Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kasutad Linuxit või Windowsi? |
Linux |
|
30% |
[ 209 ] |
Windows |
|
62% |
[ 429 ] |
muu.. |
|
7% |
[ 50 ] |
|
hääli kokku : 688 |
|
autor |
|
woox2k
Kreisi kasutaja

|
06.12.2012 12:16:22
|
|
|
Flashiga seoses ma proovisin ka ilma flashita (Youtube saab ilma ka ju hakkama)
Nüüd lisandus üks masin siia nimekirja veel, üks keskmise vanusega netbook mille tahaks kellelegi ära anda aga samamoodi ei saa isegi Youtubet jooksma, tavakasutajale võiks see võimalus ikka jääda ja mingit pira XP'd ka sinna ei pane! (Raud on Atom 1.6 kahetuumaline (või HT), 2GB ram ja inteli mingi integreeritud video)
Ma proovin neid Nvidia drivereid aga Inteli kiviga arvuteid see lahendus kindlasti ei päästa, tean et inteli kivid ongi nõrgad aga no nii nõrgad nad ka pole ju.
PS. ahja, ma proovin chromet! Netbookile võib see lahendus olla aga enda masinatel ma kasutan Firefoxi ja tahaks, et see nii ka jääks
_________________ Mess with the best, die like the rest! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
06.12.2012 13:18:03
|
|
|
Ugh, atom pole eriti normaalne prose videote jooksutamsieks paraku.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
ricom2ger
HV veteran

|
06.12.2012 16:18:58
|
|
|
Scriptiga, et süsteemi pleierit Youtubeis mängiks, peaks Atom prose tglt vabalt hakkama saama (360p, 720p sd).
_________________ Kamehameha in your face! |
|
Kommentaarid: 123 loe/lisa |
   |
111 |
|
tagasi üles |
|
 |
Adebisi
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
06.12.2012 16:36:45
|
|
|
Su "ühetuumase vanakese" prose on üüratult palju asisem, kui Atom
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Adebisi
Kreisi kasutaja

|
06.12.2012 16:39:24
|
|
|
See ei käinud niivõrd Atomi pihta kui eelpool mainitud Cellu, C2D ja üleüldise hala.
|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
06.12.2012 16:41:28
|
|
|
atom on samal taktil asisem kui p4.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
woox2k
Kreisi kasutaja

|
06.12.2012 19:39:26
|
|
|
Praeguseks tundub et asi läks tunduvalt paremaks koos uute video driveritega (Tänud Valve)
Atomi asja pean veel nuputama aga vana nvidia kaardiga masin ja see C2D läpakas saavad nüüd nende toimngutega hakkama millest ma puudust tundsin! (Muidugi olen sunnitud ka Chromiumi kasutama kuna Flash pidurdab ikka aga arvatavasti proovin seda Chromiumi pluginat FF'le)
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
07.12.2012 09:26:17
|
|
|
londiste kirjutas: |
atom on samal taktil asisem kui p4. |
Sõltub. Andmebaasi jooksutamisel ei saa Atom üldse P4-le ligilähedalegi. Vähemalt vanad Atomid küll mitte.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
sama123
HV veteran
|
08.12.2012 23:36:24
|
|
|
woox2k kirjutas: |
Driveritega nendel probleeme pole? Ubuntus võib vähemalt kindel olla, et enamus rauda hakkab kohe tööle... |
Tulevad jõulud ja nagu alati pole mitte M-gi teha.Tuli mõte üle mitme aasta unix-i laadset katsetada.Aparaat on Acer Aspire 1700 P4 3,06 2GB mälu.Sai pandud värske XP pro peale lisaprogramme minimaalselt:fotovaatur;PDF;VLC;ID kaart;Firefox;Alcohol;AvastFree;Libre Office;RegOrganizer ja veel paar utiliti.Soluto näitab ikka boot ajaks 3,5min. ja arvuti ei ole see mis peaks olema.Alguseks vist ikka EstoBunto või mis ta oligi?
1) ID lugejat vist kasutada ei saa?
2) Millised proged PDF,fotovaatur,VLC asendus?
3) Outlooki-le mingi alternatiiv,kas on?
4) Libre Office ja cad programm DraftSight peaksid vist töötama?
5) Millist lihtsat puhastusproget kasutada?
Tundub,et ei saa SIS M650 kiibistik vist ei hakka tööle.
viimati muutis sama123 08.12.2012 23:49:36, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
kusti85
Tavaline kasutaja
|
08.12.2012 23:49:28
|
|
|
Id-lugejat peaksid kasutada saama (toetun sellele lingile - http://viki.pingviin.org/ID-kaart_Ubuntus#Estobuntu_ID-kaardi_tugi ), pdf - evince.Fotovaatur on ka kohe olemas, ei tea küll, missugune, aga kindlasti võrdne xp win photo vievveriga. VLC on linuxi peal ka saadaval (googlesse nt. installing vlc on ubuntu. Outlookile alternatiiv oleks siis kaasasolev Evolution. Või võid Thunderbirdi installida. Libreoffice töötab. Draftsighti kohta jään vastuse võlgu. Puhastusproget...mida sa täpsemalt puhastada soovid?
Ses suhtes, et pingviinile on enamik programme kaasa pandud, mida keskmine kontori/kodukasutaja vajab, et oma lihtsad toimingud ära teha, mingeid alternatiive spetsiaalselt otsima ei pea hakkama.
P.S. Ise olen küll SUSEline, aga internetist on silma jäänud, et 12.10 baasil buntulised maadlevad erinevate graafikaprobleemide käes, küll on prose kasutus põhjas, küll on kaadrisagedus nullis. 12.04 oleks parem valik.
EDIT: Üldse ei saa pilti ette?
_________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER
viimati muutis kusti85 08.12.2012 23:52:55, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 217 loe/lisa |
   |
3 :: |
183 |
|
tagasi üles |
|
 |
sama123
HV veteran
|
08.12.2012 23:55:03
|
|
|
kusti85 kirjutas: |
Id-lugejat peaksid kasutada saama (toetun sellele lingile - http://viki.pingviin.org/ID-kaart_Ubuntus#Estobuntu_ID-kaardi_tugi ), pdf - evince.Fotovaatur on ka kohe olemas, ei tea küll, missugune, aga kindlasti võrdne xp win photo vievveriga. VLC on linuxi peal ka saadaval (googlesse nt. installing vlc on ubuntu. Outlookile alternatiiv oleks siis kaasasolev Evolution. Või võid Thunderbirdi installida. Libreoffice töötab. Draftsighti kohta jään vastuse võlgu. Puhastusproget...mida sa täpsemalt puhastada soovid?
Ses suhtes, et pingviinile on enamik programme kaasa pandud, mida keskmine kontori/kodukasutaja vajab, et oma lihtsad toimingud ära teha, mingeid alternatiive spetsiaalselt otsima ei pea hakkama.
P.S. Ise olen küll SUSEline, aga internetist on silma jäänud, et 12.10 baasil buntulised maadlevad erinevate graafikaprobleemide käes, küll on prose kasutus põhjas, küll on kaadrisagedus nullis. 12.04 oleks parem valik. |
SIS M650 kiibistik vist ei hakka tööle.Vaatsin foorumitest,ainult probleemid.Asi väga vana ja vaevalt midagi uut talle on tehtud.Samas aga nagu peaks:
http://hardware4linux.info/system/1032/
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
kusti85
Tavaline kasutaja
|
09.12.2012 00:03:15
|
|
|
sama123 kirjutas: |
Spoiler 
kusti85 kirjutas: |
P.S. Ise olen küll SUSEline, aga internetist on silma jäänud, et 12.10 baasil buntulised maadlevad erinevate graafikaprobleemide käes, küll on prose kasutus põhjas, küll on kaadrisagedus nullis. 12.04 oleks parem valik. |
SIS M650 kiibistik vist ei hakka tööle.Vaatsin foorumitest,ainult probleemid.Asi väga vana ja vaevalt midagi uut talle on tehtud. |
tsitaat: |
I can use the PC to do everything except play a 3D game or watch any kind of video file. I guess that's the best I'm going to get? |
Tundub nii.
EDIT:Samas kui sul midagi teha pole, siis lase server edition peale (ok, tegelikult kärab ka harilik), otsi 1 sõber, kellel ka vaba aega üleliia on, las laseb ka miskise pingviinilise peale, uuri netist selle kohta, mis asi on 0verkill (alguses on null) ja siis hakake materdama. Alati ei olegi 3d tuge vaja, me 0verkillisime ükskord paar-kolm tundi jutti kui mul X katki oli vahepeal. Ja noh, niikaua kuni 3d/multimeedia/cad tugi oluline pole, siis süsteemi õppimiseks ja internetitamiseks kärab ka see puudulik tugi.
_________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER |
|
Kommentaarid: 217 loe/lisa |
   |
3 :: |
183 |
|
tagasi üles |
|
 |
woox2k
Kreisi kasutaja

|
09.12.2012 01:48:28
|
|
|
Omal on ka kogemus mingi vanema SiS küpsisega läpparil Linuxil (Kusjuures müüdigi kohe Linuxi OS'ga aga support kukkus peale seda versiooni sellel kiibistikul) Lõpuks pole isegi ACPI suutnud sellele selgeks teha, videost rääkimata ja lõingi käega peale paarinädalast jamamist :/
Päris igalepoole see Linux siiski jõudnud ei ole! "Kui Linux töötab out-of-the-box siis on super, kui mitte, siis on vahest Windows tõesti parem variant"
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
xpander
HV veteran

|
09.12.2012 16:07:49
|
|
|
mul käis üks sis küpsisega läppar läbi. esimest korda sai mint 11 peale lükatud ja toimis probleemideta.
nüüd hiljtu siis sai see mint 14 peale lükatud ja toimib siiani edukalt, isegi Osmos mängimisega sai hakkama.
ma jään ainult kahjuks hetkel vastuse võlgu mis sis videoga täpsemalt tegemist oli. pole läpakas minu oma.
_________________ Linux Gaming Videos: Xpander69 |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
woox2k
Kreisi kasutaja

|
20.12.2012 14:19:57
|
|
|
See on küll hea uudis, kahjuks pole endal mitte ühtegi Linuxi toega mängu steamis
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Uhuu
HV kasutaja

|
20.12.2012 17:25:53
|
|
|
See on küll hea uudis, kahjuks pole endal mitte ühtegi Linuxi toega mängu steamis  |
Hangi omale praegu käiv humblebundle, saad neid kohe paraja portsu.
_________________ Windows ei ole viirus, viirus teeb midagi...
 |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
xpander
HV veteran

|
22.12.2012 00:03:54
|
|
|
Uhuu kirjutas: |
See on küll hea uudis, kahjuks pole endal mitte ühtegi Linuxi toega mängu steamis  |
Hangi omale praegu käiv humblebundle, saad neid kohe paraja portsu. |
kahjuks nendest pole veel ükski linuxi steami lisatud.
endal 32 mängu linuxi steamis hetkel, 120 kokku ...nii et jah suht vähe..samas linuxi toega mänge on mul umbes pooled.. lithsalt pole veel linuxi steamis valmis.
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
22.12.2012 00:21:35
|
|
|
64bit debianile seda installida on ikkagi pain-in-the-a** millegipärast.
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hardi
HV veteran

|
22.12.2012 00:40:42
|
|
|
siinus, jep. proovisin ka korra peale saada, aga loobusin suht kiirelt. mul pole ühtegi mängu ka õnneks steamis, mis motiveeriks edasi jamama
_________________ ツ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
xpander
HV veteran

|
22.12.2012 03:37:24
|
|
|
noh oleneb distrost.
hetkel nagu teada on steam ainult Ubuntu peale optimeeritud.
debian 64bit puhul tuleb sul multiarch enableda.
siin täpsemalt juttu mida tegema peab:
http://steamcommunity.com/app/221410/discussions/0/882965118613928324/
irc.freenode.net kanal #steamlug sealt saab ka abi, palju inimesi erinevate distrodega. kõik saavad hakkama.
on ju selge ka et nad ei hakka kunagi kõiki distrosid supportima. arvatavasti ubuntu, fedora, mint ja suse support saab olema . ülejäänud häkivad ise.
hetkel tõesti palju mänge veel pole, SS3 on päris lahe co-opis lasta. TF2 miskipärast ei tõmba eriti
https://dl.dropbox.com/u/28788188/Screenshot-584.png
enamus ajast kasutan siiski läbi wine steami hetkel. aga eks vaikselt hakkab neid porte tulema.
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
VanD
Lõuapoolik

|
22.12.2012 20:39:38
|
|
|
Vaidlus on läbi. Linuxi distributsioonid on seda tõestanud.
LINUX on õigesti ehitatud. Failid on kaitstud.
Järgnevatel aastatel kolivad äranutetud silmadega inimesed linuxi platvormide peale ja seejärel nad julgevad uuesti naeratada.
Kindlasti on esimeste seas ka Ubuntu Linux.
Mina olen võitnud. Järgnege mulle KOHE.
|
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
22.12.2012 20:44:13
|
|
|
Sellist juttu on umbes viimased 15 aastat räägitud, Linuxi turuosa on desktopil jätkuvalt 1% piires.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
22.12.2012 20:49:35
|
|
|
Mida rohkem kasutajaid seda rohkem pahavara toodetakse, mida rohkem linuxil kasutajaid on, seda turvalisemaks windows muutub
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|