Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 659, 660, 661 ... 746, 747, 748  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 09.03.2013 14:27:01 vasta tsitaadiga

Aceee, kas tegid ThedEviLi soovitatu läbi?
Aceee
HV vaatleja
Aceee

sõnum 09.03.2013 15:57:07 vasta tsitaadiga

Mina ei oska siit midagi välja lugeda, Furmark tõmbas tempid 70neni ja täiesti OK seisus. Kodus puuduvad lemmikloomad ning sülearvutit ei kasuta naisterahvas.

Memtesti ei oska teostada.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 09.03.2013 16:30:06 vasta tsitaadiga

Tiri näiteks UBCD või Ubuntu Linux või hirens boot CD. Paned plaadile või pulgale (viimasel juhul on Google õpetusi täis). Siis buudid masina pulgalt või plaadilt, otsid menüüst Memtest86+ ja käivitad selle. Ubuntu platel on see kohe avalehe valikus olemas, lähed sinna peale ja enter. Lased öö otsa tegutseda ja hommikul näed ekraanilt tulemusi.
sama123
HV veteran

sõnum 10.03.2013 06:07:26 vasta tsitaadiga

Win 7 x64 ja M4 256GB oli pikka aega vaba ruum ~80 - 90GB.Sai autocad programm maha installitud ja üks aasta vanem versioon uuesti peale. Korrga tekkis vaba ruumi 121GB! Pagefile on piiratud 1GB ja mingeid muid operatsioone ei teinud.Sellest on windows 28,6GB, winsys 13,7GB.Autocad 2012 on kettal 1,6GB.Autocad 2013 trial võis max.2,5Gb olla mitte rohkem.~40GB tuli ootamatult vaba ruumi,mille arvelt? Kõik nagu töötab ja on OK:
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 10.03.2013 16:34:40 vasta tsitaadiga

memtest86+ kodukal on allalaadimiseks usb versioon ja selle maht on 125KB (vs Ubuntu 12.04 liveCD 690MB), mingit lisatarkvara selle paigaldamiseks mälupulgale pole vaja. Kui sellega pulgalt bootida, käivitub ta ise. Kumma kasutamine see siin lihtsam on?
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 10.03.2013 16:50:28 vasta tsitaadiga

Õigus. icon_redface.gif Lihtsalt, et endal tihtipeale vaja majandada mainitud isenditega, siis unustasin ära.
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 10.03.2013 23:33:31 vasta tsitaadiga

Kasuta näiteks SpaceSnifferit, kui tahad näha ketta ruumikasutust. Sarnaseid kasutatud mahust graafilist pilti andvaid tarkvarajuppe on veel, aga see on üks mis on tasuta. Administraatorina pead jooksutama, kui kogu kettast ülevaadet tahad saada ja sel juhul jääb ka System Volume Information kausta sisu nähtamatuks (kui selle õiguste kallale käsitsi ei lähe). Sinu kadunud ruum tõenäoliselt oligi seal sees peidus - sinna salvestatakse system restore pointid näiteks ja vaikimisi, kui ise pole taibanud seda piirata, võib see vaikimisi seadistuses võtta (kui ma õigesti mäletan) kuni 15% ketta mahust.
Teine võimalus on vead failisüsteemis - suur lahmakas kettast võib näiteks olla märgitud hõivatuks, mis tegelikult peaks olema tühi. Check disk leiab ja parandab sarnaseid vigu suhteliselt tihti.

sama123
HV veteran

sõnum 11.03.2013 09:32:10 vasta tsitaadiga

Space snifer on kõigis arvutites,väga hea proge,näitab ketaste mahtu graafiliselt,restore on keeratud 10% peale.Kahjuks ketaste mahte igapäevaselt ei vaata,tänu sellele tuli üllatuseks.Chec diskiga võib proovida,peamine,et kõik jäi tööle.
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 11.03.2013 09:41:42 vasta tsitaadiga

sama123 kirjutas:
Space snifer on kõigis arvutites,väga hea proge,näitab ketaste mahtu graafiliselt,restore on keeratud 10% peale.Kahjuks ketaste mahte igapäevaselt ei vaata,tänu sellele tuli üllatuseks.Chec diskiga võib proovida,peamine,et kõik jäi tööle.

Autocadi taoline "monstrum" on täiesti võimeline enda tarbeks veel gigabaite lisapinda hõivama. Nii, et võis vabalt, koos Autocadi Uninstalliga vabaneda ka seesama reservpind.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.03.2013 21:06:03 vasta tsitaadiga

Arutelu SP2 vajaduse järgi: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=7563316#7563316
Palun jätkake siin!
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 12.03.2013 12:47:09 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
Arutelu SP2 vajaduse järgi: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=7563316#7563316
Palun jätkake siin!

Miks W7 SP2 vajaduse üle W8 teemas arutlema peaks?
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 12.03.2013 16:13:40 vasta tsitaadiga

rex, Ei peakski. Sel põhjusel linkisingi siia teemasse.
tagasi üles
liiv
HV Guru
liiv

sõnum 12.03.2013 23:25:52 vasta tsitaadiga

ühte tarkvara Win 7 alla installides on käsk:

For your safety Use your firewall to stop internet connection of the application and uncheck automatic updates. Don't update it.

Kuidas see tulemüüri blokeerimine käib? Jutt siis otsapidi Adobe Acrobadist
tagasi üles
Renka
HV Guru
Renka

sõnum 13.03.2013 02:07:08 vasta tsitaadiga

liiv, mine poodi ja osta tarkvara mida vajad. Piraatlus ei ole aktsepteeritav
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 13.03.2013 08:50:23 vasta tsitaadiga

"Piraatlus on nõme!"
tagasi üles
liiv
HV Guru
liiv

sõnum 13.03.2013 10:36:15 vasta tsitaadiga

Look whos Talking! Tegelikult mulle meeldib, kui piraatlusest tulevad jutustama inimesed kelle arvutis pole ühtegi tõmmatud mp3 ega filmi faili, tõenäoliselt pole ka torrentit installitud (seal vohab ju piraatlus... vuih icon_wink.gif
Siiski siiski, ma ei tolereeri piraatlus aga see pole hetkel teema. Minu küsimus oli püstatud Win 7 teemasse ja küsimus oli tulemüüri seadistamises
tagasi üles
Mnator
HV Guru

sõnum 13.03.2013 10:39:37 vasta tsitaadiga

Anna link tarkvara tootja kodukale, kus selline käsk vastu vaatab!
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 13.03.2013 10:50:45 vasta tsitaadiga

liiv kirjutas:
Look whos Talking! Tegelikult mulle meeldib, kui piraatlusest tulevad jutustama inimesed kelle arvutis pole ühtegi tõmmatud mp3 ega filmi faili, tõenäoliselt pole ka torrentit installitud (seal vohab ju piraatlus... vuih icon_wink.gif
Siiski siiski, ma ei tolereeri piraatlus aga see pole hetkel teema. Minu küsimus oli püstatud Win 7 teemasse ja küsimus oli tulemüüri seadistamises

Palju tõenäolisemalt on tegu mõne üliagara icon_smile.gif Antiviiruse tarkusega, et installitav programm võib olla arvutile "suureks ohuks". Nii, et mis Antiviirus arvutis tööle pandud on?
tagasi üles
Kaarta
Kreisi kasutaja

sõnum 13.03.2013 11:59:43 vasta tsitaadiga

liiv, http://bit.ly/Xs0cKA
tagasi üles
ollev
HV kasutaja

sõnum 13.03.2013 12:26:14 vasta tsitaadiga

http://atechguide.com/block-program-with-windows-firewall/
tagasi üles
olavsu1
külaline

sõnum 13.03.2013 13:50:20 vasta tsitaadiga

liiv, siit ära küsi sedasi, siin kubiseb empaatia võimetutest vaenlastest (kapitalistil pole kunagi empaatiat olnud). See võib tõesti piinav olla kui vaesuse tõttu ei tohi osata/omada mitte ühtegi tarkvara ja pole kellegagi millestki rääkida. Kõik sõbrad muljetavad photoshopist ja Cinema 4D'st aga sina ei tohi kummastki midagi teada.... Ja pealegi, kes sa oled? Oleks väga imelik, kui oled Toomas Tooli sugune rikkur ja pirad tarkvara.

Igasugused ninnakargajad võiksid ninnakargamise asemel teha võimalikuks legaalse tarkvara hankimise ka siis kui sissetulek piirdub 192€ suuruse summaga. Elion vähemelt vähemalt retail windowsi, office ja mõne antiviiruse hankida, kuid ülejäänud tarkvara?

//vähemalt ma ei pira enam windowsit , varem ma pidin seda pirama.
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 13.03.2013 14:04:57 vasta tsitaadiga

/ot/ olavsu1, riigilt tasuta uut bemmi ei taha saada, sõbrad ju ometigi omavad neid ja kiitlevad...

Ehk kui palk on 192€, siis tuleb alternatiivset tarkvara kasutada või üldse ilma olla.
Tahad Glorias süüa aga omal taskus raha ainult burksi jaoks. icon_lol.gif

olavsu1
külaline

sõnum 13.03.2013 14:22:49 vasta tsitaadiga

bladerunner, ära õelutse.
ot:
Ma ei vaja sellist kuluallikat nagu auto ja toidukohtade võrdlus on kah kohatu. Ise teen süüa ja ei huvita kas kuskil on mingi Gloria või ei.

ja rääkides alternatiivsest tarkavarast, kas sa ravitsed pee kaudu hambaid ja kui palju leiad õpetusi alternatiivse tarkvara kohta? ikka seda softi kasutatakse mille kasutaja baas ja know how on suurem.
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 13.03.2013 14:25:36 vasta tsitaadiga

olavsu1 kirjutas:
bladerunner, ära õelutse.
ot:
Ma ei vaja sellist kuluallikat nagu auto ja toidukohtade võrdlus on kah kohatu. Ise teen süüa ja ei huvita kas kuskil on mingi Gloria või ei.

ja rääkides alternatiivsest tarkavarast, kas sa ravitsed pee kaudu hambaid ja kui palju leiad õpetusi alternatiivse tarkvara kohta? ikka seda softi kasutatakse mille kasutaja baas ja know how on suurem.

ot:
siis lased tööandjal endale osta selle tarkvara mille know how sul on... ning saad uhke tarkvaraga rohkem teenida kui 192 eurot kuus

olavsu1
külaline

sõnum 13.03.2013 14:42:54 vasta tsitaadiga

Super AMOLED, näib, et elate kuskil teises maailmas. Tunneks sa mind rohkem ei ajaks sa sellist "mine tööle" juttu. Mul ja teisel minuga sarnastel ei ole võimalik tööd saada. Olen invaliid.

Probleemi leevendaks natukesegi see, kui rohkem tarkvara suunataks elioni kaudu müüki (ilma miinimum sisetuleku nõudeta liising). kui elioni liising kehtiks pillipoes, hangiksin sealt nii mõnegi tarkvarapaketi mida hetkel pirama pean.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 659, 660, 661 ... 746, 747, 748  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.