Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Dell U2312HM ja Entering Power Save Mode märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
UrMo20
HV vaatleja
UrMo20

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.12.2012 13:55:18 Dell U2312HM ja Entering Power Save Mode vasta tsitaadiga

Tere, esimese hooga ei jäänud silma sama probleemi.

Endal väike mures siis seoses Dell U2312HM monitoriga, mis ei taha hetkel väga hästi minu Dell studio 1555 sülearvutiga läbi saada. OS on Windows 7. Omavahel on nad ühenduses VGA kaabliga. Probleem seisneb siis selles, et aegajalt või mitu korda järjest läheb monitori pilt pimedaks kuid samas monitor end välja ei lülita. Samal hetkel lööb lahti olevad aknad arvuti ekraanile – seejärel läheb ka arvuti ekraan pimdaks ning lõpetuseks avab kõik aknad monitori ekraanil. Isegi need aknad mis enne olid lahti arvuti ekraanil on nüüd avatud monitoril. Arvutil jääb näha ainult taustapilt. Lisaks sellele võib monitoril sel hetkel näha sõnumit „Entering Power Save Mode“.

Kui õigesti aru saan siis mingi säästmise teema aga väga tüütu ja segav on töö tegemise aeg kui ta pimedaks lööb ja kõik pahupidi paiskab. Tahaks teada kust ma saaks seadistada, et ta nii ei teeks. Ei paista normaalne, et suvalisel ajal displayd vilguvad mul siin ees. icon_smile.gif

Tänud.!
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
A.S.
HV Guru

sõnum 15.12.2012 14:27:53 vasta tsitaadiga

Control Panel > Power Options icon_question.gif
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
UrMo20
HV vaatleja
UrMo20

sõnum 17.12.2012 21:26:01 vasta tsitaadiga

Seda on saanud veidi näppida ka. Esmased asjad olen nagu "Never" peale pannud. Või peab "Change advanced power settings" alt midagi täpsemalt veel sättima?

EDIT: Nii koomiline kui see ka pole siis mõned tunnid tagasi ühendasin VGA kaabli lahti ja panin kaabli teist pidi seadmete vahele. Nüüd peale seda pole kordagi eelmainitud probleemi esinienud. Kummaline aga eks paistab kas nii ka jääb. icon_smile.gif

EDIT2: Nii palju siis sellest. Uuel päeval lasi samamoodi edasi. Ei mõista mina mis talle ei meeldi.
tagasi üles
wicked
HV Guru
wicked

sõnum 17.12.2012 22:00:35 vasta tsitaadiga

Proovi HDMI->DP/DVI või teist VGA kaablit? Kui VGA ringiühendamisel korraks paranes, siis äkki kaabel vigane.
UrMo20
HV vaatleja
UrMo20

sõnum 14.03.2013 15:21:23 vasta tsitaadiga

Pole küll vahepeal võimalust olnud, et teisi kaabli ühendusi proovida aga peale praegust olukorda kahtlen, et just kaablis asi võib olla. Ühendasin ka korraks ühet teise sülearvutiga kus koheselt ei toimunud mingit vilgutamist ega midagi. Siis sai enda arvutil uuritud "Catalyst Control Center" 'it ja mingi hetk ta enam ei jamanud. Kestis pikalt kuniks oli vaja arvut tagant ühendada ja ka restart teha. Peale seda uut ühendamist vilgub sama tihedalt nagu varem. icon_confused.gif Kas tõesti ma seal Centeris esimesel korral muutsin midagi mis tekidas olukorra kus kõik toimis veatult aga mis see nüüd oli...

EDIT: Vahepeal siis niipalju, et hädast aitas välja DVI-HDMI adapter ja HDMI kaabel. Ei ole rohkem seda jama esinenud.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Dell U2312HM ja Entering Power Save Mode
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.