Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Mida arvad e-sigarist? |
Aitab loobuda suitsetamisest, on tervislikum kui tava sigarett |
|
40% |
[ 52 ] |
Aitab loobuda suitsetamisest, ei ole tervislikum kui tava sigaret |
|
7% |
[ 10 ] |
Ei aita loobuda suitsetamisest, on tervislikum kui tava sigaret |
|
23% |
[ 30 ] |
Ei aita loobuda suitsetamisest, ei ole tervislikum kui tava sigaret |
|
29% |
[ 38 ] |
|
hääli kokku : 130 |
|
autor |
|
JazZ
HV kasutaja
|
24.01.2013 20:33:17
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
JazZ kirjutas: |
InterFace kirjutas: |
tema tellis. mina ei oska midagi täpsemalt öelda peale selle , et pole avalik asi ning pakkumine tehti talle.
kui selline asi oleks igalpool näha ja üleval siis kaotaks ju igasugused 70-90 eurised hinnad oma mõtte poodidel.
aga nagu hmekk tõestas siis tegelikult saab neid hiinast mingi 30€/tk koos saatmisega kui veits rohkem võtta. |
Selline leti alt salahinnaga müümine on ju sama hea, samamoodi jääb "ausamatel" poodidel kaup müümata.
Seda et selle asja hind on hiinas selline nagu ta on ja et hiinlastel on savi kellele nad müüvad, oli mulle juba ammu teada.
Aga see selleks, tore et saite omale hea hinnaga korralikud asjad. Minu meelest on see siiani parim asi ja ma ei saa aru miks vanemad tegijad oma review'des seda maha teevad. |
mis tähendab salahind ja letialt myymine ?
ma pigem kysiks, et kui on võimalik müüa selle hinnaga, miks siis kohe ei myyd niimoodi?
vaevalt keegi kahjumiga müüb neid
aga kuna nõudlust on, siis järelikult, hinda veel ei tasu alla lasta.
hu&/i ma tean, miks mulle just odavamalt pakuti |
No 55 EUR'i ei ole kindlasti mitte reaalne jaehind EU's kui hind hiinas on 36 EUR'i. Poolas on KM 23%, seega poele jääb 44,72 EUR'i. Sellest 9'st EUR'ist mis poele jääb, tuleb maha arvestada veel transpordi kulu. Mina ei näe küll kuidas see reaalne hind on.
Miks nemad sellise hinnaga müüvad? Ilmselt on neil neid liiga palju käes ja nõudlust pole või on vabu rahalisi vahendeid vaja, muid variante mina näha ei suuda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
24.01.2013 20:43:29
|
|
|
Sain ka T3 kätte. viskasin kohe vedeliku sisse ja hakkasin kimuma.. kuid miskit ei tulnud.
Sain l6puks pihta, et enne peaks vist aku ka ära laadima.
Kaua sel aku laadimine kestab v6i kuidas ma aru saan, et aku täis on?
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
24.01.2013 20:45:55
|
|
|
Eks ta nii ongi. Kui ma endale evici ostsin, siis mulle öeldi, et need kes müüvad alla joye soovitusliku hinna, on kõik seal 'copycat' lehel, kuigi nad müüvad orikaid. Euroopa soovituslik hind oligi ennem kusagil 100 ja kallim. Soomes evicid praegugi üle 100€ müügis. Sellepärast siis ka selline salatsemine ilmselt, et jutud ei leviks jne...
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
24.01.2013 21:05:06
|
|
|
Leinö kirjutas: |
Sain ka T3 kätte. viskasin kohe vedeliku sisse ja hakkasin kimuma.. kuid miskit ei tulnud.
Sain l6puks pihta, et enne peaks vist aku ka ära laadima.
Kaua sel aku laadimine kestab v6i kuidas ma aru saan, et aku täis on? |
T3 stardikas? 5 klõpsu nupul lülitab aku sisse..
Aku on saabudes suht täis.
Laadimine on lõppenud kui USB juhtme küljes olev tuluke muutub punasest roheliseks.
Korda, USB juhtme küljes olev tuluke, mitte seinaadapteri küljes olev
viimati muutis Spezz 24.01.2013 21:07:00, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
1 :: |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
24.01.2013 21:06:35
|
|
|
Spezz, stardikas jah. proovin.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
24.01.2013 21:08:32
|
|
|
Kui aku täiesti tühi on siis ta vilgub vajutamise peale 5 korda. Kui ta sul üldse midagi ei tee siis ta on sul "lukus" hetkel jah.
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
24.01.2013 21:47:52
|
|
|
Hea, et 2 eVici kasutajat jälle juures. Lihtsam teistega igasugu cartode combosid võrrelda
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
hmekk
HV Guru

|
24.01.2013 21:57:59
|
|
|
Btw need kes vivi novat kasutavad eVic'ul - xxlmaster, sina vist olid. mitme oomsit kasutad? 1,8 on nagu selline - esimesed 5-7 mahvi on okei ülejäänud liiga põlenud maitsega ja imelikud kuidagi. kui paus teha 10 min siis jälle korras. 2,4 oleks vist õigem või mis iganes see keskmine variant oli?
_________________ Fotoblogi / Flickr |
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
8 :: |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
24.01.2013 21:58:18
|
|
|
Oeh, kogemata jäi silma sünnipäevateema..eks e-suitsetajad vast kogunevad ühte nurka
Peaks stardikaid kaasa võtma ja suitsunurka minema promoma
hmekk kirjutas: |
Btw need kes vivi novat kasutavad eVic'ul - xxlmaster, sina vist olid. mitme oomsit kasutad? 1,8 on nagu selline - esimesed 5-7 mahvi on okei ülejäänud liiga põlenud maitsega ja imelikud kuidagi. kui paus teha 10 min siis jälle korras. 2,4 oleks vist õigem või mis iganes see keskmine variant oli? |
Savi see oom, keera voldid parajaks oma vedeliku jaoks
viimati muutis Spezz 24.01.2013 22:01:09, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
24.01.2013 22:00:52
|
|
|
hmekk, mina panen ikka 2.8 oomistega. Need mis kaasas olid on mingid 2-2.2oomi. Ostsin neid 2.8 oomiseid 15 tükki kohe.
|
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
24.01.2013 22:07:03
|
|
|
xxlmaster kirjutas: |
hmekk, mina panen ikka 2.8 oomistega. Need mis kaasas olid on mingid 2-2.2oomi. Ostsin neid 2.8 oomiseid 15 tükki kohe. |
palju neid kulub, et nii palju ostsid
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
24.01.2013 22:14:03
|
|
|
Btw need kes vivi novat kasutavad eVic'ul - xxlmaster, sina vist olid. mitme oomsit kasutad? 1,8 on nagu selline - esimesed 5-7 mahvi on okei ülejäänud liiga põlenud maitsega ja imelikud kuidagi. kui paus teha 10 min siis jälle korras. 2,4 oleks vist õigem või mis iganes see keskmine variant oli? |
Asi pole ilmselt oomis vaid watis seoses vedelikuga. watti liiga palju selle vedeliku jaoks ja kärssab kiiresti ära.
Mõnda pidavat ju täiesti hea (või isegi parim) olema tõmmata 9w peal ja teine kärssab üle 7w juba.
teineasi on see, et väidetavalt on evicil ca 2.2amp limiit milles üle läheb asi väga ebatäpseks ja/või piiratuks seega 1.8 oomisega on max volt ~3.8V ehk nii 8.5W . omakorda vist mida rohkem ampreid seda kiiremini ka natukene aku tühjeneb? kokkuvõttes - igasmõttes on mingi 2.5oomi kandis coil parim evicile.
viimati muutis M8T0 24.01.2013 22:16:12, muudetud 1 kord |
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
24.01.2013 22:17:18
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
hmekk, mina panen ikka 2.8 oomistega. Need mis kaasas olid on mingid 2-2.2oomi. Ostsin neid 2.8 oomiseid 15 tükki kohe. |
palju neid kulub, et nii palju ostsid  |
Mul pole veel ükski läbi läinud, 1,8 on miski 3 nädalat kasutatud ja pestud 1 kord, 2,4 sama. Pesen korra 2 nädala tagant, igapäev miski 2 ml vedelikku läbi käinud. Teine (suurem) on mul kas lavatube või evicu otsas ja noh, umbes 2 ml tirin sealt ka päevas ära. 1,8 käib 4 voldiga ja 2,4 käib 4,4 voldiga.
|
|
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaivark
HV vaatleja
|
24.01.2013 22:19:34
|
|
|
Näib, et eVici kambatellimus jääb ära, homsest saab Puffist Vamot tellida(seda musta), peab vist siis selle ikka tellima, kas Eestisse tellides kehtib ka see alekood -10%
|
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
24.01.2013 22:27:32
|
|
|
tsitaat: |
teineasi on see, et väidetavalt on evicil ca 2.2amp limiit milles üle läheb asi väga ebatäpseks ja/või piiratuks seega 1.8 oomisega on max volt ~3.8V ehk nii 8.5W
|
Mina olen aru saanud, et vastupidi on ikka asi. Mida madalamad on oomid olnud seda kõrgemale olen watti saanud keerata. 3 oomise,l 8w kopikatega vms lähebki ainult ja samal ajal 2.0 oomi lubab 11 watti.
Üleüldse, palju ikka muudab asja "nöör", kui see sittagi peale ei tõmba saabki kärsakat, vahet pole mis coil seal sees on. Viviga kaasa tulnud 1.8 coli on ausalt öeldes täielik saast
viimati muutis xxlmaster 24.01.2013 22:29:03, muudetud 1 kord |
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
24.01.2013 22:27:47
|
|
|
Mina kasutan, kolme erinevat lausa (V1 vist, mingi mitte originaal ja originaal V3). Alguses ei saanud üldse tõmmata, 1,8 oomist üle 3,3V ja 2,4 oomi üle 3,8V ei kannatanud panna, kohe oli kärsakas. Ma tõmban muidugi pikke mahve ka, 4-5 sekundit.
Peale tahtide pesemist läks natuke kabedamaks, aga otsisin veel netist infot ja proovisin tahid lahti kerida. Täiesti müstika, nagu oleks uue asja ostnud. Peale tahtide lahti kerimist kannatab vabalt 4,2V pikki mahve tõmmata. Olen proovinud 3 (originaal V3) coil'iga ja kõigiga sama tulemus. Vedelikku kulub küll natuke rohkem, aga tulemus on kõvasti parem.
|
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
24.01.2013 22:30:24
|
|
|
kaivark kirjutas: |
Näib, et eVici kambatellimus jääb ära, homsest saab Puffist Vamot tellida(seda musta), peab vist siis selle ikka tellima, kas Eestisse tellides kehtib ka see alekood -10% |
seal kehtib see kood koguaeg
|
|
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
24.01.2013 22:30:35
|
|
|
tsitaat: |
teineasi on see, et väidetavalt on evicil ca 2.2amp limiit milles üle läheb asi väga ebatäpseks ja/või piiratuks seega 1.8 oomisega on max volt ~3.8V ehk nii 8.5W
|
Mina olen aru saanud, et vastupidi on ikka asi. Mida madalamad on oomid olnud seda kõrgemale olen watti saanud keerata. 3 oomise,l 8w kopikatega vms lähebki ainult ja samal ajal 2.0 oomi lubab 11 watti. |
Tal on voldi piirang, 5V oli vist ja see seletab selle mida sina räägid. Ampri piirangust ta ise paraku aru ei saa, seega laseb sul küll panna rohkem, aga reaalsuses sa seda ei saa. Vähemalt nii olen mina aru saanud, parandage mind kui ma eksin.
|
|
tagasi üles |
|
 |
oksakoor
HV kasutaja

|
24.01.2013 22:37:00
|
|
|
Kas 3,4V akule võib panna 2.0-2.5 oomise?
Plaan osta eGo twist.
Saab 3.2V -4,2V muuta,mida see voltide muutmine aitab?Kas parem maitse ja mitmesed coili T3-le peaks valima siis?
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
24.01.2013 22:40:40
|
|
|
Just.
1.8 oomisega ei saa sa kuidagi 11W kätte reaalselt (olgutahes mis ta näitab) ja samamoodi ei saa ka 3.0oomisega juba sellepärast, et 5V jääb väheks.
sellepärast ~2.4 ongi parim valik.
aga teine jutt - eriti veel peale seda kui siin just öeldi, et korra kahe nädala jooksul pestakse
nagu ma ennist mainisin siis ma üritasin nüüd mitte lihtsalt torkida ja ainult täidan. kolm ööpäeva on nüüd siis MT3 coil töös olnud ja ainult täitsin kuid no ei tule enam korralikult tossu ja maitse oli imelik. lammutasin siis laiali ja traate pold nähagi kuna üks suur must lärakas oli seal kõik ühtlaselt. samuti need 2 lahtist tahti olid täiesti süsimustad/pruunid keskelt. pesin puhtaks ja tegin drypurni ning nüüd on normaalne jälle.
mul tekib tunne, et te lihtsalt ei tunne vahet või ei saa aru kui väidate , et nädal-kaks saab ilma pesemata hakkama
oksakoor - voltidega saad muuta tossu kuumemaks ja rohkem tossama panna (või siis vähem kui mõni vedelik juba madalalt kärssama kipub).
ego akudega üle 2-2.2ampri ei tasu lasta kuna ei mõju hästi - seega alla 2.0oomi pole mõtet osta kui tahad ka ~4v kasutada.
mida suurem takistus seda rohkem volti saad peale lasta ja seega saavutada suurema wati väiksemate ampritega.
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaivark
HV vaatleja
|
24.01.2013 22:49:14
|
|
|
oksakoor kirjutas: |
Kas 3,4V akule võib panna 2.0-2.5 oomise?
Plaan osta eGo twist.
Saab 3.2V -4,2V muuta,mida see voltide muutmine aitab?Kas parem maitse ja mitmesed coili T3-le peaks valima siis? |
Mul on Twisti taga 2,5 ja kärab küll, erinevad vedelikud tahavad erinevaid volte
|
|
tagasi üles |
|
 |
hmekk
HV Guru

|
24.01.2013 22:49:19
|
|
|
Vedelikus asi kindlasti olla ei saa, seni mitme erinevaga proovinud ja ikka sama. Volte mina ei muuda vaid ainult vatte. Aga eks õhtul kui coili vahetan siis panen suurema takistusega coili ja vaatame mis teeb.
Peaks ikka varsti võtma selle Sigelei Zmaxi ka ligi ja võrdlema. eVicuga olen suhtkoht rahul selle hinna eest, midagi härib ja midagi meeldib.
Meeldib:
kiire voldi/wati vahetamine
Aku näidik.
Terve see dripwelli ülesehitus on okei, palju õhuavasi isegi kui "flush asja kasutada"
USB pesa on eha - mõnusalt peidetud ja tegelikkuses mugavam - videotes jubedalt maha tehtud.
Menüü - suhteliselt mugav ja kerge käsitleda
Ekraan - korralikult loetav ja mugav kasutada.
Ei meeldi:
ülesse alla logisemine nupul. vähe kuid siiski.
Koliseb vahel (nupud)
Kate - jube kiirelt läheb käes "higiseks" ja mutuub libedaks - vb minu eripära aga tekib küsimus, et kas see must on ikka "klassikalise" musta kummist ümbrisega?
Laadimise ajal ei saa tõmmata - või saab? eile kui laadis proovisin aga ei saanud nagu.
Kui ekraan on pime, ja tahad näha neid "vidinaid" siis on kaks võimalust - vajutad nuppu või scrollid selle kettaga, halb on see, et kui kasutad ketast siis olenevalt kummale poole keerad siis kas voldid/vatid vähenevad/suurenevad. Esimene see scroll võiks olla selline mis midagi ei tee.
FW 1.2 tuleb uusi asju küll sisse aga ühe asja võiks nad teha - ehksiis selle, et kaotada ära "puff counter" - täiesti kasutu minujaoks - kui ekraani vaatan siis pigem ainult, et palju akut on ja mitu W/V on valitud. Selle asemel võiks saada konfida sinna asemele näitama palju volte/vatte masin ise paneb ja näiteks carto/ato/clero takistust. Muidugi on palju kes tahavad seda sinna seega hea oleks kui see oleks konfitav - minujaoks teeks see lihtsalt asja kasutlikumaks nö.
hetkel rohkem pole muidugi tähendanud. Tahaks nüüd boge cartosi ja 4,5ml tanki. muidugi ka dripping atot (mingisugune odavam - primaarselt uute vedelikkude maitsmiseks või kui õhtul soovi rohkem niisama katsetada.
_________________ Fotoblogi / Flickr |
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
8 :: |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
24.01.2013 23:02:08
|
|
|
hmekk, Kogu sinu see eVicu teema on ikka nii negatiivselt häälestatud et ma ei või
Need "ei meeldi" list suht naljakas, juba see et nupu viga kaks korda välja toonud ja see, et peale tõmmet ekraan pimedaks läheb kohe on ju hea muidu jääks display voolu edasi tarbima. Ja kuna sul näpp nagunii fire nupul ei ole ju raske sinna korraks vajutada et display uuesti avada.
1.2 toobki ju selle counteri kaotamise. Sinna saab ju kellaaega, takistust ja igasugu muud jama määrata näitama + mod saab vahetada mitte menüüs valides mida nupp teeb vaid scrolli ühele poole keerates all hoida ja vahetab ise (VV v VW ja nüüd siis ka impuls mod vms).
Keegi nende ego akudega on CE5 ka proovinud? Kas nendele "pulkadele" ongi nii niru tõmbe/ja tossu suhtega paagid tehtud?
|
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
oksakoor
HV kasutaja

|
24.01.2013 23:02:51
|
|
|
Tehase poolt anti 1.8 kaasa,ning arvasin et see ainuke sobiv coil. Nii et 3,4V akule võib julgelt katsetada 2.0-2.5 coile?
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
24.01.2013 23:05:49
|
|
|
V1.2 annab võimalused et kõik on rahul (mina näiteks tahan seda counterit).
Ühele poole rullikut "all" hoides vahetab mis seal paremal üleval näitab, volt ja takistus - puff counter - kell ja kuupäev.
Teisele poole hoides vahetab VV - VW - muutuv VW.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|