Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 3 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 945, 946, 947 ... 1045, 1046, 1047  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
jeanman
Kreisi kasutaja
jeanman

sõnum 13.02.2013 12:10:42 vasta tsitaadiga

duxdery kirjutas:
Kuna see on hetkel moes, siis üritasin ka esimest korda oma gameplayd salvestada.
Frapsiga oli lihtne aga krt mis programmiga te monteerite/renderdate ja mis formaati?
Windows Movie Makeriga küll midagi tehtud ei saa. Selle video sain Sony Vegase abil valmis.
Mingi käkerdise sain kokku aga mitte nii hea kvaliteediga nagu tahtsin ja värvid said ka kuidagi kahvatud.
Aga eks harjutamine teeb meistriks icon_smile.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Jälle snaiprid camperiteks tembeldatud:D
Ma ka praktiliselt ainult snaiprit mängingi.Ei kujuta erti ette snaiprit keset lahingumöllu ringi siblimas,snaiprid peavadki campima:D
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 36
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Siim159
HV Guru
Siim159

sõnum 13.02.2013 12:24:19 vasta tsitaadiga

No reaalselt snaiper seisabki üldjuhul ühe ja sama positsiooni peal, kuid siin on üleliia neid. icon_biggrin.gif Võiks mingi piirangi peale panna, palju max mingit kiti saab võtta.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
duxdery
HV veteran
duxdery

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.02.2013 12:59:03 vasta tsitaadiga

jeanman kirjutas:
Ma ka praktiliselt ainult snaiprit mängingi.Ei kujuta erti ette snaiprit keset lahingumöllu ringi siblimas,snaiprid peavadki campima:D

Isegi mängin snaiprit päris palju aga selles konkreetses mängus oli alati seal mäe peal 4-5 vastastiimi tegelast.
Kui nüüd arvestada, et see oli 32 man server ning nende ticketeid oli midagi 100+ meie 700+ vastu, siis need härrased küll ei mänginud eesmärgipõhist mängu ning tiitli "camper" on nad auga välja teeninud!
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 63
tagasi üles
Markxy10
HV kasutaja
Markxy10

sõnum 13.02.2013 18:11:33 vasta tsitaadiga

Sellest "mouse lag" probleemist siis. Kas see muudab ka asja, et kui mitut audio streami ma lindistan? mul 3 hetkel
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
URM4Z
HV kasutaja
URM4Z

sõnum 13.02.2013 18:59:23 vasta tsitaadiga

duxdery kirjutas:
Kuna see on hetkel moes, siis üritasin ka esimest korda oma gameplayd salvestada.
Frapsiga oli lihtne aga krt mis programmiga te monteerite/renderdate ja mis formaati?
Windows Movie Makeriga küll midagi tehtud ei saa. Selle video sain Sony Vegase abil valmis.
Mingi käkerdise sain kokku aga mitte nii hea kvaliteediga nagu tahtsin ja värvid said ka kuidagi kahvatud.
Spoiler Spoiler Spoiler

Ise renderdan adobe premier CS6-ega h264 codek youtube 720p
Tulemus siin
Spoiler Spoiler Spoiler

Recitud 960x540 ning venitatud 1280x720
kui tahad abi premieriga siis pöördu minupoole privasõnumiga icon_razz.gif [/youtube]
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
duxdery
HV veteran
duxdery

sõnum 13.02.2013 22:32:45 vasta tsitaadiga

Ok, Sony Vegasel seda varianti ma ei näegi. Samas formaate on seal üle saja vist mille vahel valida. Katsetan hetkel wmv 1080p @ 30 vms.
Samas mul pole aimugi milline formaat kõige parema kvaliteedi ja mahu kompromissiga on!?
tagasi üles
aht0
HV veteran

sõnum 14.02.2013 00:25:44 vasta tsitaadiga

jeanman kirjutas:
duxdery kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Klassi "Sniper" BF3-s ei eksisteeri. On klass "Recon". Mitte miski ei takista sul kasutamast mõnd automaatrelva ja siblimast lipu ümber või mis iganes Objective parajasti on. See isegi aitaks tiimi kui mõni TUG-S/spawnpoint neid kuskil varjatud kohas aitaks..See on mingi imekujutelm et "ma olen snaiper, on ebaloogiline et ma peaks liikuma".
See on lihtsalt lühend "Force Reconnaissance"'ist mis on merejalaväe (USMC) luure/eriväeosad. Põhimõtteliselt USMC eliit. Sellepärast on neil ka mängus selline omaette välimus... need vennad on "operaatorid" ja ei tegutse eraldi suurte üksustena.
Mitte mingi "sniper-only" bs. icon_wink.gif snaiper on lihtsalt üks pisike tahk nende väljaõppest...pigem väikesearvuliste gruppidena erimissioonid.. tavaline mariin paneb klõpsu kinni kui peale kelkimist vastuseks vestluskaaslane mainib et ta on "force recon".
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 71
tagasi üles
henryKI11
HV kasutaja
henryKI11

sõnum 14.02.2013 00:50:19 vasta tsitaadiga

mis eesti serverid on?
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Kromosoom
HV kasutaja

sõnum 14.02.2013 00:57:55 vasta tsitaadiga

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/15a553a6-67c0-446e-817d-da500180f826/Multiplay-CQ-High-Tickets-Fast-respawn/

Õhtuti server enamasti täis icon_smile.gif !
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
jeanman
Kreisi kasutaja
jeanman

sõnum 14.02.2013 01:05:29 vasta tsitaadiga

aht0 kirjutas:
jeanman kirjutas:
duxdery kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Klassi "Sniper" BF3-s ei eksisteeri. On klass "Recon". Mitte miski ei takista sul kasutamast mõnd automaatrelva ja siblimast lipu ümber või mis iganes Objective parajasti on. See isegi aitaks tiimi kui mõni TUG-S/spawnpoint neid kuskil varjatud kohas aitaks..See on mingi imekujutelm et "ma olen snaiper, on ebaloogiline et ma peaks liikuma".
See on lihtsalt lühend "Force Reconnaissance"'ist mis on merejalaväe (USMC) luure/eriväeosad. Põhimõtteliselt USMC eliit. Sellepärast on neil ka mängus selline omaette välimus... need vennad on "operaatorid" ja ei tegutse eraldi suurte üksustena.
Mitte mingi "sniper-only" bs. icon_wink.gif snaiper on lihtsalt üks pisike tahk nende väljaõppest...pigem väikesearvuliste gruppidena erimissioonid.. tavaline mariin paneb klõpsu kinni kui peale kelkimist vastuseks vestluskaaslane mainib et ta on "force recon".

Ok, kui ei eksisteeri siis olgu, kasutan siis seda"tahku" millega kaasneb võimsa optikaga relv ja lastakse kaugelt.Taolise relvaga lahingmöllus siblida oleks ikkagi naeruväärne.Mulle lihtsalt meeldivad kaugeltlaskmise relvad. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 36
tagasi üles
Darius
HV vaatleja

sõnum 14.02.2013 10:28:26 vasta tsitaadiga

jeanman kirjutas:

Ok, kui ei eksisteeri siis olgu, kasutan siis seda"tahku" millega kaasneb võimsa optikaga relv ja lastakse kaugelt.Taolise relvaga lahingmöllus siblida oleks ikkagi naeruväärne.Mulle lihtsalt meeldivad kaugeltlaskmise relvad. icon_biggrin.gif

Kui tahad optikat kasutada, pole probleemi, muud ei midagi, kui et iga relva jaoks oma taktika, optika jaoks otsi high-groundi, teed meeskonnale rohkem kasu. Ma täna hommikul ühes saksa serveris võtsin käsikaga maha kaks snaiperrelvadega duudi, kes kämpisid hoone alumisel korrusel.

Battlelog: DariusKilla
tagasi üles
T4
HV kasutaja

sõnum 14.02.2013 11:23:10 vasta tsitaadiga

Miks paljud colorblind mode kasutavad ? Olete värvipimedad või on lihtsalt 1337 kasutada seda ja olete ägedamad ?
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 14.02.2013 11:37:53 vasta tsitaadiga

T4 kirjutas:
Miks paljud colorblind mode kasutavad ? Olete värvipimedad või on lihtsalt 1337 kasutada seda ja olete ägedamad ?

Sest ausalt öeldes on parem/kontrastsem näha neid spot jm muid ikoone. Eriti kaardi peal, mis on by def suht shiny blur(asi mis valdav tänapäevaste mängude juures). Minimap peaks olema ikkagist võimalikult selge ja arusaadav, mitte fancy shiny merry vampire sh*t. Vahepeal proovisin tavalisega taas, ei istunud.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
Nimetu112
HV kasutaja

sõnum 14.02.2013 11:55:25 vasta tsitaadiga

jeanman kirjutas:

No kui sa just mingi 1000m heatshotte teha ei taha siis pole küll üle 3.4 scope vaja peale toppida. Ning kui jah isegi on 500-600 peal mingi vend oma 12x siis pole mingi probleem tema taskulambi effekti lasta. Ma pm kasutan recon klassiga m40 ja kas kobra või 3.4. Aga samas ma olen agressiv recon ka
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
T4
HV kasutaja

sõnum 14.02.2013 12:35:35 vasta tsitaadiga

Killerwave kirjutas:
T4 kirjutas:

Sest ausalt öeldes on parem/kontrastsem näha neid spot jm muid ikoone. Eriti kaardi peal, mis on by def suht shiny blur(asi mis valdav tänapäevaste mängude juures). Minimap peaks olema ikkagist võimalikult selge ja arusaadav, mitte fancy shiny merry vampire sh*t. Vahepeal proovisin tavalisega taas, ei istunud.

Parem mille suhtes, kontrastsem - kuidas kellelegi, liiga blur siis keera teleril teravust peale mitte ära hakka siin mingist fancy crapist sonima. ja minimap pigem noob teema, proovi ilma ja avastad rohkem maailma kui nina mapis kinni orienteerud (kusagil kaardil punane täpike ilmub siis kõik nagu hagijad karjas peale). Pigem asi ikka mingi pärdikute teema et ühel oli kusagil videos ja nüüd 10 banaanisõpra teevad järgi , no offence.
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 14.02.2013 12:40:39 vasta tsitaadiga

T4 kirjutas:
Killerwave kirjutas:
T4 kirjutas:

Parem mille suhtes, kontrastsem - kuidas kellelegi, liiga blur siis keera teleril teravust peale mitte ära hakka siin mingist fancy crapist sonima. ja minimap pigem noob teema, proovi ilma ja avastad rohkem maailma kui nina mapis kinni orienteerud (kusagil kaardil punane täpike ilmub siis kõik nagu hagijad karjas peale). Pigem asi ikka mingi pärdikute teema et ühel oli kusagil videos ja nüüd 10 banaanisõpra teevad järgi , no offence.

Ei kasuta telerit ja erinevus ikka selgelt näha, isegi kui minimapi ei kasuta siis kõik muud lisakuvad ekraanil on selgemad, mitte fancy crap ehk siis selgitan pikemalt. Ikoonid jm kuvatud vidinad on ühesema värviga ning musta välisjoonega(mitte shiny blur), eriti paistab see välja kui minimapil on palju mängijaid kuvatud, siis kõik helendavad koos ja üldpilt on segasem, samuti plahvatuste ja ereda valguse käes kaovad nimed/ikoonid kiirguse sisse suhtkoht ära.
Aga see on kõik maitse ja harjumise asi, üle aasta ise niimoodi mänginud ja tagasi ei taha enam minna. Lihtsalt ei mõista, millest selline agressiivne negatiivne hoiak ühe lisavariandi suunas, mis kuvatud informatsiooni paremini nähtavaks teevad (monkey.gifu teema ei ole seetõttu väga põhjapanev argument antud lahenduse juures). Kui ma ei taha minimapi, siis mängin HC-d.

viimati muutis Killerwave 14.02.2013 12:57:09, muudetud 4 korda
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
Markxy10
HV kasutaja
Markxy10

sõnum 14.02.2013 12:42:51 vasta tsitaadiga

duxdery kirjutas:
Ok, Sony Vegasel seda varianti ma ei näegi. Samas formaate on seal üle saja vist mille vahel valida. Katsetan hetkel wmv 1080p @ 30 vms.
Samas mul pole aimugi milline formaat kõige parema kvaliteedi ja mahu kompromissiga on!?

Ma ise kasutan Apple TV templaati. Pane bitrate piirid sinna 6mb/s juurde, kui 720p. Vähemalt mul on nii. Veel sealt video quality best ja voila.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
T4
HV kasutaja

sõnum 14.02.2013 13:10:48 vasta tsitaadiga

Killerwave, Ei ole ma nii negatiivselt häälestatud midagi. Mis asi on ühesem värv? pigem vahe selles et colorblind modes tumedapoolsemad värvid, helesinine muutub tumesiniseks/lillakaks ja heleroheline kollas/pruunikas/roheline. Jah ikoonid ja muud asjad piiritletud mustaga aga näiteks enda mehikest minimapil vaadata siis sellel rohkem glowd õmber tänu mustale (koonjas kolmnurk muutub pigem pallikeseks). Ning eks mõlemad oma versioonis tugevalt kinni just kasutamis harjumuste poolest, ühele meeldib ema, teisele tütar.
tagasi üles
caarel123
HV veteran
caarel123

sõnum 14.02.2013 13:25:13 vasta tsitaadiga

ma paning ka CB peale kuna maru tihi tulid TK-d kuna ei näinud seda helendavat täpikst kui kiiresti allie poole vaadata
nimi ei jõua tekkida kohe järgi ja käibki lask pähe icon_biggrin.gif
aga CB ilusti piiritletud ja näha

ddrikk
Kreisi kasutaja
ddrikk

sõnum 14.02.2013 13:54:31 vasta tsitaadiga

T4 kirjutas:

olen värvipime ja ilma selleta ei saakski mängida pmst.
kiire actioni käigus ei saa aru kes on kes icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
traks
HV Guru

sõnum 14.02.2013 14:55:52 vasta tsitaadiga

ma vist ka värvipime. sest ilma colorblind modeta ei saanud ma never-ever aru, kes oli squadmate, kes mitte, kui revive-miseks läks. Nüüd ikka rohelised onklid leian heinakuhjast ka ülesse.
tagasi üles
parm
Kreisi kasutaja

sõnum 14.02.2013 14:57:39 vasta tsitaadiga

traks kirjutas:
ma vist ka värvipime. sest ilma colorblind modeta ei saanud ma never-ever aru, kes oli squadmate, kes mitte, kui revive-miseks läks. Nüüd ikka rohelised onklid leian heinakuhjast ka ülesse.

lisaks värvi ja kanapimedusele, on bf3 mängijad enamus ka kurdid icon_biggrin.gif

vihjeks - ammoboxe ja medpacke ei dropita ning kui vaenlane 5 meetri kauguselt ninaalt läbi jookseb siis seda lihtsalt ei näha icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 50 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 49
tagasi üles
ddrikk
Kreisi kasutaja
ddrikk

sõnum 14.02.2013 20:55:58 vasta tsitaadiga

Hakkasin natuke rohkem mängima nüüd jälle ja klopsisin ka ühe video kokku.

Full gameplay siis.

Link

viimati muutis ddrikk 14.02.2013 21:51:28, muudetud 1 kord
tagasi üles
duxdery
HV veteran
duxdery

sõnum 14.02.2013 21:21:40 vasta tsitaadiga

hvallimagi, korralik gameplay!
See support seal kraana all oli küll surematu icon_lol.gif
tagasi üles
ddrikk
Kreisi kasutaja
ddrikk

sõnum 14.02.2013 21:25:30 vasta tsitaadiga

duxdery kirjutas:
hvallimagi, korralik gameplay!
See support seal kraana all oli küll surematu icon_lol.gif

ikka korralikult sai tina icon_biggrin.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 3 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 945, 946, 947 ... 1045, 1046, 1047  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.