Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Siemens C62 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 15, 16, 17  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Caveman
HV veteran
Caveman

sõnum 15.01.2004 23:50:37 vasta tsitaadiga

See on C62 softi viga, ta panebki selle GPRS-iga näkku (mul ka), pöördu garantiisse.
5 kb limiit on f*****d up, see ei lase enamusi pilte ja helinaid alla tõmmata icon_evil.gif
Mina lähen omaga igatahes garantiisse icon_exclaim.gif
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 10 :: 41
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Mart
HV kasutaja
Mart

sõnum 16.01.2004 01:17:50 vasta tsitaadiga

hmm, hinna arvestab ta ikka nagu kasutaks grps'i ? (et nagu võtab ikka mahu järgi ?)
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
mista_E
HV vaatleja

sõnum 16.01.2004 13:56:51 vasta tsitaadiga

mart : hmm, hinna arvestab ta ikka nagu kasutaks grps'i ? (et nagu võtab ikka mahu järgi ?)
-

hinda ta ei arvesta nagu kasutaksid gprsi, oopis arvestab sisseelistamisteenust 50 senti minut.

viige oma telefonid garantiisse sest ned on kas tarkvara poolest praagid või üldse igat pidi viltu tehtud icon_smile.gif

DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 16.01.2004 15:03:36 vasta tsitaadiga

Caveman kirjutas:
See on C62 softi viga, ta panebki selle GPRS-iga näkku (mul ka), pöördu garantiisse.
5 kb limiit on f*****d up, see ei lase enamusi pilte ja helinaid alla tõmmata icon_evil.gif
Mina lähen omaga igatahes garantiisse icon_exclaim.gif

... tiba kasutusjuhendi tudeerimist kuluks ära ! See ongi nii mõeldud, et kui üle GPRS'i ühendust luua ei õnnestu, siis proovib üle tavalise liini sissehelistamiskeskuse ehk siis GSM-DATA kaudu. Kui säärane käitumine ei meeldi, kustuta ära see sissehelistamiskeskuse number (või andis seda ka kuidagi välja lülitada, peast ei mäleta) ja oledki omadega mäel ...

Caveman
HV veteran
Caveman

sõnum 16.01.2004 15:32:56 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:

... tiba kasutusjuhendi tudeerimist kuluks ära ! See ongi nii mõeldud, et kui üle GPRS'i ühendust luua ei õnnestu, siis proovib üle tavalise liini sissehelistamiskeskuse ehk siis GSM-DATA kaudu. Kui säärane käitumine ei meeldi, kustuta ära see sissehelistamiskeskuse number (või andis seda ka kuidagi välja lülitada, peast ei mäleta) ja oledki omadega mäel ...

Kui ära kustutan ei loo üldse ühendust icon_exclaim.gif Anyways, TELE2 klienditeenindaja teatas mulle, et nende telefonidega on esinenud selliseid probleeme üpris palju. Edastas mu meili kuhugi spets-osakonda ja lubas teatada asjade käigust. 3 päeva ootan juba icon_rolleyes.gif
tagasi üles
andru201
HV kasutaja

sõnum 16.01.2004 18:22:26 vasta tsitaadiga

kas seda limiiti ei saa kuidagi ära võtta ve
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Dehumanized
HV kasutaja

sõnum 16.01.2004 20:11:55 vasta tsitaadiga

Caveman,
Sa ilmselt jääd pikemaks ajaks ootama. C62-e ärapeedistatuse kõrvaldamine on Siemensi enda teha, ning Siemens ei paista end eriti liigutavat softiuuenduse tegemise poole. Rohkem selline attitude, et lasime pealtnäha normaalse fööni laksuga turule, oli popp värk, mis siis, et s*tt telefon.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
mista_E
HV vaatleja

sõnum 16.01.2004 20:34:35 vasta tsitaadiga

Mulle ütles siemens järgmist : oleme teadlikud et lasime tarkvara kalaga telefonid müüki. loodame et järgmine seeria
tuleb korralik! No anna minna, see on tõesti suhtumine! nad aint loodavad aga kui ei tulegi siis kah tore ju icon_smile.gif

Caveman
HV veteran
Caveman

sõnum 16.01.2004 22:03:10 vasta tsitaadiga

Dehumanized kirjutas:
Caveman,
Sa ilmselt jääd pikemaks ajaks ootama. C62-e ärapeedistatuse kõrvaldamine on Siemensi enda teha, ning Siemens ei paista end eriti liigutavat softiuuenduse tegemise poole. Rohkem selline attitude, et lasime pealtnäha normaalse fööni laksuga turule, oli popp värk, mis siis, et s*tt telefon.

Eem, ausalt öeldes on mul Siemensi enda jutust sügavalt savi, minul on leping TELE2-ga.
Seal seisab, et TELE2 vastutab kauba lepingutingimustele vastavuse eest 24 kuud alates kauba üleandmise kuupäevast.
Kuna telefon paneb näkku ja seda minust mitteolenevatel põhjustel, viin tellu kenasti garantiisse ja nõuan vahetust /raha tagasi, kui nad teda korda ei tee. Siemensiga ma seotud ei ole, mu pärast hakkaku ka kummikuid tootma, aga leping on ikkagi ainult TELE2-ga.

It's as simple as that.
tagasi üles
chillbill
HV vaatleja
chillbill

sõnum 17.01.2004 15:41:22 vasta tsitaadiga

et kas siis seda allalaadimise limiiti saab softivahetusega kaotada ? icon_neutral.gif
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Tripp
Kreisi kasutaja
Tripp

sõnum 17.01.2004 16:46:40 vasta tsitaadiga

chillbill kirjutas:
et kas siis seda allalaadimise limiiti saab softivahetusega kaotada ? icon_neutral.gif

Loomulikult saab, iseasi on see, kas Siemens seda teha tahab. Võibolla ongi neil selline poliitika, et C-klassi telefonid peavad igas mõttes S-klassi telefonidest viletsamad olema.

Mart
HV kasutaja
Mart

sõnum 17.01.2004 17:08:47 vasta tsitaadiga

käisin täna Rapla tele2's. näitasin sealsele müüjale neid buge. grpsi kohta ei osanud midagi öelda, kastikeste kohta ütles a la need ei sega ju midagi. miks nad seal olla ei või. icon_eek.gif
tagasi üles
Qrat
HV kasutaja

sõnum 17.01.2004 23:00:53 vasta tsitaadiga

Ma olen muidu telliga rahul aga yks kyssa on mul näppides tyhjeneb tel päris kiirest nii aga kui pimenduspildis on siis peab vastu kuskil poolteist nädalat ja selle aja jooksul olen nats ka telliga rääkinud. Kaas teil on ka selline probleem icon_confused.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Living
HV kasutaja
Living

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.01.2004 14:06:39 vasta tsitaadiga

Living kirjutas:
mul 2 telefoni ja yhel neist nool yles liigub ka kehvemalt. Tele2 lubas kehva JAVA kohta Siemensilt aru pärida. Ehk Siemens annab mingit softi java jaoks. Soovitati jaanuari keskel uuesti helistada. Aga muidu telefon on thumbs_up.gif

icon_evil.gif Siemens ei kavatsegi avada java tuge C62-le ja sama lugu modemiga. Tele2 lubas kombenseerida reklaami*vea icon_exclaim.gif Aga kuidas? icon_eek.gif
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
Caveman
HV veteran
Caveman

sõnum 20.01.2004 15:16:57 vasta tsitaadiga

No minu oma läks täna remonti, anti teine telefon vastu ja lubasid nädala pärast helistada icon_neutral.gif
tagasi üles
Mart
HV kasutaja
Mart

sõnum 20.01.2004 16:43:02 vasta tsitaadiga

kui ma ostsin, siis olid Raplas veel kirjad, et java olemas ning müüja ütles ka, et olemas, kuigi ma rääkisin selle koha pealt talle vastu ja soovitasin tal vaadata tele2.ee'sse. icon_rolleyes.gif
peab ka viima remonti. äkki saab nendest ruutudest lahti ja grpsi selgemaks. icon_neutral.gif
Caveman, hoia meid asjaga kursis. icon_wink.gif beer_yum.gif

EDIT: kas teil, kellel on c62, MMS'id töötavad muidu ? icon_confused.gif
tagasi üles
Caveman
HV veteran
Caveman

sõnum 20.01.2004 17:09:37 vasta tsitaadiga

Mart kirjutas:
kas teil, kellel on c62, MMS'id töötavad muidu ? icon_confused.gif

Mul reeglina töötas, aaga vahel streikis nagu tal kombeks on.
Mart kirjutas:
Caveman, hoia meid asjaga kursis.

Eks ikka.
Jama on muidugi selles, et kui nad mulle helistavad siis ei saa kohe korraga järgi minna, sest enda lähedal ei ole TELE2 esindust thumbs_down.gif
Kui nad softi korda saavad, siis on mu telefon defitsiit, töötavaid C62-sid ei pidanudki Eestis veel olema icon_wink.gif

Huvitav kas ma tohin oma kirjavahetuse TELE2-ga siia üles riputada, kas see on seadusega kooskõlas?
tagasi üles
Mart
HV kasutaja
Mart

sõnum 20.01.2004 17:50:28 vasta tsitaadiga

fakit, ma ei saa selle MMS'ga hakkama. icon_mad.gif ma ei oska neid seadeid õigetesse kohtadesse toppida. icon_cry.gif kuhu see MMSC IP: 193.12.040.006 tuleb panna ?üritasin natuke selle mc60 seadistus õpetuse järgi aretada, aga ikka ei leidnud. icon_confused.gif keegi aitaks ? icon_neutral.gif
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 20.01.2004 17:54:02 vasta tsitaadiga

Caveman kirjutas:
Huvitav kas ma tohin oma kirjavahetuse TELE2-ga siia üles riputada, kas see on seadusega kooskõlas?

... see sõltub vaid Sinu enda äranägemisest, kui TELE2 Sulle just mingit, nende jaoks konfidentsiaalset, infot ei lekitanud ...

resnick
Kreisi kasutaja
resnick

sõnum 20.01.2004 22:59:38 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Caveman kirjutas:

... see sõltub vaid Sinu enda äranägemisest, kui TELE2 Sulle just mingit, nende jaoks konfidentsiaalset, infot ei lekitanud ...

OT: no mehed kuulge...mis see nüüd siis on... icon_biggrin.gif kirjutage ikke inimeste kombel 8) ...siis ei pea silmi pahupidi pöörama, et teie kirjutatut lugeda...

...ja muidugi tee seda (riputa ja teavita kah) Caveman...mind ka huvitab, kuidas asi läheb...ostsin ka õele mõni aeg tagasi selle c62-e...

Caveman
HV veteran
Caveman

sõnum 21.01.2004 00:00:05 vasta tsitaadiga

resnick kirjutas:
ja muidugi tee seda (riputa ja teavita kah) Caveman...mind ka huvitab, kuidas asi läheb...ostsin ka õele mõni aeg tagasi selle c62-e...

Krt mehed, teeme nii, et ma räägin pikemalt siis, kui asi läbi on. Tont seda teab, mis juhtuda võib. Äkki .... nojah, räägin siis, kui asi läbi saab, eeldatavalt mingi 1,5 nädala pärast. icon_smile.gif

Muide asendustelefoniks sain ma SE T100.
Mul on selline kahtlane tunne, et "garantiiremont" tähendab tegelikult seda, et TELE2 onud ja tädid annavad remonti toodud föönid teistele klientidele (kes ka enda tellud garantiisse on toonud) asendustelefonideks. Et siis nagu vahetetakse telefone icon_razz.gif
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 21.01.2004 09:07:29 vasta tsitaadiga

... see pisike tekst oli nö. pehme irooniana mõeldud, mida siin siis ikka niiväga varjata ?

... samas see teooria telefonide vahetamisest, tjah ei oskagi kohe midagi kosta - hea fantaasia ...

... samas, mis puutub softivigadesse, siis ilmselt pole sellepärast küll mõtet C62 veel parandusse viia, kuna neid ei fix'ita enne, kui uus soft olemas, aga minuteada veel pole. GPRS töötas minu proovitud C62 (2tk) küll väga hästi, seda küll EMT levis ...

Caveman
HV veteran
Caveman

sõnum 21.01.2004 16:52:54 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
... see pisike tekst oli nö. pehme irooniana mõeldud, mida siin siis ikka niiväga varjata ?

... samas see teooria telefonide vahetamisest, tjah ei oskagi kohe midagi kosta - hea fantaasia ...

... samas, mis puutub softivigadesse, siis ilmselt pole sellepärast küll mõtet C62 veel parandusse viia, kuna neid ei fix'ita enne, kui uus soft olemas, aga minuteada veel pole. GPRS töötas minu proovitud C62 (2tk) küll väga hästi, seda küll EMT levis ...

Pisike tekst oli nagu jah icon_razz.gif
Aaga TELE2 tädi lubas telefoni korda saada, ja see pole muidu võimalik kui softi uuendades.
Kui ta korda ei saa, siis nõuan teist telefoni vastu.
Kui saab, siis müün telefoni harulduse pähe maha icon_wink.gif
tagasi üles
netmarket
Kreisi kasutaja
netmarket

sõnum 23.01.2004 19:46:29 vasta tsitaadiga

juba mitmelt poolt on kuulda olnud, et soft vigane. Kahtlane värk, kuigi mulle telefon väga meeldib:)
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 21
tagasi üles
Caveman
HV veteran
Caveman

sõnum 26.01.2004 22:55:54 vasta tsitaadiga

Nii, täna TELE2-st helistati, kästi telefonile järgi tulla.
Kuna leping on mul isa nimel, siis helistasid temale, kes kahjuks ei saanud hästi aru, mida see garantii-tädike talle ette vuristas.
Nii palju sain teada, et telefonil on vahetatud klahvistik icon_eek.gif (minu arust töötas eelmine väga hästi, aga no kui tasuta on ikka hää icon_biggrin.gif ) ja "telefoni sees on midagi vahetatud". Kas see viimane käis juppide või softi kohta, ma ei tea icon_sad.gif
Anyways, järgi lähen ma telefonile hiljemalt laupäeval, eks siis selgub asi täpsemalt.
Sellega seoses, C62 omanikud võiksid siia teemasse anda oma tarkvaraversiooni nr, et ma ka pärast aru saaks, kas minu omal on tarkvara üle kirjutatud või ei. Seda sai vist vaadata, kui trükid sisse *#06# .
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Siemens C62 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 15, 16, 17  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.