Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Radeon HD4870 ahjutamine. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Condamed
Kreisi kasutaja
Condamed

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.10.2012 16:36:25 Radeon HD4870 ahjutamine. vasta tsitaadiga

Tervist!

Esiteks, ma tean, et küpsetamiste kohta on veel teemasid, aga tahaks täpsemalt selle kaardi kohta teada, et äkki kellelgi on just selle kaardiga kogemus ja oskab teha.
Niisiis, arvutil läks pilt eest ära ja vahest viskas triipe. Teises teemas soovitati mul kaart ahju visata.
Siin siis minu küsimused:

1) Mis pidi kaart ahjus peab olema? Kivi all?
2) Kas kaart tuleks ülejäänud kohtadest hõbepaberisse mässida?
3) Kas kaart tuleks ahju panna väikeste ''hõbepaberikuulide'' peale? (igas nurgas üks)
4) Mis temperatuuril ja kui kaua umbes peaksin laskma kaardil küpseda?
5) Kas kaart küpsemise ajal mingit haisu ka eritab või muul moel ahju kahjustada võib? Võib ikka pärast ahjus süüa ka teha? icon_biggrin.gif

Kõike head!
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 58
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
caramis
HV Guru
caramis

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.10.2012 10:42:34 vasta tsitaadiga

1. kivi peab ikka peal olema, sest muidu kukub ta ju küljest ära icon_biggrin.gif
2. "hõbepaberivihmavarju" alla peida plastikosad, peegeldab sealt soojust eemale (teoreetiliselt).
3. väikesed "pukid" võib panna küll.
4. enda nVidia GT6600 lasin ahjus olla 220 kraadi ja 9 minutit.
5. eritab kindlasti, igasugune tolm ja värk ju läheb kaardi pinnal kuumaks icon_biggrin.gif

aga need on vaid mu ühekordsed kogemused vana nVidiaga, mis peale ahjutamist 40 minutiga uuesti maha kärvas icon_biggrin.gif

tagasi üles
woox2k
Kreisi kasutaja
woox2k

sõnum 03.10.2012 12:00:10 vasta tsitaadiga

1. Loogika järgi peaks peal olema aga õpetuses, mille järgi enda kaarti küpsetasin, tuli panna kivi allapoole.
2. Ise ei ole pannud aga samuti tundub loogiline seda teha!
3. kindlasti pukid alla, muidu jäävad kivid veel kuhugi kinni ja tulevad maha altpoolt
4. Nagu eelmine postitaja soovitas: 220C 9-10min (ise tegin 220 10min)
5. Siiani veel elus, kuigi sööki olen seal ahjus pärast teinud veel küll icon_biggrin.gif

PS. Ma ei tea, kuidas nende uuemate kaartidega on aga kui kaardil on veel elektrolüüt kondekad, siis jooda need igaksjuhuks maha (üle 105C kuumust nad ei talu ja lähevad lõhki)

Enda vana 8500 seeria käkk on juba üle pooleteise aasta 24/7 arvutis passinud ja toimib icon_smile.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Radeon HD4870 ahjutamine.
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.