DrZ, progamesist äkki? Solarises... aaa ja kui ei eksi siis Viru Keskuse Klickis oli üks. Helista üle. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
hehee, leidsin viisi/bugi, kuidas <100k dps-iga teha miljonicrite mitmele vennale korraga. endal nägin ühe venna crite 10M damage ulatuse ja päris mitu 1-2M mitme vastasele samaaegselt.
põhimõtteliselt vaja weaponit, millel oleks "slain enemies rest in pieces" affixid. see annab viimase, lõplikult tapva hiti puhul jõhkrat damaget. parim peaks olema sever. ausalt, isegi useless skillide ja madala dpsiga 5-10M lõpuhitid. Korraliku buildi ja characteriga ei tohiks 50M lõpulaksud suvakatele mingit raskust olla. Küll aga on DH-l olemas skill marked for death - grim reaper, mis kogu damage 20 yardi peale laiali jagab 20 jardi ulatuses 50M AOE kogudammi: 2 eliiti kõrvuti, teed ühele otsa peale ja teine saab instant 25M-i kaela. yummi
töötab isegi DH (kuigi saab kasutada ainult mitte-ranged skille, seega enamik jääb ära) peal, aga väga valus on see DH koos barbiga koos. barbile korralik sever ja DH toetab kaugelt grim reaperiga ning laseb barbil lõpukillid teha
Proovisin täna üle nädala sisse logida ja no ei lase, ütleb et vale parool.Battlenetti kõlbab parool kuid autentikaakor olevat vale
Ei saa supporti ticketit ka kirjutada sest ei lasta kuskile sisse logida, jama kui palju.
kas äkki on sul region vale? vahepeal pärast patsu oli mul ka sama jama ja ei pannud tähele, et pani vaikimisi amerika peale miskipärast.
Eip pole selles viga, asi päris tõsine, kuidas ma saan supporti kirjutada kui mind ei lasta bnetti sissegi?
Bnetis üritasin auticaatorit eemaldada aga siiani pole miskit muutund, ikka tahab koodi, äkki neil seal nädalalõpud vabad ja keegi ei tegele probleemidega
Proovisin täna üle nädala sisse logida ja no ei lase, ütleb et vale parool.Battlenetti kõlbab parool kuid autentikaakor olevat vale
Ei saa supporti ticketit ka kirjutada sest ei lasta kuskile sisse logida, jama kui palju.
kas äkki on sul region vale? vahepeal pärast patsu oli mul ka sama jama ja ei pannud tähele, et pani vaikimisi amerika peale miskipärast.
Eip pole selles viga, asi päris tõsine, kuidas ma saan supporti kirjutada kui mind ei lasta bnetti sissegi?
Bnetis üritasin auticaatorit eemaldada aga siiani pole miskit muutund, ikka tahab koodi, äkki neil seal nädalalõpud vabad ja keegi ei tegele probleemidega
Tee uus bnet konto. Tee supporti ticket ja kirjelda probleemi. Olen ise sarnase probleemiga tegelenud ja blizzi supportile teise konto alt asja selgitamine lahendas.
Autentikaatorit saad ainult siis eemaldada, kui sul see SMS protection olemas on, muidu ei lase.
Autentikaatorit saad ainult siis eemaldada, kui sul see SMS protection olemas on, muidu ei lase.
Saab ka muidu. Pead lihtsalt neile pildi ID'st saatma jms möll.
Tegin ise just hiljuti läbi selle kuna vahetasin telefonil softi aga unustasin vana authenticatori maha võtta.
Sul OH relv võiks veits uuendust saada ma arvan ja see ei tohiks Väga kallis ka olla. _________________ ''Not everything that shines is gold''
Enne kui ostad uuri millega tegemist.
Esialgu tahaks IK chesti peale osta, mis oleks vähemalt 150-150 str/vit ja kinnastele attack speed juurde. Edasi sõrmused/saapad ja siis kui hinnad vähe kukkunud on ja võib-olla kulda kogunenud, siis cc'ga Mempo ja Lacunid.
xonix,
Mis mõttes damage? OH puhul loeb wepsi kiirus mitte mingi müstiline damage, see paljuga tornado hitib ei oma tähtsust, critid on ainukesed mis loevad
Parim dmg weps oleks mace, aga iga mace peale echo on liiga aeglane, et ww buildis kasutada
Kongor sai bänni täpsemalt näete videost, mis juhtus. Aga siinkohal tasub öelda ära, et ärge tehke omale karaktereid kellel mingi äbard nimi pandud
Isegi mõnel HV-lasel näinud mingeid roppusi pandud ekstra karakterite nimedeks samas Eesti keeles vist võib olla
Igaljuhul kui teetegi sellised siis jumala eest ärge pange oma elu varandust nende karakterite alla seisma
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
xonix,
Mis mõttes damage? OH puhul loeb wepsi kiirus mitte mingi müstiline damage, see paljuga tornado hitib ei oma tähtsust, critid on ainukesed mis loevad
Parim dmg weps oleks mace, aga iga mace peale echo on liiga aeglane, et ww buildis kasutada
See damage, mis DPSi all sul näitab. DPS võib suur olla OHl, kuid see ei tähenda, et ta ka hea on. Siinkohal ei tasu nüüd ajada, et ei tea, mis DPSist ma sogan, toome su enda tsitaadi siia.
thargun kirjutas:
mingi 900+ dps, kõrge str, 80+ crit dmg, socket ja peab olema kas dagger, sword või äärmisel juhul axe, ei ütleks et sellised väga odavad oleks
WW buildis loeb, et sul oleks attack speedi, soovitav offhandi puhul 2.2+ full gearis, ning ka LS/LOH v.a kui sul on see juba mujal olemas.
Kongor sai bänni täpsemalt näete videost, mis juhtus. Aga siinkohal tasub öelda ära, et ärge tehke omale karaktereid kellel mingi äbard nimi pandud
Isegi mõnel HV-lasel näinud mingeid roppusi pandud ekstra karakterite nimedeks samas Eesti keeles vist võib olla
Igaljuhul kui teetegi sellised siis jumala eest ärge pange oma elu varandust nende karakterite alla seisma
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.