"Ühendatu Piletid ja Webmeedia ei olnud nõus sellega, et transporiamet kuulutas e-piletisüsteemi hanke võitjaks Eesti firma Business IT Partner ja Türgi ettevõtte Kentkart ühispakkumise, mille maksumus oli 8,7 miljonit krooni. Samal ajal oleks Ühinenud Piletid küsinud sama töö eest 4,5 miljonit eurot ning ka Webmedia pakkumine oli võitjate omast madalam."
"Süsteemi arendaja AS Ühinenud Piletite juht Kristjan Konks kurdab aga, et projekti teostamiseks on väga kitsad rahalised vahendid ning annab mõista, et eraldatud 2,2 miljoni eest ei saagi väga korralikku tööd teha."
mismõttes ma küsin? mindi kohtusse, võideti hange ja tehti teadlikult sitta
krt seda e-pileti süsteemi võtaks. Tegin omale ühistranse jaoks ITIC kaardi (kiibiga), sidusin pilet.ee lehel isikuga ära jne, aga raha sinna peale kanda ei saa Helistades 1322*602*isikukood, öeldakse sealt rõõmsalt, et "Kahjuks ei saa teid hetkel teenindada, kuna süsteemi töö on häiritud" Ja niimoodi juba alates lõunast.
Kui ma seal kodulehe kaudu tahan kaardile raha laadida ja sisestan isikukoodi, siis kirjutatakse, et "Ei saa piletit tellida: Isikukoodile ei saa raha laadida!"
Ja kui ma kodulehel sisestan kaardi numbri, siis kirjutatakse, et "Isikukood puudub või on vigane"
WTF nagu. _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
krt seda e-pileti süsteemi võtaks. Tegin omale ühistranse jaoks ITIC kaardi (kiibiga), sidusin pilet.ee lehel isikuga ära jne, aga raha sinna peale kanda ei saa Helistades 1322*602*isikukood, öeldakse sealt rõõmsalt, et "Kahjuks ei saa teid hetkel teenindada, kuna süsteemi töö on häiritud" Ja niimoodi juba alates lõunast.
Kui ma seal kodulehe kaudu tahan kaardile raha laadida ja sisestan isikukoodi, siis kirjutatakse, et "Ei saa piletit tellida: Isikukoodile ei saa raha laadida!"
Ja kui ma kodulehel sisestan kaardi numbri, siis kirjutatakse, et "Isikukood puudub või on vigane"
WTF nagu.
Isic kaardile ei saa raha laadida öeldi mulle nende (tasulisest) hjelp deskist. St ainus kasu sellest kaardis on hetkel tallinnlaseks olemise tõstamisne.
WTF nagu.
Isic kaardile ei saa raha laadida öeldi mulle nende (tasulisest) hjelp deskist. St ainus kasu sellest kaardis on hetkel tallinnlaseks olemise tõstamisne.
wattahell, pärisel või. ISIC lehel sellest küll ei kirjuta. _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Savihunnikule ei meeldi e-valimised, kuna kõrgema IQ'ga valijad on enamasti Keskvõlakonna vastu. Seega tuleb ju kuidagi seda "kahjulikku" süsteemi maha teha.
Ning arvestades tema kuulsat ironiseerimiskommet, ma ei imesta karvavõrdki. _________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu,
RFID ei ole iseenesest kaugeltki ebaturvaline nähtus. Mitte ebaturvalisem, kui isikukood või kasvõi täisnimi. Küsimus on kuidas seda süsteemi "targemas" kohas kasutatakse (reeglina serverisoft)
Üks huvitav ja ilmekas näide alates 2:30. Mõnel juhul on isikukood või täisnimi ikkagi turvalisem.
Teist päeva sõidan bussiga nr 11 ja ikka see validaator ei tööta, bussijuht ka laiutab aainult käsi. Mulle meeldib! _________________ team of the year http://tinypic.com/r/2rww0sx/6
... IQ peaks olema ikka märksa väiksem, kui kossinumber, et selle tegelase väljaütlemisi tõsiselt võtta tema panus poliitikasse ongi juba mõnda aega olnud vaid inimlikku rumalust ära kasutav demagoogia ja nagu sellest artiklistki nähtub, taob ta rauda seni, kuni see veel hõõgub. Ma ei ole pahatahtlik inimene aga olen siiralt seda meelt, et selle maskoti areenilt kadumine oleks kogu poliitikamaastiku tervise huvides pool võitu, kui maast leitud ... _________________
viimati muutis DigeBeni 16.01.2013 12:10:29, muudetud 1 kord
Nüüd peab hakkama alati kahekesi bussis sõitma. Üks valideerib oma kaarti ja teine filmib samal ajal seda, sest siis ei saa MuPo väita, et pole valideeritud.
no täna lugedes nüüd seda viimast uudist,tuli küll okse maitse selle peale suhu. ma ise ei kasuta ühistransporti,kuid mu lapsed sõidavad ja ma ei taha mõeldagi,et nemad peaksid hakkama mingite ähvardavate roheliste debiilidega vaidlema. no krt, tõsiselt ajab s..a keema. ei saa siis ühte lihtsat asja kas korda või lihtsalt tehtud. ja kui minu lapsed peaksid nüüd tänu sellele kannatama ja nuttes koju tulema,siis lähen juba marru. ja parem ei kirjuta siia,mida nendega siis teha tahaks..
või tõesti hakka lapsi õpetama,et kui mingi jama on tekkimas,siis jalaga munadesse ja kiirelt punuma kuna see oleks lihtsam,kui pärast vaielda no on ikka elu,ma kohe ei oska öeldagi enam midagi... _________________ tallinnas nõmmel rehvivahetus. siinsetele hea hind ja kokkuleppel võimalik igal ajal.
Kas trahv mitte ei peaks olemas mingis proportionaalses suhtes saamata jäänud tuluga? Kui oodatud tulu oli 0, siis näiteks kohtu arvates mitme kordne sellest summast võiks olla optimaalne trahvisumma? _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Kas neid kaarte saab ainult edgari kabinetist(vabaka linnavalitsus) või on keegi neid mujalt linnaosade valitsustest ka ostnud? _________________ Tunguusia tundraahv
Peab jah, mulle oldi sinna kül kirjutatud. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Mis mõttega see vajalik on? Kaardi kontrollimisel saaks ju mupo nkn teada kellele see isikustatud kaart kuulub vms _________________ team of the year http://tinypic.com/r/2rww0sx/6
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.