeal ja siis sõitsime üle neist.Botid ikkagi. Mangudünaamika saab seal selgeks.Lisaks veel see, et inimese vastu on palju lihtsam mängida teinekord kui hard boti vastu.
See quest, mis sinna vahepeal tekkinud on... see on rohkem naljategemine mu meelest. A kui neid rohkem tuleb, siis võib isegi asja saada. Parem kui mitte keskit.
_________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER |
|
Kommentaarid: 217 loe/lisa |
   |
3 :: |
183 |
|
tagasi üles |
|
 |