Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ThedEviL
HV Guru

|
22.02.2013 22:14:50
|
|
|
tsitaat: |
kaks 4 gb Corsair Vengeance RAM-i.
|
Ehheee.. üsna tõenäoline, et selles su viga ongi.
Aga AK on megasuperkiire garantii teenindusega, et lihtsalt paha hakkab
Juba Aprilli kuuks saad tõenäoliselt kätte
Ja lõpuks on veel tõenäoline et tuleb vastus, et kõik komponendid töötavad suurepäraselt, aga noh, kuna nad omavahel ei ühildu, siis ebaõnn. Saad neilt veel seda suurepärast nänni osta ning vanu juppe hakata kasutatuna maha müüma. Muidu hakkab ju elus igav veel
Ma lihtsalt jumaldan kuidas rahvas sellist "firmat" jumaldab
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sahasrahla
HV kasutaja
|
22.02.2013 23:12:35
|
|
|
Siin on nüüd paslik küsida vihjet kiiremale garantii teenindusega ettevõttele sest, et see on tõesti oluline!
|
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
23.02.2013 01:01:58
|
|
|
|
mis vahet, kust kasutaja oma asjad ostab. ui osteti tükkidena, katsetatakse ka tükkidena ja kui töötavad, on kasutaja oma vastutus, kuidas need käima saavad. fakt on see, et piisavat eeltööd ei tehtud.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
ThedEviL
HV Guru

|
25.02.2013 14:37:58
|
|
|
laurx kirjutas: |
|
mis vahet, kust kasutaja oma asjad ostab. ui osteti tükkidena, katsetatakse ka tükkidena ja kui töötavad, on kasutaja oma vastutus, kuidas need käima saavad. fakt on see, et piisavat eeltööd ei tehtud. |
Kui ma paremini ei teaks, ütleks et sa oled AK töötaja.. Kuidagi nende jutu moodi kõlab..
Õnneks on Tartus konkureeriv ettevõte olemas, kes ei koini sedasi ajusid.
|
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
itmynk
Kreisi kasutaja
|
25.02.2013 17:18:47
|
|
|
Loe seda teemat https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=560339
Ise kahtlustaks veel protsessorit ning prooviks mingi vanema mudeliga töökorda ja emaplaadil voolud tagant ära ja üks tõsine clear CMOS
Ps kompuutrimaailm on nagu buratiino lollidemaa, kunagi ei tea kas külvatud müntidest hakkab rahapuu kasvama või mitte
Sai siin tutikas videokaart ühte arvutisse pistetud, kõik pöörles ja piiksus ja windows mängis kõlaritest avamuusikat aga ekraan must ja pilti pole.
Videokaart tõstetud teise arvutisse ja pilt ees ning kõik töötab.
Esimesele kastile siis clear CMOS ning kõik ok pilt olemas ja meel rõõmus
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
kusti85
Tavaline kasutaja
|
25.02.2013 17:26:59
|
|
|
ThedEviL kirjutas: |
|
mis vahet, kust kasutaja oma asjad ostab. ui osteti tükkidena, katsetatakse ka tükkidena ja kui töötavad, on kasutaja oma vastutus, kuidas need käima saavad. fakt on see, et piisavat eeltööd ei tehtud. |
Kui ma paremini ei teaks, ütleks et sa oled AK töötaja.. Kuidagi nende jutu moodi kõlab..
Õnneks on Tartus konkureeriv ettevõte olemas, kes ei koini sedasi ajusid. |
Sa pead silmas Ordit, kes ilma teist nägu tegemata võttis kasutajalt neljakordse hinna kuna omas Tartus monopoli ?
Ei aitäh, veits liiga palju lugusid kuulnud, mis seal toimub.
_________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER |
|
Kommentaarid: 217 loe/lisa |
   |
183 |
|
tagasi üles |
|
 |
ThedEviL
HV Guru

|
25.02.2013 17:49:20
|
|
|
kusti85, ja AK's ei toimu mitte midagi onju Good one Maksud ausalt makstud ning kliendid õnnelikud ning rahul
Neljakordne hind? Tahaks näha selle tõestust...
Aga OT võib vastavate teenusepakkujate foorumis edasi puristada kui soov...
Aga Teemaalgatajale:
Corsairi mälud ongi sellised nöökijad. Võtad samast partiist mitu komplekti ning pooled võid poodi tagasi viia..
Eelmise aasta jooksul ma vedasin just Corsairi mälusid tagasi vist oma kümmekond korda. (Muud polnud lihtsalt võtta parasjagu)
|
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
25.02.2013 21:42:26
|
|
|
ThedEviL, neid teemaarendusi on olnud siin ikka paari aasta tagant, et milline koht on parem või halvem. enamus "jamadest" on taandunud sellele, et kasutaja on teinud ägeda kasti ägedatest juppidest aga jätnud kahe silma vahele selle, kas need omavahel ka tööle hakkaks. oletame, et sa oled "kong", ma tulen su juurde ja ostan "need mälud, selle emaplaadi ja selle prose" mitte kasti. nagupoest ostetaske leiba, võid ja vorsti ning kui ma pärast hakkan undama, et sinu juurest ostetud võileival oli kehv maitse, mis moodi sa siis käitud? vahetad mu võileivad oma kulu ja kirjadega välja?
kui tahad töötavat out of the box lahendust, osta mäkk, kui tahad katsetada siis võtad riski ja teed kodutööd. mina olen ka kunagi omi lakse saanud sedasi, et ostnud suvalise 478 prose ja siis unnanud, et miks alla pandud plaat all tööle ei hakka või töötab ainult poolega kiirusest (B ja D, fsb400 vs. fsb 800 jne jne ).
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
25.02.2013 21:48:48
|
|
|
Mina valin välja emaplaadi ja loen manuaalist, mis prose ja mälud sellele peale lähevad ja ostan ainult nende hulgast. Toite võimsuse valimine on aga suht keeruline teema.
Aga kõik muud asjad on pohh. Kui muidu pilti ette ei võta, siis integreeritud videoga peaks see siiski juhtuma (kui see olemas muidugi on).
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
cpuboy
HV kasutaja
|
25.02.2013 22:16:28
|
|
|
Endal oli sama teema, plaat ja prose olid samad, ning viga oli emaplaadi bioses, kuna kusagilt muud prose võtta ei olnud siis viisin ak'sse 15minti ja 14.- ja toimis:)
Niiet, laena kelleltki i2500 vms või vii kusagile biost uuendama.
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
1 :: |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
25.02.2013 22:17:15
|
|
|
ei võta kui mälud ei sobi. kehvemal juhul ka ei karju. |
Et võib juhtuda, et emaplaadi tootja poolt testitud mälud ka ei tööta koos selle emaplaadiga ja testitud prosega?
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|