praegune kellaaeg 17.06.2025 17:14:20
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Condamed
Kreisi kasutaja

|
02.10.2012 16:36:25
Radeon HD4870 ahjutamine. |
|
|
Tervist!
Esiteks, ma tean, et küpsetamiste kohta on veel teemasid, aga tahaks täpsemalt selle kaardi kohta teada, et äkki kellelgi on just selle kaardiga kogemus ja oskab teha.
Niisiis, arvutil läks pilt eest ära ja vahest viskas triipe. Teises teemas soovitati mul kaart ahju visata.
Siin siis minu küsimused:
1) Mis pidi kaart ahjus peab olema? Kivi all?
2) Kas kaart tuleks ülejäänud kohtadest hõbepaberisse mässida?
3) Kas kaart tuleks ahju panna väikeste ''hõbepaberikuulide'' peale? (igas nurgas üks)
4) Mis temperatuuril ja kui kaua umbes peaksin laskma kaardil küpseda?
5) Kas kaart küpsemise ajal mingit haisu ka eritab või muul moel ahju kahjustada võib? Võib ikka pärast ahjus süüa ka teha?
Kõike head!
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
caramis
HV Guru

|
03.10.2012 10:42:34
|
|
|
1. kivi peab ikka peal olema, sest muidu kukub ta ju küljest ära
2. "hõbepaberivihmavarju" alla peida plastikosad, peegeldab sealt soojust eemale (teoreetiliselt).
3. väikesed "pukid" võib panna küll.
4. enda nVidia GT6600 lasin ahjus olla 220 kraadi ja 9 minutit.
5. eritab kindlasti, igasugune tolm ja värk ju läheb kaardi pinnal kuumaks
aga need on vaid mu ühekordsed kogemused vana nVidiaga, mis peale ahjutamist 40 minutiga uuesti maha kärvas
_________________ CAD modelleerimine - 3D-skännist või mõõtmiste-kirjelduste põhjal uue mudeli loomine
3D-printimine - kuni 350x350x420mm ühe detaili kohta, valmidus enamike termoplastikute jaoks olemas (va. PEEK, PEKK jms) |
|
Kommentaarid: 164 loe/lisa |
   |
1 :: |
142 |
|
tagasi üles |
|
 |
woox2k
Kreisi kasutaja

|
03.10.2012 12:00:10
|
|
|
1. Loogika järgi peaks peal olema aga õpetuses, mille järgi enda kaarti küpsetasin, tuli panna kivi allapoole.
2. Ise ei ole pannud aga samuti tundub loogiline seda teha!
3. kindlasti pukid alla, muidu jäävad kivid veel kuhugi kinni ja tulevad maha altpoolt
4. Nagu eelmine postitaja soovitas: 220C 9-10min (ise tegin 220 10min)
5. Siiani veel elus, kuigi sööki olen seal ahjus pärast teinud veel küll
PS. Ma ei tea, kuidas nende uuemate kaartidega on aga kui kaardil on veel elektrolüüt kondekad, siis jooda need igaksjuhuks maha (üle 105C kuumust nad ei talu ja lähevad lõhki)
Enda vana 8500 seeria käkk on juba üle pooleteise aasta 24/7 arvutis passinud ja toimib
_________________ Mess with the best, die like the rest! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|