Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Guild Wars 2 (eestlased serverisse Far Shiverpeaks) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 60, 61, 62 ... 71, 72, 73  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Millises serveris hakkad mängima ja miks? Põhjenda teemas ...
Far Shiverpeaks
57%
 57%  [ 73 ]
Desolation
16%
 16%  [ 21 ]
Midagi muud. Täpsustan ja põhjendan teemas.
25%
 25%  [ 33 ]
hääli kokku : 127

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
madest
Kreisi kasutaja
madest

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.10.2012 13:45:05 vasta tsitaadiga

Kui seda artiklit loed siis tuleb välja et kahekesi kogusid matejale ja retsepte koguaeg. Üksida nolifed korda 2(kaks)
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 03.10.2012 13:50:06 vasta tsitaadiga

pane tähele, et too tüüp leveldas ka aldi nullist üles selle aja jooksul ning kogu üritus võttis neil vähem kui kuu aega. Ehk siis üksi tehes oleks asjale kulunud max paar kuud. Reaalselt küll arvatavasti veelgi vähem kuna päris kõike ei anna paralleelselt kokku ajada.
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
nardae
HV kasutaja

sõnum 03.10.2012 16:49:37 vasta tsitaadiga

oleme ausad, 2 päevaga lvl 80 on ikka suht hard core ka, see pole mingi 4h pävas mängimist.
Sellisel harju keskmisel läheb ikka kordades ja kordades kauem aega.

Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 03.10.2012 17:07:43 vasta tsitaadiga

6 kuu jutustajad ei rääkinud harju keskmisest vaid pigem just noist hardcore tontidest icon_rolleyes.gif
tagasi üles
asgard77
HV vaatleja

sõnum 03.10.2012 17:44:09 vasta tsitaadiga

Suurem osa levelidest tuli craftimisest s.t. mitte aeg pole oluline mõõde, vaid rahakoti suurus. Kui pappi on materjalid kokku osta, pole lv80 harju keskmisele paari päevaga ka probleem.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 03.10.2012 17:45:38 vasta tsitaadiga

Ehk siis su jutust võib järeldada, et paksema rahakotiga tegelased suudaksid legendaarse nodi veelgi kiiremini kokku ajada icon_smile.gif
tagasi üles
carbz
HV kasutaja
carbz

sõnum 03.10.2012 17:59:51 vasta tsitaadiga

Vennad, kes oskasid Mystic Forges mängida, enne kui see populaarseks muutus, teenisid paari päevaga sadu ja sadu ühikuid kulda. Põhiline ajakulu on siiski 500 badge ja 1m+ Karmat, Karma farmimine läheb aina raskemaks tänu A-Neti sõjale bottide vastu. Praegu on GW2Gurus legendary-sid nagu seeni pärast vihma, ilmselt tänu viimastele server restartidele.
tagasi üles
Ivarios
HV vaatleja

sõnum 03.10.2012 19:58:49 vasta tsitaadiga

lugedes neid viimaseid postitusi, tekkis küll tunne nagu oleks kogemata naistega sauna sattunud (mitte et mul selle vastu oleks aga ikkagi..) ......selline pläägutamine hakkas pihtsa et kohe piinlik.....nagu tõsiselt.

tean jah et meil sõna vabadus, aga palun, üritage olla.

tänan

PS jah tunnistan et eksisin selle legendary weponiga...aga vigu teeme me kõik icon_evil.gif
tagasi üles
Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 03.10.2012 22:17:36 vasta tsitaadiga

Tre,

Ivarios kirjutas:

PS jah tunnistan et eksisin selle legendary weponiga...aga vigu teeme me kõik icon_evil.gif

Arusaadav. No hard feelings beer_yum.gif

Equ

tagasi üles
carbz
HV kasutaja
carbz

sõnum 08.10.2012 21:06:40 vasta tsitaadiga

Ostsin Exotic juveelid ka peale, põhimõtteliselt maxed nüüd.

Peab ütlema, et see uus Dungeon tokenite süsteem on väga meeldiv. Ja kui nüüd karma DR ka parandati, hakkab nädalavahetusel farmima vast.
tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 17.10.2012 10:40:26 vasta tsitaadiga

Miks siis inimestel mäng kuidagi peale ei lähe? Ise mängin siiamaani ja rahul heh. Tegevust praegu on, teen dungeon exploration mode ja farmin omale vastava geari selga, et saaks siis rahus pärast WvW teha ja niisama lõbutseda. Dungeonid muidugi vajavad veel tweakimist ja buge on käputäis aga läbi jooksmata nad ei jää heh. Mängisin WoW 10-day trialit ka vahelduseks ja kurat ega tegelt tagasi enam ei tiri. GW2 combat süsteem, animatsioonid ja kõik on peajagu ikka üle minu jaoks. Ainuke asi mille üle nurisen on story aga no see mind ei ole Guild Warsis kaasa kiskunudki. icon_smile.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 17.10.2012 10:49:27 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Ehk siis su jutust võib järeldada, et paksema rahakotiga tegelased suudaksid legendaarse nodi veelgi kiiremini kokku ajada icon_smile.gif

See ju igas mängus nii thumbs_up.gif
1. Osta legendaarse varustusega konto = võit.
2. Palka powerleveldajad = võit.
3. Palka orjad, kes sulle farmivad = võit.
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
Psych0
HV veteran
Psych0

sõnum 17.10.2012 11:03:52 vasta tsitaadiga

Mis mõte on enda 'e-peenise' kasvatamisel, kui sa seda ise ei tee. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
madest
Kreisi kasutaja
madest

sõnum 17.10.2012 11:34:11 vasta tsitaadiga

veso kirjutas:
Miks siis inimestel mäng kuidagi peale ei lähe?
PVE sucks või siis ma ei oska.
Oled instas 3800 elu koll litib 4100 ~30% ajast möödub kuskil käpukil olles või siis teist käpukil venda ressides. (not fun)
Mida teha kui oled bossi prime target ka peale kahte dodge rolli ? Sad day for u ?
Kõige parem näide insta disaini failist on Alpha boss COE 's. Bossi aoe abilityd on küll ilusti avoiditavad aga seda dodge rollimist tuleb teha ~5-10 minti nii et ei faili.
Võibolla on asi minus aga ei leia et saaks huvitavaks pidada fighti kus kogu strateegia ongi üles ehitatud sellele et kas saad oneshotti või ei. GW2's on enamus sellised kahjuks.

Ma ise mängin küll hetkel edasi sest asi on siiski ostetud ning Eventid ja AH ga mängimine päris fun. Alati jääb ka lootus et ehk järgmise expansioni või patchiga ka PVE huvitavamaks muudetakse.
Ja räägin seda kui Ranger @ lvl80 full exotic enda craftitud armor 400 jewel / 400 huntsman /400 leatherworker / 400 cooking
tagasi üles
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 17.10.2012 14:45:33 vasta tsitaadiga

PVE on sisuliselt dumbed down "holy trinity". Teised mängud võivad ka monsterite liikumis kiiruse patchiga maha võtta ja kilgata meil on uus PvE. Tanki ja heali pole enam vaja , kite palju tahad. Isegi kui mingil põhjusel surma saad siis alati saab ju ressida. (kuni on kedagi kes ressiks) Ja lõpuks on veel võimalus lihtsalt ressurection punktist võitlusesse tagasi joosta.
tagasi üles
Ivarios
HV vaatleja

sõnum 18.10.2012 18:43:08 vasta tsitaadiga

mainiks siinkohal seda et need dungeonid mida ma olen proovinud, on kõik tegelikult suht hästi läbi mõeldud (bugid ikkagi veel sees).
Probleem on siinkohal see et kui sa oled üksi mingite võõrastega, siis on su surmasaamis tõenäosus suhteliselt suur. Kõikide bosside vastu ning nede igasuguse abilitite vastu on olemas ravi. Kuid selleks on vaja tiimi, kes tunneb oma charri ning teab mida teha.

Kitimise kohta niipalju et selle edukaks sooritamiseks on vaja kahte Guardiani. Töötab vääga ilusasti.

Kõige esimene dungeon Ascalonian Catacombs (AC), õigete inimestega läbi joosta (sõna otseses mõttes) võtab aega vaid 65 minca (kõik kolm storit) beer_yum.gif
tagasi üles
madest
Kreisi kasutaja
madest

sõnum 18.10.2012 19:23:36 vasta tsitaadiga

Ivarios kirjutas:
mainiks siinkohal seda et need dungeonid mida ma olen proovinud, on kõik tegelikult suht hästi läbi mõeldud (bugid ikkagi veel sees).
Probleem on siinkohal see et kui sa oled üksi mingite võõrastega, siis on su surmasaamis tõenäosus suhteliselt suur. Kõikide bosside vastu ning nede igasuguse abilitite vastu on olemas ravi. Kuid selleks on vaja tiimi, kes tunneb oma charri ning teab mida teha.

Kitimise kohta niipalju et selle edukaks sooritamiseks on vaja kahte Guardiani. Töötab vääga ilusasti.

Kõige esimene dungeon Ascalonian Catacombs (AC), õigete inimestega läbi joosta (sõna otseses mõttes) võtab aega vaid 65 minca (kõik kolm storit) beer_yum.gif

Räägib guardian või warr mine tee instat thiefi või rangerina ja grupiga kus guardiani ei ole. icon_lol.gif

Mine tee instat rangeri või thiefina
tagasi üles
Mikiki
HV kasutaja
Mikiki

sõnum 18.10.2012 19:41:15 vasta tsitaadiga

Selle koha pealt olen mingis mõttes nõus jah, et GW1's oli see combati dünaamika selle poolest kuidagi meeldivam. Mulle endale meeldivad kindlad klassirollid ja healerite olemasolu. Ka see, et builde oli rohkem (ja vähem konkreetsest relvast sõltuvaid).

Aga äkki mingite expansadega tuleb skille juurde. Loota ju võib.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 21.10.2012 11:18:14 vasta tsitaadiga

Mängu mängijate arvamus on siis et PvE osa ei ole kõige parem? Ma olen GW2 ostmist edasi lükand pidevalt, sest pole siiani sotti saanud, kas PvE mehele on seal midagi v mitte.
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 21.10.2012 11:27:18 vasta tsitaadiga

save ur money see mäng peaks f2p olema kui sedagi
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 21.10.2012 11:34:55 vasta tsitaadiga

pots4t4j4 kirjutas:

Mis ajast sa maksad, et seda mängida? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
greencow
HV kasutaja

sõnum 21.10.2012 11:51:31 vasta tsitaadiga

pots4t4j4 kirjutas:

Aga kui see mäng peaks f2p olema, siis võta kätte ja tee ära, samasugune mäng tasuta ja mina tulen ja mängin, ütlen isegi aitäh.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 21.10.2012 11:55:04 vasta tsitaadiga

Lol nüüd ei taheta isegi karbi eest maksta? Haha. Oma hinna kohta on see mäng igat senti väärt. Tegevust on küllaga, PvE on ikka parem kui suuremal osal MMO'dest praegusel hetkel. WvWvW on väga äss ja crafting on mõnus. Ma ei tea mille üle kurat mõned siin nii kangesti vinguvad, et pole isegi 40 eurot väärt.
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 21.10.2012 12:03:10 vasta tsitaadiga

No ma ekstreemseid ja põhjendamata arvamusi ei arvesta enivei. Ma eriti PvP pole kunagi viitsinud mängida (kuigi WoW battlegroundsid pakkusid mingit meelelahutust) ja mu küsimus oleksi siis et inimesed, kes on WoWi mängind (ja oskavad PvE aspekti võrrelda)...kas PvE pärast on mõtet karbihinda maksta v mitte?
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 21.10.2012 12:30:26 vasta tsitaadiga

madfury kirjutas:
No ma ekstreemseid ja põhjendamata arvamusi ei arvesta enivei. Ma eriti PvP pole kunagi viitsinud mängida (kuigi WoW battlegroundsid pakkusid mingit meelelahutust) ja mu küsimus oleksi siis et inimesed, kes on WoWi mängind (ja oskavad PvE aspekti võrrelda)...kas PvE pärast on mõtet karbihinda maksta v mitte?

Ma olin sucker WoWi PvE järgi ja aint sellega tegelesingi seal. Nüüd mängin GW2 ja minu arust pole häda sel midagi. Dungeonid vajavad küll tweakimist veel ja suuremaid raide vms pole olemas, va. draakonite tapmised levelimis aladel aga mina olen igati rahul. Ma pole ise PvP inimenegi kuid Warhammer Onlines hakkas PvP mulle meeldima ja GW2s on sarnane, take over keeps, defend keeps jne.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Guild Wars 2 (eestlased serverisse Far Shiverpeaks) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 60, 61, 62 ... 71, 72, 73  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.