Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Mart
HV kasutaja

|
05.01.2004 20:11:41
|
|
|
Caveman kirjutas: |
Mis krdi pärast on limiit 5kb? See rikub kõik ära ju
Kas sellest mööda ei saa hiilida kuidagi?
By the way: TELE2 neid telefone enam ei ole.  |
Raplas küll oli Täna käisin vaatamas.
Rapla Tele2's oli üldse veel telefoni tutvustuses märgitud, et java tugi olemas. Kui küsisin selle kohta, siis öeldi, et neil on see tutvustus sellest ajast, kui telefon Rapla esindusse müüki tuli ja nad ei tea selle kohta midagi
Dl limiit 5kb... helinaid/pilte ei saa siis ? palju need võtavad?
mul pole absull kogemusi telefonidega, millel on gprs's jne
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Caveman
HV veteran

|
05.01.2004 20:16:23
|
|
|
TELE2 hinnakirjas sellist asja nagu c62 ei eksisteeri igatahes
Helinatega ja piltidega on nii, et osa tuleb, osa mitte.
AGA, rääkige nüüd targad siin: Mobineti taustad peaksid ju temale ka peale minema, õige suurus ja puha. Kui proovisin, siis ütles telefon et liiga suur fail, kuigi ise lehelt vaatasin, oli alla 5 kb
Any ideas?
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
4 :: |
10 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
supsman
HV vaatleja
|
07.01.2004 10:45:18
tele2 vastused küsimustele c62 kohta |
|
|
1. Miks ei ole tele2 leheküljel enam Siemens C62 GPRS ja MMS seadete sisestamise õpetust? Ja miks ei ole ka telefonide tutvustuses enam Siemens C62?
2. Minu C62 GPRS on seadistatud ja töötab, ent kui mõnikord ühendust luua ei õnnestu, siis püüab telefon ise tekitada data-ühendust, helistades sissehelistamisnumbril, see aga on minutitasuga teenus. Internetis on sama probleemi üle kurtnud ka teised C62 omanikud. Milles asi?
3.Miks on menüüdes mõnedel valikutel ees ja taga väikesed ristkülikud, kui see on softi viga, siis kas seda parandada saab
1. Seadistusi pole sel põhjusel, et nendega oli probleeme, mille uurimisega tegeleb Siemens e. telefoni tootja. Probleemid on telefonipõhised.
2. Ühenduse loomise ebaõnnestumiseks võib olla antud piirkonna hetkeline ülekoormus. Selle puhul soovitame telefoni korraks välja lülitada, seejärel uuesti sisse ning proovida taas ühenduse loomist. Lisaks on ilmnenud ka muid andmesidega seotud probleeme Siemens C62-l, mille parandamine sõltub Siemensist ning seisneb ilmselt uutes tarkvaraversioonides. Ootame samuti selle probleemi lahendust, kuid kuna tegemist on tootjapoolsete probleemidega ei oska paraku öelda millal saabuvad lahendused.
3. Ristkülikute ilmumine mõnes menüüvalikus on tõepoolest telefoni tarkvaraline viga. Hetkel Siemensil uut tarkvara selle parandamiseks ei ole, kuid selle loomisega tegeletakse.
Lugupidamisega,
Aleksei Suvorov
Tele2 klienditeenindus
internet@tele2.ee
(+372) 6866833
|
|
tagasi üles |
|
 |
Caveman
HV veteran

|
07.01.2004 10:53:25
|
|
|
Nagu ma aru saan , oled sa supsman siis klienditeenindaja.
Aga kuhu kadus C62 omadustest Java?
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
marqs
HV veteran

|
07.01.2004 11:42:59
|
|
|
õigem oleks vast küsida, miks ta seal üldse algselt oli.
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
07.01.2004 11:52:40
|
|
|
marqs kirjutas: |
õigem oleks vast küsida, miks ta seal üldse algselt oli. |
... ilmselt puhtalt näpukas, kuna C55-l see oli, siis eeldati, et ka C62-l on. Oleks olnud igati loogiline, aga damn Siemens oskas klientidele pettumuse valmistada, mida ta pole ka kuskil põhjendanud või pole mina seda veel välja lugeda osanud, miks selline käik tehti ... kardeti kallimatele mudelitele liiga tõhusat konkurenti ja jäeti silmas pidamata, et see oleks olnud sama tõhus konkureerimaks ka teiste tootjatega , ma lihtsalt ei mõisa Praeguseaja selle klassi telefonide põhilised müügitrumbid ju ongi - korralik värviline ekraan, polüfoonilised helinad, GPRS ja Java tugi ! Kes suudab nende komponentidega hea telefoni kokku klopsida, oleks hoobilt pestseller nr. 1 ja minu kogemuse kohaselt, puudub C62'l vaid see 1 komponent, olemaks oma klassi kuningas ...
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
supsman
HV vaatleja
|
07.01.2004 12:25:38
|
|
|
Palun mitte valesti aru saada, Supsman, see tähendab mina, ei ole klienditeenindaja, vaid klient, kes tele2-le küsimusi esitas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Caveman
HV veteran

|
07.01.2004 12:56:53
|
|
|
supsman kirjutas: |
Palun mitte valesti aru saada, Supsman, see tähendab mina, ei ole klienditeenindaja, vaid klient, kes tele2-le küsimusi esitas. |
krt seda ma kartsin
Aga muide, tänasest alates on C62 jälle TELE2 hinnakirjas.
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
cbr
HV Guru

|
07.01.2004 16:52:41
|
|
|
Krt Tartus ühes TELE2 kaupluses oli ka C62. Ja taga kiri omadustega, kus ilutses ilusti "JAVA TUGI"
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mart
HV kasutaja

|
07.01.2004 18:29:31
|
|
|
Cobra[EST] kirjutas: |
Krt Tartus ühes TELE2 kaupluses oli ka C62. Ja taga kiri omadustega, kus ilutses ilusti "JAVA TUGI"  |
Raplas ka, nagu ma eelmises postis mainisin. mulle väitsid nii a la meile pole öeldud, et sellel javat pole.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
draggo
HV kasutaja

|
08.01.2004 11:39:25
|
|
|
Endal nüüd siis kogemus selle telefoniga. Algus oli positiivne aga praegu juba deffektse akuga garantii remondis. Menüüd on meeletult aeglased. Kes aga polüfoonilisi helinaid tahab tirida siis neid saab eesti saitidelt tonnide viisi.
Java tuge küll ei avastanud...
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Living
HV kasutaja

|
09.01.2004 21:57:49
|
|
|
data cabel
Tellisin *OSTUKOHT* poistelt Siemens A55/C55/ M55/S55/S57/SL55/C60/ MC60/A60/C62 datakaabel F/MBUS hinnaga 250 eeku ja kaabel töötab programmiga Siemens Data Suite korralikult (Win_XP). Teeb ära sama töö mis originaal kaabel (~1000 eeku). teisi programme pole jõudnud veel proovida.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
sumpz
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
andru201
HV kasutaja
|
11.01.2004 17:16:40
|
|
|
Living kirjutas: |
data cabel
Tellisin *OSTUKOHT* poistelt Siemens A55/C55/ M55/S55/S57/SL55/C60/ MC60/A60/C62 datakaabel F/MBUS hinnaga 250 eeku ja kaabel töötab programmiga Siemens Data Suite korralikult (Win_XP). Teeb ära sama töö mis originaal kaabel (~1000 eeku). teisi programme pole jõudnud veel proovida. |
kas selle kaabliga saab kõike teha ve (pilte telefoni panna, jpg faile, software upgradida, helinaid telefoni panna jne) rohkem ei tiaga praegu, kui saab vell midagi teha siis ütle mulle ka.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Living
HV kasutaja

|
11.01.2004 20:07:49
|
|
|
Teen siia copy ja paste *OSTUKOHT* textist ---
USB Datakaabliga saad: Internetis surfata; FTP (Alla/üleslaadida faile; tõmmata helinaid ja pilte; kopeerida varukoopiaid telefoniraamatust; tõmmata telefoni logosid; saata SMS sõnumeid ja telefoni tarkvara uuendada.
selline tekst seal kirjas on.
|
|
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
mista_E
HV vaatleja
|
11.01.2004 20:23:21
|
|
|
sul võib ju see data kaabel olla aga huvitav oleks teada kussa seda tarkvara saad,uuendamiseks! )
|
 |
Living
HV kasutaja

|
11.01.2004 21:45:56
|
|
|
Mina pole Siemens C62 tarkvara uuendamisest midagi kirjutanud. See tekst puudutab rohkem A55/C55/ M55/S55/S57/SL55/C60/ MC60/A60/ moblasi. C62 on liiga noor veel.
|
|
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
marqs
HV veteran

|
11.01.2004 21:51:05
|
|
|
mista_E kirjutas: |
sul võib ju see data kaabel olla aga huvitav oleks teada kussa seda tarkvara saad,uuendamiseks! ) |
kas see käis nüüd konkreetselt c62 pihta või oli laiemalt mõeldud? üsna paljudele mudelitele jaga siemens ise uuenduspakke. need sellised vabalt tiritavad win32 programmid, mis vaid originaalkaablitega (peaksid?) töötama. olgu või näituseks mu c55 toodud. uuemate leludel näikse see asi soiku jäänud lisaks liigub veel lademetes põrandaaluseid flashe. kel vaja, see leiab
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
andru201
HV kasutaja
|
11.01.2004 22:08:40
|
|
|
kas siis selle kaabliga mis seal ostukohas müüakse ei saa tarkvara uuendada kuna see ei ole originaal ju, vähemalt seal kirjas ,et "Kaabel ei tööta Siemens originaal tarkvaradega, mis loodud telefoni ja arvuti vaheliseks suhtluseks. "
EDIT: See ei ole originaal ju
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
marqs
HV veteran

|
11.01.2004 22:58:15
|
|
|
siemnsi enda levitatavaid asju ilmselt peale ei saa, aga winswupide ja teiste siemensi flasheritega jamamisest ei tea ma suurt midagi.
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
tarts919
HV vaatleja
|
12.01.2004 15:07:01
|
|
|
probleem selles et lülitab kõne alustamisel välja. korra kutsub ja siis küsib pin koodi. on mõnel veel sellist jama?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tripp
Kreisi kasutaja

|
12.01.2004 15:52:24
|
|
|
tarts919 kirjutas: |
probleem selles et lülitab kõne alustamisel välja. korra kutsub ja siis küsib pin koodi. on mõnel veel sellist jama? |
Vii aga garantiisse, äkki saab korda.
Btw, Tele2-s töötav elukaaslane rääkis, et väga õnnetu mudel see c62. Pooled müüdud telefonidest tulevad garantiisse tagasi. Pidi olema isegi hullem kui ericsson T100, mida ka ikka päris palju tagasi pidi toodama.
Igatahes peale sellist infot kadus IGASUGUNE tahtmine seda telefoni omada.
_________________ "Reklaam on teadus sellest, kuidas hoida intellekti nii kaua kinni, kui tema omanik raha ära annab." - Stephen Leacock |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
mista_E
HV vaatleja
|
12.01.2004 19:47:47
|
|
|
Kommentaarid järgmised: uue telefoni kohta väga nõrk aku 3 päeva. telefon suht väike sobib rohkem naistetelefoniks ja nupud on ka väga väiksed , võiks öelda ka et ebamugavad. See seeria telefone mis praegalt Eestis müügil need on PRAAGID! Tarkvara probleemid nimelt: keele bugi, tobedad ristkülikud ilutsevad menüüdes pluss sellele on admesides "kalad" sees . Gprs ei toimi nii nagu ta peaks toimima. üldse ma ei soovitaks kellelgi praegalt seda telefoni osta kuna ostad ju Praagi. Tuleks oodata millal uus seeria välja tuleb ja siis alles osta kui tõesti seda telefoni ni väga omada tahetakse.See on ka väga tobe et sel telefonil Download lemiit nimelt üle 5 Kb asju tõmmata ei saa.Võimalus on et neid väiksemaks teha ja netti üles panna ja siis alles tirida, tobe lisatöö! Positiivne sel telefonil ainult displey! Siemens!
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
13.01.2004 11:09:19
|
|
|
... tea, mina nii hävitavat hinnangut ei annaks, need vead ilmnevad samuti ainult teatud juhtudel. Kel' vaja vaid väikest, suht lihtsat/stiilset, kuid kaasaegsete viledega telefoni, ning kõike seda odava raha eest, siis pole C62 küll kaugeltki paha variant. Oma funktsiooni telefonina, täidab C62 küll suht hästi, levitundlikus on norm, helinad valjud ja vibra hästi tuntav ka läbi paksema riietuse, ning kuular edastab häält edukalt ka mürarikkas keskkonnas. Nuppude puhul on stiilsust mugavusele eelistatud, kuid nii hull nüüd asi küll pole, kui siin muljet püütakse jätta. Aku peab kindlasti rohkem, kui 3 päeva - olete esimesed pikad laadimised üldse ära teinud, kes te siin kurdate ? Samas, tuleks vaadata, et GPRS'i niisama sisse ei jäta, kuna see sööb ka ootel olles akut. GPRS'i kiiruse suhtes pole midagi kurta, minu proovitud 3 Elion'ist pärit telefoni on olnud kõik eelhäälestatud ja net oli kiirem, kui paralleelselt proovitud 6100, 8310 ja 6610. IMHO 2k eest on telefoni rohkem, kui küll inimesele, kes ostab selle suhtlemiseks, mitte mängimiseks !
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mart
HV kasutaja

|
15.01.2004 23:27:55
|
|
|
sain ka selle telefoni siis esmaspäeval tekkisid mõned küsimused sellega seoses...
nimelt, esimene asi puudutab gprs'i. aktiveerisin selle ära, nagu siin on kirjutatud (tele2's ka kirjutatud). muidu on kõik korras, aga ma ei saa nüüd hästi aru, kas mul töötab ikka wap üle grpsi või mingi muu asi. tavaliselt, kui panen mine avalehel vms, siis näitab, et ühendab, natukese aja möödudes laadimine ning siis ongi avalehel(tele2 wap), kuid mõnikord hakkab, samat toimingut tehes, kuhugi helistama vms tegema nagu mingi sissehelistamine. helistab sinna mingile nr, mis ma seal seadetes sisestama pidin, ning siis, kas läeb avalehele või viskab mingi errori. igatahes, kas see peabki nii olema? on see normaalne ? teistel c62 omanikel on ka nii ? asi töötab ikka wap üle gprs'i (maksan mahu, mitte aja eest) ?
ma täielik võhik selles asjas keegi võiks seletada ...
ja teine küsimus selles, kas ma saan selle telefoniga nt www.jippii.ee 'st või kuskilt mujalt mingeid helinaid, logosid tellida ? seal pole nagu seda telefoni näidatud see dl limiit 5kb segab midagi ?
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|