Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 8 ja 8.1 (arutelu ja probleemid) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 144, 145, 146 ... 321, 322, 323  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Clover
HV veteran
Clover

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.11.2012 23:50:54 vasta tsitaadiga

d3t kirjutas:
Ma olen tihti küsinud, mis siis on Windows 8'l häda, et ei meeldi. Sain nüüd ühe kodaniku käest asjaliku vastuse, jagan ka teistega, ehk kommenteerite: http://www.useit.com/alertbox/windows-8.html

Peale seda kui ma lugesin tema artiklis:

"One of the worst aspects of Windows 8 for power users is that the product's very name has become a misnomer. "Windows" no longer supports multiple windows on the screen.", sain ma aru, et tegemist järjekordse tohmaniga.

Tema kõige paremad põhjused miks Win8 sucks:
"... .As a further problem, the very command label had misleading information scent for some users; they thought of the Surface as a tablet, not a PC." ..ja Win8 süüdi.

"Despite running on a huge 10.6-inch tablet, Bing Finance shows only a single story (plus 3 stock market quotes) on the initial screen. The Los Angeles Times is not much better: this newspaper app's initial screen is limited to 3 headlines and an advertisement. In fact, they don't even show the lead story's full headline and the summary has room for only 7 words." .. Pasasti tehtud appid on kohe tähendab et Windows8 on süüdi ja halb "As a result of the Surface's incredibly low information density, users are relegated to incessant scrolling to get even a modest overview of the available information."

"When we asked participants to use the other apps, they couldn't find them. This on a new tablet with only a few applications installed." .. Sest kõik ülejäänud tabletid tulevad kohe täieliku app kataloogiga installitud. Ja kuigi suudetakse üles leida mujal AppStore, siis suur Store ikoon on midagi arusaamatut.

"The situation is much worse on regular PCs, particularly for knowledge workers doing productivity tasks in the office. This used to be Microsoft's core audience, and it has now thrown the old customer base under the bus by designing an operating system that removes a powerful PC's benefits in order to work better on smaller devices." .. Jep, sest Windows8 koosneb ainult Metrost "The underlying problem is the idea of recycling a single software UI for two very different classes of hardware devices."

Pmst tüüp kirjutas pika artikli sellest, et "Windows8 sucks for Power users", kuna mingid suvalised tüübid kellele anti esimest korda kätte Surface koos Windows RT'ga ei suutnud Metros isegi appe installida.
Mõned sõnad siin lauses ei taha kokku sobida kuidagi.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
heikis
HV Guru

sõnum 20.11.2012 00:14:28 vasta tsitaadiga

ilmateade veidi puusse

-e-

regioon oli vale. siiski huvitav, et Tallinna sidus selliste temperatuuridega.
tagasi üles
UrmoZ
HV Guru
UrmoZ

sõnum 20.11.2012 00:15:13 vasta tsitaadiga

Fahrenheit?
heikis
HV Guru

sõnum 20.11.2012 00:19:12 vasta tsitaadiga

UrmoZ kirjutas:
Fahrenheit?

icon_biggrin.gif õigus.
tagasi üles
Draco
HV veteran
Draco

sõnum 20.11.2012 09:24:02 vasta tsitaadiga

MSI AfterBurner 2.3.0 tõi tagasi "GPU MEM Usage" monitoring võimaluse mis kadus algselt Windows 8`ga ära. thumbs_up.gif
Kui kedagi peaks huvitama...

kasutaja01
Kreisi kasutaja
kasutaja01

sõnum 21.11.2012 17:35:47 vasta tsitaadiga

Draco kirjutas:
MSI AfterBurner 2.3.0 tõi tagasi "GPU MEM Usage" monitoring võimaluse mis kadus algselt Windows 8`ga ära. thumbs_up.gif

Kui mõtlesid sellega seda OSD gpu mem usage, siis kas see toimib ka või? Olemas nüüd on jah ja isegi mõned sekundid alguses toimivad, aga siis tulevad numbrite asemele "akna" (nagu kandiline 8 ) kujud ja rohkem ei näita midagi.
tagasi üles
Chidori
HV Guru
Chidori

sõnum 21.11.2012 18:59:54 vasta tsitaadiga

Panin regiooniks UK ja windows store tuli programme täis ja praktikas kõike saab tõmmata icon_sad.gif suht masendav.
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 21.11.2012 19:08:38 vasta tsitaadiga

heikis kirjutas:
UrmoZ kirjutas:
Fahrenheit?

icon_biggrin.gif õigus.

Mul töötab küll ilusti, Eestist ostetud OEM.
Muidu see pilvede liikumise näitamine ka päris äge. Ennustuse õigust ei tea veel...
tagasi üles
Inim
HV kasutaja
Inim

sõnum 21.11.2012 19:11:04 vasta tsitaadiga

Chidori kirjutas:
Panin regiooniks UK ja windows store tuli programme täis ja praktikas kõike saab tõmmata icon_sad.gif suht masendav.

Aga kui sa proge alla tõmbad\install ja pärast regiooni tagasi muuda eesti peale kas proge tööle ikka läheb?
tagasi üles
kasutaja01
Kreisi kasutaja
kasutaja01

sõnum 21.11.2012 20:17:11 vasta tsitaadiga

Chidori kirjutas:

See on siit küll juba läbi käinud, aga poes olles võta setingute alt preferences ja lülita välja make it easier to find apps in my preferred language. Pole vaja regiooni muuta. Saad ligi enamus äppidele, aga pole katsetanud, kas mingid spets regiooni appid töötavad ka peale installi.
tagasi üles
pwn13
HV veteran
pwn13

sõnum 21.11.2012 20:38:08 vasta tsitaadiga

Tekkis üks probleem, nimelt lasin w7 -le w8 külje alla ja w7 ei ole nõus enam töötama. Nii kui selle valin viskab mingi automatic repair kirja ja pika laadimis kriipsu ette ja küsib millist kasutajat tahad kasutada, lähed sisse ja seal siis see repair menu, automatic ühtegi viga ei leia, manuaalselt pannud bootrex /fixmbr, fixboot, rebuildbcd.
Ehk keegi oskab aidata.

Osiris
HV Guru
Osiris

sõnum 21.11.2012 20:54:02 vasta tsitaadiga

iFlop kirjutas:
Hetkel ei viitsi üldse teemasse süveneda, aga kas "retail" versiooni Win 8st ei olegi?
Näiteks kui on ise kokku pandud masin, kus windows pole varem jooksnud, siis OEM ega upgrade ju ei sobi?

Huvitas sama küsimus - küsisin Microsoft eestist järgi.

Vastati nii:
tsitaat:

Upgrade litsentsid (ka 30? pakkumine läbi http://www.microsoftstore.ie/) järgivad karbitoote (Retail) tingimusi. Sellest tulenevalt on võimalik antud upgrade litsentsi üle tõsta ühest arvutist teise. Ümber tõsta ei saa vaid Windows 8 litsentsi mis on tootja poolt eelnevalt paigaldatud ehk OEM litsentsi.

El-Fuego kirjutas:
Sain siis ka backup dvd-d kätte w8 omad. Üks on 32-bit versioonile ja teine 64-bit versioonile.

Kui ruttu kätte said? Ma kuskil paar nädalat + mõni päev ootan asja.
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 21.11.2012 21:31:35 vasta tsitaadiga

PCman kirjutas:
iFlop kirjutas:
Hetkel ei viitsi üldse teemasse süveneda, aga kas "retail" versiooni Win 8st ei olegi?
Näiteks kui on ise kokku pandud masin, kus windows pole varem jooksnud, siis OEM ega upgrade ju ei sobi?

Huvitas sama küsimus - küsisin Microsoft eestist järgi.

Vastati nii:
tsitaat:

Upgrade litsentsid (ka 30? pakkumine läbi http://www.microsoftstore.ie/) järgivad karbitoote (Retail) tingimusi. Sellest tulenevalt on võimalik antud upgrade litsentsi üle tõsta ühest arvutist teise. Ümber tõsta ei saa vaid Windows 8 litsentsi mis on tootja poolt eelnevalt paigaldatud ehk OEM litsentsi.

El-Fuego kirjutas:
Sain siis ka backup dvd-d kätte w8 omad. Üks on 32-bit versioonile ja teine 64-bit versioonile.

Kui ruttu kätte said? Ma kuskil paar nädalat + mõni päev ootan asja.

Tegelikult võiks Microsoft Eesti hoopis sellele vastata, et miks kuulub Eesti riikide hulka, kus seda Karbi-Retaili ei müüda. icon_razz1.gif Igatahes Hiina kohta ütles MS otse, et Hiinas ei müüda Karbi-Retaile tänu väga suurele piraatluse-protsendile.

Link on kusagil eespool juba olemas.
tagasi üles
Chidori
HV Guru
Chidori

sõnum 21.11.2012 21:34:34 vasta tsitaadiga

Inim, Ok proovisin läbi need mis mul alles olid ja kõik toimisid ka Eesti regiooni all. Eesti regiooni all ja selle kuvamise sättega tõesti näeb enamusi programme, aga kõik pole päris samad. Probleem oli mul nimelt selles, et internetist tõmmates ei saanud ma Eesti regiooni all pooli programme installida - Win Store lihtsalt viskas välja. Ma usun, et ta teeb seda ka praegu osade programmidega.

Muidugi mul võib probleemiks olla ka see, et mul Arvuti regioon Eesti, aga konto mul UK (Xboxi pärast)

tahanteada, Eesti on nüüd limited support country - varem ei ole mingit supporti eestile Pmst. Karbiwindowsi kohta ma kuskilt lugesin, et MS pole veel seda kuskil välja lasknud (ei tea kui uus uudis see oli muidugi)
Endale sain Dreamsparkist 64bit full image.

viimati muutis Chidori 21.11.2012 21:37:13, muudetud 1 kord
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 21.11.2012 21:35:10 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
onni
HV kasutaja

sõnum 22.11.2012 09:03:06 vasta tsitaadiga

olen juba 3 nädalt kastanud win 8 64pro versiooni ja hakka veidi kohanema.seis 50 -50 win 7 ja win 80 vahel,aga ooteme mida aeg edasi toob icon_biggrin.gif olen veidi positiivne win 8 vastu
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 22.11.2012 09:28:52 vasta tsitaadiga

onni kirjutas:
olen juba 3 nädalt kastanud win 8 64pro versiooni ja hakka veidi kohanema.seis 50 -50 win 7 ja win 80 vahel,aga ooteme mida aeg edasi toob icon_biggrin.gif olen veidi positiivne win 8 vastu

Kogu su tekst on kohutavalt vastuoluline. icon_confused.gif
tagasi üles
Draco
HV veteran
Draco

sõnum 22.11.2012 09:40:32 vasta tsitaadiga

kasutaja01 kirjutas:
Draco kirjutas:

Kui mõtlesid sellega seda OSD gpu mem usage, siis kas see toimib ka või? Olemas nüüd on jah ja isegi mõned sekundid alguses toimivad, aga siis tulevad numbrite asemele "akna" (nagu kandiline 8 ) kujud ja rohkem ei näita midagi.

Mul näitas gpu mälu kasutamist kogu mängimise ajal...ja hiljem ka.
Sama on FPS`i taha tekkinud mingi ms ühikud, ei ole viitsinud uurida mida see tähendab/annab.

Skyrim`il nagu ikka on gpu mem usage 1900 kandis, 2GB kaart oli ikka hea otsus.

4 päeva veel siis on see 3 kuuline prooviversioon otsas, loodame, et uued arvuti jubinad jõuavad sama aegselt kohale kuhu siis juba originaal w8 peale läheb thumbs_up.gif
tagasi üles
draggo
HV kasutaja
draggo

sõnum 25.11.2012 13:05:19 Windows 8 ei installi uusi programme vasta tsitaadiga

Kui üritan installida uut programmi Windows 8'le siis Windows küll küsib, et kas tahad installida ja ka avab istalli akna aga installima ei hakka.

Keegi teab milles asi?

Nüüd proovisin insatllida Daemon Tools Lighti. See jääb installi juures toppama kohas "Updating Virtual Devices".
kellelgi mõõteid on?

.:MDK:.
HV veteran
.:MDK:.

sõnum 25.11.2012 13:25:59 vasta tsitaadiga

ISO-sid saab Windows 8-s juba defaultis mountida. Parem-klõps ja mount. icon_wink.gif
UrmoZ
HV Guru
UrmoZ

sõnum 25.11.2012 16:42:15 vasta tsitaadiga

draggo, kui Win8-ga ei saa, siis proovi http://www.slysoft.com/en/virtual-clonedrive.html
Draco
HV veteran
Draco

sõnum 25.11.2012 18:33:32 vasta tsitaadiga

Põhimõtteliselt sai 3 kuuline prooviversioon just läbi, seega saab seda windows 8 veel ühe korra kinni panna ja siis kööga, uus w8 koos uue masinaga jõuab see nädal thumbs_up.gif
draggo
HV kasutaja
draggo

sõnum 25.11.2012 20:07:04 vasta tsitaadiga

UrmoZ kirjutas:
draggo, kui Win8-ga ei saa, siis proovi http://www.slysoft.com/en/virtual-clonedrive.html

Ka see install jääb enne lõppu toppama ja edasi ei lähe.
Sama ka Samsungi updater, mis peaks draiverid ise otsima. See jääb juba alguses toppama.

Peab vist Win7 peale tagasi minema... Kuidas seda teha? Kas uus install nullist?

onni
HV kasutaja

sõnum 25.11.2012 20:21:43 vasta tsitaadiga

ma olen proovinud win 8 alla laadida ja ütleb,et enam pole saada icon_biggrin.gif .poes maksab 1273 sekki
tagasi üles
peacemaki
HV kasutaja

sõnum 26.11.2012 11:56:46 vasta tsitaadiga

Windows 8 Pro OEMil ei saagi Windows XP peale downgradida. icon_eek.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 8 ja 8.1 (arutelu ja probleemid) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 144, 145, 146 ... 321, 322, 323  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.