Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Märt.
HV Guru

|
09.03.2013 14:27:01
|
|
|
Aceee, kas tegid ThedEviLi soovitatu läbi?
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
tagasi üles |
|
 |
Aceee
HV vaatleja

|
09.03.2013 15:57:07
|
|
|
Mina ei oska siit midagi välja lugeda, Furmark tõmbas tempid 70neni ja täiesti OK seisus. Kodus puuduvad lemmikloomad ning sülearvutit ei kasuta naisterahvas.
Memtesti ei oska teostada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
09.03.2013 16:30:06
|
|
|
Tiri näiteks UBCD või Ubuntu Linux või hirens boot CD. Paned plaadile või pulgale (viimasel juhul on Google õpetusi täis). Siis buudid masina pulgalt või plaadilt, otsid menüüst Memtest86+ ja käivitad selle. Ubuntu platel on see kohe avalehe valikus olemas, lähed sinna peale ja enter. Lased öö otsa tegutseda ja hommikul näed ekraanilt tulemusi.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
tagasi üles |
|
 |
sama123
HV veteran
|
10.03.2013 06:07:26
|
|
|
Win 7 x64 ja M4 256GB oli pikka aega vaba ruum ~80 - 90GB.Sai autocad programm maha installitud ja üks aasta vanem versioon uuesti peale. Korrga tekkis vaba ruumi 121GB! Pagefile on piiratud 1GB ja mingeid muid operatsioone ei teinud.Sellest on windows 28,6GB, winsys 13,7GB.Autocad 2012 on kettal 1,6GB.Autocad 2013 trial võis max.2,5Gb olla mitte rohkem.~40GB tuli ootamatult vaba ruumi,mille arvelt? Kõik nagu töötab ja on OK:
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
10.03.2013 16:34:40
|
|
|
memtest86+ kodukal on allalaadimiseks usb versioon ja selle maht on 125KB (vs Ubuntu 12.04 liveCD 690MB), mingit lisatarkvara selle paigaldamiseks mälupulgale pole vaja. Kui sellega pulgalt bootida, käivitub ta ise. Kumma kasutamine see siin lihtsam on?
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
10.03.2013 16:50:28
|
|
|
Õigus. Lihtsalt, et endal tihtipeale vaja majandada mainitud isenditega, siis unustasin ära.
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
10.03.2013 23:33:31
|
|
|
Kasuta näiteks SpaceSnifferit, kui tahad näha ketta ruumikasutust. Sarnaseid kasutatud mahust graafilist pilti andvaid tarkvarajuppe on veel, aga see on üks mis on tasuta. Administraatorina pead jooksutama, kui kogu kettast ülevaadet tahad saada ja sel juhul jääb ka System Volume Information kausta sisu nähtamatuks (kui selle õiguste kallale käsitsi ei lähe). Sinu kadunud ruum tõenäoliselt oligi seal sees peidus - sinna salvestatakse system restore pointid näiteks ja vaikimisi, kui ise pole taibanud seda piirata, võib see vaikimisi seadistuses võtta (kui ma õigesti mäletan) kuni 15% ketta mahust.
Teine võimalus on vead failisüsteemis - suur lahmakas kettast võib näiteks olla märgitud hõivatuks, mis tegelikult peaks olema tühi. Check disk leiab ja parandab sarnaseid vigu suhteliselt tihti.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
tagasi üles |
|
 |
sama123
HV veteran
|
11.03.2013 09:32:10
|
|
|
Space snifer on kõigis arvutites,väga hea proge,näitab ketaste mahtu graafiliselt,restore on keeratud 10% peale.Kahjuks ketaste mahte igapäevaselt ei vaata,tänu sellele tuli üllatuseks.Chec diskiga võib proovida,peamine,et kõik jäi tööle.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
11.03.2013 09:41:42
|
|
|
sama123 kirjutas: |
Space snifer on kõigis arvutites,väga hea proge,näitab ketaste mahtu graafiliselt,restore on keeratud 10% peale.Kahjuks ketaste mahte igapäevaselt ei vaata,tänu sellele tuli üllatuseks.Chec diskiga võib proovida,peamine,et kõik jäi tööle. |
Autocadi taoline "monstrum" on täiesti võimeline enda tarbeks veel gigabaite lisapinda hõivama. Nii, et võis vabalt, koos Autocadi Uninstalliga vabaneda ka seesama reservpind.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
12.03.2013 12:47:09
|
|
|
Miks W7 SP2 vajaduse üle W8 teemas arutlema peaks?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
12.03.2013 16:13:40
|
|
|
rex, Ei peakski. Sel põhjusel linkisingi siia teemasse.
|
|
tagasi üles |
|
 |
liiv
HV Guru

|
12.03.2013 23:25:52
|
|
|
ühte tarkvara Win 7 alla installides on käsk:
For your safety Use your firewall to stop internet connection of the application and uncheck automatic updates. Don't update it.
Kuidas see tulemüüri blokeerimine käib? Jutt siis otsapidi Adobe Acrobadist
|
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
13.03.2013 02:07:08
|
|
|
liiv, mine poodi ja osta tarkvara mida vajad. Piraatlus ei ole aktsepteeritav
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
13.03.2013 08:50:23
|
|
|
"Piraatlus on nõme!"
|
|
tagasi üles |
|
 |
liiv
HV Guru

|
13.03.2013 10:36:15
|
|
|
Look whos Talking! Tegelikult mulle meeldib, kui piraatlusest tulevad jutustama inimesed kelle arvutis pole ühtegi tõmmatud mp3 ega filmi faili, tõenäoliselt pole ka torrentit installitud (seal vohab ju piraatlus... vuih
Siiski siiski, ma ei tolereeri piraatlus aga see pole hetkel teema. Minu küsimus oli püstatud Win 7 teemasse ja küsimus oli tulemüüri seadistamises
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
13.03.2013 10:39:37
|
|
|
Anna link tarkvara tootja kodukale, kus selline käsk vastu vaatab!
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
13.03.2013 10:50:45
|
|
|
liiv kirjutas: |
Look whos Talking! Tegelikult mulle meeldib, kui piraatlusest tulevad jutustama inimesed kelle arvutis pole ühtegi tõmmatud mp3 ega filmi faili, tõenäoliselt pole ka torrentit installitud (seal vohab ju piraatlus... vuih
Siiski siiski, ma ei tolereeri piraatlus aga see pole hetkel teema. Minu küsimus oli püstatud Win 7 teemasse ja küsimus oli tulemüüri seadistamises |
Palju tõenäolisemalt on tegu mõne üliagara Antiviiruse tarkusega, et installitav programm võib olla arvutile "suureks ohuks". Nii, et mis Antiviirus arvutis tööle pandud on?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Kaarta
Kreisi kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
ollev
HV kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
13.03.2013 13:50:20
|
|
|
liiv, siit ära küsi sedasi, siin kubiseb empaatia võimetutest vaenlastest (kapitalistil pole kunagi empaatiat olnud). See võib tõesti piinav olla kui vaesuse tõttu ei tohi osata/omada mitte ühtegi tarkvara ja pole kellegagi millestki rääkida. Kõik sõbrad muljetavad photoshopist ja Cinema 4D'st aga sina ei tohi kummastki midagi teada.... Ja pealegi, kes sa oled? Oleks väga imelik, kui oled Toomas Tooli sugune rikkur ja pirad tarkvara.
Igasugused ninnakargajad võiksid ninnakargamise asemel teha võimalikuks legaalse tarkvara hankimise ka siis kui sissetulek piirdub 192€ suuruse summaga. Elion vähemelt vähemalt retail windowsi, office ja mõne antiviiruse hankida, kuid ülejäänud tarkvara?
//vähemalt ma ei pira enam windowsit , varem ma pidin seda pirama.
|
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
13.03.2013 14:04:57
|
|
|
/ot/ olavsu1, riigilt tasuta uut bemmi ei taha saada, sõbrad ju ometigi omavad neid ja kiitlevad...
Ehk kui palk on 192€, siis tuleb alternatiivset tarkvara kasutada või üldse ilma olla.
Tahad Glorias süüa aga omal taskus raha ainult burksi jaoks.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
13.03.2013 14:22:49
|
|
|
bladerunner, ära õelutse.
ot: |
Ma ei vaja sellist kuluallikat nagu auto ja toidukohtade võrdlus on kah kohatu. Ise teen süüa ja ei huvita kas kuskil on mingi Gloria või ei. |
ja rääkides alternatiivsest tarkavarast, kas sa ravitsed pee kaudu hambaid ja kui palju leiad õpetusi alternatiivse tarkvara kohta? ikka seda softi kasutatakse mille kasutaja baas ja know how on suurem.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
13.03.2013 14:25:36
|
|
|
olavsu1 kirjutas: |
bladerunner, ära õelutse.
Ma ei vaja sellist kuluallikat nagu auto ja toidukohtade võrdlus on kah kohatu. Ise teen süüa ja ei huvita kas kuskil on mingi Gloria või ei. |
ja rääkides alternatiivsest tarkavarast, kas sa ravitsed pee kaudu hambaid ja kui palju leiad õpetusi alternatiivse tarkvara kohta? ikka seda softi kasutatakse mille kasutaja baas ja know how on suurem. |
siis lased tööandjal endale osta selle tarkvara mille know how sul on... ning saad uhke tarkvaraga rohkem teenida kui 192 eurot kuus |
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
13.03.2013 14:42:54
|
|
|
Super AMOLED, näib, et elate kuskil teises maailmas. Tunneks sa mind rohkem ei ajaks sa sellist "mine tööle" juttu. Mul ja teisel minuga sarnastel ei ole võimalik tööd saada. Olen invaliid.
Probleemi leevendaks natukesegi see, kui rohkem tarkvara suunataks elioni kaudu müüki (ilma miinimum sisetuleku nõudeta liising). kui elioni liising kehtiks pillipoes, hangiksin sealt nii mõnegi tarkvarapaketi mida hetkel pirama pean.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|