Sellised laggerid käivad BF3s eriti närvidele, nn. -Ghost players- keda keegi teine ei näe ning nad mõtlevad ,et on mingid eriti -prodgamerid-. Selles videos on eriti hästi näha kuidas tema mängupildis nagu vahetevahel jookseks mäng kinni st. ta saavutab sama pildi mis teised teatud aja järel.
Sellepärast ongi see MP netcode praegustes mängudes ikka väga ebareaalne. Kes asja jagab see teab
Laggerid ? Ghost player ? Keegi teine ei näe ? Mäng jookseb kinni ? Millest sa räägid ?
Saad ikka aru, et see video on 30 fps ?
Recorditud 60fps 1680x1050 ja renderdatud 30fps 1728x1080. Sellepärast see ei näegi välja nii smooth. Tundub, et sa ise ei jaga eriti asja
Ah õigus jah, End Game tuleb ka veel oma ruumivajadusega. Eks peab kuskilt siis ruumi leiutama juurde... _________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri
Tekkis paar küsimust. Eile mängisin metrood ning proovisin vahelduseks snaipriga vastaseid maha nottida, kuid mõnes kohas oli nii, et vastane oli ilusti sihikul ja ei liikunud, kuid kui tulistasin, siis ta pihta ei saanud. Ei olnud ka näha, et kuul oleks kuhugi mulale lennanud.
Teiseks hivitab mind see, kui mind maha lastakse ja meedik mind uuesti jalule aitab, kas see läheb surmana kirja? Või vastupidi, kui ma vastase maha lasen ja tema elustatakse, kas ma saan tapmise kirja?
Ma polnud veel pätsi tõmmanud, just hakkas tõmbama, aga installiks ilmselt ruumi ei jää, peab kiirelt kustutama midagi _________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri
A-Circus., Eelnevad DLC-d on küll enda teada tulnud täiesti eraldi, peale mida näitab seda vastavat DLC-d ka minu librarys (lihtsalt Battlelog siis ei lase veel mängima seda DLC-d), kuid praegu End Gamet küll seal ei näe.
Kood on vene.k bf 3-st. Kuid mul olid ing.k plaadid olemas (pikem jutt) Nüüd hiljuti panin siis selle koodi (vene.k) ingliskeeldetele plaatidele. Ja oli kõik ok. Kuid nüüd updatega läks vist midagi nihu jälle
Selle mänguga on rohkem jama, kui auto remontimisega
Kood on vene.k bf 3-st. Kuid mul olid ing.k plaadid olemas (pikem jutt) Nüüd hiljuti panin siis selle koodi (vene.k) ingliskeeldetele plaatidele. Ja oli kõik ok. Kuid nüüd updatega läks vist midagi nihu jälle
Selle mänguga on rohkem jama, kui auto remontimisega
Pole mingit jama. Kui sul vene key siis pead patchima aeg ajalt. Kuidas sa siiamaani oled saanud hakkama ?
6GB, no kurat seal parem olgu End Game sees juba, ainult locked ja õigel kuupäeval tuleb lahti, sest lihtsalt update, mis on üksi 6GB oleks veidi ebanormaalne (suurem, kui paljud mängud).
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.