Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
Goldec
Kreisi kasutaja

|
13.03.2013 11:06:35
Re: Elion korrusmaja interneti teenuse hind tõuseb. |
|
|
pots4t4j4 kirjutas: |
16€ eest saad juba 50/10 ekodu neti |
20€ on selle teenuse hind ju?
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
MorRAW
Ei ole Guru

|
13.03.2013 11:36:28
|
|
|
indrekp kirjutas: |
Kui teavituskiri juba tuli siis tulista pigem kõne helpdeski 165.
See lõhnab selle järgi, et sul on juba VDSL2 toega ühendus olemas ning jaamaport seadistamata.
Tehnikul pole siis miskit teha, helpdesk aitab. |
Logi järgi näha, et ruuter oli resa teinud...ning normaalne nett saabus mööda juhet
|
|
Kommentaarid: 372 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
314 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
13.03.2013 13:56:10
|
|
|
Cloner kirjutas: |
Helistasin 165 ja levib ka minu koju, ... |
Levib ka minuni, info sain alles 165 helistades.
Iseteeninduses olid mul pakkumises millegipärast kortermaja paketid? Valida ei lasknud, ütles, et ajutine viga vms.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
13.03.2013 14:00:33
|
|
|
jägaja kirjutas: |
Iseteeninduses olid mul pakkumises millegipärast kortermaja paketid? Valida ei lasknud, ütles, et ajutine viga vms. |
Ootoootoot. Siis peaks minuni ka levima ju, äkki
info@elion.ee ja tugi@elion.ee on mulle kahel korral väitnud, et ei ole võimalik ja pakkusid vaid ärikliendile mõeldud 2 mbit VDSL paketti.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
oncleuno
Kreisi kasutaja
|
13.03.2013 16:05:51
|
|
|
Super AMOLED kirjutas: |
Iseteeninduses olid mul pakkumises millegipärast kortermaja paketid? Valida ei lasknud, ütles, et ajutine viga vms. |
Ootoootoot. Siis peaks minuni ka levima ju, äkki
info@elion.ee ja tugi@elion.ee on mulle kahel korral väitnud, et ei ole võimalik ja pakkusid vaid ärikliendile mõeldud 2 mbit VDSL paketti. |
2Mbit/s VDSL paketti ei tea et oleks, ise kasutan kõige soodsamat 10/5 Mbit/s paketti hinnaga 32.- kuus (hind ei sisalda 20% käibemaksu)
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
13.03.2013 16:09:30
|
|
|
mulle pakuti ka 32 euro eest aga upload kiirus oli kuni 2mbit. dl mind väga ei huvitagi, vähemalt 5 on nagunii.
hetkel kodulahendus 5/1 (reaalselt 4,8/0,78 aga see selleks) sellise aeglase uploadi juures ei näe pointi 12 mbit dl paketi eest maksta ja kasutan praegu aeglasemat.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
oncleuno
Kreisi kasutaja
|
13.03.2013 16:10:28
|
|
|
mulle pakuti ka 32 euro eest aga upload kiirus oli kuni 2mbit. dl mind väga ei huvitagi, vähemalt 5 on nagunii.
hetkel kodulahendus 5/1 (reaalselt 4,8/0,78 aga see selleks) sellise aeglase uploadi juures ei näe pointi 12 mbit dl paketi eest maksta ja kasutan praegu aeglasemat. |
Sa mõtled siis paketti alla 5 ja üles 2 ning see 32.- eest? Kui VDSL juba võimalik on siis võiks sama raha eest küsida ikka 10 alla ja 5 üles paketti...
Reaalselt tuleb mul VDSL 10/5 paketiga alla ~9,5Mbit ja üles ~4,5Mbit
viimati muutis oncleuno 13.03.2013 16:12:21, muudetud 1 kord |
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
13.03.2013 16:11:32
|
|
|
oncleuno kirjutas: |
mulle pakuti ka 32 euro eest aga upload kiirus oli kuni 2mbit. dl mind väga ei huvitagi, vähemalt 5 on nagunii. |
Sa mõtled siis paketti alla 5 ja üles 2 ning see 32.- eest? Kui VDSL juba võimalik on siis võiks sama raha eest küsida ikka 10 alla ja 5 üles paketti... |
No ma asun seadmekapist kaugemal kui nendele sobilik. Maaelu rõõmud.
EMT 4G uhab mul ilusti 20-22mbit alla ja 9-12 mbit üles
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
oncleuno
Kreisi kasutaja
|
13.03.2013 16:14:27
|
|
|
oncleuno kirjutas: |
mulle pakuti ka 32 euro eest aga upload kiirus oli kuni 2mbit. dl mind väga ei huvitagi, vähemalt 5 on nagunii. |
Sa mõtled siis paketti alla 5 ja üles 2 ning see 32.- eest? Kui VDSL juba võimalik on siis võiks sama raha eest küsida ikka 10 alla ja 5 üles paketti... |
No ma asun seadmekapist kaugemal kui nendele sobilik. Maaelu rõõmud.
EMT 4G uhab mul ilusti 20-22mbit alla ja 9-12 mbit üles  |
No jah kui kapp kaugele jääb siis ei saa midagi parata... tuleb EMT 4G mahupiiranguta paketi hinnasula oodata siis pole enam vDSL-i vajagi
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
smily
HV kasutaja
|
15.03.2013 11:08:46
|
|
|
tsitaat: |
Tere
Saite ilmselt vahepeal ka juba kirja, et kiiremat paketti Teile antud hetkel ei saa pakkuda, kuid täpsustan seda infot.
Teie aadressile on võimalik VDSL lahendus, kuid täielikult tuleme sellega välja ja hakkame ise pakkumisi tegema alles mai kuus. Kui Te siiski soovite seda kiireimini saada, siis on Teil see võimalus, kuid vaid nii, et Te lähete ise mõnda, kas Tartu või Tallinna esindusse kohale seda taotlema, muud moodi mitte.
Lugupidamisega
Konsultant
Elion Ettevõtted AS |
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
oncleuno
Kreisi kasutaja
|
15.03.2013 11:52:46
|
|
|
smily kirjutas: |
tsitaat: |
Tere
Saite ilmselt vahepeal ka juba kirja, et kiiremat paketti Teile antud hetkel ei saa pakkuda, kuid täpsustan seda infot.
Teie aadressile on võimalik VDSL lahendus, kuid täielikult tuleme sellega välja ja hakkame ise pakkumisi tegema alles mai kuus. Kui Te siiski soovite seda kiireimini saada, siis on Teil see võimalus, kuid vaid nii, et Te lähete ise mõnda, kas Tartu või Tallinna esindusse kohale seda taotlema, muud moodi mitte.
Lugupidamisega
Konsultant
Elion Ettevõtted AS |
 |
Mina ootan oma Mai kuud
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
15.03.2013 12:47:41
|
|
|
Mais?! Lootsin ikka, et aprillis tuleb uus tehnoloogia turule. Ilmselt, kui ikka tuleb, siis ainult nutiTV uuendus.
Tahaks lihtsalt sellest kindla ruuteri määratud LAN pordi nõudest telerivaatamiseks lahti saada.
Koduvõrgu suvalise seadme suvalisse LAN pessa IPTV boksi kaabel ühendada ja pilt ees.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cloner
HV kasutaja

|
15.03.2013 12:48:51
|
|
|
Mais?! Lootsin ikka, et aprillis tuleb uus tehnoloogia turule. Ilmselt, kui ikka tuleb, siis ainult nutiTV uuendus.
Tahaks lihtsalt sellest kindla ruuteri määratud LAN pordi nõudest telerivaatamiseks lahti saada.
Koduvõrgu suvalise seadme suvalisse LAN pessa IPTV boksi kaabel ühendada ja pilt ees.  |
Ma isegi ei tea mis porti ma teleka toppisin uuel ruuteril.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
15.03.2013 15:43:46
|
|
|
Spoiler 
Koduvõrgu suvalise seadme suvalisse LAN pessa IPTV boksi kaabel ühendada ja pilt ees.  |
Ma isegi ei tea mis porti ma teleka toppisin uuel ruuteril. |
Pane veel paar switchi vahele ning kui telepilt säilib siis on asjad nii, kui nad ka olema peaksid.
|
   |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
Strom
HV vaatleja

|
15.03.2013 16:54:36
|
|
|
ready kirjutas: |
Käisin ja küsisin ja öeldi, et saab... AGA diil jäi kahjuks katki, SEST telefoni pidid siis muutma VOIPiks ja see minule ei sobi. Kes kasutab valveteenust ja ei soovi segatavat GSM kasutada saavad aru millest räägin. Voipi probleem asub maja elektrikapis ja seda ei suuda ka UPS asendada kuigi kaua. Paha läheb ja lülitab su tobeda VOIPi välja,lülitab ka igaks juhuks GSM segaja ja sisse ja tassib su mammona endale. EI AITÄH! |
Kuidas see erineb analog telefoni vasekaabli läbilõikamisest? Ja ma ei tea, mis valvesüsteem sul on, aga minu G4S koduvalve kasutab ping?pong! süsteemi ja kui liin katkeb on häire.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
ready
HV kasutaja
|
17.03.2013 11:32:59
|
|
|
Strom kirjutas: |
ready kirjutas: |
Käisin ja küsisin ja öeldi, et saab... AGA diil jäi kahjuks katki, SEST telefoni pidid siis muutma VOIPiks ja see minule ei sobi. Kes kasutab valveteenust ja ei soovi segatavat GSM kasutada saavad aru millest räägin. Voipi probleem asub maja elektrikapis ja seda ei suuda ka UPS asendada kuigi kaua. Paha läheb ja lülitab su tobeda VOIPi välja,lülitab ka igaks juhuks GSM segaja ja sisse ja tassib su mammona endale. EI AITÄH! |
Kuidas see erineb analog telefoni vasekaabli läbilõikamisest? Ja ma ei tea, mis valvesüsteem sul on, aga minu G4S koduvalve kasutab ping?pong! süsteemi ja kui liin katkeb on häire. |
Ma täpsemalt ei tea, kuid voolu katkemise peale keegi kohe kohale ei lenda - seni, sest mul ei ole VOIP telefon ja liin jääb ka ilma vooluta toimima.
Kaabli läbilõikamine? Tood ekskavaatori ja kukud kaevama? Samahästi võid siis juba tankiga seina maha sõita. Kaableid saab vigastada,kuid need on sügaval, elektrikilp see eest maja ees tänaval ja sellele ligipääsemine pole mingi kunsttükk.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
17.03.2013 12:37:11
|
|
|
Sidekapp on samamoodi tänaval ju. Samas kui on organiseeritud vargad, siis tassitakse su telekas, arvuti ning uhke helisysteem 5 minutiga kaubikusse ja tehakse minekut
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
17.03.2013 13:01:54
|
|
|
Mis siin ikka maikuud oodata. Nad tulevad sel ajal avalikult välja sellise paketiga, aga praegu võib ju vabalt esindusest uurida, kas oma majja on üldse võimalik seda saada ja kui on, saab lepingu ära teha.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
282 |
|
tagasi üles |
|
 |
ready
HV kasutaja
|
17.03.2013 14:27:04
|
|
|
Sidekapp on samamoodi tänaval ju. Samas kui on organiseeritud vargad, siis tassitakse su telekas, arvuti ning uhke helisysteem 5 minutiga kaubikusse ja tehakse minekut |
Alajaam on ka tänaval! Sidekapi lõhkumine toob samased tagajärjed, kui alajaamaas trafo lõhkumine s.t. inimesed tõstavad kisa ja asi ei ole tõsiseltvõetava väärtusega, et ühte eramut tühjendada. Saboteeritakse kõige suurema tõenäosusega ikka asju mis teistele jääb märkamata. Auto ja gsm valvet saab ju vidinatega suurepäraselt saboteerida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
keevitus
HV kasutaja
|
17.03.2013 16:18:28
|
|
|
Kui ma panen 100/20 neti kaabli otse switchi taha ja sealt edasi jagan kodus olevatele seadmetele, siis puudub mul võimalus teatud seadmetele kindlalt kohtvõrgu IP aadressi määrata?
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
17.03.2013 16:19:52
|
|
|
keevitus, kui sul kusagil ruuterit pole, siis pole mingit seadet mis seda kohtvõrku teeks.
|
|
Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
keevitus
HV kasutaja
|
17.03.2013 16:26:35
|
|
|
ma sain aru, et 100mbit ühenduse puhul jookseb tuppa juba kaabel kus on võrk püsti, st kusagil on mingi seade juba võrgu loond..
Vahur kirjutas: |
keevitus, kui sul kusagil ruuterit pole, siis pole mingit seadet mis seda kohtvõrku teeks. |
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
17.03.2013 16:30:47
|
|
|
Kui sul otse võrgukaabel tuppa tuleb, siis ta tuleb otse switchist. Aga seda kaablitpidi saad sa endale välisvõrgu IP. Selleks, et rohkem seadmeid netti ja sisevõrku saada, pead ikkagi ise ruuteri panema vahele.
keevitus kirjutas: |
ma sain aru, et 100mbit ühenduse puhul jookseb tuppa juba kaabel kus on võrk püsti, st kusagil on mingi seade juba võrgu loond..
keevitus, kui sul kusagil ruuterit pole, siis pole mingit seadet mis seda kohtvõrku teeks. |
|
|
|
Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
keevitus
HV kasutaja
|
17.03.2013 16:42:10
|
|
|
Kui ma ostan mingi korraliku gbit portidega ruuteri, siis kohtvõrk töötab ilusti eskole, aga iptv?
Kui sul otse võrgukaabel tuppa tuleb, siis ta tuleb otse switchist. Aga seda kaablitpidi saad sa endale välisvõrgu IP. Selleks, et rohkem seadmeid netti ja sisevõrku saada, pead ikkagi ise ruuteri panema vahele.
|
|
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
17.03.2013 16:49:47
|
|
|
Kui ma ostan mingi korraliku gbit portidega ruuteri, siis kohtvõrk töötab ilusti eskole, aga iptv?
|
|
|
Ostad switchi mille kylge paned iptv jaoks elioni ruuteri ja ostad gbit ruuteri mille paned sisevõrku tegema sellesama switchi otsa. Korterisse tuleva juhtme otsa siis switch ja sinna kylge need kaks ruuterit. Saad iptv ja interneti ilusti käima
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|