Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Millises serveris hakkad mängima ja miks? Põhjenda teemas ... |
Far Shiverpeaks |
|
57% |
[ 73 ] |
Desolation |
|
16% |
[ 21 ] |
Midagi muud. Täpsustan ja põhjendan teemas. |
|
25% |
[ 33 ] |
|
hääli kokku : 127 |
|
autor |
|
madest
Kreisi kasutaja

|
03.10.2012 13:45:05
|
|
|
Kui seda artiklit loed siis tuleb välja et kahekesi kogusid matejale ja retsepte koguaeg. Üksida nolifed korda 2(kaks)
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
03.10.2012 13:50:06
|
|
|
pane tähele, et too tüüp leveldas ka aldi nullist üles selle aja jooksul ning kogu üritus võttis neil vähem kui kuu aega. Ehk siis üksi tehes oleks asjale kulunud max paar kuud. Reaalselt küll arvatavasti veelgi vähem kuna päris kõike ei anna paralleelselt kokku ajada.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
nardae
HV kasutaja
|
03.10.2012 16:49:37
|
|
|
oleme ausad, 2 päevaga lvl 80 on ikka suht hard core ka, see pole mingi 4h pävas mängimist.
Sellisel harju keskmisel läheb ikka kordades ja kordades kauem aega.
_________________ Anar kaluva tielyanna! |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
03.10.2012 17:07:43
|
|
|
6 kuu jutustajad ei rääkinud harju keskmisest vaid pigem just noist hardcore tontidest
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
asgard77
HV vaatleja
|
03.10.2012 17:44:09
|
|
|
Suurem osa levelidest tuli craftimisest s.t. mitte aeg pole oluline mõõde, vaid rahakoti suurus. Kui pappi on materjalid kokku osta, pole lv80 harju keskmisele paari päevaga ka probleem.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
03.10.2012 17:45:38
|
|
|
Ehk siis su jutust võib järeldada, et paksema rahakotiga tegelased suudaksid legendaarse nodi veelgi kiiremini kokku ajada
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
carbz
HV kasutaja

|
03.10.2012 17:59:51
|
|
|
Vennad, kes oskasid Mystic Forges mängida, enne kui see populaarseks muutus, teenisid paari päevaga sadu ja sadu ühikuid kulda. Põhiline ajakulu on siiski 500 badge ja 1m+ Karmat, Karma farmimine läheb aina raskemaks tänu A-Neti sõjale bottide vastu. Praegu on GW2Gurus legendary-sid nagu seeni pärast vihma, ilmselt tänu viimastele server restartidele.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ivarios
HV vaatleja
|
03.10.2012 19:58:49
|
|
|
lugedes neid viimaseid postitusi, tekkis küll tunne nagu oleks kogemata naistega sauna sattunud (mitte et mul selle vastu oleks aga ikkagi..) ......selline pläägutamine hakkas pihtsa et kohe piinlik.....nagu tõsiselt.
tean jah et meil sõna vabadus, aga palun, üritage olla.
tänan
PS jah tunnistan et eksisin selle legendary weponiga...aga vigu teeme me kõik
|
|
tagasi üles |
|
 |
Equinox
HV veteran

|
03.10.2012 22:17:36
|
|
|
Tre,
Ivarios kirjutas: |
PS jah tunnistan et eksisin selle legendary weponiga...aga vigu teeme me kõik  |
Arusaadav. No hard feelings
Equ
_________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015 |
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
carbz
HV kasutaja

|
08.10.2012 21:06:40
|
|
|
Ostsin Exotic juveelid ka peale, põhimõtteliselt maxed nüüd.
Peab ütlema, et see uus Dungeon tokenite süsteem on väga meeldiv. Ja kui nüüd karma DR ka parandati, hakkab nädalavahetusel farmima vast.
|
|
tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
17.10.2012 10:40:26
|
|
|
Miks siis inimestel mäng kuidagi peale ei lähe? Ise mängin siiamaani ja rahul heh. Tegevust praegu on, teen dungeon exploration mode ja farmin omale vastava geari selga, et saaks siis rahus pärast WvW teha ja niisama lõbutseda. Dungeonid muidugi vajavad veel tweakimist ja buge on käputäis aga läbi jooksmata nad ei jää heh. Mängisin WoW 10-day trialit ka vahelduseks ja kurat ega tegelt tagasi enam ei tiri. GW2 combat süsteem, animatsioonid ja kõik on peajagu ikka üle minu jaoks. Ainuke asi mille üle nurisen on story aga no see mind ei ole Guild Warsis kaasa kiskunudki.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
17.10.2012 10:49:27
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Ehk siis su jutust võib järeldada, et paksema rahakotiga tegelased suudaksid legendaarse nodi veelgi kiiremini kokku ajada  |
See ju igas mängus nii
1. Osta legendaarse varustusega konto = võit.
2. Palka powerleveldajad = võit.
3. Palka orjad, kes sulle farmivad = võit.
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Psych0
HV veteran

|
17.10.2012 11:03:52
|
|
|
Mis mõte on enda 'e-peenise' kasvatamisel, kui sa seda ise ei tee.
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
madest
Kreisi kasutaja

|
17.10.2012 11:34:11
|
|
|
veso kirjutas: |
Miks siis inimestel mäng kuidagi peale ei lähe? |
PVE sucks või siis ma ei oska.
Oled instas 3800 elu koll litib 4100 ~30% ajast möödub kuskil käpukil olles või siis teist käpukil venda ressides. (not fun)
Mida teha kui oled bossi prime target ka peale kahte dodge rolli ? Sad day for u ?
Kõige parem näide insta disaini failist on Alpha boss COE 's. Bossi aoe abilityd on küll ilusti avoiditavad aga seda dodge rollimist tuleb teha ~5-10 minti nii et ei faili.
Võibolla on asi minus aga ei leia et saaks huvitavaks pidada fighti kus kogu strateegia ongi üles ehitatud sellele et kas saad oneshotti või ei. GW2's on enamus sellised kahjuks.
Ma ise mängin küll hetkel edasi sest asi on siiski ostetud ning Eventid ja AH ga mängimine päris fun. Alati jääb ka lootus et ehk järgmise expansioni või patchiga ka PVE huvitavamaks muudetakse.
Ja räägin seda kui Ranger @ lvl80 full exotic enda craftitud armor 400 jewel / 400 huntsman /400 leatherworker / 400 cooking
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
17.10.2012 14:45:33
|
|
|
PVE on sisuliselt dumbed down "holy trinity". Teised mängud võivad ka monsterite liikumis kiiruse patchiga maha võtta ja kilgata meil on uus PvE. Tanki ja heali pole enam vaja , kite palju tahad. Isegi kui mingil põhjusel surma saad siis alati saab ju ressida. (kuni on kedagi kes ressiks) Ja lõpuks on veel võimalus lihtsalt ressurection punktist võitlusesse tagasi joosta.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ivarios
HV vaatleja
|
18.10.2012 18:43:08
|
|
|
mainiks siinkohal seda et need dungeonid mida ma olen proovinud, on kõik tegelikult suht hästi läbi mõeldud (bugid ikkagi veel sees).
Probleem on siinkohal see et kui sa oled üksi mingite võõrastega, siis on su surmasaamis tõenäosus suhteliselt suur. Kõikide bosside vastu ning nede igasuguse abilitite vastu on olemas ravi. Kuid selleks on vaja tiimi, kes tunneb oma charri ning teab mida teha.
Kitimise kohta niipalju et selle edukaks sooritamiseks on vaja kahte Guardiani. Töötab vääga ilusasti.
Kõige esimene dungeon Ascalonian Catacombs (AC), õigete inimestega läbi joosta (sõna otseses mõttes) võtab aega vaid 65 minca (kõik kolm storit)
|
|
tagasi üles |
|
 |
madest
Kreisi kasutaja

|
18.10.2012 19:23:36
|
|
|
Ivarios kirjutas: |
mainiks siinkohal seda et need dungeonid mida ma olen proovinud, on kõik tegelikult suht hästi läbi mõeldud (bugid ikkagi veel sees).
Probleem on siinkohal see et kui sa oled üksi mingite võõrastega, siis on su surmasaamis tõenäosus suhteliselt suur. Kõikide bosside vastu ning nede igasuguse abilitite vastu on olemas ravi. Kuid selleks on vaja tiimi, kes tunneb oma charri ning teab mida teha.
Kitimise kohta niipalju et selle edukaks sooritamiseks on vaja kahte Guardiani. Töötab vääga ilusasti.
Kõige esimene dungeon Ascalonian Catacombs (AC), õigete inimestega läbi joosta (sõna otseses mõttes) võtab aega vaid 65 minca (kõik kolm storit)  |
Räägib guardian või warr mine tee instat thiefi või rangerina ja grupiga kus guardiani ei ole.
Mine tee instat rangeri või thiefina
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mikiki
HV kasutaja

|
18.10.2012 19:41:15
|
|
|
Selle koha pealt olen mingis mõttes nõus jah, et GW1's oli see combati dünaamika selle poolest kuidagi meeldivam. Mulle endale meeldivad kindlad klassirollid ja healerite olemasolu. Ka see, et builde oli rohkem (ja vähem konkreetsest relvast sõltuvaid).
Aga äkki mingite expansadega tuleb skille juurde. Loota ju võib.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
21.10.2012 11:18:14
|
|
|
Mängu mängijate arvamus on siis et PvE osa ei ole kõige parem? Ma olen GW2 ostmist edasi lükand pidevalt, sest pole siiani sotti saanud, kas PvE mehele on seal midagi v mitte.
_________________ Avatar by Flacko |
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
21.10.2012 11:27:18
|
|
|
save ur money see mäng peaks f2p olema kui sedagi
|
|
Kommentaarid: 490 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
21.10.2012 11:34:55
|
|
|
pots4t4j4 kirjutas: |
save ur money see mäng peaks f2p olema kui sedagi |
Mis ajast sa maksad, et seda mängida?
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
greencow
HV kasutaja
|
21.10.2012 11:51:31
|
|
|
pots4t4j4 kirjutas: |
save ur money see mäng peaks f2p olema kui sedagi |
Aga kui see mäng peaks f2p olema, siis võta kätte ja tee ära, samasugune mäng tasuta ja mina tulen ja mängin, ütlen isegi aitäh.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
21.10.2012 11:55:04
|
|
|
Lol nüüd ei taheta isegi karbi eest maksta? Haha. Oma hinna kohta on see mäng igat senti väärt. Tegevust on küllaga, PvE on ikka parem kui suuremal osal MMO'dest praegusel hetkel. WvWvW on väga äss ja crafting on mõnus. Ma ei tea mille üle kurat mõned siin nii kangesti vinguvad, et pole isegi 40 eurot väärt.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
21.10.2012 12:03:10
|
|
|
No ma ekstreemseid ja põhjendamata arvamusi ei arvesta enivei. Ma eriti PvP pole kunagi viitsinud mängida (kuigi WoW battlegroundsid pakkusid mingit meelelahutust) ja mu küsimus oleksi siis et inimesed, kes on WoWi mängind (ja oskavad PvE aspekti võrrelda)...kas PvE pärast on mõtet karbihinda maksta v mitte?
_________________ Avatar by Flacko |
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
21.10.2012 12:30:26
|
|
|
madfury kirjutas: |
No ma ekstreemseid ja põhjendamata arvamusi ei arvesta enivei. Ma eriti PvP pole kunagi viitsinud mängida (kuigi WoW battlegroundsid pakkusid mingit meelelahutust) ja mu küsimus oleksi siis et inimesed, kes on WoWi mängind (ja oskavad PvE aspekti võrrelda)...kas PvE pärast on mõtet karbihinda maksta v mitte? |
Ma olin sucker WoWi PvE järgi ja aint sellega tegelesingi seal. Nüüd mängin GW2 ja minu arust pole häda sel midagi. Dungeonid vajavad küll tweakimist veel ja suuremaid raide vms pole olemas, va. draakonite tapmised levelimis aladel aga mina olen igati rahul. Ma pole ise PvP inimenegi kuid Warhammer Onlines hakkas PvP mulle meeldima ja GW2s on sarnane, take over keeps, defend keeps jne.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|