Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  TELE2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 161, 162, 163  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 31.01.2013 20:49:18 vasta tsitaadiga

-KRANTS- kirjutas:
Kui tehase korpus vastab nõuetele, siis peaks nagu vastama.

Kui vastab?
Need saaksid sind aidata. Kes aga muusika eest tasub?
http://www.tkk.ee/index.php?id=36&sub_id=1058&main=subpage&open=36

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
NightStriker
HV veteran

sõnum 31.01.2013 20:49:18 vasta tsitaadiga

-KRANTS- kirjutas:

E: Täna sai läbi tule,vee ja vasktorude asi niikaugele, et Tele2 saatis lõpuks pildid väidetavast niiskuskahjustusest (endiselt on see telefon veekindel icon_biggrin.gif) ja lätis koostatud raporti:
Spoiler Spoiler Spoiler

On kellelgi veel kommentaare selle kohta?

Millisel pildil see "liquid corrosive damage" on? 640x480 pilt praegusel sajandil. Hea, et siin näha on, kummast otsast pilti tehtud on.

jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 31.01.2013 20:56:01 vasta tsitaadiga

radist87 kirjutas:
-KRANTS- kirjutas:

E: Täna sai läbi tule,vee ja vasktorude asi niikaugele, et Tele2 saatis lõpuks pildid väidetavast niiskuskahjustusest (endiselt on see telefon veekindel icon_biggrin.gif) ja lätis koostatud raporti:
Spoiler Spoiler Spoiler

Millisel pildil see "liquid corrosive damage" on? 640x480 pilt praegusel sajandil. Hea, et siin näha on, kummast otsast pilti tehtud on.

Ma mõtlesin juba, et ma lihtsalt kehva silmanägemisega icon_sad.gif
Tuleb välja, et ma pole ainuke, kes neil piltidel kujutatust midagi välja ei loe. icon_smile.gif

iir
HV Guru
iir

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 31.01.2013 21:07:38 vasta tsitaadiga

Kas klemmidel oleks nagu oksiidi kiht peal ja lühistab ära kontaktid, sestap ka see laadimis error, võta telefon tagasi ja puhasta ise ära.
tagasi üles
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 01.02.2013 07:30:17 vasta tsitaadiga

radist87 kirjutas:
-KRANTS- kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

Ei oska kaasa rääkida. Mina sain aru, et kõikidel piltidel on niiskuskahjustus. Mina kui vaegnägija ei julenud rohkem kobiseda icon_biggrin.gif

jägaja kirjutas:
-KRANTS- kirjutas:
Kui tehase korpus vastab nõuetele, siis peaks nagu vastama.

Kui vastab?
Need saaksid sind aidata. Kes aga muusika eest tasub?
http://www.tkk.ee/index.php?id=36&sub_id=1058&main=subpage&open=36

Kuna seda asja hakkab DAS ajama, siis nende kindlustuskaitse peaks ka ekspertiisid katma.

iir, see rong on läinud. Telefon on juba "remondist" tagasi (kuigi läks mahakandmisele icon_biggrin.gif) ja tuvastati, et see asi EI OLE garantiijuhtum, kuid tehti IKKAGI korda. Nüüd keeldutakse mulle öelda, kui palju see maksma läks (kuni ma suvatsen neile esindusse minna ja telefon vastu võtta, siis saan teada, mis see maksma läks). Samuti katkes edasine garantii..
Praegu mõtlema hakates- mul on vist veel üks trump nende vastu? Ehk siis see, et nad tuvastasid väidetavalt "mitte garantiilise remondivajaduse ning teostasid selle ilma, et oleks kliendiga nõu pidanud, kas üldse teha, või mis see maksma läheb ja kas klient on nõus/suuteline seda maksma?

Asjal on muidugi veel üks huvitav nüanss, mida ma hetkel pole mängu toonud, ega neile maininud- nimelt, pildid on telefonist ja toalaadijast, millel mõlemal on väidetav vedelikukahjustus. Telefonil oli kaasas ka nn datakaabel. Kuna mul autos on sigaretisüütajasse käiv USB peasaga "otsik", saab telefoni ka selle kaudu laadida (datakaabliga). Kogu see jama saigi esimesena alguse hoopis autolaadijast. Xperia Mini Pro'l, näiteks, on kaasas vaid üks juhe, mis on nii datakaabel, kui ka eraldi kaasas oleva sUSB seinapistiku-otsikuga ühendades "toalaadija". Xcoveril on selleks erinevad vidinad.
Kuna piltidel on vaid telefonipoolne otsik, siis on väga keeruline kindlaks teha, kas pildid on tehtud erinevatest, või samast otsast.

Ühendust saab siin: https://www.facebook.com/groups/1953700414852281/
Kommentaarid: 364 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 243
tagasi üles
iir
HV Guru
iir

sõnum 01.02.2013 21:51:14 vasta tsitaadiga

Inimene sai kõne.
"Pakume Teile soodsat paketti"
"Ei soovi, mul on firma kaart."
"Aga Teil oma telefoni polegi vä???"

icon_eek.gif

icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

tagasi üles
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 03.02.2013 09:33:51 vasta tsitaadiga

iir kirjutas:
Inimene sai kõne.
"Pakume Teile soodsat paketti"
"Ei soovi, mul on firma kaart."
"Aga Teil oma telefoni polegi vä???"

icon_eek.gif

icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

Selliseid on, jah. Mul'gi paar kolleegi, kes on tööle tulles, lasknud oma kaardi tööandja nimele vormistada ja kui lahkub, vormistatakse tagasi. Tööandjal pole vahet, kas ta maksab töötaja isiklikku numbrit 100 EEK ulatuses kinni või teeb selleks eraldi kaardi+töötelefoni. Pigem on esimene variant odavam ja mugavam. Kuna aga telefonikomp.-i kui sellist ei oleks mugav arveldada, siis saab soovikorral oma isikliku numbri tööandja nimele panna.

Üks kolleeg, kes oli aastakümneid töötanud ja pensile läks, sai selle telefoninumbri oma nimele, mis algusest peale oli olnud tööandja oma, kuid aastaid kasutanud ja kõik teadsid tema töö numbrit. Täna on selline protseduur ülimalt lihtne ja tihti isegi ülimugav.

E (03.02): Nüüd läks asi ka ametlikuks. Tele2-le saadeti välja nõue, milles anti vabatahtlikult aega nädala jooksul, telefoni eest makstud raha tagastada. Kui kohtuvälist kokkulepet ei saavutata, siis on adios amigos. Saame näha.

viimati muutis -KRANTS- 05.02.2013 19:00:26, muudetud 1 kord
tagasi üles
KohviPaus
Kreisi kasutaja

sõnum 03.02.2013 15:02:43 vasta tsitaadiga

Issand kui hirmutav, et sa nendes kolmes kohtuastmes kindlustatud oled. See ei taga sulle veel mingit võitu kohtus.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 12
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 03.02.2013 15:22:49 vasta tsitaadiga

No huvitav on ikka teada saada lõpuks, kuidas tolmu- ja veekindel telefon ikka niiskusekahjustusi saab?

Ericssoni xperia Active korjas ka endale klaasi alla tolmu, kaitseklass aga IP67. icon_lol.gif

See samsungi telefon suutis ka endale tolmu sisse korjata.
Spoiler Spoiler Spoiler

http://www.samsung.com/au/consumer/mobile-phone/mobile-phone/mobile-phone/GT-B2710IKAXSA

Waterproof* & Dust Resistant (IP67 certified)

tsitaat:
The Samsung B2710 comes protected from the elements so you don’t need to worry about dirt or water getting on the mobile and impairing it. The IP67 rating offers almost complete protection from dust making safe to use even in dusty areas and also offers protection from liquid splashes and submersion; the phone can operate underwater for up to 30 minutes and is submersible up to 1 metre.
* Charging socket cover must be fully closed at all times. If liquid enters via this area due to cover not properly installed, it will void warranty.

aivar1988
Kreisi kasutaja
aivar1988

sõnum 06.02.2013 09:33:37 vasta tsitaadiga

Uue paketi arve käes. Nuti 4,99- arve 6,88€. Kõneminuteid ~170min. Nii et tuli siiski mõttekam kui nuti 7,99.
Vaatasin just huvipärast, mis see uus mikro 2,50 endast kujutab. Kui sellele internetti ka juurde tahta siis 24 kuuline leping ning internet on poole odavam sellest ainult 6 kuud. Suht pointless.

Timoha
HV kasutaja
Timoha

sõnum 08.02.2013 11:59:28 vasta tsitaadiga

Tere Tele2 kasutajad! icon_smile.gif
Paar päeva tehti pakkumine tulla Elisast üle. Pakumine ssobis thumbs_up.gif. Küsiks siis et kes Tele2-e kasutab Akadeemia tee- Vilde tee piirkonnas, kuidas asi WCDMA (vist oli nii) leviga on!? Nimelt hetkel kasutan Elisat ja kui panna oma nutikas automaatselt valima siis kukub tihtipeale GSM võrku kuna WCDMA signaal on nõrk.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
Maku.A
HV kasutaja
Maku.A

sõnum 11.02.2013 01:54:56 vasta tsitaadiga

kiire küsimus tele2 nuti1 paketi kohta, '' Kuumaksus sisaldub internet kiirusega 1 mbit/sek '' Kas see tähendab, et internetti võin kasutada nii palju kui süda lustib (pm tasuta?) või tuleb see ikkagi ka lõpp arvele otsa nii palju kui kasutanud olen ?
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 11.02.2013 09:54:49 vasta tsitaadiga

Kirjelduses olemas:
tsitaat:
Soodsate Nuti pakettidega saad kuumaksu sees kasutada piiramatus mahus internetti kiirusega 1 mbit/sekundis, helistada oma perepaketi liikmetele 0 €/sek ja lisaks anname sulle kaasa nutitelefoni. Et ka kõnede pärast ei peaks muretsema, on kõneminuti hind meeldivalt soodne – vaid 0,04 eurot/minut.
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
Maku.A
HV kasutaja
Maku.A

sõnum 11.02.2013 10:10:08 vasta tsitaadiga

Betamax, oh kurat, nüüd tuli endalgi meelde,et oleks seda justkui lugenud kuskil. Aga täname siiski beer_yum.gif
trip
HV Guru
trip

sõnum 11.02.2013 16:09:34 vasta tsitaadiga

kus kohas iseteeninduses saab smart numbri vormistada lepinguliseks ?
Kommentaarid: 406 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 303
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
number
külaline

sõnum 11.02.2013 16:36:05 vasta tsitaadiga

...

viimati muutis number 28.05.2013 00:20:52, muudetud 1 kord
tagasi üles
sergi
HV kasutaja

sõnum 11.02.2013 18:40:55 vasta tsitaadiga

Kas keegi teab, millise aja jooksul aegub rahaline nõue (tavaline, mitte mingi kohtukulliga)?
On see 3 aastat?

Tele2 väidab, et ca 10 aastat tagasi, kui ma nende klient olin, jäin sente võlgu.
(suutmata täpsustada, millal ja mille eest - lihtsalt arvel: kuulub tasumisele eelmisest perioodist)

Liitusin hiljuti Tele2 paketiga ning keegi ei öelnud, et ma võlgu olen.
Natuke aega sain kasutada ja nüüd number kinni. thumbs_down.gif
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 11.02.2013 18:58:08 vasta tsitaadiga

http://www.apilv.ee/oluline-seadusemuudatus-nouete-aegumise-regulatsioonis/19/478/76/article

tagasi üles
NightStriker
HV veteran

sõnum 11.02.2013 19:00:18 vasta tsitaadiga

sergi kirjutas:
Kas keegi teab, millise aja jooksul aegub rahaline nõue (tavaline, mitte mingi kohtukulliga)?
On see 3 aastat?

Tele2 väidab, et ca 10 aastat tagasi, kui ma nende klient olin, jäin sente võlgu.
(suutmata täpsustada, millal ja mille eest - lihtsalt arvel: kuulub tasumisele eelmisest perioodist)

Liitusin hiljuti Tele2 paketiga ning keegi ei öelnud, et ma võlgu olen.
Natuke aega sain kasutada ja nüüd number kinni. thumbs_down.gif

Siit loeks jutkui välja, et 3 aastat jah:
http://www.tarbija24.ee/930472/starman-nouab-3000-kliendilt-seaduse-silmis-aegunud-volga/
tsitaat:
Nimelt sätestab tsiviilseadustiku üldosa seaduse § 146, et tehingust tuleneva nõude aegumistähtaeg on kolm aastat – või kümme aastat, kui võlgnik rikkus oma kohustusi tahtlikult.

Tahtlik kohustuste rikkumine tähendab eelkõige olukorda, kus võlgniku eesmärk on algusest peale teist poolt kohustuste mittetäitmise kaudu kahjustada. Sellist tahtlust tuleb aga kohtus eraldi tõendada. Kui nõue muutub sissenõutavaks arve esitamisega, algab nõude aegumise arvestus arve esitamise aasta lõppemisel.

See tähendab, et ettevõte peab suutma võlgnikelt kolme aasta jooksul võlad sisse nõuda, vajadusel kohtusse pöördudes. Pärast aegumistähtaja möödumist on võlgnikul õigus öelda, et nõue on aegunud ja ta pole kohustatud seda täitma.

Kui tegu tõesti sentidega ja ka tegelikult võisid võlgu jääda, siis maksa ära (kui just mingeid viiviseid ei nõuta). Kui oled kindel, et võlgu jäänud ei ole, siis võta telefon, helista klienditeenindusse ja jaura niikaua kui need sendid nullideks joonistatakse. Kui pole kindlat arvet, mis maksmata on, siis mingi "olete meile 30 senti võlgu, mille eest ei tea" jutt ei maksa midagi.

-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 11.02.2013 20:20:52 vasta tsitaadiga

ja pole küll seotud Tele2-ga vaid ÜLEÜLDISELT ja ei kuulukski justkui siin teemas arutusele, siis...

... viiviste summa saab küündida AINULT võrdseks põhivõlgnevuse summaga ja mitte sentigi rohkem. Seega, kui oled võlgu neile 99 senti, siis maksa neile see 1 kroon ja 98 senti ära (0,13€ ehk 13 EUROSENTI) ja oled asjast prii, ei mingit jamamist, ei pea vaatama seljataha, ei satu võlgnike nimekirja jne jne jne.

tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 11.02.2013 20:59:39 vasta tsitaadiga

sergi, kui tegemist on sentidega, siis maksa ära. Saad numbri blokeeringust maha ja säästad närve ning aega.
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 12.02.2013 08:25:33 vasta tsitaadiga

jah. Kuna ma saan aru, et asjast määdas üle 3a. Siis on ikkagi tegemist EESTI KROONI sentidega. Nagu mu eelnev arvutuskäik näitab, siis see polegi peaaegu mitte midagi. Isegi kui sul on õigus, siis kohus ei võta sellist kaebust menetlussegi ja kui tahad teenuspakkujaga üldse läbi saada, maksa ära.

tagasi üles
Morrandir
HV vaatleja

sõnum 12.02.2013 18:14:07 vasta tsitaadiga

Oi perkele. Sai vähem kui aasta aega tagasi terve perega Tele2'st ära kolitud tänu nende suutmatusele koostada õiget arvet (fantoomkõned Soomes); suutmatusele selgeks teha, kes tegelikult kliendikontot haldab (selle hädaga ka mitmel korral esinduses käidud) ning halvale levile. Ning nüüd hoolimata korduvast selgitamisest, et nende levi meie piirkonnas pole pulga võrra ka paranenud ning et nad üleüldse helistavad valel numbril, helistatatakse samal (valel!) numbril ülepäeviti veebruari algusest peale. Tilgutage infot, kas tõesti on müügisihtmärke nii väheks jäänud, et lootusetud juhtumid võetakse ka ette?
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
sergi
HV kasutaja

sõnum 12.02.2013 20:16:07 vasta tsitaadiga

Siis on 3 aastat ikka õige.
Tele2 ütles, et kuna summa oli niivõrd väike, siis nad ei saatnud selle kohta mulle teadet.
Ja kuna summa oli niivõrd väike, siis ei oleks tohtinud minu number ka lukku minna.
Huvitav, kas probleem kuulub müstika või vaimse tervise valdkonda?
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 12.02.2013 20:23:57 vasta tsitaadiga

Mina ei maksaks, ilmselgelt aegunud nõue (vahet pole mitu senti) ja nende kirjale saab vastata ühe viitega paragrahvile, ega nad midagi teha ei saa ja kui nad oma kiusu edasi ajavad, siis vaheta operaatorit, sul on ainult võita.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  TELE2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 161, 162, 163  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.