Wiltz, ise sa räägid, et isik tooks välja argumente tõestamaks, et miks on just see mäng hea.
Ise tuled siia ja lihtsalt labaselt teed eelmise komentaatori maha.
"kõik on jama, ärge avaldage oma arvamusi, sest mulle meeldib just mingi muu mäng." - lihtsalt lapsik ja kulunud lalin, et sellega ei ole mõtet foorumit risustada!
RO2 on tõesti teistsugune mäng, pigem on ta tactical shooter mitte tavaline arcade shooter kus on run and kill... Nii, et kasutaja Avoti postitus on minuarust igastahes vägagi õigustatud. Ise oman RO2-te kuid kahjuks minu hetkeline arvuti jääb lihtsalt mängule lahjaks, et hetkel seda mängu mängida.
Wiltzu pole tösiselt vaja vötta. Wiltz on Wiltz
Wiltz, sellevörra tahaks ikkagi kysida ja loodetavasti ka seekord julged vastata: milline mäng on sinule "sydame lähedane"? Ning äki isegi oskaksid ka pöhjendada oma meeldumust?
Ja löpuks muidugi vabandan kui julgesin RO2 palstal kiita RO2 te. Ja see kuidagi Sind "riivas"
Jutt oli siuke, et kõik teised mängud on pasad lastemängud ja minu lemmik ikka kõvade meeste mäng. Selle peale tekib küsimus, et kes siin tegelikult laps on?
[quote="XATM092"]Jutt oli siuke, et kõik teised mängud on pasad lastemängud ja minu lemmik ikka kõvade meeste mäng. Selle peale tekib küsimus, et kes siin tegelikult laps on? :D[/quote]
Minu seisukoht tuleneb sellest. Olen 46 aastane mees ja osalenud öigetes lahingu tingimustes aastatel 1986 - 1988. Vist otsin alateadlikult söja mängu mis oleks vöimalikult realistlik. Saan aru, et realistlikku mänge pole tänapäeval veel vöimalik teha. Aga on mänge kes otsivad "teed" selles suunas. Esim. arma2, RO. Minu jaoks on suurem osa fps mänge "naljamängud", mitte söjamängud. Seega kutsun neid laste mängudeks.
Kui mängus mis nimetab ennast söjamänguks puuduvad sellised omadused nagu: yhe kuuli tabamisele järgneb surm või rsake vigastus, ei saa piiluda nurga tagant, ei saa tulistada nurga taha, sinna vaatamata, ei saa joosta kummargil, ei väsi joostes, ei saa tuge vötta sihtimisel jne.(töin välja asju mis karjuvalt puudu). Siis pole need mingid söja mängud! Vähemalt minu arvates.
Loomulikult peab ka olema kergeid laste söjamänge nagu call of duty, bf jne. Enamus just selliseid tahabki mängida. Ei muud kui jöudu! Aga söjast on nad väga kaugel!
Jutt oli siuke, et kõik teised mängud on pasad lastemängud ja minu lemmik ikka kõvade meeste mäng. Selle peale tekib küsimus, et kes siin tegelikult laps on?
Minu seisukoht tuleneb sellest. Olen 46 aastane mees ja osalenud öigetes lahingu tingimustes aastatel 1986 - 1988. Vist otsin alateadlikult söja mängu mis oleks vöimalikult realistlik. Saan aru, et realistlikku mänge pole tänapäeval veel vöimalik teha. Aga on mänge kes otsivad "teed" selles suunas. Esim. arma2, RO. Minu jaoks on suurem osa fps mänge "naljamängud", mitte söjamängud. Seega kutsun neid laste mängudeks.
Kui mängus mis nimetab ennast söjamänguks puuduvad sellised omadused nagu: yhe kuuli tabamisele järgneb surm või rsake vigastus, ei saa piiluda nurga tagant, ei saa tulistada nurga taha, sinna vaatamata, ei saa joosta kummargil, ei väsi joostes, ei saa tuge vötta sihtimisel jne.(töin välja asju mis karjuvalt puudu). Siis pole need mingid söja mängud! Vähemalt minu arvates.
Loomulikult peab ka olema kergeid laste söjamänge nagu call of duty, bf jne. Enamus just selliseid tahabki mängida. Ei muud kui jöudu! Aga söjast on nad väga kaugel!
Eeldan, et oled Armat proovinud? Järgmisel aastal tuleb Arma 3 välja, mis peaks olema päris korralik uuendus kuur mängule (paremat animatsioonid, ei ole nii "clunky" liikumine).
Minagi otsisin RO2-st mingisugust taktilalist shooterit, aga pidin pettuma. Eraldi squade ei saa teha, squadi sisest voice chati ei ole (on ainult 1 tervele tiimile). Sellepärast meeldibki mulle BF2 mod Project Reality, mis kasutab näiteks Mumblet, et pakkuda surround voice chati, saad erinevate squadidega eraldi suhelda.
Jep. Tore, et armast tuleb uus versioon! RO2 tekitas ka minus alguses pettumise. Aga seda on tulblisti parandatud. ja nagu enne mainisin, RO2 mängima minnes peab teistsuguse "asendi" vötma. RO2 ei saa selles stiilis mängida nagu näiteks BF3. (veidi purjus peaga on ka BF3 mängitav ) kuna eks meis köigis, vanusest hoolimata on kuskil peidus yks väike poisslaps, kes tahab karistamatult ringi joosta, löhkuda jne. Ja seda vöimaldab minu meelest BF3.
viimati muutis Avot 26.10.2012 20:43:41, muudetud 1 kord
what a load of crap...oskad peale tühja jutu ka midagi argumenteeritut rääkida?
"oh kui kõva on minu asi ja krt kui jura on kõik muud" on lihtsalt nii lapsik ja kulunud lalin, et sellega ei ole mõtet foorumit risustada!
olen ka ise ära proovinud selle ro2'e ja lisaks igasuguseid muid bee-effisid ja taolist kraami ning TÄPSELT sama põhimõte on kõigil nendel mängudel, ole hiirega kiire ja oled kõva mees. aga mõtleme nüüd loogiliselt, what else coult it be??? kas ro2 on sinumeelest kuidagi fundamentaalselt erinevatele põhimõtetele üles ehitatud, et see ei olegi tegelikult üldse first person shooter või?
võin ka sulle rääkida ära selle "suure saladuse" miks tänapäeva (imelik väide ausalt öeldes, mis see tänapäev sinu jaoks on, 60aastane oled?) shooterid on üles ehitatatud hiirega reageerimisele. vot sellepärast, et hiir on tänapäeva arvutite ainuke levinud juhtseade, millega on võimalik anda väga täpseid, kiireid ja kontrollitud käske. pluss veel see "väike asi", et igaüks suudab hiirt kasutada ja teab, mis see on. IGAÜKS!
Sa oled väga imelik isend ikka. Ilmselgelt sulle RO2 huvi ei paku, kuid alati, kui keegi seda teemat tõstatab, hüppad sina oma koopast välja ning hakkad mingeid imelike argumente jumal teab kust välja imema, et iga hinna eest nii mängu ja kindlasti ka inimest, kes oma arvamust avaldas, halvustada.
Üks asi oleks see, kui sa käiks välja konkreetseid argumente ja oskaks ennast inimese moodi väljendada, ilma selleta, et alati teistele midagi halvasti ütled. Siis minu pärast postita siia oma negatiivset arvamust sellest mängust palju tahad. Kuid ei. Sa lihtsalt tahad inimestele sitasti öelda ja nende arvamusi maha teha, kuna vististi on see üks väheseid asju, mis sinu elule mõtet annab.
PS! Medal of Honor: Warfighter on jube mäng. Sisuliselt kõik, mis on valesti tänapäeva FPS žanris on selles mängus ideaalselt esindatud. See, et sa tunned vajadust sellist mängu kaitsta, on selge tõestus, et RO2 teemas käid sa ainult selle pärast, et rahuldada oma vajadust inimeste kallal nokkida.
Miks sa üritad igale AAA shooterile mingit sõjamängu silti külge kleepida mida sa omakorda simulatsioonina defineerid? Need mängud ei reklaami end simulatsioonina. Enamus inimesi otsib mängust lihtsat meelelahutust ning sellisena need AAA shooterid end ka reklaamivad, äge graffix ja ägedad plahvatused ja muu äge macho värk.
XATM092 - Muide Medal of Honor W... mängu tehes käidi öigetelt söduritelt nöu kysimas ja reklaamides kölas mitmeid kordi söna reaalsus. Mina loll muidugi tahtsin näha, et mis värk on. Aga ..... !!! Nagu vanasöna ytleb: "loll saab kirikus ka peksa".
Vähemalt Call of Duty, BF3 di on reklaamitud/reklaamitakse ka praegu kui "verd tarretavaid" söjamänge! Kuna nad töesti vöibolla avaldavad suurt elmust/"tarretavad verd" lastele. Siis on ju minu nägemus: "laste söjamängud" täpselt kymnesse tabanud? või kuidas?
Mis puutub enamus inimeste mängu maitsesse, siis selle vastu ma yldse ei vaidle. Enamus mängijaid ongi ju lapsed/noorukid ??? Keskealised otsivad ikka veidi enamat. Vähemalt mina ja minu tutvusrinkonnas on asi nii.
Löpetan siis ka sellega selle mötettu vaidluse. Minu möödupuu on arma2 ja RO2. Ainult need mängud pakuvad minule pinget ja positiivset mängu kogemust. Köik kellele meeldivad teistsugused mängud soovin vaid köige paremas möttes edu ja häid mängu kogemusi.
Ah mis te nüüd, mehed. Sõda tahate mängida, minge metsa alla põrkama, teatud organisatsioonid lausa tegelevad vist mingite võitlejate väljaõppega. Tugitoolisõjaks kõlbavad needsamused mängud üsnagi hästi. Mina tunnen and näiteks väga hästi, kui pärast päeva otsa põllul ringi jooksmist sõpradega veidi call of dutyt saab võrgus täristada - hea mõttetu shooter, kus lihtsalt jooksed ringi ja lased.
Aga midagi teemasse ka:
Mis RO2 puudutab, siis esimesest orkestrist on tuntav allakäik. Sama ka kõigi nende teiste siin nimetet seeriate kohta, välja arvatud arma. _________________ Steam|Last.fm|
XATM092 - Muide Medal of Honor W... mängu tehes käidi öigetelt söduritelt nöu kysimas ja reklaamides kölas mitmeid kordi söna reaalsus.
Autentsus on märksõna. MoH'iga üritati väheke realistlikumat lugu jutustada mis osaliselt põhineb nende sõdurite juttudel. Simuna pole seda kordagi reklaamitud.
XATM092 - RO2 pole ka kunagi "simuna" reklaamitud! Kas RO2 on siis sinu meelest "simu"? Siin ju köik need omadused mida eelnevalt loetlesin.
Minu meelest RO2 erinebki positiivselt teistest mängudest "laste söja mängudest" sellega, et lisatud terve rida "simu" omadusi. Sellega saavutatud suur samm reaalsema mängustiili suunas.
Tripwire on teinud palju vigasi aga kes ei oleks. Paljud tänapäeva "mängu treijalid" annavad aastast-aastasse peaegu identseid mänge välja. Peamine on raha tegemine. Ja seda nad oskavad!
XATM092 - RO2 pole ka kunagi "simuna" reklaamitud! Kas RO2 on siis sinu meelest "simu"? Siin ju köik need omadused mida eelnevalt loetlesin.
Minu meelest RO2 erinebki positiivselt teistest mängudest "laste söja mängudest" sellega, et lisatud terve rida "simu" omadusi. Sellega saavutatud suur samm reaalsema mängustiili suunas.
Pole reklaamitud ja päris simu ta ei ole tõesti aga üritab olla väheke tõsisem mitte-arkaad shooter. AAA on arkaad ja selleks enamus ka jääb kuni turg seda nõuab, sealt midagi muud oodata on rumalus.
"Framerate smoothing" kas kasutate seda?
Minule jäi mängides tunne, et "Framerate smoothing" peal on sihtimine täpsem (fps 62).
"Framerate smoothing" maha keeratuna töuseb fps 90 - 130 aga sihtimine kuidagi ebatäpsem?
Kas on keegi märganud märgatavat vahet selle asetuse puhul? Pean silmas mängitavust jne..
Ps. Kui suur on teil FOV ? Tean, et see on maitse asi. Olen sellest yht/teist lugenud ja oleks huvitav teada millist FOV asetust teie kasutate.
Everyone will get to play Red Orchestra 2 multi-player completely free on Steam from today through Monday 17 December, to celebrate the release of the 12 Content Pack. Now you can try the game, plus all the content added in the Game of the Year and Fall 2012 Content Packs, which are completely free to everyone who owns the game. Not only is the game free this weekend, but if you decide to pick it up before Monday we’re selling it at 75% off! There is also a trailer (http://www.youtube.com/user/tripwireinteractive) to showcase the new content added in the free Fall 2012 Content Pack including the new map Barashka. _________________ ei ole allkirja
Võtsin ära, mängisin tund aega ja meeldis väga kuna ühe inimese tapmiseks ei pea 3-4 kuuli kerre lajatama vaid piisab ühest ( classic game mode vist ). Map on üsna suur ja on väga palju kohti kus saad olla, peida ja tulistada. SP pole kordagi teinud, läksin kohe MP-sse.
[quote="R3negadeX"]Võtsin ära, mängisin tund aega ja meeldis väga kuna ühe inimese tapmiseks ei pea 3-4 kuuli kerre lajatama vaid piisab ühest ( classic game mode vist ). Map on üsna suur ja on väga palju kohti kus saad olla, peida ja tulistada. SP pole kordagi teinud, läksin kohe MP-sse.[/quote]
Proovisin ka selle Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad-i ära kui steamis sooduspakkumine oli. Mäng on tõesti normaalne vahepeal kiireks tulistamiseks aga ma ise ka otsin kasutaja Avot-i moodi tõetruud lahingut ja Arma3 kõrvale sobib see küll. Olen proovinud levinumad tulistamis mängud ära ja need kaks mängu ongi minu maitsele, ülejäänud on püss ninaall kargad ja jooksed kitsukesel alal ja 2 minuti jooksul saad 3 korda surma ei mingit taktikat ega meeskonnatööd. Kuna nooremaid mängijaid on rohkem ja neile läheb selline action rohkem peale siis tulebki sellega leppida ,et täiskasvanutele tilgub ainult aegajalt midagi meelepärast. See ainult minu arvamus ja ei soovinud kedagi sellega solvata.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.