Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Caveman
HV veteran

|
15.01.2004 23:50:37
|
|
|
See on C62 softi viga, ta panebki selle GPRS-iga näkku (mul ka), pöördu garantiisse.
5 kb limiit on f*****d up, see ei lase enamusi pilte ja helinaid alla tõmmata
Mina lähen omaga igatahes garantiisse
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
10 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mart
HV kasutaja

|
16.01.2004 01:17:50
|
|
|
hmm, hinna arvestab ta ikka nagu kasutaks grps'i ? (et nagu võtab ikka mahu järgi ?)
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
mista_E
HV vaatleja
|
16.01.2004 13:56:51
|
|
|
mart : hmm, hinna arvestab ta ikka nagu kasutaks grps'i ? (et nagu võtab ikka mahu järgi ?)
-
hinda ta ei arvesta nagu kasutaksid gprsi, oopis arvestab sisseelistamisteenust 50 senti minut.
viige oma telefonid garantiisse sest ned on kas tarkvara poolest praagid või üldse igat pidi viltu tehtud
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
16.01.2004 15:03:36
|
|
|
Caveman kirjutas: |
See on C62 softi viga, ta panebki selle GPRS-iga näkku (mul ka), pöördu garantiisse.
5 kb limiit on f*****d up, see ei lase enamusi pilte ja helinaid alla tõmmata
Mina lähen omaga igatahes garantiisse  |
... tiba kasutusjuhendi tudeerimist kuluks ära ! See ongi nii mõeldud, et kui üle GPRS'i ühendust luua ei õnnestu, siis proovib üle tavalise liini sissehelistamiskeskuse ehk siis GSM-DATA kaudu. Kui säärane käitumine ei meeldi, kustuta ära see sissehelistamiskeskuse number (või andis seda ka kuidagi välja lülitada, peast ei mäleta) ja oledki omadega mäel ...
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Caveman
HV veteran

|
16.01.2004 15:32:56
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
... tiba kasutusjuhendi tudeerimist kuluks ära ! See ongi nii mõeldud, et kui üle GPRS'i ühendust luua ei õnnestu, siis proovib üle tavalise liini sissehelistamiskeskuse ehk siis GSM-DATA kaudu. Kui säärane käitumine ei meeldi, kustuta ära see sissehelistamiskeskuse number (või andis seda ka kuidagi välja lülitada, peast ei mäleta) ja oledki omadega mäel ... |
Kui ära kustutan ei loo üldse ühendust Anyways, TELE2 klienditeenindaja teatas mulle, et nende telefonidega on esinenud selliseid probleeme üpris palju. Edastas mu meili kuhugi spets-osakonda ja lubas teatada asjade käigust. 3 päeva ootan juba
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
andru201
HV kasutaja
|
16.01.2004 18:22:26
|
|
|
kas seda limiiti ei saa kuidagi ära võtta ve
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dehumanized
HV kasutaja
|
16.01.2004 20:11:55
|
|
|
Caveman,
Sa ilmselt jääd pikemaks ajaks ootama. C62-e ärapeedistatuse kõrvaldamine on Siemensi enda teha, ning Siemens ei paista end eriti liigutavat softiuuenduse tegemise poole. Rohkem selline attitude, et lasime pealtnäha normaalse fööni laksuga turule, oli popp värk, mis siis, et s*tt telefon.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
mista_E
HV vaatleja
|
16.01.2004 20:34:35
|
|
|
Mulle ütles siemens järgmist : oleme teadlikud et lasime tarkvara kalaga telefonid müüki. loodame et järgmine seeria
tuleb korralik! No anna minna, see on tõesti suhtumine! nad aint loodavad aga kui ei tulegi siis kah tore ju
|
 |
Caveman
HV veteran

|
16.01.2004 22:03:10
|
|
|
Dehumanized kirjutas: |
Caveman,
Sa ilmselt jääd pikemaks ajaks ootama. C62-e ärapeedistatuse kõrvaldamine on Siemensi enda teha, ning Siemens ei paista end eriti liigutavat softiuuenduse tegemise poole. Rohkem selline attitude, et lasime pealtnäha normaalse fööni laksuga turule, oli popp värk, mis siis, et s*tt telefon. |
Eem, ausalt öeldes on mul Siemensi enda jutust sügavalt savi, minul on leping TELE2-ga.
Seal seisab, et TELE2 vastutab kauba lepingutingimustele vastavuse eest 24 kuud alates kauba üleandmise kuupäevast.
Kuna telefon paneb näkku ja seda minust mitteolenevatel põhjustel, viin tellu kenasti garantiisse ja nõuan vahetust /raha tagasi, kui nad teda korda ei tee. Siemensiga ma seotud ei ole, mu pärast hakkaku ka kummikuid tootma, aga leping on ikkagi ainult TELE2-ga.
It's as simple as that.
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
chillbill
HV vaatleja

|
17.01.2004 15:41:22
|
|
|
et kas siis seda allalaadimise limiiti saab softivahetusega kaotada ?
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tripp
Kreisi kasutaja

|
17.01.2004 16:46:40
|
|
|
chillbill kirjutas: |
et kas siis seda allalaadimise limiiti saab softivahetusega kaotada ?  |
Loomulikult saab, iseasi on see, kas Siemens seda teha tahab. Võibolla ongi neil selline poliitika, et C-klassi telefonid peavad igas mõttes S-klassi telefonidest viletsamad olema.
_________________ "Reklaam on teadus sellest, kuidas hoida intellekti nii kaua kinni, kui tema omanik raha ära annab." - Stephen Leacock |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mart
HV kasutaja

|
17.01.2004 17:08:47
|
|
|
käisin täna Rapla tele2's. näitasin sealsele müüjale neid buge. grpsi kohta ei osanud midagi öelda, kastikeste kohta ütles a la need ei sega ju midagi. miks nad seal olla ei või.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Qrat
HV kasutaja
|
17.01.2004 23:00:53
|
|
|
Ma olen muidu telliga rahul aga yks kyssa on mul näppides tyhjeneb tel päris kiirest nii aga kui pimenduspildis on siis peab vastu kuskil poolteist nädalat ja selle aja jooksul olen nats ka telliga rääkinud. Kaas teil on ka selline probleem
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Living
HV kasutaja

|
20.01.2004 14:06:39
|
|
|
Living kirjutas: |
mul 2 telefoni ja yhel neist nool yles liigub ka kehvemalt. Tele2 lubas kehva JAVA kohta Siemensilt aru pärida. Ehk Siemens annab mingit softi java jaoks. Soovitati jaanuari keskel uuesti helistada. Aga muidu telefon on  |
Siemens ei kavatsegi avada java tuge C62-le ja sama lugu modemiga. Tele2 lubas kombenseerida reklaami*vea Aga kuidas?
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Caveman
HV veteran

|
20.01.2004 15:16:57
|
|
|
No minu oma läks täna remonti, anti teine telefon vastu ja lubasid nädala pärast helistada
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mart
HV kasutaja

|
20.01.2004 16:43:02
|
|
|
kui ma ostsin, siis olid Raplas veel kirjad, et java olemas ning müüja ütles ka, et olemas, kuigi ma rääkisin selle koha pealt talle vastu ja soovitasin tal vaadata tele2.ee'sse.
peab ka viima remonti. äkki saab nendest ruutudest lahti ja grpsi selgemaks.
Caveman, hoia meid asjaga kursis.
EDIT: kas teil, kellel on c62, MMS'id töötavad muidu ?
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Caveman
HV veteran

|
20.01.2004 17:09:37
|
|
|
Mart kirjutas: |
kas teil, kellel on c62, MMS'id töötavad muidu ?  |
Mul reeglina töötas, aaga vahel streikis nagu tal kombeks on.
Mart kirjutas: |
Caveman, hoia meid asjaga kursis. |
Eks ikka.
Jama on muidugi selles, et kui nad mulle helistavad siis ei saa kohe korraga järgi minna, sest enda lähedal ei ole TELE2 esindust
Kui nad softi korda saavad, siis on mu telefon defitsiit, töötavaid C62-sid ei pidanudki Eestis veel olema
Huvitav kas ma tohin oma kirjavahetuse TELE2-ga siia üles riputada, kas see on seadusega kooskõlas?
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mart
HV kasutaja

|
20.01.2004 17:50:28
|
|
|
fakit, ma ei saa selle MMS'ga hakkama. ma ei oska neid seadeid õigetesse kohtadesse toppida. kuhu see MMSC IP: 193.12.040.006 tuleb panna ?üritasin natuke selle mc60 seadistus õpetuse järgi aretada, aga ikka ei leidnud. keegi aitaks ?
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
20.01.2004 17:54:02
|
|
|
Caveman kirjutas: |
Huvitav kas ma tohin oma kirjavahetuse TELE2-ga siia üles riputada, kas see on seadusega kooskõlas? |
... see sõltub vaid Sinu enda äranägemisest, kui TELE2 Sulle just mingit, nende jaoks konfidentsiaalset, infot ei lekitanud ...
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
resnick
Kreisi kasutaja

|
20.01.2004 22:59:38
|
|
|
tsitaat: |
Caveman kirjutas:
Huvitav kas ma tohin oma kirjavahetuse TELE2-ga siia üles riputada, kas see on seadusega kooskõlas?
... see sõltub vaid Sinu enda äranägemisest, kui TELE2 Sulle just mingit, nende jaoks konfidentsiaalset, infot ei lekitanud ...
|
OT: no mehed kuulge...mis see nüüd siis on... kirjutage ikke inimeste kombel 8) ...siis ei pea silmi pahupidi pöörama, et teie kirjutatut lugeda...
...ja muidugi tee seda (riputa ja teavita kah) Caveman...mind ka huvitab, kuidas asi läheb...ostsin ka õele mõni aeg tagasi selle c62-e...
_________________ kangekaelset on raske puua |
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Caveman
HV veteran

|
21.01.2004 00:00:05
|
|
|
resnick kirjutas: |
ja muidugi tee seda (riputa ja teavita kah) Caveman...mind ka huvitab, kuidas asi läheb...ostsin ka õele mõni aeg tagasi selle c62-e... |
Krt mehed, teeme nii, et ma räägin pikemalt siis, kui asi läbi on. Tont seda teab, mis juhtuda võib. Äkki .... nojah, räägin siis, kui asi läbi saab, eeldatavalt mingi 1,5 nädala pärast.
Muide asendustelefoniks sain ma SE T100.
Mul on selline kahtlane tunne, et "garantiiremont" tähendab tegelikult seda, et TELE2 onud ja tädid annavad remonti toodud föönid teistele klientidele (kes ka enda tellud garantiisse on toonud) asendustelefonideks. Et siis nagu vahetetakse telefone
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
21.01.2004 09:07:29
|
|
|
... see pisike tekst oli nö. pehme irooniana mõeldud, mida siin siis ikka niiväga varjata ?
... samas see teooria telefonide vahetamisest, tjah ei oskagi kohe midagi kosta - hea fantaasia ...
... samas, mis puutub softivigadesse, siis ilmselt pole sellepärast küll mõtet C62 veel parandusse viia, kuna neid ei fix'ita enne, kui uus soft olemas, aga minuteada veel pole. GPRS töötas minu proovitud C62 (2tk) küll väga hästi, seda küll EMT levis ...
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Caveman
HV veteran

|
21.01.2004 16:52:54
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
... see pisike tekst oli nö. pehme irooniana mõeldud, mida siin siis ikka niiväga varjata ?
... samas see teooria telefonide vahetamisest, tjah ei oskagi kohe midagi kosta - hea fantaasia ...
... samas, mis puutub softivigadesse, siis ilmselt pole sellepärast küll mõtet C62 veel parandusse viia, kuna neid ei fix'ita enne, kui uus soft olemas, aga minuteada veel pole. GPRS töötas minu proovitud C62 (2tk) küll väga hästi, seda küll EMT levis ... |
Pisike tekst oli nagu jah
Aaga TELE2 tädi lubas telefoni korda saada, ja see pole muidu võimalik kui softi uuendades.
Kui ta korda ei saa, siis nõuan teist telefoni vastu.
Kui saab, siis müün telefoni harulduse pähe maha
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
netmarket
Kreisi kasutaja

|
23.01.2004 19:46:29
|
|
|
juba mitmelt poolt on kuulda olnud, et soft vigane. Kahtlane värk, kuigi mulle telefon väga meeldib:)
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
1 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Caveman
HV veteran

|
26.01.2004 22:55:54
|
|
|
Nii, täna TELE2-st helistati, kästi telefonile järgi tulla.
Kuna leping on mul isa nimel, siis helistasid temale, kes kahjuks ei saanud hästi aru, mida see garantii-tädike talle ette vuristas.
Nii palju sain teada, et telefonil on vahetatud klahvistik (minu arust töötas eelmine väga hästi, aga no kui tasuta on ikka hää ) ja "telefoni sees on midagi vahetatud". Kas see viimane käis juppide või softi kohta, ma ei tea
Anyways, järgi lähen ma telefonile hiljemalt laupäeval, eks siis selgub asi täpsemalt.
Sellega seoses, C62 omanikud võiksid siia teemasse anda oma tarkvaraversiooni nr, et ma ka pärast aru saaks, kas minu omal on tarkvara üle kirjutatud või ei. Seda sai vist vaadata, kui trükid sisse *#06# .
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|