Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Killerwave
HV Guru

|
23.09.2012 20:21:39
|
|
|
alpha kirjutas: |
Killerwave kirjutas: |
KaSonyl mingit inimlikku arvti programmi pole kus saaks telefoni kontakte muuta, timmida, hallata?
PC companion on suht kasutu.
vcardiga kontakte importides lööb sony kõik kirjed ühe kontakti all eraldi, seega ühte nime on mitu korda kui seal on numrber, email jne  |
Milleks mässata telefoni kontaktidega, muuda nad parem google kontaktideks, siis neid hulka lihtsam hallata. |
ma vist ei jaga "biiti" päris täpselt, aga google kontaktideks imprtides on number (note) lahtri all ja eraldi peaks iga kontakti üle käima et tööle saada inimelikult
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
23.09.2012 20:39:23
|
|
|
KaSonyl mingit inimlikku arvti programmi pole kus saaks telefoni kontakte muuta, timmida, hallata?
vcardiga kontakte importides lööb sony kõik kirjed ühe kontakti all eraldi, seega ühte nime on mitu korda kui seal on numrber, email jne  |
Ise kasutan sellist MyPhoneExplorer programmi. Nagu ka teised tuttavad, kellele seda soovitanud olen .
http://www.fjsoft.at/en/
Google aga ei sobi neile, kes ei taha oma elu veebi riputada.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
1 :: |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
23.09.2012 20:57:46
|
|
|
jägaja kirjutas: |
Ise kasutan sellist MyPhoneExplorer programmi. Nagu ka teised tuttavad, kellele seda soovitanud olen .
http://www.fjsoft.at/en/
Google aga ei sobi neile, kes ei taha oma elu veebi riputada. |
Google vastu pole midagi, aga roe ei tööta nagu vaja. Importides kontakte keerab need tuksi ja soovides neid exportida csv failiformaati et excelis neid timmida, ei toimu lihtsalt midagi. Ei lae faili alla
Hetkel mõistus otsas kuidas lihtsalt kontakte ümber tõsta. Samsung S2-te polnud mingit probleemi...
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
23.09.2012 21:30:00
|
|
|
Milleks mässata telefoni kontaktidega, muuda nad parem google kontaktideks, siis neid hulka lihtsam hallata. |
ma vist ei jaga "biiti" päris täpselt, aga google kontaktideks imprtides on number (note) lahtri all ja eraldi peaks iga kontakti üle käima et tööle saada inimelikult  |
Ma ei mäleta, kuidas ma nad sinna kunagi importisin, aga isegi kui pead käsitsi korrigeerima, siis see on ühekordne töö. Tulevikus piisab lihtsalt konto sünkroniseerimisest.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
23.09.2012 21:32:24
|
|
|
ma vist ei jaga "biiti" päris täpselt, aga google kontaktideks imprtides on number (note) lahtri all ja eraldi peaks iga kontakti üle käima et tööle saada inimelikult  |
Ma ei mäleta, kuidas ma nad sinna kunagi importisin, aga isegi kui pead käsitsi korrigeerima, siis see on ühekordne töö. Tulevikus piisab lihtsalt konto sünkroniseerimisest. |
Paras porr tundub olevat, varasemalt pole just seetõttu seda teinud. Netis ringi kolades on igast suunast sama nurinat kuulata. Muidu tore variant aga probleeme on kuhjaga...
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
24.09.2012 01:08:40
|
|
|
Killerwave, export vcard formaati ja google contacts lehe kaudu import paneb ka segast?
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
kullar
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
24.09.2012 18:01:02
|
|
|
mikk36 kirjutas: |
Killerwave, export vcard formaati ja google contacts lehe kaudu import paneb ka segast? |
Just nii.
Ükshaaval saab jah sealt muuta, aga ma eelistaks kohe vältida probleemide teket.
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
25.09.2012 10:44:22
|
|
|
Adebisi kirjutas: |
Spoiler 
Fukiku kirjutas: |
Cyberlord kirjutas: |
Toob ka meelde teise küsimuse - kas mingi nipiga telefonis kalendris sündmust ühest kalendrist teise kopeerida saab? Liigutada saab, jah - vahetad ära sündmuse juures, et millise kalendri sündmus on, aga mõnda asja tahaks dubleerida nii isiklikku kui töökalendrisse, et oleks märge maas igal pool. |
Mina kasutan sellist asja nagu Google calendar sync (eeldab gmaili olemasolu) aga kuratlikult mugav asi...muudan telefonis või gmail keskkonnas või outlookis enda kalendrit aga igalpool on muudatus kohe olemas.
Konktaktide jaoks on ka analoogne asi olemas ja kasutan. |
Kõik on tore, kasutan ise ka google kalendrit, aga see ei lahenda siiski minu hetkeküsimust.
Stsenaarium on hetkel see, et mul telefon süngib kaht kalendrit: 1) google kalender, mis on naisega kahe peale isiklike asjade meelespidamiseks ja 2) töökalender firma exchange serverist. Küsimus oleks see, et kas mul telefonis oleks võimalik kuidagi ühte neist kahest kalendrist sisestatud sündmust dubleerida teise. Enamasti selleks vajadust pole (naisel pole vaja kõiki mu töökoosolekuid teada ja töökalendrisse ei ole vaja tite arstiaegasid..) aga kui tööasjus on vaja komandeeringusse minna (tööl kohe silma all ja naine ka teab, mil ma linnast ära olen), siis selle paneks hea meelega mõlemasse kalendrisse kirja ja teeks seda telefonist kohe, kui info selgub. Hetkel peab selleks kaks korda sama sisuga sündmust sisse trükkima, aga võiks ju saada paremini. |
Jorte kalenderiga paistab see töötavat. https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.johospace.jorte |
Installisin Jorte - meeldib. Aitäh.
Lisaks leidsin mingi esmapilgul täitsa asjaliku meeldetuletuse pikendaja, et kalendrisündmused kahe silma vahele ei jääks - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bitfire.development.calendarsnooze
_________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist. |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
27.09.2012 08:12:46
|
|
|
Kas see, et mul hommikuks kell üle 5 minuti maha oli jäänud, on telefoni või mingi muu täheseisu süü (automaat-uuendus on see kellaajal)?
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
27.09.2012 08:41:30
|
|
|
Mismoodi su telefoni kell automaatselt sünkroniseerub, aga vaikeseadetes telefoni puhul rootimist ei toimu?
Enda telefonil on kell alati õige, vähemalt pole tabanud, et kell oleks valet aega näitamas.
Küll aga tegin üleeile lõpuks tehaseseadete taastamise, koos kõigi andmete kustutamisega, sest sellest telefoniraamatu segapudrust, kus nimed ei olnud tähestiku järjekorras, sain lõpuks lahti.
Lisaks tulid tagasi Meedium_i ikoonid, mis läksid kaotsi peale 2.x pealt uuendamist 4.0.4 peale.
MyPhoneExploreriga sain kõik andmed samuti telefoni tagasi, seega
Seega aitas tehaseseadete taastamine paar pisiprobleemi nullida ja ühtlasi sain tühjaks ka telefoni mälukaardi, mis oli igasugu katsetamistega täis saanud ning ei teadnud kaustanimede järgi ka, mida saaks kustutada ja mida mitte.
Hetkel on Sony PC companioniga tehtud ka uus backup, et järgmisel sellisel hard reseti vajadusel oleks andmete (ka vajalike appide) taastamine valutum.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
viimati muutis jägaja 27.09.2012 08:43:14, muudetud 1 kord |
|
   |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
27.09.2012 08:43:12
|
|
|
Mismoodi su telefoni kell automaatselt sünkroniseerub, aga vaikeseadetes telefoni puhul rootimist ei toimu?
Enda telefonil on kell alati õige, vähemalt pole tabanud, et kell oleks valet aega näitamas. |
Automaatselt ei sünkroniseerigi. Rootimata telefoniga saab käsitsi selle rakenduse abil kella paika ajada ja lihtsalt silma peal hoida, kui palju hetkel erinevus ametlikust ajast on. See käsitsi paika ajamine on küll natuke ebatäpne aga parem kui mitte midagi, sest rootimata telefonil on võimalik kella sättida minuti täpsusega, mis on google poolne teadlik valik ja mida muuta ei plaanita.
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist. |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
27.09.2012 10:31:32
|
|
|
Mul on ka aegajalt esinenud anomaaliaid kella osas, paar korda drastiliselt minutite kaupa mahajäämist. Enamasti sekundit kümme kuni paarkümmend. Praegu hoian olukorral silma peal selle rakenduse abil: https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.org.amip.ClockSync Kui telefon ära rootida, siis teeks ta seda automaatselt, aga sellega pole veel viitsinud tegeleda. |
Eks installin ära ja vaatan, kuidas see hakkama saab.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
27.09.2012 11:42:21
|
|
|
Mul on ka aegajalt esinenud anomaaliaid kella osas, paar korda drastiliselt minutite kaupa mahajäämist. Enamasti sekundit kümme kuni paarkümmend. Praegu hoian olukorral silma peal selle rakenduse abil: https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.org.amip.ClockSync Kui telefon ära rootida, siis teeks ta seda automaatselt, aga sellega pole veel viitsinud tegeleda. |
Kas Sony puhul pole sarnaselt HTC'ga võimalust märkida kellaaeg automaatselt võrgust võtma?
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
27.09.2012 11:50:53
|
|
|
Kas teil see kella automaatne sünkroniseerimine ei toimu, kui vastav linnuke ees?
Ning kui see linnuke eest ära võtta, siis saan enda telefonil kellaaega ka ise määrata. nagu panen, nii ka jääb. Milleks siis rootida?
Mis anomaalia see teie telefonidega küll on
Edit. Tunni aja jooksul, mil auto sünkroonimist peal ei olnud, püsis mu telefoni kelle etteantud 3 minutit ees. Panin linnukese tegesi ja kellaaeg läks ise õigeks.
Elisa operaatoriks. Vast teil teenusepakkujad ei tunne kella
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
viimati muutis jägaja 27.09.2012 11:54:59, muudetud 1 kord |
|
   |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
27.09.2012 11:53:26
|
|
|
Kas teil see kella automaatne sünkroniseerimine ei toimu, kui vastav linnuke ees?
Ning kui see linnuke eest ära võtta, siis saan enda telefonil kellaaega ka ise määrata. nagu panen, nii ka jääb. Milleks siis rootida?
Mis anomaalia see teie telefonidega küll on  |
Mul see ei toimi igatahes, hiljuti sai välismaal käidud ja seal ka ise kella paika ei pannud
|
|
Kommentaarid: 546 loe/lisa |
   |
449 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
27.09.2012 12:06:04
|
|
|
jägaja, kord oli Elisaga juhtum, kus telefon oli kodus õige kellaajaga, kilomeeter eemale sõites oli kell 15 minutit maas, 5 kilomeetrit edasi jälle õige.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
27.09.2012 12:16:41
|
|
|
Edit. Tunni aja jooksul, mil auto sünkroonimist peal ei olnud, püsis mu telefoni kelle etteantud 3 minutit ees. Panin linnukese tegesi ja kellaaeg läks ise õigeks.
Elisa operaatoriks. Vast teil teenusepakkujad ei tunne kella  |
Oli automaatne sünk sees küll, aga ikka ujus minema tookord. Siis võtsin selle maha ja hakkasin ise jälgima. 6 minutit vale kell hommikusel ärkamisel võib üsna kriitiline olla, kui kella peale tööleminek ja erilist puhvrit pole jäetud hommikuste toimetuste juurde.
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
27.09.2012 12:21:09
|
|
|
Mul see ei toimi igatahes, hiljuti sai välismaal käidud ja seal ka ise kella paika ei pannud  |
data roaming enabled? kella uuendamine käib üle andmeside vist. kuigi teises ajatsoonis ma ei tea kas peabki automaatselt valima teise riigi kellaja.
|
|
Kommentaarid: 189 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
27.09.2012 12:37:02
|
|
|
aise kirjutas: |
Mul see ei toimi igatahes, hiljuti sai välismaal käidud ja seal ka ise kella paika ei pannud  |
data roaming enabled? kella uuendamine käib üle andmeside vist. kuigi teises ajatsoonis ma ei tea kas peabki automaatselt valima teise riigi kellaja. |
Minul on varasemalt Windows Mobile telefonidega teise ajatsooni saabudes tulnud küsimus - tuvastasime, et on uus ajatsoon, kas lubad kella muuta.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
27.09.2012 13:24:37
|
|
|
aise kirjutas: |
data roaming enabled? kella uuendamine käib üle andmeside vist. kuigi teises ajatsoonis ma ei tea kas peabki automaatselt valima teise riigi kellaja. |
See sõltub operaatorist ning andmesidega polnud vanadel telefonidel mingit tegemist. Vana Nokia6310i telefon pani Rootsis käies kella alati õigeks sealse ajatsooni järgi. Aga koju naastes Eesti operaator ei saatnud kella sünkimiseks signaali, vaid kell tuli käsitsi õigeks seada.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
27.09.2012 13:55:39
|
|
|
Sünkroonimine toimub üle operaatori siis? EMT teenindusse on mõttetu helistada ka, seal oled kauem järjekorras kui Stockmanni Hulludel päevadel...
Samas, restart aitas kella õigeks jälle saada... go figure.
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
27.09.2012 13:58:29
|
|
|
softis kirjutas: |
Sünkroonimine toimub üle operaatori siis? EMT teenindusse on mõttetu helistada ka, seal oled kauem järjekorras kui Stockmanni Hulludel päevadel...
Samas, restart aitas kella õigeks jälle saada... go figure. |
Sünrkoniseerimine peaks tulema jah operaatori signaalidest. EMT puhul pole mul siiani probleeme olnud. Võimalikud on muidugi erinevatel aegadel häired, nagu ka kõnede puhul.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
27.09.2012 14:03:06
|
|
|
Samas, kui huvi on väga täpset kella saada, siis usun, et automaatne ja pidev NTP sünkroniseerimine annab parema tulemuse, kui GSM signaalist kella lugemine.
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |