Kollase SUVi lõhkusin ma ära mäe otsas, halli rottisin ära ja siis lõhkusin ära Relvi oli sitaks seal sees, ma tagasihoidlikult ühe võtsin. Ülejäänud jätsin teistele. Kama peab sheerima mitte põõsastesse peitma
Kollane läks kogemata katki, unustasin tärni vajutada et hiirega vaadata ja nii see ratas alt tuligi. Peale halli leidmist lasin ma sealt jalga, rohkem ei kolanud. Kui ma urali jälle kätte saan siis mägedesse ja metsadesse peidetud autod enam ohutus kohas pole jah
Muidugi võiks ma need masinad rahule jätta aga siiski enamus teevad shoot on sighti siis fakit
Kollase SUVi lõhkusin ma ära mäe otsas, halli rottisin ära ja siis lõhkusin ära Relvi oli sitaks seal sees, ma tagasihoidlikult ühe võtsin. Ülejäänud jätsin teistele. Kama peab sheerima mitte põõsastesse peitma
krdi värdjas kätte saan maha lasen _________________ In game name:lusikas
eile leidsin valge küll jah, mõlemad esirattad olid puruks sõidetud aga muidu oleks kannatanud liikuda. sees oli vist klaasi, scrapi ja engine partse äkki... _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
eile leidsin valge küll jah, mõlemad esirattad olid puruks sõidetud aga muidu oleks kannatanud liikuda. sees oli vist klaasi, scrapi ja engine partse äkki...
eile leidsin valge küll jah, mõlemad esirattad olid puruks sõidetud aga muidu oleks kannatanud liikuda. sees oli vist klaasi, scrapi ja engine partse äkki...
see sama
Te mõtlete Sabinas seda, mis oli vastu posti sõitnud ja 2 esiratast katki? Tahtsin seda korda teha, aga keegi ATV-ega tuli ja plaan jäi pooleli, aga vähemalt sain 15 stanag magi ja midagi veel, aga sillal raisk lasti ural õhku kus need sees olid. _________________ Systeemid!
Mkm, selle jätsin mina sinna ja ka mina tulin pärast atv-ga, nägin jah kuidas ural jalga lasi ja siis hüppas maagiline kivi atv ratta alt välja ja lükkas külili selle
Super AMOLED, Makaron võiks ka siis pildil olla. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.