Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  XCOM: Enemy Unknown 2012 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 16, 17, 18  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
white
HV kasutaja

sõnum 16.10.2012 00:36:41 vasta tsitaadiga

oeh jah. mingi 5 korda classc ja ironmani alustatud. Aga tyybid lihtsalt lastake maha imekaugel pahh pahh ja ise never ever ei saa pihta.

Edit: no võib-olla pole Ironman minu jaoks ja teeksin hea meelega terve missioni uuesti kui keegi tähtis sureb. Aga see suremine on ikka väga lamp vahest :S

Peab seedima seda jama icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 12
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Aeron
HV Guru
Aeron

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.10.2012 00:50:29 vasta tsitaadiga

Liigud valesti pakun puusalt.
Minul pmt kunagi vastane ei lase enne. Või sellisest kaugusest, et minu sniperid teda maha ei notiks; kui talle üldse käigu võimalus antakse.

Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
nolifer
Kreisi kasutaja

sõnum 16.10.2012 00:57:15 vasta tsitaadiga

ise tegin 3 snaiprit, medic, heavy and assault, snaiprid võtsid suuremosa tontidest maha tavaliselt nii kui nad vaateväjla ilmusid
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 16.10.2012 01:39:36 vasta tsitaadiga

white kirjutas:
oeh jah. mingi 5 korda classc ja ironmani alustatud. Aga tyybid lihtsalt lastake maha imekaugel pahh pahh ja ise never ever ei saa pihta.

Edit: no võib-olla pole Ironman minu jaoks ja teeksin hea meelega terve missioni uuesti kui keegi tähtis sureb. Aga see suremine on ikka väga lamp vahest :S

Peab seedima seda jama icon_biggrin.gif

Alustasin ka kordi uuesti, aga põhiline on see, et esimene kuu-kaks on rasked, siis hakkab juba hästi minema, kui oled majandanud õigesti. Mehi suri mul esimese 5 missiooniga rohkem kui seni kõigi 30ga kokku. Kaotanud olen ka ainult kaks riiki -brasiilia ja austraalia, aga need olid vajalikud kaod. hetkel on ca 10 missiooni järjest panic level kõigil olnud 1 (vb mõnel üksikul 2)

Panen taktikasoovitused spoileri, äkki kellegi silma häirib pikk tekst, mingeid plotispoile ega muud seal pole
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 47
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 16.10.2012 08:30:16 vasta tsitaadiga

flankimisega tuleb ettevaatlik olla - kui tundmatule alale lähed, on oht mingi järgmine seltskond "üles äratada". icon_smile.gif
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 16.10.2012 10:12:21 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
flankimisega tuleb ettevaatlik olla - kui tundmatule alale lähed, on oht mingi järgmine seltskond "üles äratada". icon_smile.gif

Seda tõesti ja isegi selle reha otsa astunud icon_smile.gif

Kui taganed veidi "kindlustatud" positsioonidele v nn kaitselahingut pead, siis võiks/peaks juba külg ära olema uuritud icon_smile.gif
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 16.10.2012 10:28:40 vasta tsitaadiga

Samas oleks nagu väga normaalne, et kui kuskil mingi sõda käib, siis ufod teineteist aitaks ja tuleks appi.. ilma et sa mingit ala avastaks.
tagasi üles
lambivana
HV kasutaja
lambivana

sõnum 16.10.2012 10:40:00 vasta tsitaadiga

Hakkasin ka Classic Ironmani tegema. Mingisuguseid soovitusi researchi osas? Laserid peaks ikka kiirelt ära uurima?
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 43
tagasi üles
siLc
HV Guru

sõnum 16.10.2012 10:57:53 vasta tsitaadiga

Ma ründan esimest alienide baasi tavarelvadega. Vahest on kasulik ühelt poolt flankida, näiteks Chryssalide "üles ajamise" vältimiseks. Baasi "peamehe" mind controli vastu ka kuidagi saab, eriti kui tahan teda elusana kätte saada?
Kommentaarid: 196 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 185
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 16.10.2012 11:10:29 vasta tsitaadiga

siLc kirjutas:
Ma ründan esimest alienide baasi tavarelvadega. Vahest on kasulik ühelt poolt flankida, näiteks Chryssalide "üles ajamise" vältimiseks. Baasi "peamehe" mind controli vastu ka kuidagi saab, eriti kui tahan teda elusana kätte saada?

Olen proovinud heavyde Supressioniga. Samas aitab kõige paremini see kui talle nähtaval mehel on kõrge Will.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 16.10.2012 11:27:39 vasta tsitaadiga

Uurimisest nii palju, et ilmselt on turvis see tehnoloogia kuhu alguses panustada.
Tegelikult ma ise kasutasin xcomi tanki kõvasti, kes dam võtab ning käesolvas mängus ka coverina töötab...

tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 16.10.2012 11:32:28 vasta tsitaadiga

uurimisega on keeruline. armorisse tuleb kole palju aega (ja raha) paigutada, et kasu oleks. laserrelvad on samas üsna tublid pea mängu lõpuni...
rääkimata kohustuslikust programmist.

tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 16.10.2012 11:47:04 vasta tsitaadiga

Mul hakkab Heavyde mõttekuses kerge kahtlus tekkima, Assault ja Sniper tunduvad tiba asjalikum investeering olema.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 16.10.2012 11:50:35 vasta tsitaadiga

abilityd on neil ju vägagi asised. bullet swarm, suppression ja heat tulevad esimesena meelde. holo aim ja will to survive ka.
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 16.10.2012 11:57:24 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
abilityd on neil ju vägagi asised. bullet swarm, suppression ja heat tulevad esimesena meelde. holo aim ja will to survive ka.

Samas kui on valida sniper või heavy, siis kohe kuidagi ei kipu heavy valima.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 16.10.2012 12:33:12 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
tehniliselt kaasaegsem? jah.
taktikaliselt/strateegiliselt sama sügav? ei.
väga hea mäng tänases päevas? kindlasti.

vana ufoga võrdlemine tuleb mul üsna raskelt. ma olen palju suurema tüki oma ajast veetnund tftd-d mängides, mis oli ufost igatepidi lihtsalt suurem. ma kipun üht-teist nende kahe vahel segamini ajama icon_biggrin.gif

Suht samal arvamusel peale kiiret classicu läbimängimist.
Kõige häirivam detail oli ilmselt vastase esmakordsel nägemisel garanteeritud vastase coverisse jooksmine. Lihtsalt odav trikk , et varjata nõrka AI-d ja kui OP-d on sniperid.

Nüüd tuleb oodata kuni modijad tööd teevad. Esimene balance mod tundus suht asjalik olevat.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 16.10.2012 12:41:03 vasta tsitaadiga

SirAskAlot kirjutas:
Lihtsalt odav trikk , et varjata nõrka AI-d ja kui OP-d on sniperid
Peaprobleemiks pean neil siiski cover süsteemi. Out-of-cover vs isegi low cover on nii üüratuma suur vahe et see pole isegi naljakas enam.
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 16.10.2012 12:44:27 vasta tsitaadiga

0 vs 25 vs 40 olid aimi muutujad iirc?
tagasi üles
Jim piim
HV vaatleja
Jim piim

sõnum 16.10.2012 14:47:51 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:
Mul hakkab Heavyde mõttekuses kerge kahtlus tekkima, Assault ja Sniper tunduvad tiba asjalikum investeering olema.

Heavy (ka Supporti) Supression on väga asjalik. Juhul kui sa näed et ei saa tulnukat esimese turni ajal ära tappa, siis surud ta lihtsalt maha ja tapad järgmise turni ajal.
Sellel ajal on mahasurutud tulnukas enamasti paigal ja ei lase enam nii täpselt.

Aga peale updatet lasevad Mutonid ikka läbi seina (vt pilti).
Kui roheline on Muton ja A/B XCOMi sõdurid, siis on A on veel vastuvõetav ja reaalne. Kui aga B-d lastakse läbi seina (ja sein jääb terveks) on asi küll jama.
Manus

Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 16.10.2012 15:33:24 vasta tsitaadiga

Nja, see seina asi on tiba naljakas jah. Mul oli endal võimalus nii moodi ühes laevas muton maha lasta...
Mis supporti ja heavy mõttekusse puutub, siis support on erit hea oma dual reaction shotiga, mis tähendab, et scoutida on väga hea (+ heal ofc).
Heavy puhul dual shot + supression on kasulikud ning vahest kui on vaja loovalt asju hävitada, siis bazooka aitab maju tasandada või rohkelt AOE dami teha.

Nt eile juhtus kentsakas olukord, kus mul õnnestus 3 pakku mutoneid ümber auto saada, 2 raketti (2 heavy oli kaasas juhuslikult) ning plats puhas.

tagasi üles
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 16.10.2012 16:27:58 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
Nja, see seina asi on tiba naljakas jah. Mul oli endal võimalus nii moodi ühes laevas muton maha lasta...
Mis supporti ja heavy mõttekusse puutub, siis support on erit hea oma dual reaction shotiga, mis tähendab, et scoutida on väga hea (+ heal ofc).
Heavy puhul dual shot + supression on kasulikud ning vahest kui on vaja loovalt asju hävitada, siis bazooka aitab maju tasandada või rohkelt AOE dami teha.

Nt eile juhtus kentsakas olukord, kus mul õnnestus 3 pakku mutoneid ümber auto saada, 2 raketti (2 heavy oli kaasas juhuslikult) ning plats puhas.

Ärge heavyt veel maha kandke. Heavy saab rakettidega ümber nurga ja nurga taha lasta icon_biggrin.gif .
Keegi moddija võiks plahvatusel asjade kadumise maha võtta. See tõstaks tunduvalt heavy väärtust.
Ise jooksin 2 heavyga. Kui vaenlane leveli alguses kohe mitme grupiga pressima hakkas (enne kui sniperid hea koha peale said) oli suht lihtne kogu nende poolne cover pilbasteks lasta.
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 16.10.2012 18:59:40 vasta tsitaadiga

lambivana kirjutas:
Hakkasin ka Classic Ironmani tegema. Mingisuguseid soovitusi researchi osas? Laserid peaks ikka kiirelt ära uurima?

scope ja kohe esimesel võimalusel beam weapons, siis esimesel võimalusel carapace armor.
tagasi üles
siLc
HV Guru

sõnum 16.10.2012 20:57:06 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
siLc kirjutas:

Olen proovinud heavyde Supressioniga. Samas aitab kõige paremini see kui talle nähtaval mehel on kõrge Will.

Heavy'si kummaliselt on sõduritest sirgunud vähe, ehk 10 ja üle hulgast täpselt üksainus. Need magavad Chryssalidid, kelle eelnevalt selja taha jätsin, ärkasid ühtäkki teiselt poolt mappi üles, tulid selga ja järgmise 4 käiguga oli 6-st high ranking mehest 3 surnud ja zombistunud. See vend, kellel oli stun relv, sealhulgas. Lõpuks pidi ikka peamehe maha laskma icon_neutral.gif Kas jäin just psy-st ilma? icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 196 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 185
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 16.10.2012 23:09:18 vasta tsitaadiga

magavad cryssalidid? neid ei saanud ju stunnida?
tagasi üles
xtro
HV veteran
xtro

sõnum 17.10.2012 09:49:03 vasta tsitaadiga

Cryssale, cyberdiske ja sectopode ei saa stunnida, mind contollida ega hackida icon_sad.gif
SiLc aga rääkis sectoid comanderist baasis icon_razz.gif Btw, cryssal ei saa zombistada kui Su sõduril üle 5hp alles vms. Hea snaiper oneshotib neid (ehk võid ühe käiguga 5-6tk ära kõrvaldada).

Cryssallide vastu on hea lihtne taktika, erinevalt "terror from deepest" nad lennata ei oska... Kui archangel armoriga õigel kõrgusel hõljud ei tee nad midagi icon_wink.gif

Suht lühike oli peab märkima, peaks millegi raskema kui normaliga ka proovima. lõpus pmst oli 2 head snaiperit + 3 psi venda. Alienid nähtavale ilmusid oli mind kontroll ja avastasin/tapisn nende abil. Enda mehed "juhtisid" asja ohutust kaugusest.
Mingi teema on veel sellega, et kui on mind controlled alien, jäetakse Su mehed rahule kuni mind contorlled on surnud. Seega nendega väga hea avastada/tankida.

Üks bug või feature on see, et kui mind contolled alien sureb, relvad ei plahvata ja saad need lahingu lõpus endale. Hea viis tasuta plasma relvi ja alien granaate saada icon_lol.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  XCOM: Enemy Unknown 2012 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 16, 17, 18  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.