Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
DVDRW
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
23.01.2013 14:02:13
|
|
|
Peab vist ka uue katse tegema. Võtsin DX'st samasuguse - töötas umbes viis korda
|
|
Kommentaarid: 149 loe/lisa |
   |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
reakas
HV kasutaja
|
23.01.2013 14:08:06
|
|
|
teab keegi täpsemalt ebay ostu/müügi tingimusi?
mul oli just selline case: ostsin saksa ebay'st "ostakohe" hinnaga võtmepuldi hinnaga 6.99 EUR+ transa. Maksin kohe summa paypal'iga ära, kuid pool tundi hiljem kandis müüja raha paypal'i tagasi ja tõstis kauba hinna 36 EUR'i peale. kas selline tegevus on müüja poolt lubatud/korrektne või on mul õigus talt endiselt vana hinnaga kaupa nõuda? Kaup istub mul vana hinnaga endiselt ostude nimekirjas, kuid seda pakkumist avades vaatab vastu uus hind.... Saatsin tüübile kirja ka küsimusega, et mis ma nüüd siis valesti tegin , aga sealt pole loomulikult mingit vastust tulnud.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
SiMka
HV kasutaja

|
23.01.2013 14:24:01
|
|
|
Kuna olen HK'st (Registred Air Mail) pakki oodanud juba üsna kaua siis lõpuks ta nädal tagasi ka teele pandi. Pärast 6-e päeva kui ta oli juba Eesti poole teel, jõudis ka Eesti Posti andmebaasi. Küsimus aga on see, et kas kellelgi on olnud staatuseks lihtsalt "Väljasaatmine" ja asukohaks "Eesti Post"? Mis need tähendada võiksid?
Millegipärast kahtlustan, et antud staatus tähendab paki tagasisaatmist saatjale kuna alati on olnud asukohaks mingi sorteerimiskeskus ja kirjas ka "Saaja" nimi, mida hetkel siis pole.. Igaljuhul kel aimu, võiks kirjutada.. Muul viisil ootan veel paar päeva ja kui staatus ei uuene siis küsin postist..
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
23.01.2013 14:33:25
|
|
|
SiMka kirjutas: |
Kuna olen HK'st (Registred Air Mail) pakki oodanud juba üsna kaua siis lõpuks ta nädal tagasi ka teele pandi. Pärast 6-e päeva kui ta oli juba Eesti poole teel, jõudis ka Eesti Posti andmebaasi. Küsimus aga on see, et kas kellelgi on olnud staatuseks lihtsalt "Väljasaatmine" ja asukohaks "Eesti Post"? Mis need tähendada võiksid?
Millegipärast kahtlustan, et antud staatus tähendab paki tagasisaatmist saatjale kuna alati on olnud asukohaks mingi sorteerimiskeskus ja kirjas ka "Saaja" nimi, mida hetkel siis pole.. Igaljuhul kel aimu, võiks kirjutada.. Muul viisil ootan veel paar päeva ja kui staatus ei uuene siis küsin postist.. |
See võib täitsa nii ollagi, et saadeti müüjale tagasi. Kuna puudus CE märgistus. Mis toode see oli? Helista parem kohe eesti posti ja ta vastab sulle kohe kuhu poole see pakk liigub. Jääb see ootamise vaev ära.
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
SiMka
HV kasutaja

|
23.01.2013 14:35:31
|
|
|
pois11 kirjutas: |
Millegipärast kahtlustan, et antud staatus tähendab paki tagasisaatmist saatjale kuna alati on olnud asukohaks mingi sorteerimiskeskus ja kirjas ka "Saaja" nimi, mida hetkel siis pole.. Igaljuhul kel aimu, võiks kirjutada.. Muul viisil ootan veel paar päeva ja kui staatus ei uuene siis küsin postist.. |
See võib täitsa nii ollagi, et saadeti müüjale tagasi. Kuna puudus CE märgistus. Mis toode see oli? Helista parem kohe eesti posti ja ta vastab sulle kohe kuhu poole see pakk liigub. Jääb see ootamise vaev ära. |
CE kenasti peal, sai selles ka veendutud ning enne ostmist ka üle küsitud. Lubasid ka sertifikaadi saata kui toll seda nõudma peaks, seega selles tegelikult asi olla ei tohiks. Aga ju vist ongi mõttekam helistada ja kohe küsida.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
23.01.2013 14:38:44
|
|
|
bingo kirjutas: |
Add funds´i vajutades küll mitte, ainult otselinki kasutades. |
Ega seal paypalis ei saagi Add funds vajutada. Seda otselinki kasutadki. Vali pank.. vali summa... tuvasta paypal kasutaja jne.
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alan
HV veteran

|
23.01.2013 14:38:59
|
|
|
Jõudis ka Hong Kongist 9-dal teele pandud pakk 21-sel kohale
|
|
Kommentaarid: 131 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
23.01.2013 14:47:58
|
|
|
mul tuli täna kutse 12. jaan Hiinast välja saadetud pakile
tundub, et ainult DX pakid on need mis hirmsat moodi venivad. täitsa hea meel kohe, et sai see urgas hüljatud
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
SiMka
HV kasutaja

|
23.01.2013 14:49:55
|
|
|
arm2004 kirjutas: |
tundub, et ainult DX pakid on need mis hirmsat moodi venivad. täitsa hea meel kohe, et sai see urgas hüljatud  |
Nad panevad paki alles mingi nädal pärast tellimust teele alles ju.. Ja seda ka alles healjuhul. Ime siis, et nii kaua tulevad.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
23.01.2013 14:56:43
|
|
|
tean-tean, ma olen omal ajal vist isegi kuu kanti ootanud, et teele pandaks. ja siis tulid ka veel oma 3 nädalat.
kui sealt tellimist alustatud sai, siis sai üldjuhul ikka 2 nädalaga kätte, aga...
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
bitCON
Aeg Maha 2n
|
23.01.2013 14:57:15
|
|
|
Nitrub kirjutas: |
miks mul ebays nimekirjast asjad kadusid, mis ostnud olen, asjad pole veel kohalegi jõudnud ?? |
Jah kui müüa oma konto ära kustutab siis kaovadki asjad ära. Ainuke võimalus on raha tagasi saada paypali kaudu. Mökutada pole enam midagi, ainult tegutseda. |
nice - 45 päeva möödas, enam pole midagi teha siis jah?
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
23.01.2013 15:05:01
|
|
|
See võib täitsa nii ollagi, et saadeti müüjale tagasi. Kuna puudus CE märgistus. Mis toode see oli? Helista parem kohe eesti posti ja ta vastab sulle kohe kuhu poole see pakk liigub. Jääb see ootamise vaev ära. |
CE kenasti peal, sai selles ka veendutud ning enne ostmist ka üle küsitud. Lubasid ka sertifikaadi saata kui toll seda nõudma peaks, seega selles tegelikult asi olla ei tohiks. Aga ju vist ongi mõttekam helistada ja kohe küsida. |
saadeti tagasi. Mul alles 1.jaanuaril sama jama oli muu asjaga. Helistada pole mõtet, nad ei tea. Saada kiri om träkinguga ja kui veab, siis saad stampvastuse homseks teada. Võid samas tolli helistada, nad ytlevad sinu nime järgi väljasaatmise põhjuse
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
23.01.2013 15:14:44
|
|
|
arm2004 kirjutas: |
tundub, et ainult DX pakid on need mis hirmsat moodi venivad. täitsa hea meel kohe, et sai see urgas hüljatud  |
Nad panevad paki alles mingi nädal pärast tellimust teele alles ju.. Ja seda ka alles healjuhul. Ime siis, et nii kaua tulevad. |
Mul tuli 4 kuud
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
1 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
23.01.2013 15:49:02
|
|
|
reakas kirjutas: |
teab keegi täpsemalt ebay ostu/müügi tingimusi?
mul oli just selline case: ostsin saksa ebay'st "ostakohe" hinnaga võtmepuldi hinnaga 6.99 EUR+ transa. Maksin kohe summa paypal'iga ära, kuid pool tundi hiljem kandis müüja raha paypal'i tagasi ja tõstis kauba hinna 36 EUR'i peale. kas selline tegevus on müüja poolt lubatud/korrektne või on mul õigus talt endiselt vana hinnaga kaupa nõuda? Kaup istub mul vana hinnaga endiselt ostude nimekirjas, kuid seda pakkumist avades vaatab vastu uus hind.... Saatsin tüübile kirja ka küsimusega, et mis ma nüüd siis valesti tegin , aga sealt pole loomulikult mingit vastust tulnud. |
Tõenäoliselt sai müüjal kaup lihtsalt otsa, seetõttu kandis ka raha tagasi. Hind aga tõstetakse kunstlikult üles, et keegi ei ostaks, senikaua, kuni uus partii kaupa müüjale saabub. Siis langetab müüja hinna tavatasemele tagasi.
Muidugi võib põhjus ka milleski muus olla.
Niiet, kas ootad või ostad mujalt.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru
|
23.01.2013 20:32:57
|
|
|
Mul on USAst tellitud kõrvaklappidega seline seis: stamps.com'is on tracking code kirjas ja kui vaatan tegemiste ajalugu siis on viimane rida selline:
January 16, 2013 10:00:00 CHICAGO, IL 60666 PROCESSED THROUGH USPS SORT FACILITY
Praeguseks on nädal juba möödas - kas võib eeldada, et pakk on kusagil USA ja Euroopa vahel või...? St ma ei ole enne tellinud väga kaugelt maalt ning ei oskagi otsustada, kas oodata veel või hakata Pitts Pacific, LLC käst uurima, mis seis on.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jaanus
HV Guru

|
23.01.2013 20:39:26
|
|
|
Mark0, mis sul Eesti Posti tracking näitab selle koodiga?
|
|
Kommentaarid: 707 loe/lisa |
   |
4 :: |
563 |
|
tagasi üles |
|
 |
Buumu
HV vaatleja
|
23.01.2013 20:43:52
|
|
|
Kas Swedbank debeet + kaardiga saab paypali raha kanda või siduda?
Ning on kellelgi kogemusi kas SportsDirectis saab selle kaardiga otse maksta?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru
|
23.01.2013 20:46:17
|
|
|
Heh, ei tulnud selle peale:
Saabumine 18.01.2013 17:16 Sorteerimiskeskus (toll)
Andmete registreerimine 18.01.2013 13:33 Sorteerimiskeskus (kirjad)
Kuna tegu peaks olema tollitava asjaga siis kas mitte ei peaks Eesti Post ise mu'ga ühendust võtma? St tuleks deklar ära täita, ma ei teagi kas pean ise algatust üles näitama või mispidi see käib.
|
|
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jaanus
HV Guru

|
23.01.2013 20:52:48
|
|
|
Mark0, kui saatjaks on firma ja korrektne arve kaasas, siis EP saab selle järgi ise deklari ära teha. Kui miskit jääb neil segaseks või dokument on puudu, siis helistavad sulle või saadavad postiga teate ja paluvad lisadokumente
|
|
Kommentaarid: 707 loe/lisa |
   |
4 :: |
563 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru
|
23.01.2013 21:21:01
|
|
|
Kuna mulle pole pea nädala ajaga Eesti Postist mingit infot tulnud siis homme uurin nende käest. Kui EP deklari teeb siis see peaks lisanutsu maksma, ma usun, et saan ise ka hakkama kuna on spikker olemas.
|
|
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Martyn123
HV vaatleja
|
24.01.2013 20:59:26
|
|
|
Tellisin hiinast omale e-sigareti koos nikotiini vedelikega ja asjadega ja 13.01.13 vöeti seal hiina postis vms vastu ja see staatus pole siiamaani muutnud, Ühesönaga nad pole seda veel hiinast välja saatnud jah????? Tinydealist tellisin muidu.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
24.01.2013 21:19:33
|
|
|
Martyn123 kirjutas: |
Tellisin hiinast omale e-sigareti koos nikotiini vedelikega ja asjadega ja 13.01.13 vöeti seal hiina postis vms vastu ja see staatus pole siiamaani muutnud, Ühesönaga nad pole seda veel hiinast välja saatnud jah????? Tinydealist tellisin muidu. |
Järgmine staatus tuleb sulle eesti posti träkingusse
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
afex
HV kasutaja

|
24.01.2013 22:19:04
|
|
|
tsitaat: |
Tellisin hiinast omale e-sigareti koos nikotiini vedelikega ja asjadega
|
Loodad, et toll laseb läbi?
http://www.emta.ee/?id=24176
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
24.01.2013 22:30:26
|
|
|
Martyn123 kirjutas: |
Tellisin hiinast omale e-sigareti koos nikotiini vedelikega ja asjadega ja 13.01.13 vöeti seal hiina postis vms vastu ja see staatus pole siiamaani muutnud, Ühesönaga nad pole seda veel hiinast välja saatnud jah????? Tinydealist tellisin muidu. |
võid siia kolida
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=554881&postdays=0&postorder=asc&start=0
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |