praegune kellaaeg 22.06.2025 17:32:23
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
RaitzZz
HV vaatleja
|
04.01.2013 17:18:11
|
|
|
Windows 7 plaadiga ei lõpetanud installimist ära. Mingi maa pealt tegi endale restardi ja edasi ei toimunud midagi.Ja nüüd kui ennast käima paneb siis pakub kas jätkata installimist (mis ei tööta) või siseneda windows kaheksaga Kahte windowsi ei taha. Lihtsalt ei meeldi.
Mängud mis ei tööta on dirt 2 ja 3. Ja üldiselt mulle lihtsalt ei meeldi windows 8.
|
|
tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
04.01.2013 17:20:54
|
|
|
Dirt3 töötab väga ilusti. Viga on sul driverites või milleski puuduolevas mitte windows8's.
|
|
tagasi üles |
|
 |
RaitzZz
HV vaatleja
|
04.01.2013 20:32:02
|
|
|
Kas ostes ei peaks kõik vajalikud draiverid olemas olema?
|
|
tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
04.01.2013 20:50:10
|
|
|
Kas sa arvad, et ei pea ühtegi softi update ega driveri uuendust ise tegema järgmise aasta-kahe-kolme jooksul kui sul see arvuti on?
Või siis eriti veel kui uus OS on just välja tulnud ja päris kõik mängu/programmitootjat võibolla pole veel jõudnud ühelduvust kontrollida/korrastada ja seega alles hiljuti on mõne uuenduse välja lasnud (olgu siis mängule patchina või videokaardi tootja driveri näol).
minuarust elementaarne esimese asjana kõik uuendused ja driverid üle käia eriti veel kui tegu on pre-installed OS'ga just ostetud arvuti näol.
lisaks muidugi igasugune eel-installitud saast või reklaam-programmijupid maha võtta.
Panin dirt2 ka peale just ekstra selle teema pärast. töötab vabalt ilma probleemideta.
kui metro UI välja arvata siis on täpselt sama mis win7 , lihtsalt igas mõttes kiirem. metro ui saad ebavajaliku unpinnides ja endale vajalik sinna pin'des edukalt ka startmenüü mõtteliselt enda jaoks teha. kui üldse ei istu siis tõmba Start8 ja saadki omale "vana" start menüü tagasi.
rohkem ma ei leia küll mis sulle seal meeldida ei saaks või teistmoodi oleks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
04.01.2013 21:15:07
|
|
|
RaitzZz kirjutas: |
Windows 7 plaadiga ei lõpetanud installimist ära. Mingi maa pealt tegi endale restardi ja edasi ei toimunud midagi.Ja nüüd kui ennast käima paneb siis pakub kas jätkata installimist (mis ei tööta) või siseneda windows kaheksaga Kahte windowsi ei taha. Lihtsalt ei meeldi. ... |
Kustuta siis Windows 7 paigaldamisel enne kõvakettalt kõik partitsioonid maha, BIOS-es määrad DVD seadme esimeseks , installi meedia lugejasse ja DVD_lt käima-> Windows 7 puhas installeerimine (Clean install)
tsitaat: |
kui üldse ei istu siis tõmba Start8 ja saadki omale "vana" start menüü tagasi. |
Kui ei istu, siis lastakse see saast maha, mitte ei hakata igasuguste lisaprogrammide abil teist enam vähem söödavaks tegema, pealegi hõiskas MS maha, et Windows 8 võib asendada ametlikult vanema versiooniga, vist isegi kuni Vistani -> Windows 8 Pro OEM will allow for downgrades to Win 7 and Vista -- TechSpot
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
tagasi üles |
|
 |
RaitzZz
HV vaatleja
|
04.01.2013 22:34:53
|
|
|
Kas kodanik InterFace peab mind tõepoolest nii rumalaks? Kuna ma kõik võimalikud mängu foorumid olen läbi kamminud ja ja proovinud uuendada GFWL ja kasutada erinevaid cracke ja asju siis lõpuks oli lihtsalt selline tunne ,et mängud ei sobi win 8-ga .
|
|
tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
|
tagasi üles |
|
 |
taaniellin
HV Guru
|
04.01.2013 22:49:46
|
|
|
küsida tohib mis arvuti andmed on?
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
07.01.2013 16:55:38
|
|
|
Keegi teab, miks logon screen'i tausta muutes see mingite hetkede pärast ise defaulti tagasi läheb?
Eelmiste win-installide ajal sellist jama pole olnud, nüüd on.
Tausta vahetan sellega
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
07.01.2013 18:47:24
|
|
|
rmc, pakun, et toimub mingi programmi poolt süsteemi kontrollimine ja parandamine. Kui sa käivitad sfc /scannow, siis see muuhulgas teatab ka logon screeni kohta, et oli probleem, mis parandati. Peale seda on default pilt.
Mina kasutan logonstudiot, vaja korra käivitada ja rohkem pole programmi vaja. Eelduste kohaselt pole vahet, millega muudad, aga süsteemi jaoks on see lubamatu, kui kontrollimine käivitatakse.
Kui see sul liiga tihti esineb, pead üle vaatama programmid, mis sul töötavad või taskid, mis on ajastatud käivituma.
Mul igatahes probleeme pole, ise pilt ära muutunud ei ole, vaid pärast sfc käivitamist.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Troll
HV Guru

|
07.01.2013 19:05:43
|
|
|
Seoses uue arvuti ostuga sattusin ootamatu probleemi ette, nimelt kuidas muuta jäädavalt veebibrauseri (Firefox, sama probleem ka Chromega) teksti suurust? Full HD 1920x1080 ekraani tõttu on tekst liiga pisike. Display settingute alt Medium või Large font valides muutub tekst suuremaks igal pool peale veebibrauseri. Ctrl + hiirerullikuga saab teksti kenasti normi ajada, aga seda vaid esimese restardini, siis on jälle pisike tagasi. Firefoxi settingutest Content->Fonts & Colors alt teksti suuruse numbreid muutes ei muutu midagi (või teen midagi valesti). Küsimus siis ongi, et kuidas Ctrl+hiirerullikuga saavutatud normaalset tekstisuurust salvestada, et see tagasi väikeseks ei muutuks?
_________________ TÜMPA, TÜMPA...EEST ÄRA, TROLL TULEB!!! |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
07.01.2013 20:30:28
|
|
|
rmc kirjutas: |
Keegi teab, miks logon screen'i tausta muutes see mingite hetkede pärast ise defaulti tagasi läheb?
Eelmiste win-installide ajal sellist jama pole olnud, nüüd on.
Tausta vahetan sellega |
Arvatavasti tegu programmis millega sa vahetad. Proovi logonstudiot.
Troll kirjutas: |
Seoses uue arvuti ostuga sattusin ootamatu probleemi ette, nimelt kuidas muuta jäädavalt veebibrauseri (Firefox, sama probleem ka Chromega) teksti suurust? Full HD 1920x1080 ekraani tõttu on tekst liiga pisike. Display settingute alt Medium või Large font valides muutub tekst suuremaks igal pool peale veebibrauseri. Ctrl + hiirerullikuga saab teksti kenasti normi ajada, aga seda vaid esimese restardini, siis on jälle pisike tagasi. Firefoxi settingutest Content->Fonts & Colors alt teksti suuruse numbreid muutes ei muutu midagi (või teen midagi valesti). Küsimus siis ongi, et kuidas Ctrl+hiirerullikuga saavutatud normaalset tekstisuurust salvestada, et see tagasi väikeseks ei muutuks? |
CTRL+Hiire rullik peaks Firefoxis salvestama lehe teksti suuruse, aga seda ainult konkreetsel lehel. Globaalselt igal veebilehel see ei toimi. Kui aga ka samal lehel tehtud CTRL+Hiir zoomi muudatus ei toimi pärast brauseri restarti, siis ehk seatud sul liiga agressiivselt eemaldama andmeid pärast brauseri sulgemist (nö self-sanitize). Tools-Privacy-Settings ja linnuke eest Site Preferences valikult.
Lisaks kirjelduse järgi võiks sulle see sobida Firefoxile: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/nosquint/?src=search
|
|
tagasi üles |
|
 |
Troll
HV Guru

|
07.01.2013 20:46:38
|
|
|
Thx, Tomorrow, see Nosquint aitas, nüüd on ka peale restarti suurus paigas.
_________________ TÜMPA, TÜMPA...EEST ÄRA, TROLL TULEB!!! |
|
tagasi üles |
|
 |
Bastardo
HV kasutaja

|
07.01.2013 21:05:08
HP pavilion g7ga windows 7 ei lase teha suurtähti |
|
|
Aitab. Ligi aasta olen seda kannatanud.
Probleem selline, et ma ei saa sift klahviga suuri tähti teha. Kusjuures ei tööta kumbki sift klahv. Mõnikord, lause alguses saan aga sedagi mitte alati. OP süsteemiks on windows 7 ja arvutiks Pavilion g7.
V <- näed, see täht isegi tuli shiftiga. A<-ga selle pidin tegema juba caps locki sisse lülitades. Tüütu on. Seda enam, et kasutan arvutit suht palju kirjatööks.
Võimalik, et probleem on riistvaraline aga mulle tundub siiski et tarkvaraline, sest mängudes see klahv funkas mul minuarust. Smuti töötavad mõlemad shiftid kenasti kui on vaja, no ma ei tea, sulge, kaldkriipsu või muid märke trükkida, mille saamine eeldab shift klahvi kastuamist: "#¤%&/()=/()==&%¤ <- toimib laitmatult.
Seega on asi siiski tarkvaraline - ilmselt on mul kusagil mingi linnuke tehtud, mis laseb arvutil ise otsustada, millal on paslik sõna suurtähega alsutada ja millal mitte. Aga kuidas sellest vabaneda?
Aidake, palun.
_________________ "Siiski, julgeksin arvata, et siiski antud juhul, nagu ka paljudel, ütleksin isegi, et siiski kõikidel juhtudel oma isikliku arvamuse
põhjendamine omab siiski küllaltki suurt kaalu, eriti valdavalt, ma ütleksin, negatiivse arvamuse puhul" (A. Rüütel) |
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
07.01.2013 21:22:33
|
|
|
Tomorrow, tänud, panin sellega.. vaatab, kuidas läheb.. Imelik see, et OEM default'i all oli taust olemas, a muutis ära ikkagi.
|
 |
Marie
HV Guru

|
07.01.2013 22:07:00
|
|
|
Kui miski ei aita ja kahtlustad, et viga Windows`is siis HP puhul on võimalik kerget tehase Windows taastada, nagu poest ostes oli, see muidugi tähendab tühja kõvaketast, et kõik oma vajaliku kraami pead enne arvutist kuhugi teisele, välisele kõvakettale salvestama.
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
07.01.2013 22:25:29
|
|
|
Alusta sellest, et kustutad Device Manageri alt ära klaveri draiveri. Siis Restat, et mis siis toimub kui klaver uuesti installitakse?
Ja veel, kas mõne muu op.süsteemi (a la Linux näiteks) all on asjad korras?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Bastardo
HV kasutaja

|
08.01.2013 01:31:17
|
|
|
Kustutasin driveri ära ja windows installis selle endale uuesti. Muutust see, et nüüd saab shiftiga suuri tähti valikuliselt.
Paremat Sifti all hoides muutuvad suureks: TYÜÕÄHGZXCVBNM.
Vasakut shifti all hoides aga ilmuvad: QWERTYUIOPÜÕÄHGBN
Ülejäänud tähed jäävad vastavat shifti all hoides lihtsalt kuvamata mitte ei ilmu väikselt.
Mingi jura
(Ausõna, ma ei ole seeni söönud)
P.S muud op. sys-i mul arvutis pole.
_________________ "Siiski, julgeksin arvata, et siiski antud juhul, nagu ka paljudel, ütleksin isegi, et siiski kõikidel juhtudel oma isikliku arvamuse
põhjendamine omab siiski küllaltki suurt kaalu, eriti valdavalt, ma ütleksin, negatiivse arvamuse puhul" (A. Rüütel) |
|
tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
08.01.2013 01:44:50
|
|
|
Eraldi USB klaveriga sama jama?
Testida saad Linuxiga nii, et tõmbad omale nt. Ubuntu Live-DVD (või "kirjutad" selle mälupulgale) ja buudid masina Ubuntusse.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Bastardo
HV kasutaja

|
08.01.2013 02:15:23
|
|
|
Katsun kohe teise klaveriga kah aga praegu tõmbasin endale mingi keyboardi testimise proge mis registreerib klahjvivajutuse. Selle järgi igatahes töötavad mõlemad shiftid.
EDIT: Pagan, kolikambris vedeleval klaveril polnud mitte USB vaid hmm....see ümar ots. Pole seda kusagile pista.
|
tagasi üles |
|
 |
t-force
Kreisi kasutaja
|
08.01.2013 04:38:52
|
|
|
Bastardo kirjutas: |
P.S muud op. sys-i mul arvutis pole. |
Ubuntut saab proovida otse pulgalt/plaadilt. Ei pea seda arvutisse installima. Lihtsalt tirimise vaev.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
08.01.2013 12:34:01
|
|
|
Hirensil peaks olema ka MiniXP, kui Windowsit vaja katsetada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
08.01.2013 12:38:56
|
|
|
Kas windows 7 64bit süsteemil on kuskil mõni korralik (loe: linuxilik) logi millest võiks arusaada miks masin külmkäivitusel kinni jookseb, vahel logo animatsioonil vahel parooli sisestamise ajal?
masin lihtsat seiskub, pilt mis parasjagu ees oli jääb ette ja hiir ega klaver ei tööta. S.M.A.R.T näikse korras olema.
leian küll igasuguseid, mis viitavad vigadele pärast kokkujooksu, näiteks selle kohta, et masinat ei lülitatud korralikult välja kuna vajutasin reset nuppu.
Pingviiniga töötas see masin ca 2 aastat probleemitult.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
08.01.2013 15:00:02
|
|
|
Eriti loota ei tasu, aga võid proovida logimisega bootimist. Sisse lülitada saad kas msconfig dialoogist või bootimisel F8 (või F5) klahviga avanevast menüüst. Minul pole sellest seni abi olnud.
Kas windows safe modes toimib paremini?
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
08.01.2013 16:26:10
|
|
|
sellest logist mis räägib vaid käivitatavates draiveritest pole abi
safe mode pole proovinud, sest kui masin peale mitmekordset tõrkumist nõustub käima minema töötab ta korralikult. kuni järgmise külmkäivituseni.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|