Kui mängid fps mänge siis kindlasti pead "kiirenduse" disablema. Et kursor liiguks hiirega üks ühele sõltumata sellest kui kiiresti hiirt liigutad.
Kõige parema tulemuse saab ilma hiirega kaasa tulevate driveriteta imo.
Kui mängid fps mänge siis kindlasti pead "kiirenduse" disablema. Et kursor liiguks hiirega üks ühele sõltumata sellest kui kiiresti hiirt liigutad.
Sikuta see alla.
http://www.gamefront.com/files/22306420/MarkC_Windows_8+7+Vista+XP_MouseFix_Builder_2.2.zip
Siis Control Panel/Mouse/Pointer Options/Motion määra see 6/11
Alla laetud failist leiad Windows 7 Fixes kausta. Sealt leiad registry failid.
Eeldan, et see setting on sul 100%
Siis sealt kaustast valid faili: Windows_7_MouseFix_TextSize(DPI)=100%_Scale=1-to-1_@6-of-11.reg
Are you sure you want to continue ? Yes ja OK
Siis logi korra välja või tee restart ja ongi kombes.
viimati muutis KURIHUNT 04.03.2013 18:52:35, muudetud 1 kord
Tnx KURIHUNT, sa päästsid mu kindlast surmast Sain kõik tehtud ja panin ka hiire enda accelerationi none peale. Esimesed 3 mängu oli hiir täiesti võõras ja imelik, siis käisin 5 min ära. Kõsi oli vahepeal harjunud ja ma olin mängus snaipriga nagu Jumal ise Juhitavus ja täpsus olid mega
Tnx KURIHUNT, sa päästsid mu kindlast surmast Sain kõik tehtud ja panin ka hiire enda accelerationi none peale. Esimesed 3 mängu oli hiir täiesti võõras ja imelik, siis käisin 5 min ära. Kõsi oli vahepeal harjunud ja ma olin mängus snaipriga nagu Jumal ise Juhitavus ja täpsus olid mega
Hea kui see abiks oli. Algul ongi natuke võõras. Harjud ära siis saad õige tunnetuse kätte. Lõpuks käib kõik tunde järgi.
Soovitan hiire enda softi üldse maha lasta.
Nagu kombeks on, ei saa ükski Battlelogi/BF3 update ilma uute vigadeta. Uskumatud kobakäpad on selle kallal töötajad. Absoluutselt ühtegi uuendust BF3 algusest saati ei suudeta korrektselt täita.
Kas mõned mängijad kasutavad forcefieldi või on asi mu videokaardis, et Markazis lasen ühelt katuselt teisele ja oleks pidanud selge kill tulema aga näe kuul ei jõua teiseni? _________________
Lag?? Mul oli lag mingi päev (pühapäev oli vist): fps oli okk(tavaline 80-110 vahel) aga kõik hüppasid mööda kaarti ringi, kaasaarvatud mina. Tuli windoozaz üks käsk cmd-sse sisse lüüa, restart ja jokk. Probleem tuli lambist sisse (juu siis sellest, et installisin ühe vanema ea mängu peale - kahtlustan seda) ja tegu oli mingitsorti renderdussettingutega vms. Ei viitsinud uurida, kuna peale fixi mäng siiamaani jookseb normaalselt jälle. _________________ My Nokia evo: 1100 -> 2626 -> 3500c -> 5530xm -> N9
kankka, no mängu poolne "forcefield" ongi pm. Osades dpc mappides ongi sellised nähtamatud seinad igal pool. Armored killis on nt kivid ülisitasti meshitud. Markaz monolithis on need hotelli katkilastud seinad...
Huvitav mul ei tiri midagi... history alt näen servereid aga joinides saan errori: Could not join this server: itʹs not there anymore
EDIT: Ok nüüd tirib jah midagi... Hirmus suur kolakas, ilmselt Endgame.
ENDGAME suured mapid. See oli hästi öeldud: Battlelog update brings comment up-voting, BBCode buttons, and more. Kõik teavad mis see "and more" on More bugs ..
Mäng on juba praegu 22 GB. Milleks ma pean selle downloadima kui mul seda expansionit pole ?
viimati muutis KURIHUNT 05.03.2013 12:54:53, muudetud 1 kord
Hea kui see abiks oli. Algul ongi natuke võõras. Harjud ära siis saad õige tunnetuse kätte. Lõpuks käib kõik tunde järgi.
Soovitan hiire enda softi üldse maha lasta.
Ma pole kindel, kas mu hiir ilma softita jääb 500 või 1000 report rate peale, kahtlustan, et ta originaalis hoiab 500 -da.
vaevalt see on engame update, see on põhimängu ja olemasolevate dlc-te uuendus, endgame tuleb hiljem.
Põhimängu ja DLC uuendus 6.4GB ? Vaevalt küll. Ega see ei tähenda, et see peaks kohe välja tulema.
Minu teada on nad kõik nii välja lastud. Algul browser update ja siis game update ise.
Sellised laggerid käivad BF3s eriti närvidele, nn. -Ghost players- keda keegi teine ei näe ning nad mõtlevad ,et on mingid eriti -prodgamerid-. Selles videos on eriti hästi näha kuidas tema mängupildis nagu vahetevahel jookseks mäng kinni st. ta saavutab sama pildi mis teised teatud aja järel.
Sellepärast ongi see MP netcode praegustes mängudes ikka väga ebareaalne. Kes asja jagab see teab
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.