Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Mida arvad e-sigarist? |
Aitab loobuda suitsetamisest, on tervislikum kui tava sigarett |
|
40% |
[ 52 ] |
Aitab loobuda suitsetamisest, ei ole tervislikum kui tava sigaret |
|
7% |
[ 10 ] |
Ei aita loobuda suitsetamisest, on tervislikum kui tava sigaret |
|
23% |
[ 30 ] |
Ei aita loobuda suitsetamisest, ei ole tervislikum kui tava sigaret |
|
29% |
[ 38 ] |
|
hääli kokku : 130 |
|
autor |
|
Spezz
HV veteran
|
24.01.2013 23:09:15
|
|
|
hmekk kirjutas: |
Vedelikus asi kindlasti olla ei saa, seni mitme erinevaga proovinud ja ikka sama. Volte mina ei muuda vaid ainult vatte. |
Keskkoolifüüsika. Takistus on ühe clearo puhul fikseeritud. Seega volte muutes muudadki watte
viimati muutis Spezz 24.01.2013 23:12:49, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
hmekk
HV Guru

|
24.01.2013 23:11:14
|
|
|
xxlmaster kirjutas: |
hmekk, Kogu sinu see eVicu teema on ikka nii negatiivselt häälestatud et ma ei või
Need "ei meeldi" list suht naljakas, juba see et nupu viga kaks korda välja toonud ja see, et peale tõmmet ekraan pimedaks läheb kohe on ju hea muidu jääks display voolu edasi tarbima. Ja kuna sul näpp nagunii fire nupul ei ole ju raske sinna korraks vajutada et display uuesti avada.
1.2 toobki ju selle counteri kaotamise. Sinna saab ju kellaaega, takistust ja igasugu muud jama määrata näitama + mod saab vahetada mitte menüüs valides mida nupp teeb vaid scrolli ühele poole keerates all hoida ja vahetab ise (VV v VW ja nüüd siis ka impuls mod vms).
Keegi nende ego akudega on CE5 ka proovinud? Kas nendele "pulkadele" ongi nii niru tõmbe/ja tossu suhtega paagid tehtud? |
Krt jah panin erinevate alla ok, loeme nupud üheks. ei ole negatiivselt häälestatud, pigem aina rohkem positivisemalt. See, et ekraan pimedaks läheb ei ole üldse välja toodud ja see on muidugi meeldiv, et läheb.
Kokkuvõtlikult mis ei meeldi :
nuppude kolisemine
see orikas "hõbedane metallsit kest" - aga no varsti saab selel välja vahetada.
laadimise ajal ei saa tõmmata.
ja kui ekraanil asju tahad vaadata siis kui kasutad ketast siis muudab koheselt volti. - täiesti reaalne ju, kui esimene klick oleks lihtsalt ekraani sisse lülitamine ja järgmine alles muudaks oleks asi nätukene parem (minu arvamus jah) - mitte, et kohe paneb ekraani tööle ja muudav vatti/volti.
kui 1.2 need asjad sisse toob mis mainisid siis läheb aina paremaks. Aga ikkagi ma ei saa aru kuidas ma negatiivselt olen häälestatud peaksin olema? need "ei meeldi" asjad on reaalsed ometi.
Ja ma ei tea mis mul see teien clearo on (migni selle c5 moodi) ja on jah samade settingutega vivist korduvalt nõrgem ja vähem tossu (panin sama vedeliku ka sisse) ja tossu on vähem. Samas tümbega probleemi ei ole.
EDIT:
Spezz kirjutas: |
Vedelikus asi kindlasti olla ei saa, seni mitme erinevaga proovinud ja ikka sama. Volte mina ei muuda vaid ainult vatte. |
Keskkoolifüüsika. Takistus on ühe clearo puhul fikseeritud. Seega watte muutes muudadki watte  |
Emgh? misasja?
Kui sa muudad volte siis vastavalt volti tõstes tõuseb ka vatid. Kasutades erineva takistusega clearot/cartot siis on need vatid vastavalt takistusele kas suuremad või väiksemad samal voldil.
Kui kasutada Vatte siis vahet ei ole mis takistusega on clearo/carto valib seade alati ise voldid, et saavutada vajalikud (valitud) vatid.
_________________ Fotoblogi / Flickr
viimati muutis hmekk 24.01.2013 23:15:11, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
8 :: |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel K
HV vaatleja
|
24.01.2013 23:11:21
|
|
|
Vatid pole ka päris ainuke näitaja, mis aurustamist mõjutab. Sama palju vatte võivad sama suurel takistusel välja anda 2 eri coili, millest näiteks üks on pikemalt spiraalseks keeratud, aga paremini juhtivamast materjalist ja teine lühemalt keeratud, aga suurema takistusega materjalist. Tulemus - 2 coili, sama takistus, sama võimsus vattides, aga eri temperatuurid kuumutitraadil - erinev aurustamisefekt. Seega natuke raske erinevaid clearosid/coile võrrelda, isegi kui takistus ja kasutatav pinge on samad.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
24.01.2013 23:28:09
|
|
|
tsitaat: |
Ja ma ei tea mis mul see teien clearo on (migni selle c5 moodi) ja on jah samade settingutega vivist korduvalt nõrgem ja vähem tossu (panin sama vedeliku ka sisse) ja tossu on vähem. Samas tümbega probleemi ei ole.
|
eeldan et räägid CE5? See on ikka täielik lõkats minu meelest. Justkui imed midagi aga välja ei puhugi midagi Hetkel 2.0 oomine coil vivi novas, red bul 70/vg30 ja üle 3 seki ei taha tõmmata kuna kops suht tossu täis, lisaks selline mõnus magus mekk tuleb keelele
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
24.01.2013 23:31:45
|
|
|
Segasin nüüd VG 36mg ja 0mg mingiks umbmääraseks 9-10mg-ks.
Krt peab kusagilt mõõtudega läbipaistvad pudelid muretsema, läbi ussiemmi on nii koksi teha.
Aga kohe teine tera, nüüd tossu tuleb ja on kohe tunda, et tõmbad
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
hmekk
HV Guru

|
24.01.2013 23:32:51
|
|
|
tsitaat: |
|
eeldan et räägid CE5? See on ikka täielik lõkats minu meelest. Justkui imed midagi aga välja ei puhugi midagi Hetkel 2.0 oomine coil vivi novas, red bul 70/vg30 ja üle 3 seki ei taha tõmmata kuna kops suht tossu täis, lisaks selline mõnus magus mekk tuleb keelele  |
http://i00.i.aliimg.com/img/pb/148/211/479/479211148_317.jpg
CE4 hoopis. aga point on sama. 2,2 oomi näitas Evicu peal. Kusjuures kui seda kasutada tavalise aku peal siis noh kuidagi käib küll. niikui õrnalt volti muudad (eVic/Twist) on ränk kärsakas suus.
+ jubedalt lekib. koguaeg kui ära võtad on tilk põhjas ja paaril korral ka vedelik sinna tilkunud. üle poole paagi ei jule enam panna - siis ei taha korralikult töötada. Vivi samas pole veel iial lekkinud (ptui-ptui-ptui).
_________________ Fotoblogi / Flickr |
|
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
fallout3
Kreisi kasutaja
|
24.01.2013 23:43:54
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
Krt peab kusagilt mõõtudega läbipaistvad pudelid muretsema, läbi ussiemmi on nii koksi teha.
Aga kohe teine tera, nüüd tossu tuleb ja on kohe tunda, et tõmbad  |
Ma kasutan praegu mõnda sellist - valamiseks on üsna kehvad, aga kui tühja pudelisse peale segamist ümber valada, siis on täitsa okei.
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
24.01.2013 23:53:50
|
|
|
fallout3 kirjutas: |
Aga kohe teine tera, nüüd tossu tuleb ja on kohe tunda, et tõmbad  |
Ma kasutan praegu mõnda sellist - valamiseks on üsna kehvad, aga kui tühja pudelisse peale segamist ümber valada, siis on täitsa okei.
Spoiler 
|
Võiks pysti seista, aga kust keemia laborist seda osta saab
Tundub, et vedelikku hakkab ka vähem kuluma, sest nüüd on tõsiselt tunda tõmbamist
Vahepeal täitsin pea 2 korda päevas
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
24.01.2013 23:55:32
|
|
|
endal on peleonist ostetud 5ml süstal koos nürida nõelaga ja segan tavaliselt kokku nõelaga pudelisse (10ml). Hea selline 3 päeva ports.
|
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bonc
HV vaatleja
|
24.01.2013 23:56:29
|
|
|
Spezz, ole hea ja viska oma mail mulle ps-i. Meeledi liituks järgmise tellimusega. Ise ma kahjuks ps saata ei saa. Hirmus soov ka T3 proovida. Kes siin Twistist on olnud huvitatud, siis mina sain kusagil eelpool Interface poolt mainitud Nõmme tee tegelase käest (miskine osta.ee kontakt oli).
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
24.01.2013 23:59:42
|
|
|
Bonc kirjutas: |
Spezz, ole hea ja viska oma mail mulle ps-i. Meeledi liituks järgmise tellimusega. Ise ma kahjuks ps saata ei saa. Hirmus soov ka T3 proovida. Kes siin Twistist on olnud huvitatud, siis mina sain kusagil eelpool Interface poolt mainitud Nõmme tee tegelase käest (miskine osta.ee kontakt oli). |
Lase mingi tark sõnum teele suvalises teemas v.a vabas mikris, siis saad ps saata
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hazar
Kreisi kasutaja

|
25.01.2013 00:06:51
|
|
|
http://i00.i.aliimg.com/img/pb/148/211/479/479211148_317.jpg
CE4 hoopis. aga point on sama. 2,2 oomi näitas Evicu peal. Kusjuures kui seda kasutada tavalise aku peal siis noh kuidagi käib küll. niikui õrnalt volti muudad (eVic/Twist) on ränk kärsakas suus.
+ jubedalt lekib. koguaeg kui ära võtad on tilk põhjas ja paaril korral ka vedelik sinna tilkunud. üle poole paagi ei jule enam panna - siis ei taha korralikult töötada. Vivi samas pole veel iial lekkinud (ptui-ptui-ptui). |
Minu kogemuse järgi hakkavad CE4'd kärssama ainult siis, kui coil saasta täis kogunenud. Kui puhastada iga nädal tagant siis saan rahulikult 5v peal kimuda (muidugi pärast kraani all käimist ei ole auru kogus enam sama aga muud attribuudid säilivad). Samas pole need mul kunagi lekkinud, vbl on teine tootja? Enda omad sain skysmoke brändiga ja 2.4 oomi
viimati muutis Hazar 25.01.2013 00:08:12, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
hmekk
HV Guru

|
25.01.2013 00:07:42
|
|
|
Hazar, kuidas see asi lahti käib? ma olen kangutanud seda nagu hull aga ei midagi ja ei tule lahti kohe üldse.
_________________ Fotoblogi / Flickr |
|
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hazar
Kreisi kasutaja

|
25.01.2013 00:09:40
|
|
|
ei tulegi
Spoiler 
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
fallout3
Kreisi kasutaja
|
25.01.2013 00:25:47
|
|
|
Spoiler 
Võiks pysti seista, aga kust keemia laborist seda osta saab  |
Vist näiteks siit: http://www.upstream.ee/?mid=9
15ml koonilise põhjaga tuubid, keeratava korgiga, steriilsed
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
25.01.2013 00:37:34
|
|
|
Selline oleks päris pop
Tegin just kiire proovi vivi ja CE5 vahel sama vedelikuga. Uskumatu lihtsalt kui hea maitse annab vivi nova. CE5 on selline nõme kõrvalmaitse ja tunduvalt vähem tossu. Vivi tossab ikka nagu tulekahju.
Ainus miinus minu vivil on see, kui paaki jäänud veel 0.70ml vedeliku, kipub asi juba kibedaks minema sest ta ei saa enam vedeliku nii hästi kätte
|
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
fallout3
Kreisi kasutaja
|
25.01.2013 00:48:26
|
|
|
Neid 122 2XX variante on mul ka
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
25.01.2013 00:57:29
|
|
|
fallout3 kirjutas: |
Neid 122 2XX variante on mul ka |
Kogused on natuke suured kahjuks
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
25.01.2013 01:03:12
|
|
|
hmekk, sa kaebasid evicu nuppude kolina üle. Peab mainima, et sa pole lavatubet vist proovida saanud. Lava nupud kolisevad küll kõvasti, suur nupp teeb sellist kõva häält kohe vajutades. EViciga võrreldes oleks nagu sepahaamri löögid
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hazar
Kreisi kasutaja

|
25.01.2013 01:27:04
|
|
|
Tegin just kiire proovi vivi ja CE5 vahel sama vedelikuga. |
kus kohast ostetud?
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
25.01.2013 01:32:50
|
|
|
Ma olen ammu juba tahtud proovida, et kas seda minu CE5+ mis lasnamäelst ostetud saab kuidagi normaalselt tööle ka panna. eks siis eVici'ga lõpuks õnnestub. Igatahes tavalise 3.3v ego aku küljes on toss täiesti külm ja suht hõre , tõmme hirmus õhuline ning maitset on hästi õrnalt ainult tunda.
siuke näeb välja
ja teiseks. keegi soovis siin sellist paksu-lühikest ego 1300mah akut nagu minul on.
see lasnamäe tädi on uuesti müügile pannud need , nii et hopshops kiirustage
http://www.osta.ee/uus-aku-ego-t-1300-mah-32906050.html mulle andis 15€'ga ära kui ise järgi läksin aga 17€ on ka hea hind + smartpost.
pikkus on 87mm ja paksus vist 17mm. välja näeb selline:
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
25.01.2013 01:47:24
|
|
|
Hazar kirjutas: |
Tegin just kiire proovi vivi ja CE5 vahel sama vedelikuga. |
kus kohast ostetud? |
vivi on king e sigarist, vedelik ja ce5 peleonist. Spezzi kaudu üks MT3 tulemas mis võiks hea olla. BCC vape only tahaks ka ära proovida ja siis tahaks kusagile pidama jääda.
|
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
fallout3
Kreisi kasutaja
|
25.01.2013 01:53:03
|
|
|
Ega neid MT3-sid kuskilt Eestist saadaval ei ole, kas siis poest või kellegi käest? Prooviks ka ära, aga ei viitsiks eriti tellimisega tegelema hakata.
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|