Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
softis
HV Guru

|
13.09.2012 07:38:09
|
|
|
Tahaks enne ICS peale minekut kontaktid ära syncida googlesse. Sellega aga see jama, et iga kord kui ma seda teen, võtab see syn mõlemast (telefonist ja veebist) kontaktid ja miksib kokku nad. Ehk ei toimu mitte sünkroonimine vaid ristkopeerimine.
Mingi seade kuskil valest tehtud? Iga jumala kord tuleb pärast syncimist duplikaate otsida ja merge'ida kontakte.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
13.09.2012 08:23:37
|
|
|
Cyberlord kirjutas: |
Fukiku kirjutas: |
Toob ka meelde teise küsimuse - kas mingi nipiga telefonis kalendris sündmust ühest kalendrist teise kopeerida saab? Liigutada saab, jah - vahetad ära sündmuse juures, et millise kalendri sündmus on, aga mõnda asja tahaks dubleerida nii isiklikku kui töökalendrisse, et oleks märge maas igal pool. |
Mina kasutan sellist asja nagu Google calendar sync (eeldab gmaili olemasolu) aga kuratlikult mugav asi...muudan telefonis või gmail keskkonnas või outlookis enda kalendrit aga igalpool on muudatus kohe olemas.
Konktaktide jaoks on ka analoogne asi olemas ja kasutan. |
Kõik on tore, kasutan ise ka google kalendrit, aga see ei lahenda siiski minu hetkeküsimust.
Stsenaarium on hetkel see, et mul telefon süngib kaht kalendrit: 1) google kalender, mis on naisega kahe peale isiklike asjade meelespidamiseks ja 2) töökalender firma exchange serverist. Küsimus oleks see, et kas mul telefonis oleks võimalik kuidagi ühte neist kahest kalendrist sisestatud sündmust dubleerida teise. Enamasti selleks vajadust pole (naisel pole vaja kõiki mu töökoosolekuid teada ja töökalendrisse ei ole vaja tite arstiaegasid..) aga kui tööasjus on vaja komandeeringusse minna (tööl kohe silma all ja naine ka teab, mil ma linnast ära olen), siis selle paneks hea meelega mõlemasse kalendrisse kirja ja teeks seda telefonist kohe, kui info selgub. Hetkel peab selleks kaks korda sama sisuga sündmust sisse trükkima, aga võiks ju saada paremini.
_________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist. |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Adebisi
Kreisi kasutaja
|
13.09.2012 09:25:03
|
|
|
Cyberlord kirjutas: |
Toob ka meelde teise küsimuse - kas mingi nipiga telefonis kalendris sündmust ühest kalendrist teise kopeerida saab? Liigutada saab, jah - vahetad ära sündmuse juures, et millise kalendri sündmus on, aga mõnda asja tahaks dubleerida nii isiklikku kui töökalendrisse, et oleks märge maas igal pool. |
Mina kasutan sellist asja nagu Google calendar sync (eeldab gmaili olemasolu) aga kuratlikult mugav asi...muudan telefonis või gmail keskkonnas või outlookis enda kalendrit aga igalpool on muudatus kohe olemas.
Konktaktide jaoks on ka analoogne asi olemas ja kasutan. |
Kõik on tore, kasutan ise ka google kalendrit, aga see ei lahenda siiski minu hetkeküsimust.
Stsenaarium on hetkel see, et mul telefon süngib kaht kalendrit: 1) google kalender, mis on naisega kahe peale isiklike asjade meelespidamiseks ja 2) töökalender firma exchange serverist. Küsimus oleks see, et kas mul telefonis oleks võimalik kuidagi ühte neist kahest kalendrist sisestatud sündmust dubleerida teise. Enamasti selleks vajadust pole (naisel pole vaja kõiki mu töökoosolekuid teada ja töökalendrisse ei ole vaja tite arstiaegasid..) aga kui tööasjus on vaja komandeeringusse minna (tööl kohe silma all ja naine ka teab, mil ma linnast ära olen), siis selle paneks hea meelega mõlemasse kalendrisse kirja ja teeks seda telefonist kohe, kui info selgub. Hetkel peab selleks kaks korda sama sisuga sündmust sisse trükkima, aga võiks ju saada paremini. |
Jorte kalenderiga paistab see töötavat. https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.johospace.jorte
|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
1 :: |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
Qexer
HV vaatleja

|
18.09.2012 22:50:11
|
|
|
Minu Xperia S probleemid küll uuendusega ei kadunud. Ainult raadiojama.
Küll aga jäi alles kaks kõige hullemat probleemi minujaoks.
- Üks on see, et kui kõne ajal soovin lõpetada ja kõrva juurest ära võtan, siis ei võta pilti ette. Pean alati ootama kuni teine ära paneb.
- Skype töötab nagu ise tahab. Põhiline on see, et sisselogides ütleb, et Skype crashed ja viskab välja. Olen reinstalle teinud väga palju. Mõningatel harvadel juhtudel jällegi töötab.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
19.09.2012 09:13:51
|
|
|
Qexer kirjutas: |
Minu Xperia S probleemid küll uuendusega ei kadunud. Ainult raadiojama.
Küll aga jäi alles kaks kõige hullemat probleemi minujaoks.
- Üks on see, et kui kõne ajal soovin lõpetada ja kõrva juurest ära võtan, siis ei võta pilti ette. Pean alati ootama kuni teine ära paneb.
- Skype töötab nagu ise tahab. Põhiline on see, et sisselogides ütleb, et Skype crashed ja viskab välja. Olen reinstalle teinud väga palju. Mõningatel harvadel juhtudel jällegi töötab. |
Tehase seadete taastamine tehtud peale viimast uuendust?
Sellised jamad reeglina lahenevad, kuid 100% kindel ei saa olla.
Kõne lõpetamise osas otsi mõni soft mis näitab sensorite toimimist ehk siis lähedussensor (ingl keeles peaks olema proximity vms) kas töötab korrektselt.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
19.09.2012 11:06:04
|
|
|
Kas seda proximity sensorit service menüüst ei anna kontrollida?
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
viisnurk
HV kasutaja

|
19.09.2012 12:05:35
|
|
|
Mul on sama asi, et enamasti jätab pildi mustaks, ja peab ootama, et teine lõpetaks kõne. Seadete alt leidsin sellise asja, et toitenuppu vajutades lõpetab kõne. Ajab asja ära.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
19.09.2012 12:12:18
|
|
|
softis kirjutas: |
Kas seda proximity sensorit service menüüst ei anna kontrollida? |
Vaatasin service menüüst jägi, enda telefonil proximity switch OFF.
Kas saab ka kusagilt sisse lülitada?
Leidsin..
tsitaat: |
are your phones like mine? or is mine a defective unit?
Hi,
Mine works fine...
Do this:
1>Go to dialpad and type *#*#7378423#*#* (*#*#SERVICE#*#*)
2>A menu pops up in that u will see service tests select that
3>Then scroll down and select Proximity Switch
4>Initially it will display as OFF. Now u place your finger or hand on the Proximity Sensor, then the value of Proximity Switch on the screen will change to ON.
If this is working then the sensor is just fine u need to update the firmware else u need to go and replace the piece IMO though. |
Mismoodi see toimib siis nüüd?
Testides sõrmega toda sensorit muutub kiri ONks ja sõrme ära võttes OFFiks tagasi. Kas kone ajal peaks see aktiveeruma ONiks, kui telefon vastu pead?
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
19.09.2012 12:28:02
|
|
|
SKG kirjutas: |
This way you could enjoy the benefits of CyanogenMod, but if you needed to use the camera or HDMI functions you could easily switch back to stock by rebooting the handset. |
Hah, paris viitsiks iga kord telefoni rebootida selle parast. |
No kui veel ei tööta kaameraga pildistamine või salvestamine, siis muud üle ei jää kui tahaksid CM'i kasutada.
Xperia Neo peal õnneks toimivad mõlemad ka CM10'ga juba.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
19.09.2012 12:44:42
|
|
|
jägaja kirjutas: |
Kas seda proximity sensorit service menüüst ei anna kontrollida? |
Vaatasin service menüüst jägi, enda telefonil proximity switch OFF.
Kas saab ka kusagilt sisse lülitada?
Leidsin..
are your phones like mine? or is mine a defective unit?
Hi,
Mine works fine...
Do this:
1>Go to dialpad and type *#*#7378423#*#* (*#*#SERVICE#*#*)
2>A menu pops up in that u will see service tests select that
3>Then scroll down and select Proximity Switch
4>Initially it will display as OFF. Now u place your finger or hand on the Proximity Sensor, then the value of Proximity Switch on the screen will change to ON.
If this is working then the sensor is just fine u need to update the firmware else u need to go and replace the piece IMO though. |
Testides sõrmega toda sensorit muutub kiri ONks ja sõrme ära võttes OFFiks tagasi. Kas kone ajal peaks see aktiveeruma ONiks, kui telefon vastu pead? |
see service menüüs ongi testimiseks mitte sisse-välja lülitamiseks.
|
|
Kommentaarid: 189 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
19.09.2012 13:27:02
|
|
|
Muidu tore telefon ja kõik meeldib aga krt normaalset autovarustust ei ole olemas sellele ja ei saagi olema. Pagana totter asukoht USB pesal + veel lollakam kate seal ees. SII oli orig. hoidik ikka väga mõnus ses suhtes.
|
|
Kommentaarid: 546 loe/lisa |
   |
449 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
19.09.2012 21:28:28
|
|
|
Testides sõrmega toda sensorit muutub kiri ONks ja sõrme ära võttes OFFiks tagasi. Kas kone ajal peaks see aktiveeruma ONiks, kui telefon vastu pead? |
Justkui mingi bugine soft oleks, kui kõne ajal ei tööta, aga testimisel toimib kõik ilusti
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
20.09.2012 08:59:41
|
|
|
Justkui mingi bugine soft oleks, kui kõne ajal ei tööta, aga testimisel toimib kõik ilusti  |
Kuna andur ise töötab, siis üsna suur tõenäosus, et tehase seadete taastamine (ehk siis softi ülekirjutamine sisuliselt) teeb asja korda, garantiid muidugi pole.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
20.09.2012 12:32:47
|
|
|
Hakkasin ka huvi tundma selle isendi vastu, kuid lugedes kommentaare, jääb mulje et ICSiga on telefonil üllatavalt palju probleeme.
Osadel on siis kõne probleeme(mis operaator). Teistel kõne katkestamisega jne.
Mis on suurimad vead millega tuleb arvestada selle telefoni puhul?
Kas mitmed probleemid pole tingitud teistest appidest, mis võivad telefoni normaalset tööd segada?
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Qexer
HV vaatleja

|
20.09.2012 13:27:09
|
|
|
Killerwave kirjutas: |
Hakkasin ka huvi tundma selle isendi vastu, kuid lugedes kommentaare, jääb mulje et ICSiga on telefonil üllatavalt palju probleeme.
Osadel on siis kõne probleeme(mis operaator). Teistel kõne katkestamisega jne.
Mis on suurimad vead millega tuleb arvestada selle telefoni puhul?
Kas mitmed probleemid pole tingitud teistest appidest, mis võivad telefoni normaalset tööd segada? |
Android 2.3.x peal ei näinud ma IMO ühtegi sellist probleemi..
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
kullar
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
20.09.2012 16:13:08
|
|
|
Softiga probleeme pole, aga ka teisel telefonil ekraaniga sama probleem, milleparast esimenegi garantiisse laks - ylessoojenemisel tekib ekraani alumisse ossa kollakas ovaalne laik. Ei viitsi enam grantiiga jamada ka. Tegu on tyypveaga, XDA-s pikk teema selle kohta.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
21.09.2012 08:43:52
|
|
|
Igastahes, sai ära võetud too isend. Hetkjel ainuke negatiivne asi on tõesti see et alumised nupud ei reageeri tihitpeale nii nagu vaja. Tulb mitu korda mudida. Mingit rohtu selle vastu?
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
21.09.2012 09:05:45
|
|
|
Igastahes, sai ära võetud too isend. Hetkjel ainuke negatiivne asi on tõesti see et alumised nupud ei reageeri tihitpeale nii nagu vaja. Tulb mitu korda mudida. Mingit rohtu selle vastu? |
Teiste kasutajate kommentaaridest on jäänud mulje, et vajavad lihtsalt harjumist, mingi hetk on lihtsalt käe sees, see kui tugevasti neid punktikesi peab vajutama.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
viisnurk
HV kasutaja

|
21.09.2012 13:07:36
|
|
|
Draqula kirjutas: |
Igastahes, sai ära võetud too isend. Hetkjel ainuke negatiivne asi on tõesti see et alumised nupud ei reageeri tihitpeale nii nagu vaja. Tulb mitu korda mudida. Mingit rohtu selle vastu? |
Teiste kasutajate kommentaaridest on jäänud mulje, et vajavad lihtsalt harjumist, mingi hetk on lihtsalt käe sees, see kui tugevasti neid punktikesi peab vajutama. |
Vajab harjumist jah, kuigi ise neid üldse ei vajutagi, rohkem nagu libistan. Minu meelest on päris mugav nii, et libistad näpuga sellest kohast, kus läbipaistev plastik ära lõpeb üles.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
21.09.2012 13:47:20
|
|
|
viisnurk kirjutas: |
Teiste kasutajate kommentaaridest on jäänud mulje, et vajavad lihtsalt harjumist, mingi hetk on lihtsalt käe sees, see kui tugevasti neid punktikesi peab vajutama. |
Vajab harjumist jah, kuigi ise neid üldse ei vajutagi, rohkem nagu libistan. Minu meelest on päris mugav nii, et libistad näpuga sellest kohast, kus läbipaistev plastik ära lõpeb üles. |
Jep, ise ka tomban napuga suunaga ylespoole ja nii toimib koige paremini, kuigi ma kahtlen, et SONY insenerid nii kavatsesid. Selles mottes on nupudisain FAIL.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
ergo66
HV vaatleja
|
21.09.2012 19:47:19
|
|
|
SKG kirjutas: |
viisnurk kirjutas: |
Vajab harjumist jah, kuigi ise neid üldse ei vajutagi, rohkem nagu libistan. Minu meelest on päris mugav nii, et libistad näpuga sellest kohast, kus läbipaistev plastik ära lõpeb üles. |
Jep, ise ka tomban napuga suunaga ylespoole ja nii toimib koige paremini, kuigi ma kahtlen, et SONY insenerid nii kavatsesid. Selles mottes on nupudisain FAIL. |
no isiklikult libistan ülevalt alla, aegajalt tööl olles kui kindad käes siis saab ka neid nuppe küünarnukiga sihitud ja nii menüüst sisse välja käidud.
aga muidu hea pill
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
23.09.2012 14:45:41
|
|
|
KaSonyl mingit inimlikku arvti programmi pole kus saaks telefoni kontakte muuta, timmida, hallata?
PC companion on suht kasutu.
vcardiga kontakte importides lööb sony kõik kirjed ühe kontakti all eraldi, seega ühte nime on mitu korda kui seal on numrber, email jne
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirage
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
23.09.2012 20:12:21
|
|
|
KaSonyl mingit inimlikku arvti programmi pole kus saaks telefoni kontakte muuta, timmida, hallata?
PC companion on suht kasutu.
vcardiga kontakte importides lööb sony kõik kirjed ühe kontakti all eraldi, seega ühte nime on mitu korda kui seal on numrber, email jne  |
Milleks mässata telefoni kontaktidega, muuda nad parem google kontaktideks, siis neid hulka lihtsam hallata.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|